Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Υπομονή έχετε εμπιστοσύνη στην Anzela πιστευω θα είναι κάτι καλό ,αξιόλογη κοπέλα δυνατό όνομαΓια να μη μας λέει βλέπω να βάζουν καμιά Χριστίνα αλβανίδα στην πρεμιέρα
Υπομονή έχετε εμπιστοσύνη στην Anzela πιστευω θα είναι κάτι καλό ,αξιόλογη κοπέλα δυνατό όνομαΓια να μη μας λέει βλέπω να βάζουν καμιά Χριστίνα αλβανίδα στην πρεμιέρα
Για να το λες εσύ που στα 60/66 μηνύματα που έχεις γράψει, γλείφεις την Anzela, κάτι παραπάνω θα ξέρειςΥπομονή έχετε εμπιστοσύνη στην Anzela πιστευω θα είναι κάτι καλό ,αξιόλογη κοπέλα δυνατό όνομα
Να δοκιμάσουν και το 32π/8Μπορούν και 88 είναι καινούργια στάση
Κάπου τα μπερδεύεις φίλε δεν γλύφω την Anzela . Αλλά το μόνο που δεν ξέρω είναι ποτέ θα πεθάνω τόσο απλάΓια να το λες εσύ που στα 60/66 μηνύματα που έχεις γράψει, γλείφεις την Anzela, κάτι παραπάνω θα ξέρεις
Μην πως ουκρανεζεα ΝΊΚΗ??? ΌΝΤΩΣ ΔΟΎΛΕΨΕ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ.@Anzela$$$ όταν με το καλό ανοίξετε φέρτε και την ρομαική πιπίνα την Νικόλ που είχε δουλέψει τον χειμώνα βραδινή για λίγο. Ωραίο και ευχάριστο κορίτσι!
Τα περισσότερα κορίτσια είναι από Ρωσία, Ουκρανία, Μολδαβία. Σας καλύπτει προς το παρόν η απάντηση μου?Για να μη μας λέει βλέπω να βάζουν καμιά Χριστίνα αλβανίδα στην πρεμιέρα
Μπορεί να έχω πάθει μπλακ αουτ με το όνομα. Μελαχρινή, 1.65, πολύ αδύνατη, μικρό στητό βυζάκι με καβλωμένη ρόγα και χαμογελαστό προσωπάκι.Μην πως ουκρανεζεα ΝΊΚΗ??? ΌΝΤΩΣ ΔΟΎΛΕΨΕ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ.
Μπορεί να έχω πάθει μπλακ αουτ με το όνομα. Μελαχρινή, 1.65, πολύ αδύνατη, μικρό στητό βυζάκι με καβλωμένη ρόγα και χαμογελαστό προσωπά.
Αν μιλάμε για αυτή που λέω εγώ, θα έρθειΜπορεί να έχω πάθει μπλακ αουτ με το όνομα. Μελαχρινή, 1.65, πολύ αδύνατη, μικρό στητό βυζάκι με καβλωμένη ρόγα και χαμογελαστό προσωπάκι.
Βεβαίως...δε το θεωρούσα ποτέ κακό επαγγελματίες του χώρου-μαγαζιά να μπαίνουν εδώ μέσα και να μας ενημερώνουν ως προς το πρόγραμμα των κοριτσιών...Τα περισσότερα κορίτσια είναι από Ρωσία, Ουκρανία, Μολδαβία. Σας καλύπτει προς το παρόν η απάντηση μου?
Το ότι δούλευε είναι σίγουρο, τώρα αν ήταν κάποιες μήνες πριν η όχι, δεν γνωρίζω....Βεβαίως...δε το θεωρούσα ποτέ κακό επαγγελματίες του χώρου-μαγαζιά να μπαίνουν εδώ μέσα και να μας ενημερώνουν ως προς το πρόγραμμα των κοριτσιών...
Το μαγαζί είναι αυτό που άνοιξε πέρυσι για λίγες μέρες , σωστά?
@Anzela$$$ Oκ αν δεν σου λέει κάτι η πορνοπεριγραφή πιο πάνω δεν λέμε για την ίδια
Εγώ για αυτό το κορίτσι σου μιλάω
Τα κορίτσια θα αλλάζουν κάθε 7-10 μέρες, να μην σας ενημερώνω δηλαδή???Βεβαίως...δε το θεωρούσα ποτέ κακό επαγγελματίες του χώρου-μαγαζιά να μπαίνουν εδώ μέσα και να μας ενημερώνουν ως προς το πρόγραμμα των κοριτσιών...
Το μαγαζί είναι αυτό που άνοιξε πέρυσι για λίγες μέρες , σωστά?
Επιτέλους θα έχουμε σλάβικα καλούπια
Όταν δούλευε Σαλούγκα είχε άλλες photos στο site αλλά κι αυτή κάπως της φέρνει στην πίσω όψη. Όταν έρθει θα περάσω να δω live οπότε οκ.Εγώ για αυτό το κορίτσι σου μιλάω
Γιατί πριν είχατε μόνο αλβανικά καλούπια?Επιτέλους θα έχουμε σλάβικα καλούπια
Τα τελευταία χρόνια παλικάρι μου ειναι μετρημένα στα δάχτυλα.Γιατί πριν είχατε μόνο αλβανικά καλούπια?