Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
551
Πόντοι
81
Βόλτα απόψε με αυξημένες προσδοκίες και όρεξη αλλά...

Ερημίτη 3α... Ρεμπέκα Ρουμάνα μελαχρινή που μοιάζει με την Ειρήνη.
Ερημίτη 3β... Αντωνία Ρουμάνα, μελαχρινό χαριτωμένο, νεαρό κορίτσι με ωραίο κωλαρακι.Την έχω ξαναδεί αλλά δε θυμάμαι που.
Ερημίτη 5 αριστερή πόρτα... Μπιάνκα και Μελίσα πακέτο από Φρίξου, ωραίο μουνί η Μπιάνκα και πάλι που την ξανάδα.

Απέναντι στα δεξιά Λορετα όμορφο ξανθό νεαρό κορίτσι αλλά με κάτι μούτρα ως το πάτωμα.
Στο μεσαίο Αντελίνα που δεν είδα όμως.
Αριστερά Μόνικα Ισπανία είπε η τσατσά, μελαχρινό μελανουρι με ωραίο κορμί...

Λας Βέγκας πρώτο Ιζαμπέλα Ισπανία με τα πολλά τατουάζ, την έχω πάρει παλιότερα με καλές εντυπώσεις εγώ προσωπικά αλλά αργότερα μάλλον άλλαξε.
Λας Βέγκας μεσαίο Κάρμεν ή Ρόζα είπε η τσατσά?δε θυμάμαι...αν και αλλιώς θυμόμουν την Κάρμεν αλλά αυτή ήταν μελαχρινή και λίγο σκουρόχρωμη αλλά πιο γεματουλα μου φάνηκε

Venus...η γνωστή μιλφ Σουζάνα, δύσκολα θα ξαναπάρω.
Venus 2 ...Λάουρα και Μόνικα αλλά δε τις είδα, ήταν μέσα...
Μινώταυρου 14 ξύλινο... Αλεξάνδρα σημείωσα στο μπλοκακι μου και ότι ξεκινάει με 40,την είδα αλλά αυτή τη στιγμή δε τη θυμάμαι καθόλου.
Μινώταυρου 3... πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα, μου διαφεύγει το όνομα τώρα αν και δούλευε και παλιότερα εκεί και στο ερημίτη 3β.

Φρίξου 15α...η Τζούλια η γύφτισσα από τα παλιά.Σα να συμμαζευτηκε κάπως στο σώμα, περνούσα καλά μαζί της παλιότερα απ'όσο θυμάμαι

Φρίξου 13... Αυτή που συστηνόταν ως Λορυ στην ερημίτη και στο νικ.ουρανου 28... που μοιάζει πολύ στην Έλενα Ρουμάνα και εγώ πιστεύω ότι ίσως είναι και αδερφές.Πολυ όμορφο πρόσωπο...

Belarus... τώρα τι να σχολιάσεις, ποντιακά στο τέρμα,μποχα από τον υπόνομο κι ένα κοριτσάκι γύρω στο 1,5 μέτρο που βγήκε με ένα άσπρο βρακί και φανελάκι και κάλτσες στο σαλόνι

Νικ.Ουρανου 1α πίσω studio pimp...η θεία Τάνια Ρωσίδα με μεγάλα βυζιά...την έχω πάρει πριν καμιά 10 χρόνια με μέτριες εντυπώσεις
Νικ.ουρανου 1α μπροστά... Έλενα είπε η τσατσά αλλά ήταν μέσα δε την είδα

Εντάξει και δεν μου'κανε κάποια τρομερό κλικ και το όλο κλίμα γενικά είναι πολύ παρακμή πλέον... Αγενείς και βαριεστημενες τσατσαδες, κοπέλες που φαίνεται η βαρεμάρα στο πρόσωπο τους... πιτσιρικάδες 7-8 άτομα μαζί που γυρνάνε για χαβαλε προφανώς.
Εκεί στην ερημίτη κάτι πακιστανογυφτοι με μπύρες στα χέρια, τους βάζουν και μέσα...
Δεν ξέρω, απόψε πρώτη φορά που κι εγώ απογοητεύτηκα έτσι και μου ήρθε στο μυαλό η πολύ ωραία φράση 'με τόσο πλούτο πως φτωχύναμε έτσι '...
Φρίξος 13 ποιο μαγαζί είναι

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
μια Ιλονα στα τριδυμα τι σκατα φαση;Πως ειναι ετσι τα μουτρα της,σαν μαστουρωμενη

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Μάγκες η Βλάντα γενικά είναι τόσο μανιακή με την καθαριότητα η μόνο σε πελάτες που μπαίνουν μαζί της πρώτη φορά;; Γιατί μόνο που δεν με βάλε για μπάνιο με το ζόρι σήμερα.Κατα ταλλα σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Μάγκες η Βλάντα γενικά είναι τόσο μανιακή με την καθαριότητα η μόνο σε πελάτες που μπαίνουν μαζί της πρώτη φορά;; Γιατί μόνο που δεν με βάλε για μπάνιο με το ζόρι σήμερα.Κατα ταλλα σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος.
είναι φιλε πολύ της καθαριότητας,εμένα δεν μου έκανε γυμνό στοματικό γι αυτό τον λόγο,είναι πολύ έξυπνη δε μπορείς να την κοροιδέψεις,τέλος κατάλαβα οτι παρακολουθεί εδώ μέσα τις συζητήσεις,μια φορά μου "πέταξε" κατι που είχε συζητηθεί εδώ μέσα γι αυτήν...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
είναι φιλε πολύ της καθαριότητας,εμένα δεν μου έκανε γυμνό στοματικό γι αυτό τον λόγο,είναι πολύ έξυπνη δε μπορείς να την κοροιδέψεις,τέλος κατάλαβα οτι παρακολουθεί εδώ μέσα τις συζητήσεις,μια φορά μου "πέταξε" κατι που είχε συζητηθεί εδώ μέσα γι αυτήν...
Μακάρι να ήταν όλες έτσι.Λιγο βελτιώσει στην πίπα θέλει και να σταματήσει το deepthroat άθελά της σε πονάει όταν το κάνει.Κατα ταλλα καλή και πολύ στενό μουνακι που το νιώθεις.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Καμια καλη επιλογη εχει ρε παιδες ?

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Ναι είναι και καλά κάνει

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Επειδη εχω καιρο να τσαρκαρω εχει παρει το ματι κανενος την Εβελινα που δουλευε στα τριδιμα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χτες βραδυ εκανα περασμα μονο, ουτε καν κατεβηκα, μερικα σπτακια ανοιχτα, Πετρου Ερημιτη σχεδον ολα, απο την αριστερη και τα 3, λας βεγκας νωμιζω μονο 1, και το βενους το φωτακι ανοιχτο. Φριξου μονο τα μπλε ανοιχτα, και Ν.ουρανου τα παρανταιζ και τα 3, μπελαρους ανοιχτο μαζι με blackangels διπλα, Αχελωου ανοιχτο, λακτισα αν δουλευε η Τζενη... φευγοντας αναβε και το Ν.Ουρανου 26, μαλλον η Ελενα πηγε να βγαλει κανα εκτραδακι... Απο βιλες μονο το rednight που δουλευε ενα καινουριο αδυνατο.

Αυτο το καυλακι που ξαναγυρισε η Καρολινα, το εχει πληρωσει κανεις.??? Την ειχα δει ενα βραδυ την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει και φενοταν να εχει καλες προοπτικες...

Τελευταία τροποποίηση:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Χτες βραδυ εκανα περασμα μονο, ουτε καν κατεβηκα, μερικα σπτακια ανοιχτα, Πετρου Ερημιτη σχεδον ολα, απο την αριστερη και τα 3, λας βεγκας νωμιζω μονο 1, και το βενους το φωτακι ανοιχτο. Φριξου μονο τα μπλε ανοιχτα, και Ν.ουρανου τα παρανταιζ και τα 3, μπελαρους ανοιχτο μαζι με blackangels διπλα, Αχελωου ανοιχτο, λακτισα αν δουλευε η Τζενη... φευγοντας αναβε και το Ν.Ουρανου 26, μαλλον η Ελενα πηγε να βγαλει κανα εκτραδακι... Απο βιλες μονο το rednight που δουλευε ενα καινουριο αδυνατο.

Αυτο το καυλακι που ξαναγυρισε η Καρολινα, το εχει πληρωσει κανεις.??? Την ειχα δει ενα βραδυ την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει και φενοταν να εχει καλες προοπτικες...
Χρόνια πολλά. Την Καρολίνα που την είδες; μια φορά που την είχα πάρει καλή ήταν, λίγο βιαστική.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Καλησπερα στην ομηγυρη. Εχει αποψη κανεις για Ρεμπεκα στην Ερημιτη που μοιαζει με Ειρηνη? Δν με νοιαζει αν φαω φολα για τα λεφτα. Την βολτα βαριεμαι. Ευχαριστω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ν.Ουρανου 8, μπηκα να δω την νεα πιτσιρικα που δουλευε χτες στο διπλα, μαυρομαλα ασυνατη παρουσια με βυζι σχεδον ανυπαρκτο, μεσα σε ολοσωμο δυκτιοτο τονιζε το στενο κολαρακι της, απο προσωπο τιποτα το σπουδαιο. Εμπεδοκλεους, εδω ειχαμε μια κοπελα που 1η φορα βλεπω, Ουκρανεζα δηλωσε η τσατσα, κοντη παρουσια με ωραια στητα βυζακια, ωραιο φαρδυ πισω στηστημα και προσωπο, ομορφο για τα γουστα μου, γενικα με κλικαρε...ονομα δεν συγκρατησα. Οποιος εχει ινφο....
Καταθεση εγινε στην Καταλινα, το μικρο με επανεφερε στις εργοστασιακες ρυθμισεις μου.... .-
Μαζι δουλευε και η Παολα, κοντη αδυνατη στεγνη, με σγουρα ξανθα μαλια, μετρια δεν συγγηνιθηκα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Καλησπερα στην ομηγυρη. Εχει αποψη κανεις για Ρεμπεκα στην Ερημιτη που μοιαζει με Ειρηνη? Δν με νοιαζει αν φαω φολα για τα λεφτα. Την βολτα βαριεμαι. Ευχαριστω.
Πήγα απόψε για να μπω αλλά έφυγε στην πατρίδα της...
Στη θέση της η πιτσιρίκα Ρουμάνα Αντωνία που προχθές δούλευε δίπλα.
Είπα μια να μπω αλλά έφυγα και έφαγα άλλου την πατατουλα μου τελικά.

Ερημίτη απέναντι και αριστερά το μελανουρι με το ωραίο κορμί που είδα και προχθές, Ισπανίδα λέει η τσατσά ...
Στα τρίδυμα μόνο το πρώτο ανοιχτό, βγήκε ένα κοιμώμενο πτωμα χαλί μαύρο τάχα Ρωσίδα...

Φρίξου από τη μια μεριά μόνο το 13 ανοιχτό ήταν πάλι η Λορυ η Ρουμάνα...
Λέω δε μπαίνεις και απέναντι στο hot lady που έχεις κάτι χρόνια να μπεις... γέλασαν μέχρι και οι Πακιστανοί που ήταν στο σαλόνι.
Δύο μπάζα το ένα μάλλον λάτιν που θέλανε και 40ε στο συγκεκριμένο αχουρι...

Μετά πάω να φύγω βλέπω το poison λέω καιρό έχω να μπω...
Μπαίνω, Ουκρανή έχω λέει η τσατσά... λέω ωραία επιτέλους.
Βίκυ Ουκρανή τη βλέπω στα σκοτεινά, μου μοιάζει για μιλφακι ωραίο κορμί, πονηρό βλέμμα... δεν ήταν μιλφακι τελικά

Ε καιιι... να δηλαδή πως να το πω... καταλάβατε που την έφαγα την πατάτα τελικά ή θα περιμένετε και την κριτική για να μη δίνουμε στόχο?:cheesy:

Εντάξει τώρα θα αρχίσω κι εγώ τη γκρίνια όπως κάνουν και κάποιοι άλλοι μόνιμα αλλά οι τιμές που ζητάνε για αυτές τις υπηρεσίες, για αυτές τις κοπέλες σε ορισμένα αχουρια είναι για να γελάμε.
Επίσης θα πρέπει να αναθεωρήσουν την πολιτική τους σε σχέση με αυτούς τους ελεεινούς Πακιστανούς που βάζουν μέσα στα σπίτια και τους παρακαλάνε να μπουν κιόλας όπως στο hot lady απόψε .

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Για πρωινη βαρδια κοια εχετε να προτεινετε;η Χροστινα η Ρουμανα βυζαρου συνεχιζει στο Φριξου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom