Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

pan85

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
106
Πόντοι
1
Καλημέρα!!ξέρουμε αν δουλεύουν η Ναταλία και η Ρίτα πρωί;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Βλεπω ολες οι κολομβιανες μαζευτηκαν στα παρανταις.. ηταν οι περισσοτερες κομοδινα, τωρα θα καθονται και με το ρολοι στο χερι μην τυχον και χασουν κανα λεπτο! :confused:

Δεν ξερω τι παιζει στο απλο, παντως στο 70ευρω, δεν εχω δει πιεση χρονου, τουλαχιστων μεσα σε αυτα τα 15-20λεπτα που κανω την δουλεια μου, με δοκιμασμενες πχ Λουνα, δεν υπηρχε θεμα χρονου. Παντως κολομβιανες ειναι οι χειροτερες 4/5 δεν αφηνουν τιποτα, σχεδον αποστειρωμενο γαμισι, μονο εμφανιση να δειξουν, βυζια και κωλο, και στο κρεβατι πτωματα.

Λοιπόν... μοιάζει και με την Εύα Αντωνοπούλου και με τη Ρένα Μόρφη .
Πιστεύω να σε κάλυψα

Οντως και με μαζεμενο μαλι, φερνει πολυ σε Ρενα Μορφη, πηρε και κανα 2 κιλακια και φανηκαν στο προσωπο που την ομορφυνανε.

Μικρη βολτα πριν λιγο και καταθεση μετα απο πολυ καιρο ρεντ νταιμον και στην Σοφια!
Δεν ξερω τι εχω παθει τωρα τελευταια και παω συνεχεια με μιλφ.. βεβαια η Σοφια παλια γνωριμη και πολυ καλη μεσα, αλλη μερα θα γραψω κριτικη...στ' αλλα και λιγα που περασα ειχαμε

red light. Εδω μια κοπελα απο την ουκρανια που πρωτη φορα την βλεπω.. Αναστασια, ψιλο γεματουλα αλλα ομορφη και ευγενικη εκατσε διπλα μου και μιλησαμε λιγο..ξερει καποια Ελληνικα.. το σκεφτηκα να περασω, τελικα εφυγα.
Στα τριδυμα το πρωτο κλειστο στο δευτερο η Νικολ μεσα στο δωματιο, μαλλον η γνωστη μιλφ, ανοιχτο το τριτο αλλα δεν πηγα.
Φριξου τερμα πανω στην στροφη.. μονο σε αυτο μπηκα, ειχε μια καινουργια ονομα δεν συγκρατησα.. βγηκε με φορεμα και ειχε πολυ μεγαλο κωλο και γενικα ηταν μπαμπατσικια.. φατσα μετρια.
Βιλλα ερωτικα. Η γνωστη γαληνη χωρις τσα2 κρεμασμενα βυζια σ ενα διχτυωτο.. δεν μ τρελενει.
Αρκετα σπιτακια ανοιχτα αλλα ημουν απο δουλεια και βαριουμουν να γυρισω..το γκοτιβα ειχε φωτα για οσους το ψαχνουν.:grin:

Αναστασια με ψιλοψινει, θα την πληρωσω, ζουμερη γυναικα.!! αλλα ολο απογευμα την βλεπω.

Φερανε κανα 3-4 καινουρια τεμαχια στις βιλες, καμια αναφορα δεν βλεπω, ισως βγω, ψινομαι για την σοκολατινα Σαρα.... :zfuck:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Επισκεψη εχθες το βραδυ με φιλο που ηρθε απο επαρχια και ηθελε να ξελαφρυνει. Πηγε απευθειας στο bad girls και περασε με Αντιγονη. Εγω που την ειδα πολυ τζανκιζε η ηταν φτιαγμενη πολυ λεπτη αβυζη με ενα γυαλι που ξεγελαει. Δεν περασε καλα αν και μπηκε σε μεγαλο προγραμμα. Αεροπιπα 2 στασεις και αποχωρηση

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μαζι σου κι εγω με καρτα πληρωνω σχεδον παντου.
Αλλα να ξερεις αν βαλουν POS θα πανε ολα τουλαχιστον ενα δεκαρικο πανω..ασε που θα πρεπει να βγαλουν αδεια.
Οποτε ακυρο για τα ρδελα ετσι οπως τα δουλευουν.
Είναι και παντρεμένοι που γυρνάνε στα σπίτια, δεν νομίζω να θέλουν να αφήσουν ίχνη στην κάρτα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Κινηση πριν λιγο μικρος χαμος σε ολα τα σπιτια....

Ν.Ουρανου 6 ισογειο, Σαρα καινουρια κοπελα σοκολατενια σκουροχρωμη, πρισμενη θα ελεγα, δεν ειναι τοσο μικροσωμη οσο φενεται στις φωτος, σγουρα μαλια, δεν με εψησε και την απεριψα, με την κινηση της να βγει απο το ενα δωματιο, να κανει σαλοναρισμα και περασμα στο αλλο... ισως βρωμιαρα δηλαδη...
Ν.Ουρανου 8. Μισελ, καστανοξανθο παστακι με κωλαρακι τουρλωτο, βυζι μικρο, καλο προσωπακι.
Φριξου 11. Αμαρυλις, ξανθο πιπινακι με καρε μαλι, αδυνατη μεσα σε δυχτυοτο κορμακι που φαινοταν να μην εχει βυζι.
Φριξου 9. Λιζετ μαυρομαλικο μπακλαβαδακι κοντουλικο, με υποσχομενο βυζι μεσα στο δυχτιοτο τοπ που φορουσε, κωλαρα λατινας.
Κοροβαγκου 5. Βαλερια μεσα στο δωματιο σε προγραμμα.
Ν.Ουρανου, belarus, πρων Κωλετη δηλαδη, μια Αλεξανδρα μολις ειχε πιασει δουλεια και αλλαζε βρακια, δεν την ειδα.
Λας Βεγκας, ενα ανοιχτο το 1ο δεξια, η Καρμεν το καυλοπιπινακι, ειπα να περασω την ειδα ποιο καλα, φοβηθηκα για ξεπετα, εφυγα.
Αχελωου 10, η πορτογαλεζα Τζενη, μπαρμπατζικια μουναρα, αλλα εφυγα...
Φριξου 15. Δυο κοπελες, η μια στο δωματιο, το αλλο ενα ξανθο κοντο ευσωμο, ποιασμενα μαλια κοτσο, ανοστο προσωπο.

Καταθεση στην καινουρια Λιζετ τελικα στο Φριξου 9. Το μικρο δηλωνει 24 Μαιων, ηρθε μεσα πεντακαθαρο, πιπα καλουτσικια, μουνακι ανοιγει ωραια ροζε με μικρα μουνοχειλα, προκαταρτικα και πουτσοτριψιματα ελαχιστα, ανεβηκε απο πανω και τον καρφωσε αναμεσα στα κολομερια της να τον τριβει, στο σεξακι εβγαλε ωραιες κραυγουλες, για μια φορα καλη ειναι, δεν τα δουλεψε, αλλα ουτε τα εκλαψα.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σημερινό πέρασμα κατά τις 3:00 από τα μπουρδέλα μας ..
Δυστυχώς χωρίς πολλά πολλά αφού αρκετά ήταν κλειστά .
Las vegas , Bella Donna,poison ,venus ,belarus ,godiva , ξύλινο,όλα κλειστά ..
Στο Λας Βέγκας μόνο ένα ανοιχτό ,ήταν η Κάρμεν αλλά στο δωμάτιο οπότε δεν περίμενα .
Πήγα medusa γιατί ψάχνω να βρω την Μιρέλα αλλά δεν ...έχει πόσο καιρό δεν την πετυχαίνω με τίποτα ..στην θέση της μια Κάτια ,μέτρια κατάσταση στα 30 ευρώ αλλά έφυγα .. ακόμα και να είχα λίγο στο μυαλό να περάσω , άρχισε η τσατσά να την διαφημίζει οπότε λέω τρέχα καλύτερα !
Ακριβώς δίπλα μια Ρουμάνα ,φορούσε γυαλιά δυνατό πίσω σύστημα αλλά πολύ πονηρό μάτι ..στα 30 και αυτή .
Φρίξου 15 η Μπιάνκα ,η σκιννυ..δεν επαναλαμβάνομαι ..στα 30 .
Δίπλα δύο κοπέλες ..δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν ,χωρίς τσατσά στα 30 αλλά σαν γυφτοφατσες.
Και στην γωνία πάνω της Φρίξου πάλι δύο Ρωσίδες ..η μια φαινοταν καλό κομμάτι ξανθιές και οι δύο ..το ένα ψιλό αδύνατο χαμογελαστό και το άλλο κοντό ψιλομπαμπατσικο μουτρομενο ..
Και στα δύο έχει και παρτουζα το πρόγραμμα.
Red night .. η Σάρα.μαυρη ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά δεν ήταν στις προτιμήσεις μου ..
Δίπλα η Ζίζελ η Ουκρανή..την είδα πρώτη φορά , ωραία γυναίκα για τα γούστα μου ,ξεκινάει στα 40 ευρώ ..ήμουν έτοιμος να περάσω και εκεί που το σκεφτόμουν και αυτή πήγαινε ήδη σε πελάτη που είχε σε δωμάτιο..αρχίζει η τσατσά να μου λέει τα προγράμματα..περνάει από μπροστά μας να πάει στον συναγωνιστή και λέει στην τσατσά στα ρωσικά ,αυτός μάλλον δεν θέλει να περάσει ..
Χαμογελάω σηκώνομαι και φεύγω ..όταν δεν ξεκινάει καλά η γνωριμία καλό είναι να αποφεύγετε την συνέχεια.
Δίπλα η Μισέλ ..λατίνα νομίζω με ωραίο σώμα ..στα 40 ευρώ ,δεν μπήκα ενώ μου άρεσε γιατί λιγο τις φοβάμαι τις λατινες σε θέμα υπηρεσιών ..διαβάζω για φολες και αυτό με κάνει να τις αποφεύγω .
Απέναντι πάλι λατίνα δεν θυμάμαι όνομα περίπου ίδιο καλούπι ..
Είδα και την ξανθιά νομίζω Αμαρυλλίς κατι τέτοιο..ενα μιλφ ωραίο χαμογελαστό αλλά όχι πολλά υποσχόμενο και ξεκινάει και με 40 στο villa erotica .
Πήγα τέρμα Νικ. Ουρανού ..μπαίνω στο τελευταίο μια κοπέλα με λίγα πιασίματα και γυαλιά ,όμορφη που σε πιο ήσυχη κατάσταση ίσως περνούσα αλλά είχε 10 πιτσιρίκια στο σαλόνι και γαμουσαν την φάση αφού η τσατσά ήταν στα χαμένα ..ούτε όνομα δεν έμαθα και έφυγα ..
Δίπλα ακριβώς η Έλενα - Ραισα και στην γωνία στα χαλίκια μια Ρουμάνα πιτσιρίκα..ελαφρώς αδιάφορη που ξεκινάει στα 30 ..
Αν και ήθελα σήμερα να δώσω κάτι νέο στους συναγωνιστές..η κατάσταση ήταν τόσο ξενερωμα που κατέθεσα σε Έλενα - Ραισα για στάνταρ πράγματα..ήθελα να περάσω καλά χωρίς να το ριψοκινδυνεψω.
Κριτική δεν ανεβάζω αφού έχω ανεβάσει ήδη μια για την συγκεκριμένη και είναι σε όλους γνωστή .
Αν δεν με ξενερωνε σήμερα η Ζίζελ θα είχα μια κριτική για αυτήν ,αλλά ίσως και καλύτερα αφού δεν έχουν ακουστεί θετικές εμπειρίες για αυτήν εδώ .

weired

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Καθυστερημένη κριτική για Βαλέρια στο Μινωταύρου 14 το ξύλινο. Προηγούμενη βδομάδα, πρωϊνή βάρδια στη θέση της Νατάσας. Από Μολδαβία όπως είπε η ίδια , new entry λογικά γιατί δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου. Νεαρή γύρω στα 25 συν - πλην. Δε μιλάει Ελληνικά. Συνεννόηση στα Αγγλικά βγαίνει. Καστανόξανθη, σχετικά όμορφο πρόσωπο, ωραίο σωματάκι με μικρό-μεσαίο ωραίο στήθος και ρώγα που ανταποκρίνεται. Είσοδος στο δωμάτιο, χαιρετάει, γδύνεται, ξαπλώνει, αφήνει να γλύψεις και να παίξεις με το στήθος της , πέρασμα προφυλακτικού, πίπα , γαμήσι. Προκαταρκτικά απο μέρους της δεν παίζουν, φιλιά ούτε κατα διάνοια. Άγγιγμα στο μουνί της μόνο εξωτερικά. Μέτρια πίπα χωρίς περιποίηση γύρω περιοχής και αρχιδιών. Διαδικασία πολύ standard. Αν κρίνω από τη γενικότερη στάση της μάλλον είναι καινούργια και ψαρωμένη στο χώρο. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα.

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου σε όλους ήρθε η ώρα να κάνω και εγω την κριτική μου πέρασμα από paradais με roumpi γενικά να πω ότι είμαι new entry στο σπορ του αγοραίου έρωτα πολύ άθλιο κρεβάτι το μέρος καλό και περιποιημένο μία γεματούλα κυρία ξανθιά με καλοδέχτηκε μου πρότεινε αυτή δούλευε και μία άλλη κοπέλα που ήταν λέει στο δίπλα μαγαζί είναι σαν ένα Μάλλον έτσι κατάλαβα Τέλος πάντων μπήκα με πενηντάρικο η κοπέλα ήταν λίγο κρύα έξω Ενώ εγώ της μίλησα ας πούμε να σπάσει ο πάγος όμορφη νομίζω ότι την αδικούν οι φωτογραφίες Αρκετά δοτική μπορώ να πω σε γενικές γραμμές όμως δεν άφηνε πολλά χουφτώματα βυζιά τέτοια δεν υπήρχε πρόβλημα φιλιά ούτε κατά διάνοια έγινε ότι έγινε και έγινε και μπουχός μέτρια προς κακή εμπειρία το μόνο θετικό είναι ότι η κοπέλα ήταν καθαρή περιποιημένη και χαμογελαστή στο τέλος

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Εαν έχει κάποιος φίλος να προτείνει κάτι μικρο και όμορφο αλλά πάνω από όλα φωτιά στο δωμάτιο είμαι όλος αυτιά γιατί με και η δύο εμπειρίες μου στο παεανταις ηταν έτσι και έτσι

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Προσέχετε την αυτήν την Αμαρυλλίς, ο ένας είπε πρεζακι ξεδοντιάρα, ο άλλος μιλφ, εγω που την είχα πάρει 3-4 φορες πριν 1,5 χρονο που είχε έρθει οριακά για 30 έμοιαζε και τώρα που ξανά περασα μαζί της το πρόσωπο της έχει μπει μέσα από την πρεζα και τα δοντια κατάμαυρα…. Καλο κορίτσι είναι δεν λεω ευγενική αλλά να προσέχουμε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Προσέχετε την αυτήν την Αμαρυλλίς, ο ένας είπε πρεζακι ξεδοντιάρα, ο άλλος μιλφ, εγω που την είχα πάρει 3-4 φορες πριν 1,5 χρονο που είχε έρθει οριακά για 30 έμοιαζε και τώρα που ξανά περασα μαζί της το πρόσωπο της έχει μπει μέσα από την πρεζα και τα δοντια κατάμαυρα…. Καλο κορίτσι είναι δεν λεω ευγενική αλλά να προσέχουμε

Στο προσωπο δεν ηταν ειδα τοσο καλα, και για αυτο απορησα αν ειναι ξεδοντιαρα/πρεζακι οπως γραφτηκε, αλλα σαν σωμα μου εκανε για πιπινι....

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Στο προσωπο δεν ηταν ειδα τοσο καλα, και για αυτο απορησα αν ειναι ξεδοντιαρα/πρεζακι οπως γραφτηκε, αλλα σαν σωμα μου εκανε για πιπινι....
Ναι καταλαβα, απλά το λεω γιατί πολλοί μπορεί να την βλέπουν πρώτη φορα

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Ναι καταλαβα, απλά το λεω γιατί πολλοί μπορεί να την βλέπουν πρώτη φορα
Μπορεί και να μην είναι έτσι, αν και χλωμό το βλεπω, απλά λεω τις διάφορες που είχε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και μου έκανα εντύπωση

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036
Κινηση πριν λιγο μικρος χαμος σε ολα τα σπιτια....

Ν.Ουρανου 6 ισογειο, Σαρα καινουρια κοπελα σοκολατενια σκουροχρωμη, πρισμενη θα ελεγα, δεν ειναι τοσο μικροσωμη οσο φενεται στις φωτος, σγουρα μαλια, δεν με εψησε και την απεριψα, με την κινηση της να βγει απο το ενα δωματιο, να κανει σαλοναρισμα και περασμα στο αλλο... ισως βρωμιαρα δηλαδη...
Ν.Ουρανου 8. Μισελ, καστανοξανθο παστακι με κωλαρακι τουρλωτο, βυζι μικρο, καλο προσωπακι.
Φριξου 11. Αμαρυλις, ξανθο πιπινακι με καρε μαλι, αδυνατη μεσα σε δυχτυοτο κορμακι που φαινοταν να μην εχει βυζι.
Φριξου 9. Λιζετ μαυρομαλικο μπακλαβαδακι κοντουλικο, με υποσχομενο βυζι μεσα στο δυχτιοτο τοπ που φορουσε, κωλαρα λατινας.
Κοροβαγκου 5. Βαλερια μεσα στο δωματιο σε προγραμμα.
Ν.Ουρανου, belarus, πρων Κωλετη δηλαδη, μια Αλεξανδρα μολις ειχε πιασει δουλεια και αλλαζε βρακια, δεν την ειδα.
Λας Βεγκας, ενα ανοιχτο το 1ο δεξια, η Καρμεν το καυλοπιπινακι, ειπα να περασω την ειδα ποιο καλα, φοβηθηκα για ξεπετα, εφυγα.
Αχελωου 10, η πορτογαλεζα Τζενη, μπαρμπατζικια μουναρα, αλλα εφυγα...
Φριξου 15. Δυο κοπελες, η μια στο δωματιο, το αλλο ενα ξανθο κοντο ευσωμο, ποιασμενα μαλια κοτσο, ανοστο προσωπο.

Καταθεση στην καινουρια Λιζετ τελικα στο Φριξου 9. Το μικρο δηλωνει 24 Μαιων, ηρθε μεσα πεντακαθαρο, πιπα καλουτσικια, μουνακι ανοιγει ωραια ροζε με μικρα μουνοχειλα, προκαταρτικα και πουτσοτριψιματα ελαχιστα, ανεβηκε απο πανω και τον καρφωσε αναμεσα στα κολομερια της να τον τριβει, στο σεξακι εβγαλε ωραιες κραυγουλες, για μια φορα καλη ειναι, δεν τα δουλεψε, αλλα ουτε τα εκλαψα.
Να 'σαι καλά καρντάσι, πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036
Στο Λας Βέγκας μόνο ένα ανοιχτό ,ήταν η Κάρμεν αλλά στο δωμάτιο οπότε δεν περίμενα .
Πήγα medusa γιατί ψάχνω να βρω την Μιρέλα αλλά δεν ...έχει πόσο καιρό δεν την πετυχαίνω με τίποτα ..στην θέση της μια Κάτια ,μέτρια κατάσταση στα 30 ευρώ αλλά έφυγα .. ακόμα και να είχα λίγο στο μυαλό να περάσω , άρχισε η τσατσά να την διαφημίζει οπότε λέω τρέχα καλύτερα !
Ακριβώς δίπλα μια Ρουμάνα ,φορούσε γυαλιά δυνατό πίσω σύστημα αλλά πολύ πονηρό μάτι ..στα 30 και αυτή .
Δίπλα δύο κοπέλες ..δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν ,χωρίς τσατσά στα 30 αλλά σαν γυφτοφατσες.
Και στην γωνία πάνω της Φρίξου πάλι δύο Ρωσίδες ..η μια φαινοταν καλό κομμάτι ξανθιές και οι δύο ..το ένα ψιλό αδύνατο χαμογελαστό και το άλλο κοντό ψιλομπαμπατσικο μουτρομενο ..
Red night .. η Σάρα.μαυρη ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά δεν ήταν στις προτιμήσεις μου ..
Δίπλα η Ζίζελ η Ουκρανή..την είδα πρώτη φορά , ωραία γυναίκα για τα γούστα μου ,ξεκινάει στα 40 ευρώ ..ήμουν έτοιμος να περάσω και εκεί που το σκεφτόμουν και αυτή πήγαινε ήδη σε πελάτη που είχε σε δωμάτιο..αρχίζει η τσατσά να μου λέει τα προγράμματα..περνάει από μπροστά μας να πάει στον συναγωνιστή και λέει στην τσατσά στα ρωσικά ,αυτός μάλλον δεν θέλει να περάσει ..
Χαμογελάω σηκώνομαι και φεύγω ..όταν δεν ξεκινάει καλά η γνωριμία καλό είναι να αποφεύγετε την συνέχεια.
Δίπλα η Μισέλ ..λατίνα νομίζω με ωραίο σώμα ..στα 40 ευρώ ,δεν μπήκα ενώ μου άρεσε γιατί λιγο τις φοβάμαι τις λατινες σε θέμα υπηρεσιών ..διαβάζω για φολες και αυτό με κάνει να τις αποφεύγω .
Είδα και την ξανθιά νομίζω Αμαρυλλίς κατι τέτοιο..ενα μιλφ ωραίο χαμογελαστό αλλά όχι πολλά υποσχόμενο και ξεκινάει και με 40 στο villa erotica .
Πήγα τέρμα Νικ. Ουρανού ..μπαίνω στο τελευταίο μια κοπέλα με λίγα πιασίματα και γυαλιά ,όμορφη που σε πιο ήσυχη κατάσταση ίσως περνούσα αλλά είχε 10 πιτσιρίκια στο σαλόνι και γαμουσαν την φάση αφού η τσατσά ήταν στα χαμένα ..ούτε όνομα δεν έμαθα και έφυγα ..
Δίπλα ακριβώς η Έλενα - Ραισα και στην γωνία στα χαλίκια μια Ρουμάνα πιτσιρίκα..ελαφρώς αδιάφορη που ξεκινάει στα 30 ..
Αν και ήθελα σήμερα να δώσω κάτι νέο στους συναγωνιστές..η κατάσταση ήταν τόσο ξενερωμα που κατέθεσα σε Έλενα - Ραισα για στάνταρ πράγματα..ήθελα να περάσω καλά χωρίς να το ριψοκινδυνεψω.
Κριτική δεν ανεβάζω αφού έχω ανεβάσει ήδη μια για την συγκεκριμένη και είναι σε όλους γνωστή .
Αν δεν με ξενερωνε σήμερα η Ζίζελ θα είχα μια κριτική για αυτήν ,αλλά ίσως και καλύτερα αφού δεν έχουν ακουστεί θετικές εμπειρίες για αυτήν εδώ .
Ευχαριστούμε...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036
Εαν έχει κάποιος φίλος να προτείνει κάτι μικρο και όμορφο αλλά πάνω από όλα φωτιά στο δωμάτιο είμαι όλος αυτιά γιατί με και η δύο εμπειρίες μου στο παεανταις ηταν έτσι και έτσι
Δεν ξέρω με τις καινούργιες τι παίζει αλλά στο παρανταις πάω μόνο όταν δουλεύει η Νίνα, έχουμε φοβερή χημεία και με προσέχει πολύ. Την πήρα και παρτουζα με την Μπελά και μου ψυθίριζε βρωμόλογα στο αυτί την ώρα που γαμούσα την ψηλή, γιατί με είδε λίγο ξενερωμένο (είχα κακή μέρα). Νοιάζεται δηλαδή και πρόσεχει τις λεπτομέρειες. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό για μένα...

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.006
Πόντοι
376
Εγώ έχω καλή εμπειρία από τη Μισέλ ενημερωτικά αν θες να ρισκάρεις ήταν πολυ ευδιαθετη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom