Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (6 μέλη και 76 επισκέπτες)

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Αλάνια καλησπέρα !!! Έχει μήπως κάποιο αλάνι νέα από νατασσα

Μινωταύρου 14 ??? μήπως γύρισε ???καλές γιορτές να έχετε όλοι με υγειά !!!!​

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Δεν βρίσκω πουθενά να πάρω μια μπλε φαντά να πιω να στανιαρω γτχμ :headbang::headbang::headbang::priest:
Η πορτοκαλι δεν κανει λες.???? :think:
Καλα ειναι να αναφερεις ποια το εκανε.... οποτε απο αυριο, να εχουμε ουρες απο εξω και ζητανε γαμισι ακαπ......εεεεε για να μην παει κανενας....ηθελα να γραψω, να την μαυρισουμε, να μην πατησει κανενας, σε αυτη την τσαπατσουλα που παιζει με την υγεια μας.... :2funny:
....απα πα πα πα.....:priest:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Παιδιά η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη στα μπουρδελα έχει ξεφύγει και έχει πιάσει πάτο εντελώς!!!! Δεν υπάρχουν καθόλου εμφανισιμες κοπέλες ούτε και κοπέλες να σέβονται τον πελάτη!!!! 2 το πολύ 3 να είναι σωστές απο όλες τις βάρδιες και από όλα τα σπίτια!!! Πρέπει τα αφεντικά άμεσα να κάνουν κάτι γιατι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα δεν θα πηγαίνει κανένας ποιά να δώσει ούτε ένα ευρώ σε όλη αυτήν την τραγική κατάσταση!!! Και αμεσα θελουν ξιλωμα κάποιες τσατσαδες γιατί είναι εντελώς αντικοινωνικες και αντιπαγγελματιες και οι ίδιες διώχνουν τον πελάτη όπως αυτή που δουλεύει το βράδυ στο Godiva και αυτή που δουλευει βράδυ μαζί με την Ελενα-Ραισα!!!!! Καλαμαριωτης ξανθός
Αυτή που δουλεύει με την Έλενα-ραισα δεν διώχνει πελάτες μόνη της ,κάνει ότι της πει η Έλενα ,ήμουν πολλές φορές μπροστά ..αν της πει ότι δεν θέλει κάποιον πελάτη την βάζει να τον διώξει αν δεν καταλαβαίνει από την τσατσά βγαίνει και τον διώχνει η ίδια .
Κατά τα άλλα η τσατσά είναι πολύ ευγενική ,δεν μου έχει μιλήσει ποτέ άσχημα .
Έχω τύχει σε άτομο που ξεκίνησε να του λέει ότι είναι σε πρόγραμμα ,μετά τον είπε ότι η κοπέλα θα αργήσει και αυτός επέμενε και έλεγε όχι να βγει να την δω και βγήκε και τον έδιωξε η ίδια από το κουζινακι .

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067

Akisssssss

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
555
Πόντοι
81
Η πορτοκαλι δεν κανει λες.???? :think:
Καλα ειναι να αναφερεις ποια το εκανε.... οποτε απο αυριο, να εχουμε ουρες απο εξω και ζητανε γαμισι ακαπ......εεεεε για να μην παει κανενας....ηθελα να γραψω, να την μαυρισουμε, να μην πατησει κανενας, σε αυτη την τσαπατσουλα που παιζει με την υγεια μας.... :2funny:
....απα πα πα πα.....:priest:
για αυτο δεν λεω για να μην κανετε ουρα για να συνεχισω να την γαμαω εγω .....εεε εννοω δεν ξανα παταω εκει περα , μαυρο στα μπουρδελα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Δεν θυμάμαι καλά παιχταρα μου Νομίζω πως ναι.Ειναι μια ψηλή ξανθιά με βυζάρες και τσιμπουκοχειλα
Ναι μάλλον την ίδια λέμε! Στο πρώτο το ξύλινο βραδυνη! Πήγαμε την Κυριακή με ένα φιλαράκι και την πήρε! Στο σαλόνι όλο χάρη κι όλο ναζί και πλασάρισμα από την τσατσα αβέρτα! Μέσα ξυνή! Πιπα με το ζόρι, πρόγραμμα με 69 και ήταν άπλυτη! Και γκρίνιαζε για χρόνο και για τις στάσεις!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ναι μάλλον την ίδια λέμε! Στο πρώτο το ξύλινο βραδυνη! Πήγαμε την Κυριακή με ένα φιλαράκι και την πήρε! Στο σαλόνι όλο χάρη κι όλο ναζί και πλασάρισμα από την τσατσα αβέρτα! Μέσα ξυνή! Πιπα με το ζόρι, πρόγραμμα με 69 και ήταν άπλυτη! Και γκρίνιαζε για χρόνο και για τις στάσεις!
Μπα άλλη λέμε.Αυτη ήταν στο μέσα δεξιά.Η ώρα ήταν κάπου στις εφταμιση το απογευματοβραδο

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
241
Πόντοι
20
Εγώ πάντως όταν είναι να πάω σε μπουρδέλο δεν παίρνω όλα τα μαγαζιά αφραγκος για να κάνω μπουρδέλο τσάρκα.Μπαινω πρώτα στο site ενημερώνονται και πάω και βαράω στοχευμένα. Οι κριτικές επίσης που αφήνουν οι συναγωνιστές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου.Ειμαι πολύ μεγάλος και νευρικός για να ανέχομαι προσβλητικές συμπεριφορές από τσατσοειδες υπερήλικες αρκούδες.Βασικα τις γραμμένες στις καλοξυρισμενες αρχιδαρες μου αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να ακούω και τις κατάρες τους.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μπα άλλη λέμε.Αυτη ήταν στο μέσα δεξιά.Η ώρα ήταν κάπου στις εφταμιση το απογευματοβραδο
Την είδα και αυτή στο μέσα αλλά δεν την θυμάμαι! Ήταν και μια ακόμα με ίδιο στιλακι στα χαρακτηριστικά που ανέφερες! Στο γωνιακό με Ουρανου! Και αυτή με ταττου ψεύτικα βυζια και τσιμπουκοχειλα τσετσενοφατσα

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
114
Πόντοι
0
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Παιδιά η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη στα μπουρδελα έχει ξεφύγει και έχει πιάσει πάτο εντελώς!!!! Δεν υπάρχουν καθόλου εμφανισιμες κοπέλες ούτε και κοπέλες να σέβονται τον πελάτη!!!! 2 το πολύ 3 να είναι σωστές απο όλες τις βάρδιες και από όλα τα σπίτια!!! Πρέπει τα αφεντικά άμεσα να κάνουν κάτι γιατι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα δεν θα πηγαίνει κανένας ποιά να δώσει ούτε ένα ευρώ σε όλη αυτήν την τραγική κατάσταση!!! Και αμεσα θελουν ξιλωμα κάποιες τσατσαδες γιατί είναι εντελώς αντικοινωνικες και αντιπαγγελματιες και οι ίδιες διώχνουν τον πελάτη όπως αυτή που δουλεύει το βράδυ στο Godiva και αυτή που δουλευει βράδυ μαζί με την Ελενα-Ραισα!!!!! Καλαμαριωτης ξανθός
και ομως απο οτι διαβάζω γίνεται χαμός απο κίνηση στα μπουρδελάκια ακομα κ καθημερινές.μια χαρά φράγκα βγάζουν οτι υπηρεσίες κ να προσφέρουν..

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.677
Πόντοι
736
Η Μελίντα στο δίπλα σάιτ μου θυμίζει μια εσκορτ από Αθήνα ή ιδέα μου είναι?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
751
Πόντοι
4.535
Έχετε δει τελευταία τη Σάντρα; Μετρίου αναστήματος, μαύρα μαλλιά αν θυμάμαι καλά, με γυαλιά συνήθως.
Έχει μείνει το απωθημένο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom