Τι είναι η μπλε φαντά δώσε τα φώτα σουΜην μπερδεύεσαι μύστη, σου προτείνω να πιεις μια μπλε fanta να είσαι σίγουρος οτι δεν κόλλησες κάτι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 748
- Πόντοι
- 531
Μην εμπιστεύεσαι τίποτα! Για να ηρεμήσεις πάνε κάνε ΑΜΕΣΑ εξετάσεις για όλα τα ΣΜΝ σε ένα Διαγνωστικό Κέντρο! Νομίζω για το AIDS θα πρέπει να επαναλάβεις την εξέταση σε κάποιες μέρες θα σου πουν (λειτουργεί με "παράθυρα"). Παλιά ήταν μετά το πρώτο το δεύτερο σε 25 μέρες και το τελευταίο σε 6 μήνες αλλά μπορεί να σου λένε για 100% πιο άμεσα. Μην ανησυχείς πάντως οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι σοβαρό όπως AIDS ακόμη και από μολυσμένη γυναίκα από κολπικό σεξ είναι 0,01-0,02 %. Μην ακούς κανένα βλάκα εδώ μέσα ότι άλλο και να σου πει!Παλικάρια μια βοήθεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με 2 φιλαράκια studio paradise.μπήκα στην σελεστε από Κολομβία απίστευτο μωρο. Έλεγχα συχνά την καποτα μην τυχόν σπάσει. Εν τέλη έσπασε η καποτα και το κατάλαβα πρέπει να ήταν σπασμένη γύρω στα 20 δευτερόλεπτα την ρώτησα την ίδια αν έχει κάτι και αν είναι καθαρή μου είπε ότι δρν έχει τίποτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Αδερφέ μόνο το aids με τρομάζει τα αλλά είναι τόσο ασήμαντα πλέον με τηβ σημερινή τεχνολογία και την σημερινή ιατρική αύριο έκλεισα εξετάσεις αίματος σε ευχαριστώ για την απάντηση σοθΜην εμπιστεύεσαι τίποτα! Για να ηρεμήσεις πάνε κάνε ΑΜΕΣΑ εξετάσεις για όλα τα ΣΜΝ σε ένα Διαγνωστικό Κέντρο! Νομίζω για το AIDS θα πρέπει να επαναλάβεις την εξέταση σε κάποιες μέρες θα σου πουν (λειτουργεί με "παράθυρα"). Παλιά ήταν μετά το πρώτο το δεύτερο σε 25 μέρες και το τελευταίο σε 6 μήνες αλλά μπορεί να σου λένε για 100% πιο άμεσα. Μην ανησυχείς πάντως οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι σοβαρό όπως AIDS ακόμη και από μολυσμένη γυναίκα από κολπικό σεξ είναι 0,01-0,02 %. Μην ακούς κανένα βλάκα εδώ μέσα ότι άλλο και να σου πει!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Μη σε τρομάζει... και να κολλησες, μετά την τρομερή απροσεξία σου,θα ζήσεις αλλά 20 χρόνια πάνω κάτω... οπότε μην αγχώνεσαιΑδερφέ μόνο το aids με τρομάζει τα αλλά είναι τόσο ασήμαντα πλέον με τηβ σημερινή τεχνολογία και την σημερινή ιατρική αύριο έκλεισα εξετάσεις αίματος σε ευχαριστώ για την απάντηση
jimenez vyzarez
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
To poison έκλεισε ή απλά δεν τηρεί το πρόγραμμα που δίνει στο άλλο σάιτ και κλείνει απ τις 1:30 το βράδυ;
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
για να κολλήσεις Aids πρέπει να έχεις συχνές επαφές με άτομο φορέα χωρίς προφυλακτικό,με μια φορά χλωμό το κόβω εκτός κι έχεις παρα πολύ εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα,άσε που οι κοπέλες κάνουν τακτικές εξετάσεις γιατί φοβούνται κι αυτές,για aids κανονικά η εξέταση είναι κάνα 6μηνο μετά την επαφή,δύσκολο να κολλήσεις HIV σε σπιτακι της θεσσαλονικής...Αδερφέ μόνο το aids με τρομάζει τα αλλά είναι τόσο ασήμαντα πλέον με τηβ σημερινή τεχνολογία και την σημερινή ιατρική αύριο έκλεισα εξετάσεις αίματος σε ευχαριστώ για την απάντηση σοθ
Χθες μετά που βγήκα προς εκείνη την ώρα έκλεισε το φως για κανένα μισάωρο. Πριν μπω είχε γίνει ένα σκηνικό και είχε βγει από ένα δωμάτιο. Προς τις 2 που έφευγα είδα το είχε ξανά ανοίξει.. φόλα γλύτωσες..To poison έκλεισε ή απλά δεν τηρεί το πρόγραμμα που δίνει στο άλλο σάιτ και κλείνει απ τις 1:30 το βράδυ;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.796
Ούτε σε κωμωδία δεν μπορώ να το φανταστώ!Παλικάρια μια βοήθεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με 2 φιλαράκια studio paradise.μπήκα στην σελεστε από Κολομβία απίστευτο μωρο. Έλεγχα συχνά την καποτα μην τυχόν σπάσει. Εν τέλη έσπασε η καποτα και το κατάλαβα πρέπει να ήταν σπασμένη γύρω στα 20 δευτερόλεπτα την ρώτησα την ίδια αν έχει κάτι και αν είναι καθαρή μου είπε ότι δρν έχει τίποτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Τι καφροι είστε πλέον !
Έσπασε λέει η καποτα ...και γυρνάς και λες με τρόμο στα μάτια στην κοπέλα -" είσαι καθαρή ,έχεις τίποτα ;"!
Αφού δεν έφαγες κάνα δυο σφαλιάρες εκείνη την ώρα ..
Σεβασμός μηδέν λες και γαμας κανένα ζώο .
Σε όλους έχει τύχει να σπάσει καποτα ,εκείνη την ώρα το παίρνεις χαλαρά ,εξ άλλου αν είχε κάτι ή αν δεν ήξερε τι της γίνεται θα φοβόταν το ίδιο με εσένα .
Αν δεν έχεις ενοχλήσεις μετά από λίγες μέρες δεν έχεις τίποτα ,αλλά σου έκανε ένα καλό η κοπέλα να μάθεις σαν απολίτιστος που είσαι να κάνεις εξετάσεις που και που για να ξέρεις τι σου γίνεται .
Δεν είναι μόνο να εξετάζονται αυτές που είναι υποχρεωμένες λόγο δουλειάς ,καλό είναι να εξεταζομαστε έστω και μια φορά τον χρόνο και εμείς για να προλαβαίνουμε τα χειρότερα.
Την ίδια ερώτηση μπορούσε να σου κάνει και αυτή .
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Μάγκες αν τύχει και ακουμπήσουμε τίποτα "περίεργα" στα σεντόνια από προηγουμενο παίζει να κολλήσουμε τίποτα ;;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.796
Δύσκολα θα κολλήσεις κάτι ,αλλά μπορείς να κολλήσεις πολλά άλλα ,δερματικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων και των αφροδισίων.Μάγκες αν τύχει και ακουμπήσουμε τίποτα "περίεργα" στα σεντόνια από προηγουμενο παίζει να κολλήσουμε τίποτα ;;
Όπως και οι μύκητες, απέφευγε να περπατάς πολύ ξυπόλητος μέσα στα μπουρδέλα ..μετά στο σπίτι θα πρέπει να πεις ότι ήσουν σε αποδυτήρια ομάδας .
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Με κάλτσες περπατάω ούτως η άλλως.Δύσκολα θα κολλήσεις κάτι ,αλλά μπορείς να κολλήσεις πολλά άλλα ,δερματικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων και των αφροδισίων.
Όπως και οι μύκητες, απέφευγε να περπατάς πολύ ξυπόλητος μέσα στα μπουρδέλα ..μετά στο σπίτι θα πρέπει να πεις ότι ήσουν σε αποδυτήρια ομάδας .
OhhBleat992
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αδέρφια μια βοήθεια σε έναν νέο στον χώρο. Για σήμερα βραδυνή βάρδια μετά τις 10 ποιες δίνουν γλωσσοφιλα?
Σιγά μωρέ μαλακα πολιτισμένε. Σε θίξαμε την γκόμενα; Δεν ήξερα να πέσω και στα πόδια της να την ρωτήσω αν είναι όλα καλά με το μουνι της . ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΧΑΜΕΝΑΟύτε σε κωμωδία δεν μπορώ να το φανταστώ!
Τι καφροι είστε πλέον !
Έσπασε λέει η καποτα ...και γυρνάς και λες με τρόμο στα μάτια στην κοπέλα -" είσαι καθαρή ,έχεις τίποτα ;"!
Αφού δεν έφαγες κάνα δυο σφαλιάρες εκείνη την ώρα ..
Σεβασμός μηδέν λες και γαμας κανένα ζώο .
Σε όλους έχει τύχει να σπάσει καποτα ,εκείνη την ώρα το παίρνεις χαλαρά ,εξ άλλου αν είχε κάτι ή αν δεν ήξερε τι της γίνεται θα φοβόταν το ίδιο με εσένα .
Αν δεν έχεις ενοχλήσεις μετά από λίγες μέρες δεν έχεις τίποτα ,αλλά σου έκανε ένα καλό η κοπέλα να μάθεις σαν απολίτιστος που είσαι να κάνεις εξετάσεις που και που για να ξέρεις τι σου γίνεται .
Δεν είναι μόνο να εξετάζονται αυτές που είναι υποχρεωμένες λόγο δουλειάς ,καλό είναι να εξεταζομαστε έστω και μια φορά τον χρόνο και εμείς για να προλαβαίνουμε τα χειρότερα.
Την ίδια ερώτηση μπορούσε να σου κάνει και αυτή .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.796
Εγώ τα έχω χαμένα ,βρε χαμενε;Σιγά μωρέ μαλακα πολιτισμένε. Σε θίξαμε την γκόμενα; Δεν ήξερα να πέσω και στα πόδια της να την ρωτήσω αν είναι όλα καλά με το μουνι της . ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΧΑΜΕΝΑ
Ούτε καν πρόσεξα για ποια μιλάς .
Για την ηλίθια αντίδραση σου το έγραψα.
Δλδ εσένα άμα σου δώσουμε μια καποτα το χώνεις και σε βόθρο αρκεί να μην σπασει.
Τι θα πει είσαι καθαρή;;;
Ποιος κάνει τέτοια ερώτηση πάνω στο γαμησι
Που κολλάς ρε φίλε το συγκεκριμένο στούντιο γράφει στην σελίδα του ότι όλα τα κορίτσια τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ότι έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις το βιβλίο των εξετάσεων. Πάνω στον πανικό μου έκανα μια ερώτηση στην κοπέλα και δεν το πήρε και καθόλου στραβά. Πανικοβλήθηκα τι ήθελες να κανω δηλαδήΕγώ τα έχω χαμένα ,βρε χαμενε;
Ούτε καν πρόσεξα για ποια μιλάς .
Για την ηλίθια αντίδραση σου το έγραψα.
Δλδ εσένα άμα σου δώσουμε μια καποτα το χώνεις και σε βόθρο αρκεί να μην σπασει.
Τι θα πει είσαι καθαρή;;;
Ποιος κάνει τέτοια ερώτηση πάνω στο γαμησι
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.796
Το τι γράφει με το τι γίνεται είναι άλλη ιστορία .Που κολλάς ρε φίλε το συγκεκριμένο στούντιο γράφει στην σελίδα του ότι όλα τα κορίτσια τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ότι έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις το βιβλίο των εξετάσεων. Πάνω στον πανικό μου έκανα μια ερώτηση στην κοπέλα και δεν το πήρε και καθόλου στραβά. Πανικοβλήθηκα τι ήθελες να κανω δηλαδή
Απλά απόρησα με την αντίδραση σου .
Είναι προσβλητικό πιστεύω .
Έτσι και αλλιώς προληπτικά θα τις έκανες τις εξετάσεις δεν ξέρω γιατί έβγαλες τέτοια αντίδραση .
Είναι σαν να μπαίνει η πουτανα στο δωμάτιο και αντί να σε χαιρετάει να σου λέει.. πριν βγεις από το σπίτι έκανες κανένα μπάνιο;
Τέλος πάντων θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση για κάτι σοβαρό όπως είναι το aids στο συγκεκριμένο στούντιο . Οι συνάδελφοι πιο πάνω νε καθησύχασανΤο τι γράφει με το τι γίνεται είναι άλλη ιστορία .
Απλά απόρησα με την αντίδραση σου .
Είναι προσβλητικό πιστεύω .
Έτσι και αλλιώς προληπτικά θα τις έκανες τις εξετάσεις δεν ξέρω γιατί έβγαλες τέτοια αντίδραση .
Είναι σαν να μπαίνει η πουτανα στο δωμάτιο και αντί να σε χαιρετάει να σου λέει.. πριν βγεις από το σπίτι έκανες κανένα μπάνιο;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.796
Όχι βέβαια ,σου εξηγώ κιόλας ότι με ένα σπάσιμο είναι σχεδόν απίθανο να κόλλησες τίποτα .Τέλος πάντων θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση για κάτι σοβαρό όπως είναι το aids στο συγκεκριμένο στούντιο . Οι συνάδελφοι πιο πάνω νε καθησύχασαν
Εκτός άμα ήταν καμία βρωμομουνα και πιάσεις το πολύ πολύ καμία ουρολοίμωξη ή τίποτα ψιλό
Akisssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
11:30....πέμπτη....Επίσκεψη στην Ελενα....το Στανταρακι μου....η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 1Β...
ΤΟ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΟΤΕ.....
ΕΛΕΝΑ....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΧΑΝΟΥΝ....
ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ....!!!!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ....!!!!
ΤΟ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΟΤΕ.....
ΕΛΕΝΑ....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΧΑΝΟΥΝ....
ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ....!!!!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ....!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις