topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 5.646
Ντουγρου.Η Καρίνα λέει τίποτα παιδιά?
Ντουγρου.Η Καρίνα λέει τίποτα παιδιά?
Τι πρωταπριλια, εδω πηρα σοκολατακια τυπου Αγιου βαλεντινου με καρδουλες κοκοψια κτλ, και 9 τριανταφυλλα (ακα του κωλου τα 9μερα) κοκκινα απο Ζελο, εχω δαγκωσει την λαμαρινα λεμε....Αν δεν είναι πρωταπριλιά,είσαι ο τυχερός του μηνα απλά .
Βέβαια τέτοιες εμπειρίες όταν γράφονται δημόσια , προβλέπεται χαλάστρα από συναγωνιστές πριν προλάβεις να πας σήμερα .
Ήδη βλέπω συναγωνιστή να της λέει..
-καλα τον @Karaman 7 τον κερασες κώλο , γλωσσοφιλα και άλλα πολλά ,άσε που σήμερα θα τον κεράσεις και στο απλό ..η δικιά μας η πουτσα τι έχει ;έλα ,έλα γύρνα να σου τον καρφώσω και εγώ με 30 ευρα στον κωλο και θα σου γράψω και καλή κριτική .
σσσσσσσσσσσσ....Καλή Πρωταπριλιά να έχουμε!!
Julieta best komodinoΤι πρωταπριλια, εδω πηρα σοκολατακια τυπου Αγιου βαλεντινου με καρδουλες κοκοψια κτλ, και 9 τριανταφυλλα (ακα του κωλου τα 9μερα) κοκκινα απο Ζελο, εχω δαγκωσει την λαμαρινα λεμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σσσσσσσσσσσσ....
Άλλο λέω φίλε λες ότι έκανες 3 αναρτήσεις εγώ βλέπω μόνο ανάρτηση που λες για χοντρό καλές δεν βλέπω αναρτήσεις που να λες ότι πέρασες με κάποια και τι έγινε στο δωμάτιο..Ρε φίλε αν δεν σαρεσει η φασολάδα εσένα,εσυ την τρως??γιατί να μπω σε μπάζα κ χοντροκολες για να τραβήξω μαλάκια στο τέλος?
Ένας νορμάλ άνθρωπος μπαίνει σε κάποια που τελοσπαντον του κάνει κούκου! Το ότι δεν μπήκα κάπου μέσα είναι θέμα χρόνου για να κάνω ανάρτηση .3 μέρες είμαι γραμμένος και τις 3 πήγα στις καλλονές..μαλακια μου
Ρε φίλε τι λες τώρα έχω φάει φόλα το έχω γράψει έχω περάσει καλά το έχω γράψει, εσείς περάσατε με καμία η απλά μακριά και μακριαΠέτα και εσυ 100αρι και να φας ΦΟΛΑΡΑΑΑΑ και ξαναμιλάμε...
Σε ποιο στην Ερημίτη;από Πέμπτη Φρίντα στο petrou erimiti
Αν θες να δεις τον πουτσο σου να χάνεται μέσα στο στόμα τηςΗ Καρίνα λέει τίποτα παιδιά?
από Πέμπτη Φρίντα στο petrou erimiti
ΝαιΜάγκες από σήμερα πληρώνουμε μόνο με POS, πλήρωσε κάποιος με την πιστωτική του κάρτα ;
Καλά λέει ο αδερφός.πολυ πατσαβούρα ψωλαρπαχτρα.αν δεν δούλευε σε μπουρδέλα δεν θα τη γάμου σε κάνεις.Είμαι βυζολάγνος , αλλά αυτη η Φρίντα πως σας αρέσει; Παλτό μέσα στο δωμάτιο...
Σε ποιο είναι η Σάντρα; Σάντρα η κοντή με την κολάρα;Εχει ξαναγραφτεί αλλά να θυμισω ότι μια αρκετά καλή επιλογή είναι η Σαντρα....
Αυτή είναι η ανορεξική που δούλευε στην Φρίξου η άλλη;Δοκιμή πρώτη φορά με Μπιάνκα με απλό τριαντάρι στη Π.Ερημίτη στα καινούρια. Απο Ρωσία είπε η κορασίδα , ωραίο , δροσερό μωρό με καλό κορμί,ψηλά πόδια,μικρό αλλα υπαρκτό στήθος και έκφυλο πρόσωπο. Μέσα στο δωμάτιο θερμή και με λογάκια ερεθιστικά μίσα στα Ελληνικά και μισά στα Ρώσικα. Απο μένα είναι ναι για μια δοκιμή. Μπόνους η σπούτνικ κωλάρα της...
Ναι, μου έδωσαν και απόδειξηΜάγκες από σήμερα πληρώνουμε μόνο με POS, πλήρωσε κάποιος με την πιστωτική του κάρτα ;
Αυτή ναι. Ρουμάνα γυρω στα 30. Στο γωνιακό είναι στα καινουργια στην Πετρου Ερημίτη. Βραδινη βαρδια.Σε ποιο είναι η Σάντρα; Σάντρα η κοντή με την κολάρα;
5 κριτικές με μέσο όρο 7,8 στη διάθεση/συμμετοχή στο Venus...Είμαι βυζολάγνος , αλλά αυτη η Φρίντα πως σας αρέσει; Παλτό μέσα στο δωμάτιο...