Γρήγορο πέρασμα χθες και αυτή τη φορά κατεύθυνση προς Π Εριμητη. Στο Medusa μια Μανια ψιλό καλό σωματάκι από πρόσωπο δεν έλεγε πολλά, απέναντι κλασικά η Ρεβέκκα, και απέναντι από τη Ρεβέκκα είπα να περάσω με την «Γερμανίδα» (Έλενα νομίζω την είπαν) μετά από το σχόλιο του συναγωνιστή λίγο πιο πίσω. Απο την προφορά της στα αγγλικά δε φαίνεται για Γερμανίδα , πιο πολύ Ρουμάνα θα έλεγα. Από εμφάνιση ωραίο σώμα, όχι γυμνασμένο αλλά αδύνατο, στητό. Πρόσωπο καλουτσικο δεν τη λες άσχημη τη κοπέλα. Ηλικία δε ρώτησα αλλά φαίνεται γύρω στα 40.
Πρόγραμμα από 30 ξεκινάει ανεβαίνοντας ανά δέκα κλασικά. Στα του δωματίου διεκπαιρεωτικη μπορώ να πω. Δεν είπε όχι σε κάτι αλλά ότι κάναμε ήταν λίγο βιαστικό και κλασικό ξενέρωμα από ένα σημείο και μετά έλεγε ότι πρέπει να τελειώσουμε. Δε ξέρω ίσως εγώ δεν της έκανα κλικ, πάντως το σχόλιο του προηγούμενου φίλου για την κοπέλα εμένα δε με βρήκε σύμφωνο. Από μένα είναι φόλα δυστυχώς, διεκπαιρεωτικη, και σίγουρα δεν την ενδιαφέρει αν θα ικανοποιήσει. Μη πάτε τζάμπα μάγκες, δώστε τα φράγκα σας αλλού και δοκιμάστε κάτι άλλο!