Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
οι αλβανίδες είναι οι πιο άσχημες γυναίκες,προτιμώ ρουμάνες,μολδαβές και βουλγάρες...για τις ελλεϊνίδες τις δικές μας ούτε λόγος...
Εγω με Αλβανιδες έκανα τα καλυτερα γαμησια αδερφέ αλλά ίσως είναι και πως θα μας τυχει

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Μάγκες ξέρετε αν είναι καμια άλλη εκτός τη Τζένη βράδυ γκοντιβα γιατί είδα βαλαν τη μπελα από το παρανταις στο σάιτ τους?
Συν ρε παιδια κάτι καινουριο εχει για μενα που με αρέσουν αυτές που Λατίνο φέρνουν σε σώμα εθνικότητα δεν με νοιάζει .
Διάβασα πιο πανω ένας πηγε με μια στο bad girls alisa εγώ εκεί μόνο τη Αλέξανδρα πετυχαινω τη ώρες δουλευει αυτή η Αλίσα και γενικά έχετε να προτεινετε κάποια άλλη Αλβανιδα μεξικανό Ρωσίδα δεν με νοιάζει ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
μολδαβές και ρουμάνες νομίζω είναι κορυφή αυτή τη στιγμή στο μυλο!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Σοβαρα μιλαω.. και χωρις λογο μαλιστα.
Οποτε απο εμενα Χ η κοπελα Χ και το μαγαζι, εννοειται δεν ξαναπαταω ουτε απ εξω.
Τύπε τόσο ομορφαντρας που είσαι έπρεπε να σε δέχεται και με εξτραδακια

Συνημμένα

• f78e58015bbaa0864dc1ef27f573e34a.jpg
    f78e58015bbaa0864dc1ef27f573e34a.jpg
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 18

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Μολις εκανα αναφορα στις δυο κριτικες που εχω για λαρα στο μπελα ντονα.. ζητησα να τις διαγραψουν!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

weired

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Εχει δοκιμάσει κανένας τα καινούργια στο βεγκας αλιονα και Ολίβια; Τα είδα σήμερα. Ωραία κορμιά
Σε ποια βάρδια τις πέτυχες συναγωνιστή? Δώσε και μια πιο λεπτομερή περιγραφή τους....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Εγω ενα θα πω. ο yakuza πριν κανα χρονο, δυο χρονια δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειχε βγει εδω και εκραζε την Λαρα που αλλαξε τις τιμες κατι τετοιο τελος παντων και την εκραζε και ελεγε απο μενα Χ και δεν ξαναπαταω το ποδι μου. Βγηκα εγω και ειπα οτι η Λαρα ξερει πολυ καλα ποιος ειναι εδω στο φορουμ και οτι τον ξερει και οτι λεει μπαρουφες και οτι συνεχιζει να πηγαινει. Αυτος βεβαια το αρνηθηκε αλλα με τον καιρο φαινεται ξεχασε τι εγραψε και τα ελεγε και μονος του οτι πηγαινε. ΟΧΙ οτι εχει και καμια σημασια ειτε πηγαινε ειτε οχι στην πουτσα μας αλλα το θυμαμαι χαρακτηριστικα να κραζεις ρε τυπε μια κοπελα αλλα εν τελει να λες ψεμματα οτι δεν ξαναπατας το ποδι σου και εσυ ομως να κανεις το αντιθετο, ποσο μακακας εισαι.
Ειναι σαν ο ελγκρεκο που κραζει την αλεξια οτι εχει γινει φακλανα, οτι εχει πολυ μικρο βυζι, να ειναι τακτικος της πελατης και απο κοντα να την αποθεωνει κ εμας να μας πουλαει παραμυθια.
Και κλεινοντας αφου ολο αυτο το κατεβατο για μενα ηταν ανουσιο θα πω οτι για μενα προσωπικα ο yakuza ειναι τελιως αναξιοπιστος και οτι και να λεει ειναι πραματα 10χρονου παιδιου (εκανε και αναφορα τις κριτικες του, ημαρτον, λες και αυτο θα αλλαξει κατι).

ΥΓ: yakuza σου εχω τρελη ιδεα. Γραψε κριτικη για την Λαρα βαλε σε ολα 1 και η κριτικη σου απλα να περιγραφει τι περασες για να φτασεις ως την πορτα του στουντιου και οτι εφαγες πορτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Μολις εκανα αναφορα στις δυο κριτικες που εχω για λαρα στο μπελα ντονα.. ζητησα να τις διαγραψουν!
Για να φας πόρτα ενώ είσαι και δύο χρόνια πελάτης άρα κάτι έκανες .
Το να σβήσεις τις κριτικές σου είναι απλά εκδικητικό και δεν δείχνει το αντίθετο από όταν πέρασες καλά .
Γενικά άμα ξεφεύγετε και κάνετε μαλακίες στα μπουρδέλα μετά μην παραπονιέστε.
Για αυτό φωνάζουμε να πηγαίνετε σε διαφορετικές ,για να αλλάζετε λίγο την συνήθεια.
Αν εσύ την είχες πάει σερί κορδόνι ακόμα και άθελά σου μπορεί να είχες καταντήσει κουραστικός και χωρίς να το καταλαβαίνεις

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Για να φας πόρτα ενώ είσαι και δύο χρόνια πελάτης άρα κάτι έκανες .
Το να σβήσεις τις κριτικές σου είναι απλά εκδικητικό και δεν δείχνει το αντίθετο από όταν πέρασες καλά .
Γενικά άμα ξεφεύγετε και κάνετε μαλακίες στα μπουρδέλα μετά μην παραπονιέστε.
Για αυτό φωνάζουμε να πηγαίνετε σε διαφορετικές ,για να αλλάζετε λίγο την συνήθεια.
Αν εσύ την είχες πάει σερί κορδόνι ακόμα και άθελά σου μπορεί να είχες καταντήσει κουραστικός και χωρίς να το καταλαβαίνεις
Μην γραφεις αλλα νταλον κι εσυ.. Ποτε δεν ξεφυγα σε καμια κοπελα ασχετα αν περνουσα καλα η οχι.. ισα, ισα η λαρα μου ελεγε οτι θελει ατομα σαν κι εμενα.

Να ξερεις 12 χρονια ημουν πελατης, πρωτη φορα την πηρα οταν ξεκινησε στο λα φαμ με 30 ευρω και δεν ηξερε να μιλαει Ελληνικα.

Αν θεωρεις το σερι κορδονι μια φορα στις 10 με 15 μερες με απλο παντα, οκ οπως λες αθελα μου εγινα κουραστικος :2funny:
για να τελειωνουμε τιποτα απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει, κατι θα εγινε μαλλον για να μου εριξαν πορτα, απλα δεν μπορω να καταλαβω τι ... και σιγουρα σου το λεω στα παντελονια που φοραω, οτι δεν φταιω σε κατι εγω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Εγω ενα θα πω. ο yakuza πριν κανα χρονο, δυο χρονια δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειχε βγει εδω και εκραζε την Λαρα που αλλαξε τις τιμες κατι τετοιο τελος παντων και την εκραζε και ελεγε απο μενα Χ και δεν ξαναπαταω το ποδι μου. Βγηκα εγω και ειπα οτι η Λαρα ξερει πολυ καλα ποιος ειναι εδω στο φορουμ και οτι τον ξερει και οτι λεει μπαρουφες και οτι συνεχιζει να πηγαινει. Αυτος βεβαια το αρνηθηκε αλλα με τον καιρο φαινεται ξεχασε τι εγραψε και τα ελεγε και μονος του οτι πηγαινε. ΟΧΙ οτι εχει και καμια σημασια ειτε πηγαινε ειτε οχι στην πουτσα μας αλλα το θυμαμαι χαρακτηριστικα να κραζεις ρε τυπε μια κοπελα αλλα εν τελει να λες ψεμματα οτι δεν ξαναπατας το ποδι σου και εσυ ομως να κανεις το αντιθετο, ποσο μακακας εισαι.
Ειναι σαν ο ελγκρεκο που κραζει την αλεξια οτι εχει γινει φακλανα, οτι εχει πολυ μικρο βυζι, να ειναι τακτικος της πελατης και απο κοντα να την αποθεωνει κ εμας να μας πουλαει παραμυθια.
Και κλεινοντας αφου ολο αυτο το κατεβατο για μενα ηταν ανουσιο θα πω οτι για μενα προσωπικα ο yakuza ειναι τελιως αναξιοπιστος και οτι και να λεει ειναι πραματα 10χρονου παιδιου (εκανε και αναφορα τις κριτικες του, ημαρτον, λες και αυτο θα αλλαξει κατι).

ΥΓ: yakuza σου εχω τρελη ιδεα. Γραψε κριτικη για την Λαρα βαλε σε ολα 1 και η κριτικη σου απλα να περιγραφει τι περασες για να φτασεις ως την πορτα του στουντιου και οτι εφαγες πορτα.
Καλησπερα λαρα ειμαι ο γιακουζα :2funny:

Ναι βρε ειχα πει γενικα για ολα τα στουντιο οτι το 50αρικο στο απλο ειναι πολλα και δεν αξιζει.. και για την λαρα ειπα..αλλα σκεψου λιγο γιατι το αναιρεσα .. ετρωγα φολες..και ειπα τουλαχιστον να παω εκει που θα περασω καλα και ας το δωσω, τι να εκανα; δεν βλεπεις τι γινεται στη πολη.. μερικες δεν αξιζουν ουτε 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom