DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.796
Να απορείς πως είχε σκεφτεί τότε να λέγεται Tetsuo ενώ δηλώνει μικροτσουτσουνος !Ποιος ειναι ο Tetsuo?
Τ30 σαν τις βίδες έπρεπε να το κάνει
Να απορείς πως είχε σκεφτεί τότε να λέγεται Tetsuo ενώ δηλώνει μικροτσουτσουνος !Ποιος ειναι ο Tetsuo?
Δεν ασχολουμαι με τετοια παρα μονο με το αθλημαΕίσαι παλιός στο σάιτ και δεν ξέρεις ποιος είναι; Και εσύ για αναφορά είσαι έτοιμος.
Εγω με Αλβανιδες έκανα τα καλυτερα γαμησια αδερφέ αλλά ίσως είναι και πως θα μας τυχειοι αλβανίδες είναι οι πιο άσχημες γυναίκες,προτιμώ ρουμάνες,μολδαβές και βουλγάρες...για τις ελλεϊνίδες τις δικές μας ούτε λόγος...
τα καλυτερα γαμησια με μαδερ ρωσια.Με πολύ λίγες Αλβανίδες έχω πάει, ήταν καλές όλες δεν έχω παράπονο, αλλά τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με Ουκρανές.
Η λαρα μου εριξε πορτα
Σοβαρα μιλαω.. και χωρις λογο μαλιστα.
Τύπε τόσο ομορφαντρας που είσαι έπρεπε να σε δέχεται και με εξτραδακιαΣοβαρα μιλαω.. και χωρις λογο μαλιστα.
Οποτε απο εμενα Χ η κοπελα Χ και το μαγαζι, εννοειται δεν ξαναπαταω ουτε απ εξω.
Αυτος ειναι κουκλος μπροστα μου απορω πως με ανεχοταν 12 χρονια αυτη η κοπελα.Τύπε τόσο ομορφαντρας που είσαι έπρεπε να σε δέχεται και με εξτραδακια
Αυτος 1-0Ποιος ειναι ο Tetsuo?
Έτσι απλά σου είπε δε μπαίνεις ;;Μολις εκανα αναφορα στις δυο κριτικες που εχω για λαρα στο μπελα ντονα.. ζητησα να τις διαγραψουν!
Αρε δε την γαμας... χαλιεσε για ενα πορνιδιο....Σοβαρα μιλαω.. και χωρις λογο μαλιστα.
Οποτε απο εμενα Χ η κοπελα Χ και το μαγαζι, εννοειται δεν ξαναπαταω ουτε απ εξω.
Σε ποια βάρδια τις πέτυχες συναγωνιστή? Δώσε και μια πιο λεπτομερή περιγραφή τους....Εχει δοκιμάσει κανένας τα καινούργια στο βεγκας αλιονα και Ολίβια; Τα είδα σήμερα. Ωραία κορμιά
Για να φας πόρτα ενώ είσαι και δύο χρόνια πελάτης άρα κάτι έκανες .Μολις εκανα αναφορα στις δυο κριτικες που εχω για λαρα στο μπελα ντονα.. ζητησα να τις διαγραψουν!
Μην γραφεις αλλα νταλον κι εσυ.. Ποτε δεν ξεφυγα σε καμια κοπελα ασχετα αν περνουσα καλα η οχι.. ισα, ισα η λαρα μου ελεγε οτι θελει ατομα σαν κι εμενα.Για να φας πόρτα ενώ είσαι και δύο χρόνια πελάτης άρα κάτι έκανες .
Το να σβήσεις τις κριτικές σου είναι απλά εκδικητικό και δεν δείχνει το αντίθετο από όταν πέρασες καλά .
Γενικά άμα ξεφεύγετε και κάνετε μαλακίες στα μπουρδέλα μετά μην παραπονιέστε.
Για αυτό φωνάζουμε να πηγαίνετε σε διαφορετικές ,για να αλλάζετε λίγο την συνήθεια.
Αν εσύ την είχες πάει σερί κορδόνι ακόμα και άθελά σου μπορεί να είχες καταντήσει κουραστικός και χωρίς να το καταλαβαίνεις
Καλησπερα λαρα ειμαι ο γιακουζαΕγω ενα θα πω. ο yakuza πριν κανα χρονο, δυο χρονια δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειχε βγει εδω και εκραζε την Λαρα που αλλαξε τις τιμες κατι τετοιο τελος παντων και την εκραζε και ελεγε απο μενα Χ και δεν ξαναπαταω το ποδι μου. Βγηκα εγω και ειπα οτι η Λαρα ξερει πολυ καλα ποιος ειναι εδω στο φορουμ και οτι τον ξερει και οτι λεει μπαρουφες και οτι συνεχιζει να πηγαινει. Αυτος βεβαια το αρνηθηκε αλλα με τον καιρο φαινεται ξεχασε τι εγραψε και τα ελεγε και μονος του οτι πηγαινε. ΟΧΙ οτι εχει και καμια σημασια ειτε πηγαινε ειτε οχι στην πουτσα μας αλλα το θυμαμαι χαρακτηριστικα να κραζεις ρε τυπε μια κοπελα αλλα εν τελει να λες ψεμματα οτι δεν ξαναπατας το ποδι σου και εσυ ομως να κανεις το αντιθετο, ποσο μακακας εισαι.
Ειναι σαν ο ελγκρεκο που κραζει την αλεξια οτι εχει γινει φακλανα, οτι εχει πολυ μικρο βυζι, να ειναι τακτικος της πελατης και απο κοντα να την αποθεωνει κ εμας να μας πουλαει παραμυθια.
Και κλεινοντας αφου ολο αυτο το κατεβατο για μενα ηταν ανουσιο θα πω οτι για μενα προσωπικα ο yakuza ειναι τελιως αναξιοπιστος και οτι και να λεει ειναι πραματα 10χρονου παιδιου (εκανε και αναφορα τις κριτικες του, ημαρτον, λες και αυτο θα αλλαξει κατι).
ΥΓ: yakuza σου εχω τρελη ιδεα. Γραψε κριτικη για την Λαρα βαλε σε ολα 1 και η κριτικη σου απλα να περιγραφει τι περασες για να φτασεις ως την πορτα του στουντιου και οτι εφαγες πορτα.