Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Παίζει να κατάλαβα ποια λες αν είναι αυτή που ξεκινάει με 40αρι πήγα μια φορά καλήgodiva
Παίζει να κατάλαβα ποια λες αν είναι αυτή που ξεκινάει με 40αρι πήγα μια φορά καλήgodiva
Σε αυτό αναφέρομαι είναι 2 μαζί. Ίσως να έκανα λάθος στον αριθμό.Εγώ για στούντιο 69 ξέρω στην Εγνατία, το 21 που είναι;
για δωσε που την βρισκω ;Γι αυτό για να μην κλαίμε μετά πάμε στις αγαπημένες μας θείες όπως εγώ στη μιλφ Ειρήνη σήμερα...με την κωλάρα της,το στητο βυζάκι της, μαύρα εσώρουχα και πορνογόβες... πίπα για σεμινάριο,καβάλημα σαν κομπρεσέρ... σφυροκόπημα στα 4 με σφαλιάρες στα κωλομαγουλα .
Αυτή τη γυναίκα δε τη χόρτασα ποτέ και ούτε πρόκειται
νικ.ουρανου 26 πάντα πρωινή βάρδιαγια δωσε που την βρισκω ;
Αν τη βρήκες στα "ξύλινα", αυτή είναι...Η ίδια σουζι που δούλευε βράδυ είναι;
Αδερφέ, κάπου στη δεκαετία του 80, γύρω στο 86-87 αν θυμάμαι καλά. έβλεπα μια εκπομπή με παιδικά στη RAI UNO. 6χρονος εγώ μου γυάλισε πολύ ένα κοριτσάκι Ιταλάκι γύρω στα 8-9. Ίσως να έχει γίνει μούναρος. Ξέρεις μήπως πως μπορώ να την βρω? Έχεις καμιά επικοινωνία μαζί της? Αν ναι, θα σου είμαι υπόχρεος.Παιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος...
Σατανά!!Αδερφέ, κάπου στη δεκαετία του 80, γύρω στο 86-87 αν θυμάμαι καλά. έβλεπα μια εκπομπή με παιδικά στη RAI UNO. 6χονος εγώ μου γυάλισε πολύ ένα κοριτσάκι Ιταλάκι γύρω στα 8-9. Ίσως να έχει γίνει μούναρος. Ξέρεις μήπως πως μπορώ να την βρω? Έχεις καμιά επικοινωνία μαζί της? Αν ναι, θα σου είμαι υπόχρεος.
Καλο ταξιδο ποια κοπέλα θα κάνει εγκαίνια?Καλημέρα σε όλους, ανοίγουμε αυτή την εβδομάδα στην ΛΉΜΝΟΥ 8, κάθετη Νικηφόρου ουρανού. Ελπίζω να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, μία μέρα πριν ανοίξουμε θα ανεβάσω και της φωτογραφίες της κοπέλας. Ευχαριστώ πολύ
Θα γυρίσει τον Γενάρη.Γεια σας συναγωνιστές. Έχουμε κανένα νέο για την καρίνα;
ΜάντεψεΚαλο ταξιδο ποια κοπέλα θα κάνει εγκαίνια?