Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Επισκέφτηκα σήμερα την Ιζαμπέλα στους μαύρους αγγέλους την Βραζιλιάνα, γενικά έχω την εντύπωση πως Βραζιλιάνα όμορφη δεν προκειται να βρω ποτε:cheesy: 21 χρόνων δηλώνει μάλλον έχει γεννήσει πρόσφατα γιατί έχει αρκετές ραγάδες στην κοιλιτσα, γεματούλα αρκετά αλλά το κορίτσι είναι πολύ γλυκο σε φαση που σκεφτεσαι να την γαμησεις ή να της παρεις παγωτό:2funny: αλλά χόρτασα να ρουφάω βυζια, αυτη από πάνω μου και εγω να τα γλυφω. Για όσους γουστάρουν γεματουλες την συστήνω έχει και αφράτο κωλαρακι (μόνο αυτο με της ραγάδες που εμενα προσωπικά δεν με πειραξε γιατι δεν θα κοιταω και την κοιλιά της)

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
υπάρχει δυνατότητα σε κάποιο από τα μαγαζιά να ζητήσω από την Τσατσα να μπει στο δωμάτιο και να μας βλέπει ;;;
Ασε τις τσατσαδες, καλύψου με μια τσόντα. Τα μπουρδελα δεν είναι σετ για γύρισμα πορνοταινιας

Τελευταία τροποποίηση:

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Κόψτε τιους πορνομαραθωνιους, και το πολυ τακα τακα γτ δεν είστε πρωταγωνιστής brazzers.
Πάντως αρκετά κορίτσια δεν γουστάρουν τους 20αρηδες 25αρηδες, και μου το έχουν πει αρκετές, γτ όλοι νομίζουν είναι πορνοσταρ και στο δωματιο μόνο που δε τις χτυπάν. Η πάνε για κωλο η χύσιμο στόμα από μόνοι τους πληρώνοντας 30 ευρω χωρίς το ανάλογο προγραμμα.
Προσωπικά φίλε μου νομιζω πως οι περισσότερες λένε αυτο που θελουμε να ακούσουμε (γενικά όχι για εσενα)…και εγω έχω ακουσει τα αντίστοιχα που είμαι 26

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Προσωπικά φίλε μου νομιζω πως οι περισσότερες λένε αυτο που θελουμε να ακούσουμε (γενικά όχι για εσενα)…και εγω έχω ακουσει τα αντίστοιχα που είμαι 26
Οχι αυτές που τις ξέρουμε αρκετό καιρό κ έχουμε ανάπτυξη μια οικειοτητα κ συζήτηση πέρα απι το γαμησι. Παπάδες τρώγαμε στα 20 με 25.Υπήρξαμε κ μεις 20 κ 25,τωρα είμαστε στα διπλάσια χρόνια.απλα υπάρχει υπερβολικό θράσος σε όλα τα λεβελ. Δεν εκπροσωπώ τα κοριτσια αλλά μας παίρνει η μπάλα κ μας που στοχεύουμε να περάσουμε καλά κ δεν φταίμε σε τπτα. Τεσπα

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Οχι αυτές που τις ξέρουμε αρκετό καιρό κ έχουμε ανάπτυξη μια οικειοτητα κ συζήτηση πέρα απι το γαμησι. Παπάδες τρώγαμε στα 20 με 25.Υπήρξαμε κ μεις 20 κ 25,τωρα είμαστε στα διπλάσια χρόνια.απλα υπάρχει υπερβολικό θράσος σε όλα τα λεβελ. Δεν εκπροσωπώ τα κοριτσια αλλά μας παίρνει η μπάλα κ μας που στοχεύουμε να περάσουμε καλά κ δεν φταίμε σε τπτα. Τεσπα
Καλα συμφωνω μαζί σου μου έχει τυχει περιπτωση να μου λέει η άλλη πως μόνο τα αρχιδια δεν προσπαθησε να της βάλει μέσα ο άλλος …αλλά νομιζω πως αυτο δεν πιανει μόνο τους 20αρηδες (χωρίς να θελω να τους υπερασπιστώ γιατί οι περισσότεροι για χαβαλέ και ξεφτίλα πάνε) αν όλοι φερόντουσαν όπως πρέπει όλοι θα περνούσαμε καλυτερα

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Μια φορα είχανε έρθει κάτι παιδιά 4-5, εγω καθόμουνα στο σαλόνι κουβέντα με την τσα2, ρωτάνε τα παιδιά για παρτουζα τους απαντάει αυτή τιμή και θελανε να μπουνε όλοι μαζι:2funny: και η κοπέλα τους είπε πως δεν μπαίνουν ούτε με απλό μετά από αυτο, αυτοί μόνο που μπουνιές δεν παίξανε μετα

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!
Εχω προλαβει και με 500 δρχ το 1985 σε ηλικια 17 χρονων...απο εκει και μετα ανεβαινε η τιμη συνεχεια....εποχες ΠΑΣΟΚ..
Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Γεια σας εχθές το βράδυ έκανα ένα πέρασμα στο paradise είχε μια κοπέλα καμια 40αρα νομίζω Katarina, με ένα τατουάζ αριστερά κάτω από κοιλιά είπε ότι είναι από Βενεζουέλα ήταν τόσο γλυκιαμε ένα απίστευτο χαμόγελο θα περνούσα αλλά ήθελα να δω και την Ρεβέκκα στο ουρανού 24 πέρασα με την κοπέλα με 30 απλό, αν εξαιρέσεις το χαλαρό μικρό στήθος κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα πιπα πολύ καλή χωρίς δόντια και έπαιζε και με την γλώσσα,την έβαλα ιεραοστολικο σε κάνα 2λεπτοναπο κουράσει μου ψιλοεπςφτε, μου αλλάζει προφυλακτικό και λέει δεν βιαζόμαστε στα 4 μετά και εκεί τελείωσα, θα ακολουθήσει κριτική

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
511
Πόντοι
7.135
Αναφερθηκε η Φλωριτα..φουλ μαλακισμενο,ευχαριστως να της εδινα 5 μπουνιδια.Συνεχεια περιμενε περιοδο και δεν αφηνε να πιασεις βυζακι,συνεχεια μουτρωμενη.Δεν θυμαμαι αν εδινε κωλο,αλλα αν εδινε ηταν οτι πρεπει για ενα ανελεητο εκδικητικο ξεκωλιασμα.
ομορφη αλλα με διαφορα το πιο μαλακισμενο που συναντησα,χειροτερο απο ελλεηνιδα το παλιοπουτανο
Θυμάμαι που οι τσατσάδες την πλάσαραν ότι τάχαμου ήταν Ταϋλανδέζα :lying-face: επειδή είχε ασιατικά χαρακτηριστικά. Μια άλλη κοπέλα μου είχε πει ότι ήταν από το χωριό του πρώην συζύγου της στη Ρουμανία. Ήταν συνεχώς μουτρωμένη και ξινή στο σαλόνι, μια φορά που την πέτυχα χαρούμενη δοκίμασα και πέρασα πολύ ωραία με το απλό. Καθαρά υπόθεση τύχης.

• Like
Αντιδράσεις: foxio

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
511
Πόντοι
7.135
Χριστίνα ανα μπράβο!! Δεν έχει 8 χρόνια όμως που σταμάτησε ,πριν τον κοβιντ την έκανε κ αυτη
Ρε το Χριστινάκι :D:
Επίσης αναφέρθηκε κάποιος σε μια καινούργια Ρεμπεκα. Δεν είναι καινούργια. Παλιά είναι κ αυτη από τις παλιές Ρουμάνες (φουρνιά Κάρλα, Καρινα, Αλινα, Βαλεντίνα, Φλωρη κτλπ) που ξανά γύρισε. Πλέον με παραπάνω κιλα από σκινι έγινε πετιτ. Παλιά πρέπει να την λέγαν Ροξανα νομίζω. Μπορει να κάνω κ λάθος. Δουλευε στα τρίδυμα τότε κ μετα στα βεγκας πριν σταματήσει. Αδυνατο τότε πολύ κάστανη με φουσκωμένα χείλια. Οι παλιοί την ξέρουν ε ολοι σίγουρα. Νικ Ουρανου 24 η συγκεκριμένη
Εκείνη η ρουμανική φουρνιά του ΄14 ήταν πολύ υποτιμημένη εδώ, είχε πολλές κοπέλες που περνούσα καλά μαζί τους, ανάμεσα τους και το Χριστινάκι. Φλώρη και Αλίνα ήταν προγενέστερες και η Καρίνα μεταγενέστερη.

Τελευταία τροποποίηση:

NK_SKG

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
30
Πόντοι
0
Πολύ χάλια η κατάσταση γενικώς και ζητάν χρήματα λες και είμαστε στο 2000

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456

Εκείνη η ρουμανική φουρνιά του ΄14 ήταν πολύ υποτιμημένη εδώ, είχε πολλές κοπέλες που περνούσα καλά μαζί τους, ανάμεσα τους και το Χριστινάκι. Φλώρη και Αλίνα ήταν προγενέστερες και η Καρίνα μεταγενέστερη.
Αλινα η καλύτερη, από τις καλύτερες πιπες και καλό τυπακι

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
212
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η Τατιάνα (το αδύνατο ρωσοποντιάκι με τις τατουζάρες)
τι απέγινε? ΄Ητανε στο HotLady & Villa Erotica αν δεν κάνω λάθος, και γινότανε ουρά για πάρτη της.

Που την πήγανε γαμώτο και χαρμανιάσαμε?
large-3fd52899c8dc41240f29a9a84b5a59a5.png

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Ρε μάγκες η Τατιάνα (το αδύνατο ρωσοποντιάκι με τις τατουζάρες)
τι απέγινε? ΄Ητανε στο HotLady & Villa Erotica αν δεν κάνω λάθος, και γινότανε ουρά για πάρτη της.

Που την πήγανε γαμώτο και χαρμανιάσαμε?
large-3fd52899c8dc41240f29a9a84b5a59a5.png
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Όταν αποφάσισα να βγω από τη "ναφθαλίνη" και να την επισκεφτώ εξαφανίστηκε.

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Αν γράψετε Tatiana Greece ladies γράφει σε ποια δουλεύει, λογικα Αθήνα θα είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στον γουγλη

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456

δεν πιστευω ως Χριστινα να λετε μια κοκαλιαρα στα ορια της ανορεξιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom