You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)
Θέλω να προσθέσω πως σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα που πήγα όλες με αναγνώρισαν και με μιλούσαν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Τις περισσότερες όπως και την Λούση πρώτη φορά στην ζωή μου της έβλεπα. Φυσικά εκτός από την Ρίτα. Μάλλον υπάρχει σωσίας μου στην περιοχή! Θέλω να τον βρω και να τον ευχαριστήσω καθώς πιστεύω ότι έχω ιδιαίτερη περιποίηση γιατί μάλλον ο σωσίας είναι πολύ τακτικός πελάτης των μαγαζιών αυτών.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Δε παραλεω τιποτα τι να την κανω την εμφανιση οταν ειναι τοσο για το πουτσο η γκομενα απλα ΜΑΥΡΟμην τα παραλες φιλε ειναι πολυ δυνατο κορμι εμφανισιακα και σκυλοφατσα(καβλοφατσα) απλα στον χαρακτηρα τα χαλαμε!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Γιατί πολύ απλά δεν βλέπετε!!!Καλησπέρα σας.
Μια Λούσι στο Red Night που έχει στο δίπλα σάιτ είναι μια βυζαρου μιλφ; Γιατί δεν έχει φωτογραφίες της
Κανονικά αυτή πρέπει να μας πληρώσει,όχι εμείς αυτήν..
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
συναγωνιστη, μη τρως παπα. Ετσι κανουν οι περισσοτερες. τακτικη ειναι οτι και καλα σε ξερουν και σε θυμουνται για να σε κανουν να νιωσεις ανετα και να περασειςΘέλω να προσθέσω πως σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα που πήγα όλες με αναγνώρισαν και με μιλούσαν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Τις περισσότερες όπως και την Λούση πρώτη φορά στην ζωή μου της έβλεπα. Φυσικά εκτός από την Ρίτα. Μάλλον υπάρχει σωσίας μου στην περιοχή! Θέλω να τον βρω και να τον ευχαριστήσω καθώς πιστεύω ότι έχω ιδιαίτερη περιποίηση γιατί μάλλον ο σωσίας είναι πολύ τακτικός πελάτης των μαγαζιών αυτών.
Κρίμα και θα ήθελα να έχω έναν σωσία να γαμαει συνέχεια. Μάλλον έχεις δίκιο. Απλά μου τα πρήζουν κάθε φορά... Άσε που μου λένε αν δεν περάσω ότι πάω μόνο για να πάρω μάτι ( τις κουκλάρες που έχουν).συναγωνιστη, μη τρως παπα. Ετσι κανουν οι περισσοτερες. τακτικη ειναι οτι και καλα σε ξερουν και σε θυμουνται για να σε κανουν να νιωσεις ανετα και να περασεις
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.394
- Πόντοι
- 736
Επειδή έχω ασχοληθεί πριν έξι χρόνια με το συγκεκριμένο θέμα σου το λέω χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη ότι οι οίκοι ανοχής είναι ανοιχτοι για τον όποιονδήποτε Χωρίς καμία διάκριση. Υπάρχει νόμος. Οι ιδιοκτήτες το ξέρουν οι κοπέλες αντιδρούν και θα το ξαναπώ είναι στο χέρι της υπηρεσίας να αποφύγει έναν πελάτη με την πρόφαση της καθυστέρησης λόγω προγράμματοςΔεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τον εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη που λές , απο την άλλη το οίκος ανοχής το ανοχή λογικά βγαίνει απο το ανέχομαι ... τώρα αν είναι υποχρεωμένες να τους ανεχτούν - δεχτούν όλους με κάποιο νόμο ούτε και αυτό το ξέρω.
Αλλά και να υπάρχει σχετικός νόμος οτι πρέπει να τους δέχονται όλους , τι γίνεται σε περίπτωση που ο οίκος λειτουργεί παράνομα χωρίς άδεια ας πούμε ; Η σε άλλη περίπτωση που διώξει κάποιον η κοπέλα ο οποίος έχει κάποια εμφανή σημάδια απο ΣΜΝ όπως διάβαζα τις προάλλες ;
Όσον αφορά την αστυνομία και να υπάρχει ο νόμος , λογικά θα σου πούν πάνε αλλού δεν νομίζω να ασχοληθούν.
Και επειδή επικαλέστηκες γενικά τις επιχειρήσεις να ξέρεις ότι είναι παράνομο να μην επιτρέπει ένας ιδιοκτήτης την είσοδο σε έναν πελάτη σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Ο μόνος τρόπος να απαγορεύσει την είσοδο σε πελάτη τόσο ο οίκος ανοχής όσο και οποιοδήποτε άλλο κατάστημα είναι να κληθεί η αστυνομία αν ο πελάτης στο παρελθόν έχει Δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο κατάστημα. Επαναλαμβάνω για το συγκεκριμένο θέμα καλώς η κακώς κανένας ιδιοκτήτης και καμιά κοπέλα δεν μπορούν να κάνουν διάκριση πελατών.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
H Ελενα-Ραισα η κανω λαθος?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.148
- Πόντοι
- 3.346
Καλο μνκι.. με χαλαν λιγο τα τατου.H Ελενα-Ραισα η κανω λαθος?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
An einai η εν λογο δε θα σε χαλασουν μονο τα τατουΚαλο μνκι.. με χαλαν λιγο τα τατου.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.148
- Πόντοι
- 3.346
Το ψιλο παρατησα το αθλημα εδω και κανα διμηνο.. πριν το κανω, σκεφτομουν να παω σ αυτην η την καρινα.An einai η εν λογο δε θα σε χαλασουν μονο τα τατου
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.148
- Πόντοι
- 3.346
Συναδελφε, τα στουντιο ειναι οπως και οι αλλες επιχειρησεις, λεφτα θελουν.Επειδή έχω ασχοληθεί πριν έξι χρόνια με το συγκεκριμένο θέμα σου το λέω χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη ότι οι οίκοι ανοχής είναι ανοιχτοι για τον όποιονδήποτε Χωρίς καμία διάκριση. Υπάρχει νόμος. Οι ιδιοκτήτες το ξέρουν οι κοπέλες αντιδρούν και θα το ξαναπώ είναι στο χέρι της υπηρεσίας να αποφύγει έναν πελάτη με την πρόφαση της καθυστέρησης λόγω προγράμματος
Και επειδή επικαλέστηκες γενικά τις επιχειρήσεις να ξέρεις ότι είναι παράνομο να μην επιτρέπει ένας ιδιοκτήτης την είσοδο σε έναν πελάτη σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Ο μόνος τρόπος να απαγορεύσει την είσοδο σε πελάτη τόσο ο οίκος ανοχής όσο και οποιοδήποτε άλλο κατάστημα είναι να κληθεί η αστυνομία αν ο πελάτης στο παρελθόν έχει Δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο κατάστημα. Επαναλαμβάνω για το συγκεκριμένο θέμα καλώς η κακώς κανένας ιδιοκτήτης και καμιά κοπέλα δεν μπορούν να κάνουν διάκριση πελατών.
Τωρα τι λεει ο νομος και το τι γινεται στην πραγματικοτητα απεχει πολυ..
Αν η κοπελα μετραει στο μαγαζι και δεν θελει καποιον, ειτε αυτος ειναι Ελληνας ειτε αλλοδαπος..ΔΕΝ θα περασει μεσα, απλα πραγματα.
Αν ειναι καμια που δεν μπορει να κανει κατι ,τοτε περναει μεσα και ο πιο βρωμιαρης ανθρωπος του κοσμου.
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπέρα μπουρδελιαρηδες πριν κάνα χρόνο είχα πάρει στο red lights μια αλινα με τατουάζ κάτω από το βυζί που είχε γυρίσει και τσόντες ως sasha heaven .. αλλά τους τελευταίους μήνες έχει εξαφανιστεί ξέρει κανείς αν βρίσκεται κάπου?????
Akisssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ναι αυτό....που πηγαίνουν όλοι οι πακιστανοι...και τους Δέχεται....αισχος.....φιλοχρήματη και αρπακτικό...υπηρεσίες μηδαμινές....κομοδινο αλβανικοκαλησπέρα σε όλους. ήθελα να ρωτήσω των aki με τα πολλά ssssss.... το pimp είναι ένα από τα 4 σπιτάκια που είναι τα πρώτα και στα αριστερά της νικηφόρο ουρανού; όταν λες μπροστά από το pimp εννοείς για εκείνο που είναι επάνω στον δρόμο κι όχι για το paradise; Μπορεί φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν ξέρω τόσο καλά τα μαγαζιά... γι'αυτό και ρωτάω και θέλω να μάθω.
Όντως έτσι θα είναι , γιατί και εγω θυμάμαι παλιά που πήγαινα για καφέ σε ένα μαγαζί σε στυλ todaylicious , σε κάποια φάση άρχισε να μαζεύει γύφτους οι οποίοι έκαναν φασαρία και τους διώχνανε. Μετά απο λίγες μέρες η και την επόμενη τους ξαναέβλεπες στο μαγαζί , αν ήταν στο χέρι του μαγαζιού φαντάζομαι πως θα τρώγανε πόρτα απο πρίν μπούνε και ξανακάνουν φασαρία.Επειδή έχω ασχοληθεί πριν έξι χρόνια με το συγκεκριμένο θέμα σου το λέω χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη ότι οι οίκοι ανοχής είναι ανοιχτοι για τον όποιονδήποτε Χωρίς καμία διάκριση. Υπάρχει νόμος. Οι ιδιοκτήτες το ξέρουν οι κοπέλες αντιδρούν και θα το ξαναπώ είναι στο χέρι της υπηρεσίας να αποφύγει έναν πελάτη με την πρόφαση της καθυστέρησης λόγω προγράμματος
σωσταH Ελενα-Ραισα η κανω λαθος?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Μου είπε για ντουζακι μαζί ή να αλλάξουμε δωμάτιο να πάμε στο τζακουζι (ο Θεός να το κάνει!) αλλά δεν είχα χρόνο, οπότε της είπα την άλλη φορά. Ακόμα δεν έχω πάει...Μια ωρα δηλαδη;
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Αυτη η Λουσι ειναι η ιδια που δουλευε στο villa prive kai villa erotika???Καλησπέρα σας.
Μια Λούσι στο Red Night που έχει στο δίπλα σάιτ είναι μια βυζαρου μιλφ; Γιατί δεν έχει φωτογραφίες της
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Μπραβο!!!Θέλω να προσθέσω πως σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα που πήγα όλες με αναγνώρισαν και με μιλούσαν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Τις περισσότερες όπως και την Λούση πρώτη φορά στην ζωή μου της έβλεπα. Φυσικά εκτός από την Ρίτα. Μάλλον υπάρχει σωσίας μου στην περιοχή! Θέλω να τον βρω και να τον ευχαριστήσω καθώς πιστεύω ότι έχω ιδιαίτερη περιποίηση γιατί μάλλον ο σωσίας είναι πολύ τακτικός πελάτης των μαγαζιών αυτών.
Εμενα ο δικος μου δεν ξερω που κρυβετε!!! Μεχρι τωρα δεν ειδα τιποτα το θετικο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις