Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (9 μέλη και 31 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Μπορεί και να είναι κατούρημα αν όχι κάτι άλλο. Απορώ πως μερικοί νομίζουν ότι είναι χύσια....
Φίλε μου, όταν η γυναίκα κάνει squirt, υγρά από την ουρήθρα, όχι ούρα, εκτοξεύονται. Και δεν μιλάμε για χύσια. Όσον αφορά την συγκεκριμένη Νάταλι, η κοπέλα είναι πεντακάθαρη και σε καμία περίπτωση δεν εκτοξεύει ούρα.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Προσωπικά θα φώναζα και τρία ΖΉΤΩ για την κοπέλα (Ευγενία ή Τζένη ή κάπως έτσι) που ήταν Σάββατο βράδυ αργά.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Παιδιά η Νάταλι είναι πολύ καθαρή ,προσφέρει κάτι πολύ συγκεκριμένο κ πιστεύω ότι υπάρχουμε αρκετοί εδώ που το επιζηταμε.σιγουρα δεν είναι ουρά γιατί θα μύριζαν άσχημα.η κοπέλα τιμάει τα λεφτά που παίρνει κ ιδρώνει τη φανέλα .απλά είναι θέμα γούστου.

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Φίλε μου, όταν η γυναίκα κάνει squirt, υγρά από την ουρήθρα, όχι ούρα, εκτοξεύονται. Και δεν μιλάμε για χύσια. Όσον αφορά την συγκεκριμένη Νάταλι, η κοπέλα είναι πεντακάθαρη και σε καμία περίπτωση δεν εκτοξεύει ούρα.
Ποια είναι η κοπελιά που το κάνει;;έχω χάσει λίγο την μπάλα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Οι σκουιρτιές δεν είναι κάτουρα, είναι διαφορετικού τύπου υγρά. Η ίδια ήταν τσατισμένη που κάποιοι μπερδεύονται με το θέμα :tickedoff:το οποίο μεταξύ μας είναι λογικό. Σπάνιο σχετικά φαινόμενο, έτσι; Ιδίως σε χώρο μπουρδελοστούντιο, και ακόμα πιο σπάνια και εντυπωσιακή η ευκολία και έλεγχος που έχει. Δηλαδή θα στα πετάξει 3-4 φορές σε ένα κανονικό πρόγραμμα.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.490
Πόντοι
1.436
Το γυφτάκι η Μόνικα που έχει ΣΜΝ και μοιράζει παράσημα δουλεύει στου Πέτρου Ερημίτη 3α βραδινή, οπότε προσοχή!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτή την πρωινή στο GODIVA πως την παίρνετε ρε παιδιά? Νόμιζα με κατούρησε. Σιχάθηκα και εννοείται άκυρο
Και ελεγα να παω να την πληρωσω να δοκιμασω, διαβαζω κατι τετοια, και μενω με το πλι στο χερι.!!! :wanker:

Που χωνουμε σημερα.??? Ξερει κανενας αν δουλευει το Τζενακι godiva.??? Νατασσα στα ξυλινα.???? Εχουμε κανα καινουριο που να αξιζει.???

Παντως εγω θα παραξενευομουν αν καποια προσφερε ετσι απλα ακαποτο γαμισι, το μυαλο της γυναικας ειναι πολυπλοκο στο πως σκεφτεται.... και αν η παραπανω που αναφερθηκε εχει παρασημα, φερεται εκδικητικα στο να κολλησει και αλλους, μιας και ριχνει το φταιξιμο οτι καποιος την κολλησε...

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Οι σκουιρτιές δεν είναι κάτουρα, είναι διαφορετικού τύπου υγρά. Η ίδια ήταν τσατισμένη που κάποιοι μπερδεύονται με το θέμα :tickedoff:το οποίο μεταξύ μας είναι λογικό. Σπάνιο σχετικά φαινόμενο, έτσι; Ιδίως σε χώρο μπουρδελοστούντιο, και ακόμα πιο σπάνια και εντυπωσιακή η ευκολία και έλεγχος που έχει. Δηλαδή θα στα πετάξει 3-4 φορές σε ένα κανονικό πρόγραμμα.
παντα ειναι κατουρα…συμφωνα με το Web MD. Οσοι Αγγλομαθεις διαβαστε καποιο επισημο αρθρο για το θεμα. Υπαρχει ΚΑΙ συμμετοχη απο αλλα υγρα αλλα το πλειστον εχουν προελευση απο την ουροδοχο κυστη…

Συνημμένα

• IMG_1926.png
    IMG_1926.png
    339,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_1927.png
    IMG_1927.png
    328,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτη η Αντζελα στο αλλο σαιτ την εχει στο ερωτικα σημερα, την εχει παρει κανενας.???

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Αυτή την πρωινή στο GODIVA πως την παίρνετε ρε παιδιά? Νόμιζα με κατούρησε. Σιχάθηκα και εννοείται άκυρο
Φίλε δεν είναι κατούρημα είναι πραγματικό χύσιμο, είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση η Ναταλία.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Καλημέρα φίλε al.ευχαριστω για την απάντηση.μηπως γνωρίζεις πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα στον εν λόγω οίκο?η Νάταλι θα συνεχίσει πρωινή?
Ναι τώρα έχει περίοδο η Ναταλία και σε λίγες μέρες θα δουλέψει πάλι πρωί.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
παντα ειναι κατουρα…συμφωνα με το Web MD. Οσοι Αγγλομαθεις διαβαστε καποιο επισημο αρθρο για το θεμα. Υπαρχει ΚΑΙ συμμετοχη απο αλλα υγρα αλλα το πλειστον εχουν προελευση απο την ουροδοχο κυστη…
Δυστυχώς η περισσότερη βιβλιογραφία και έρευνα πάνω στο θέμα είναι πίσω από paywall ως συνήθως και ό,τι δει κάποιος από τις περιλήψεις.

Ας πούμε μια έρευνα εδώ (με γκαβλιάρες σαραντάρες όπως πρέπει :buck2: ) βρήκε ότι τα υγρά ήταν διαφορετικά.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-06-26 2104491.png

Τέσπα, ένα ενδιαφέρον ακαδημαϊκό έχει η περίπτωση, δηλαδή μέχρι άρθρο και δημοσίευση μπορεί να γράψει κάποιος για τη Νάταλι.

Τελευταία τροποποίηση:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Δεν είναι δυνατό να το κάνει με όλους τους πελάτες
Και όμως. Ιδιαίτερη περίπτωση. Υπάρχουν και αυτές. Η ίδια μου είπε ότι έχει πελάτη που αυτός τελειώνει 8 (!!!) φορές στο 10λεπτο. Και πριν μου πείτε, όχι δεν γίνονται αυτά, ναι υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις και συνήθως κρύβονται παθολογικά αίτια πίσω από αυτές.

Τελευταία τροποποίηση:

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Δεν είναι δυνατό να το κάνει με όλους τους πελάτες
Το κάνει σχεδον με όλους τους πελατες αν γουστάρει και ο πελάτης βέβαια, μόνο όταν την πονέσεις όπως μου έχει πει η ίδια δεν μπορεί να χύσει. Καλό βόλι.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Το κάνει σχεδον με όλους τους πελατες αν γουστάρει και ο πελάτης βέβαια, μόνο όταν την πονέσεις όπως μου έχει πει η ίδια δεν μπορεί να χύσει. Καλό βόλι.
Να προσθέσω πως το κάνει εφόσον δημιουργηθεί και η κατάλληλη φάση και καυλώσει και αυτή. Δεν είναι ρομπότ η γυναίκα. Άσε που είναι και πολύ τυπακι.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Θα χάσουμε το πορτογαλικό κορμί? κρίμα!ελπίζω η κοπέλα που θα την αντικαταστήσει να είναι εξίσου καλή!
Όχι φίλε η Τζένη δουλεύει τώρα βράδυ, αν θες πας. Αυτές τις ημέρες μέχρι η Ναταλία να γυρίσει στην δουλειά η Άννα θα είναι πρωί και η Τζένη βράδυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα χάσουμε το πορτογαλικό κορμί? κρίμα!ελπίζω η κοπέλα που θα την αντικαταστήσει να είναι εξίσου καλή!
Όχι φίλε η Τζένη δουλεύει τώρα βράδυ, αν θες πας. Αυτές τις ημέρες μέχρι η Ναταλία να γυρίσει στην δουλειά η Άννα θα είναι πρωί και η Τζένη βράδυ.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Το ότι ασχολείστε με το αν χύνει ή δε χύνει μια γκόμενα, ενώ εσείς την πληρώνετε, εμένα προσωπικά με ξεπερνά.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom