Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
ποια ειναι η αλβανιδα που εχυσες στα μουτρα της;Μεσημεριανη βολτιτσα για Ελληνικο αρωμα μπουρδελου.. Πολλα μαγαζια ανοικτα και γενικα λιγη κινηση. Πηγα στα 3 ξυλινα εκει στο χωματοδρομο. Πιτα στα πακια λιαζονταν και ενας γιαγλης με τριφυλλο τσιγαρο εξω απο της Ριτας το σπιτακι μιλουσε στο τηλεφωνο και ρουφουσε τσιγαρλικι ανενοχλητος. Ριτα δν περασα γιατι αν και κανονι οπως λενε εγω δεν εχω χημεια μαζι της. Παω Βενους ηταν η Αλιονα που ηταν στα 3 σπιτακια εκει που ειναι η Νικολ το τραβελοειδες.(για τους πολυ παλιους). Μπηκα με 50 γιατι αυτη ειναι η βασιλισσα του δακτυλωματος. Η κοπελα εχει πεσει παρα πολυ σε αποδοση και εμεινα αχυτος, Βγαινω με το παπαρι σηκωμενο και παω εκει στα ξυλινα που ειναι μια πολυ ψηλη, Και εκει τα ιδια αχυτος αν και η κοπελα αρκετα φιλοτημη, τρελαινομαι λεω παω στην συζηγο. Μπαινω Ειρηνη για σιγουρα πραματα. Πιπα στα ορθια εκει στον διαδρομο στην σιδερενια πορτα που την σερνει και κανει θορυβο, Δεν ηθελα δωματιο και στο πενταλεπτο εχυσα στα βυζια της, σταθερο το μωρακι μου. Αλλα ενιωσα κενος να πω την αληθεια και ειχα χρονο ακομα. Λεω να παω για ενα χαλαρο μαραθωνιο. Χριστινα Αλβανιδα 50+. Μπηκα στο δωματιο μονο πιπα την δινω 50 ευρω και λεω μπορει να αργησω να τελειωσω. Δεν πειραζει λεει μωρο μου μπες. Μιλαμε για 40 λεπτα και παραπανω πιπα μεχρι που την εχυσα στο προσωπο ολο. Αυτα τα ολιγα. Καλη συνεχεια.