You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Στο paradise συνήθως είναι. Δες το πρόγραμμα γιατί κάνει και κάνα 2-3 ρεπό την εβδομάδα.Ξέρει κανείς αν συνεχίζει αυτό το καιρό και σε ποιο στούντιο το πιπινοχριστινάκι που ήταν στο λας βέγκας;
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
ευχαριστω! το λεω επειδή δεν ήταν ποτέ στο άλλο σαιτΣτο paradise συνήθως είναι. Δες το πρόγραμμα γιατί κάνει και κάνα 2-3 ρεπό την εβδομάδα.
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Ναι το paradise δεν είναι στο fg έχει δίκη του σελίδα
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 955
- Πόντοι
- 361
Τη nadia την έχει στο fg εδώ και τρεις βδομάδες και στο πρόγραμμα είναι απών.... Ότι νάνε...Παιδιά εχει δοκιμασει κάνεις τη Εβίτα η τη μπεατρισ η τη Νάντια από το άλλο σάιτ είμαι εξωτερικό σε κανα 20 ημερο γυρνάω και με καναν εντυπωση η πρώτες 2 η τελευταία άφαντη πρεπει να ναι ομως
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 1.076
Νομίζω το είδα Αθήνα σε ένα σάιτ εροτικκκ πόρταΕχει κανεις ιδέα που εξαφανίστηκε το κατά πολλούς κομοδίνο ΑΡΙΝΑ με την κωλαρα;
Που ήταν μέχρι κ το χειμώνα σε Villa prive και red light
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λεγόταν τ σάιτΝομίζω το είδα Αθήνα σε ένα σάιτ εροτικκκ πόρτα
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 7.095
Χθεσινή πρώτη επίσκεψη στην Έλενα/Ραισα.
Πραγματικά μετανιώνω που δεν είχα πάει παλιότερα, ειδικά σε εποχές που έδινε κώλο.
Σε 40ρι πρόγραμμα, τη θεωρώ τέρμα value for money.
Πραγματικά συμφωνώ με την άποψη του Αλ, για όσους θέλουν ωραία γκόμενα γιατί την προσπερνάνε.
Τα ίδια θα πω και για Καρίνα και για Λάρα.
Και με τις τρεις έχω περάσει εξίσου καλά σε 40ρια προγράμματα.
Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω κριτική.
Πραγματικά μετανιώνω που δεν είχα πάει παλιότερα, ειδικά σε εποχές που έδινε κώλο.
Πραγματικά συμφωνώ με την άποψη του Αλ, για όσους θέλουν ωραία γκόμενα γιατί την προσπερνάνε.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Ο ΦακιρηςΠοια είναι καλή στο αυταρχικό σε πρωτάρηδες. Να μπορεί έναν αρχάριο να τον κάνει καθηγητή
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Ελένα πλέον, Πέρασα και εγώ προχθές μαζί της στο 30αρι το απλό και πέρασα υπέροχα, είναι πραγματικά το απόλυτο καβλάκι, παλιά μου γνώριμη από το VIS9 ακόμη, δεν περνούσαν καλά μαζί της όλοι τότε, και έχει αποτυπωθεί και στις τότε κριτικές, εγώ καλά περνούσα αλλά πήγαινα με τα νερά της και ήμουν και αρκετά διαβασμένος από τα σχόλια και τις κριτικές άλλων συναθλητών.Χθεσινή πρώτη επίσκεψη στην Έλενα/Ραισα.
Ίσως και καλύτερα που δεν είχες πάει παλαιότερα, γιατί τώρα πλέον έχει εξελιχθεί σε μία άριστη επαγγελματία και η εμφάνιση της μετά που έβαλε και τα βυζιά κυριολεκτικά τα σπάει. Μια φορά πρόλαβα και την πήρα και από κώλο και σε αυτό ήταν εκπληκτική.
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 1.076
Πως την έχω παρει εγώ αλλά προσωπικά δε περασα καλά αλλά θυμάμαι ένα παιδι έγραψε καλά λόγια και καλή κριτικήΑυτη την Αντζελα στο χοτ λειντις δεν την εχει παρει κανενας να μας πει πως ειναι,μονο σε μενα αρεσει?
alexbrac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Που δουλεύει τώρα?Ελένα πλέον, Πέρασα και εγώ προχθές μαζί της στο 30αρι το απλό και πέρασα υπέροχα, είναι πραγματικά το απόλυτο καβλάκι, παλιά μου γνώριμη από το VIS9 ακόμη, δεν περνούσαν καλά μαζί της όλοι τότε, και έχει αποτυπωθεί και στις τότε κριτικές, εγώ καλά περνούσα αλλά πήγαινα με τα νερά της και ήμουν και αρκετά διαβασμένος από τα σχόλια και τις κριτικές άλλων συναθλητών.
Ίσως και καλύτερα που δεν είχες πάει παλαιότερα, γιατί τώρα πλέον έχει εξελιχθεί σε μία άριστη επαγγελματία και η εμφάνιση της μετά που έβαλε και τα βυζιά κυριολεκτικά τα σπάει. Μια φορά πρόλαβα και την πήρα και από κώλο και σε αυτό ήταν εκπληκτική.
Caligularas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 595
- Πόντοι
- 290
Εγω είχα γραψει, απλά είχα πει είναι αρκετά σφιγμένη και της λειπει εμπειρία λόγω ηλικίας, αλλά δεν είχα περάσει και ασχημαΠως την έχω παρει εγώ αλλά προσωπικά δε περασα καλά αλλά θυμάμαι ένα παιδι έγραψε καλά λόγια και καλή κριτική
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα σε όλους. Για όποιον ενδιαφέρεται η Άννα από Ουκρανία που δούλευε πέρσι Πέτρου Ερημητη 5 ξεκινάει από αύριο το απόγευμα στις 19:00 στο GODIVA.
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Λοιπόν να προειδοποιήσω για μια τύπισσα που είχα αναφέρει και πριν κάνα μήνα ονόματι Μόνικα αδυνατο γυφτακι και ίσως χρήστης ουσιών ότι μου πρότεινε γαμησι χωρίς σκούφο +20 ευρώ.Δουλευε στο πρώτο δεξιά αν θυμάμαι καλά στην Πέτρου ερημίτη. Επίσης να πω ότι η συγκεκριμένη πρότεινε το ίδιο και σε εναν φίλο που καμιά φορά τσαρκαρουμε μαζί,ο οποίος διαγνώστηκε με Γονόρροια 10 μέρες μετά την συνεύρεση τους..Αυτά
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
τωρα που δουλευει;Λοιπόν να προειδοποιήσω για μια τύπισσα που είχα αναφέρει και πριν κάνα μήνα ονόματι Μόνικα αδυνατο γυφτακι και ίσως χρήστης ουσιών ότι μου πρότεινε γαμησι χωρίς σκούφο +20 ευρώ.Δουλευε στο πρώτο δεξιά αν θυμάμαι καλά στην Πέτρου ερημίτη. Επίσης να πω ότι η συγκεκριμένη πρότεινε το ίδιο και σε εναν φίλο που καμιά φορά τσαρκαρουμε μαζί,ο οποίος διαγνώστηκε με Γονόρροια 10 μέρες μετά την συνεύρεση τους..Αυτά
Για αυτήν έχω αναφερθεί και εγώ μακριάΛοιπόν να προειδοποιήσω για μια τύπισσα που είχα αναφέρει και πριν κάνα μήνα ονόματι Μόνικα αδυνατο γυφτακι και ίσως χρήστης ουσιών ότι μου πρότεινε γαμησι χωρίς σκούφο +20 ευρώ.Δουλευε στο πρώτο δεξιά αν θυμάμαι καλά στην Πέτρου ερημίτη. Επίσης να πω ότι η συγκεκριμένη πρότεινε το ίδιο και σε εναν φίλο που καμιά φορά τσαρκαρουμε μαζί,ο οποίος διαγνώστηκε με Γονόρροια 10 μέρες μετά την συνεύρεση τους..Αυτά
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Θα χάσουμε το πορτογαλικό κορμί? κρίμα!ελπίζω η κοπέλα που θα την αντικαταστήσει να είναι εξίσου καλή!Καλησπέρα σε όλους. Για όποιον ενδιαφέρεται η Άννα από Ουκρανία που δούλευε πέρσι Πέτρου Ερημητη 5 ξεκινάει από αύριο το απόγευμα στις 19:00 στο GODIVA.
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 546
- Πόντοι
- 7.135
Λοιπόν να προειδοποιήσω για μια τύπισσα που είχα αναφέρει και πριν κάνα μήνα ονόματι Μόνικα αδυνατο γυφτακι και ίσως χρήστης ουσιών ότι μου πρότεινε γαμησι χωρίς σκούφο +20 ευρώ.Δουλευε στο πρώτο δεξιά αν θυμάμαι καλά στην Πέτρου ερημίτη. Επίσης να πω ότι η συγκεκριμένη πρότεινε το ίδιο και σε εναν φίλο που καμιά φορά τσαρκαρουμε μαζί,ο οποίος διαγνώστηκε με Γονόρροια 10 μέρες μετά την συνεύρεση τους..Αυτά
Και καλά έκανες και προειδοποίησες. Περαστικά στο φίλο σου που πιστεύω ότι έμαθε το μάθημα του. Δεν πάμε και το δίνουμε ακάπωτα σε παντελώς άγνωστες και ύποπτες περιπτώσεις.
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Φίλε μου δεν ξέρω.Εχω πολύ καιρό να τσαρκαρω.τωρα που δουλευει;
Παρόμοια θέματα