Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Τότε να μην το αναφέρεις καθόλου...μη λες πράγματα απλά για να χάμε να λέγαμε
Δεν τα λέω για να χαμε να λέγαμε .
Είναι πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται καν .
Για ποιο λόγο να γίνεται κουτσομπολιό δεν καταλαβαίνω.
Τέλος πάντων εγώ δεν ασχολούμαι άλλο .
Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά .

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Δεν τα λέω για να χαμε να λέγαμε .
Είναι πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται καν .
Για ποιο λόγο να γίνεται κουτσομπολιό δεν καταλαβαίνω.
Τέλος πάντων εγώ δεν ασχολούμαι άλλο .
Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά .
Μπορεί να θέλει να δει πως είναι στο φως της μερας.δικαιωμα του και όποιος θέλει απανταει.Μεσημέρι γάμησα μια και το απόγευμα την είδα για ψώνια στο εμπορικό και σκεφτόμουν τι κιουσπα γάμησα!

Teo18

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιος στο σπορ και θέλω να επισκεφθώ studio για πρώτη φορά ποιο μαγαζί θα συνιστούσατε κ ποια κοπέλα;

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Γιατί μαζί με καταλινα πετυχα και μια νέα σαν αδερφη της όντως καμια σχεση με συλβια όπου έχω δει και εκείνη πολυ καλη ήταν η αδερφη της καταλινας αλλά έχασα όνομα
Η Τζέσικα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιος στο σπορ και θέλω να επισκεφθώ studio για πρώτη φορά ποιο μαγαζί θα συνιστούσατε κ ποια κοπέλα;
Θα σε συνιστουσα να βρεις γκομενα, στα στουντιο της πολης τζαμπα λεφτα θα δωσεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Μπορεί να θέλει να δει πως είναι στο φως της μερας.δικαιωμα του και όποιος θέλει απανταει.Μεσημέρι γάμησα μια και το απόγευμα την είδα για ψώνια στο εμπορικό και σκεφτόμουν τι κιουσπα γάμησα!
Η δικια μ. ηταν σαν χωριατισσα.. δεν ξερω με τα ρουχα που ειχε ψωνισει, αν μετα εστρωσε καθολου.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.413
Πόντοι
1.436
Βόλτα χθες βράδυ στην περιοχή, ο κακός χαμός. Παντού αμάξια και παρέες με παιδάκια.

- Venus Angels (το μπροστά) ένα όμορφο μελαχρινό κοντούλικο με σχιστά μάτια, ωραίο κορμί μέσα σε διχτυωτό σύνολο.

- Venus (στο πίσω) μια ξανθιά και μια μελαχρινή η οποία βγήκε γυμνή στο σαλόνι. Από το Ελμπασάν τις έκοψα, αδιάφορες και οι δύο, και από πίσω να παίζει το ηχείο φούλ σκυλάδικα τραγούδια, cult φάση. :crazy:

- Μινώταυρου 14 (ξύλινο) επίσης δύο κοπέλες με γυαλιά και οι δύο, αδιάφορες για μένα. Η τσατσά πέταξε μερικές μαλακίες τύπου "Αν δεν μπεις και εδώ τότε δεν είσαι άντρας" και κάτι τέτοια χαζά. :jerking: Όχι μωρή μαλάκω δεν θα μπω με το ζόρι επειδή το θες εσύ.

- Las Vegas στο μέσα δεξιά η Μαρία, μικρό μελαχρινό γύρω στα 20 την έκοψα.

- Las Vegas στο μεσαίο, η κοπέλα εκείνη την ώρα ήταν στο δωμάτιο και δεν ψήθηκα να περιμένω για να την δω.

- Las Vegas στο πρώτο δεξιά, μια ξανθιά με τατουάζ, δεν έκατσα να την δω καλά καθώς γινόταν χαμός από κόσμο εκείνη την ώρα στο σαλόνι.

- Case D' Amore στο βάθος, η τραβεστί Καίτη μαζί με το νευρικό μικρό σκυλάκι της τσιουαουα ή όπως λέγονται τέλος πάντων το οποίο άνετα το πατούσα ένα κλωτσίδι. :hammer:

- Case D' Amore στο πρώτο δεξιά, μια καινούργια μελαχρινή ομορφούλα, Χρύσα με ωραίο σώμα και ωραίο βυζάκι.

Κατάθεση δεν έγινε καθώς γινόταν ο κακός χαμός, ο κόσμος δεν σταματούσε να χτυπάει κουδούνια και να γυρίζει γενικά παντού.

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
1
Πρόσεχε μην κάνει αυτή στην δική σου .
Εδώ για αυτό την περιμένουν πώς και πώς όχι για να ανοίξουν την δική της.

Αν ενδιαφέρεται κανένα απαλό αγοράκι να με βλέπει να τη γαμάω ας στείλει μήνυμα. Αν είναι τυχερός μπορεί να του δώσει κανένα φιλάκι η Ρίτα με τα χύσια μου.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Βόλτα χθες βράδυ στην περιοχή, ο κακός χαμός. Παντού αμάξια και παρέες με παιδάκια.

- Venus Angels (το μπροστά) ένα όμορφο μελαχρινό κοντούλικο με σχιστά μάτια, ωραίο κορμί μέσα σε διχτυωτό σύνολο.

- Venus (στο πίσω) μια ξανθιά και μια μελαχρινή η οποία βγήκε γυμνή στο σαλόνι. Από το Ελμπασάν τις έκοψα, αδιάφορες και οι δύο, και από πίσω να παίζει το ηχείο φούλ σκυλάδικα τραγούδια, cult φάση. :crazy:

- Μινώταυρου 14 (ξύλινο) επίσης δύο κοπέλες με γυαλιά και οι δύο, αδιάφορες για μένα. Η τσατσά πέταξε μερικές μαλακίες τύπου "Αν δεν μπεις και εδώ τότε δεν είσαι άντρας" και κάτι τέτοια χαζά. :jerking: Όχι μωρή μαλάκω δεν θα μπω με το ζόρι επειδή το θες εσύ.

- Las Vegas στο μέσα δεξιά η Μαρία, μικρό μελαχρινό γύρω στα 20 την έκοψα.

- Las Vegas στο μεσαίο, η κοπέλα εκείνη την ώρα ήταν στο δωμάτιο και δεν ψήθηκα να περιμένω για να την δω.

- Las Vegas στο πρώτο δεξιά, μια ξανθιά με τατουάζ, δεν έκατσα να την δω καλά καθώς γινόταν χαμός από κόσμο εκείνη την ώρα στο σαλόνι.

- Case D' Amore στο βάθος, η τραβεστί Καίτη μαζί με το νευρικό μικρό σκυλάκι της τσιουαουα ή όπως λέγονται τέλος πάντων το οποίο άνετα το πατούσα ένα κλωτσίδι. :hammer:

- Case D' Amore στο πρώτο δεξιά, μια καινούργια μελαχρινή ομορφούλα, Χρύσα με ωραίο σώμα και ωραίο βυζάκι.

Κατάθεση δεν έγινε καθώς γινόταν ο κακός χαμός, ο κόσμος δεν σταματούσε να χτυπάει κουδούνια και να γυρίζει γενικά παντού.
Αυτή η και τη ενασ πιο πισω δεν είπε ότι είναι η ελενα η ελληνοβραζιλιανα

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
έχετε να προτείνετε κανένα duo για βραδινή βάρδια;
οι κοπέλες που είναι στα venus και δίπλα στο ξύλινο αξίζουν ή θα είναι απόλυτα αποστειρωμένες, σε φάση η καθεμία τη σειρά της;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom