Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, βόλτα σε πρωινή βάρδια στα μαγαζιά. Για την ακρίβεια σε ένα, λόγω έλλειψης χρόνου, στο Bella Dona, δίπλα στο Godiva, αν θυμάμαι καλά.
Παρούσα μια Νάσια (ή Αναστασία), αρκετά ψηλή, μελαχρινή, ομορφούλα, κάτι λιγότερο από 30, ΑΛΛΆ με κοιλίτσα. Οχι αμάν και τι, αλλά μοντέλο δεν τη λες.
Λόγω πίεσης χρόνου πέρασα με το 40αρι (απλό;;;), εξαιρετικό το ντουζ στο δωμάτιο, καλούτσικη περιποίηση στη φίφα στον κύριο και τους μπράβους του, είχα και κάβλες οπότε μου σηκώθηκε γρήγορα και τελείωσα και σχετικά γρήγορα. Παίχτηκαν μόνο δυο στάσεις, δηλαδή...
Συμπέρασμα: ΝΑΙ στον οίκο λόγω καθαριότητα (ίσως φταίει και το ότι πήγα πρωί), ΟΧΙ ξανά στην ίδια λόγω σώματος.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
σίγουρα! δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που πήδηξε ακάποτα σε στούντιο, πολλές κοπέλες στους τακτικούς πελάτες το δίνουν χωρίς προφυλακτικό. Το θέμα είναι μετά όποιος κάνει ακάποτο να κάνει και μια εξέταση προστάτη γιατί μπορεί να έχει γίνει από την φλεγμονή σαν μπάλα του Μπέισμπολ
Όταν θα βαράνε τις πενικελινες 1 φορά την εβδομάδα για σύφιλη ας τους δω τοτε αυτούς κ αυτους που βγάζουν την ουρά τους από το ζήτημα κ τα γυρνάνε όπως θέλουν. Και δεν υπερβάλω μια ερώτηση κάντε για τα κρουσματα κ απο που προέρχονται και θα καταλάβετε

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
204
Όταν θα βαράνε τις πενικελινες 1 φορά την εβδομάδα για σύφιλη ας τους δω τοτε αυτούς κ αυτους που βγάζουν την ουρά τους από το ζήτημα κ τα γυρνάνε όπως θέλουν. Και δεν υπερβάλω μια ερώτηση κάντε για τα κρουσματα κ απο που προέρχονται και θα καταλάβετε
Έτσι ακριβώς

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Σιγά καλε γράψτε ελευθερα..δν με αφορά ποιες κάνουν κ ποιες όχι δικό τους κ δικό σας πρόβλημα αυτό..απλά εσεισ ζητήσατε να απαντήσω για την κοπέλα μου κ το έκανα...εξάλλου τι να κάνουμε υπάρχουν κοπέλες για όλα τα γούστα κατάλαβες τι θέλω να πω..τσουτσουκο μου
Αυτο το βίωσα και γω για τα γουστα. Και αυτο ακριβως ειπα!
Τσούνα μου...:kiss-mark::kiss-mark:

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα ,γιατί όπως βλέπεις φίλε μου η μαλακια και η αμάθεια βαράει κόκκινο .
Βγαίνει και ο ανώμαλος ο άλλος για να προκαλέσει μόνο και γράφει για ακαποτα γαμησια ..και ζητάει και κωλο με πάθος ενώ δεν γαμαει γιατί η σουφρα του έχει γίνει τούνελ.
Ο καθένας ας κοιτάει τον εαυτό του και ας πάρει τα μέτρα του .
Εγώ πάντως πλέον και με αυτήν την εκ προμελέτης απροσεξία που βλέπω να υπάρχει,είτε επειδή κάποιοι είναι παιδάκια είτε επειδή είναι ανεύθυνοι η άπειροι..
προσέχω όσο μπορώ

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
δεν εχει βδομαδα που γυρναγα στη περιοχη βραδινη ωρα και ηταν σε αυτο απεναντι, απο τα βενους και το ξυλινο, με την ωραια τσατσα
Εκεί που ήταν και πριν;
Ρωξάνης 26;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Σιγά καλε γράψτε ελευθερα..δν με αφορά ποιες κάνουν κ ποιες όχι δικό τους κ δικό σας πρόβλημα αυτό..απλά εσεισ ζητήσατε να απαντήσω για την κοπέλα μου κ το έκανα...εξάλλου τι να κάνουμε υπάρχουν κοπέλες για όλα τα γούστα κατάλαβες τι θέλω να πω..τσουτσουκο μου
και ποιά /ποιός σου εγγυάται πως δεν έχει γίνει και σε δικο σας μαγαζί ακάπωτο απο κοπέλα που έχετε/είχατε στο μαγαζί σας;
Δεν μπορείς να εγγυηθείς για καμίας το μουνί....Που και πως το δίνει.....Αν το κάνει για παραπάνω χρήματα,καύλα της στιγμής,τσεπάτα χρήματα κτλ.......(ο Κυριότεροος λόγος απο την πλευρά της είναι τα πιο έυκολα/περισσότερα χρήματα)
Δεν θα μπώ στη διαδικασία ούτε να αναφερθώ σε ονόματα .....Το μόνο που θα πω είναι πως προσωπικά ποτέ δεν το ζήτησα/επεδίωξα.....Δεν θα γράψω περισσότερα .
Ο μόνος λόγος που μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω είναι πως οι κοπέλες για όλα τα γούστα μπορεί να είναι και στο σπίτι μας και να μην το ξέρουμε.....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.538
Πόντοι
456
κριμα ρε Ριτα..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
και ποιά /ποιός σου εγγυάται πως δεν έχει γίνει και σε δικο σας μαγαζί ακάπωτο απο κοπέλα που έχετε/είχατε στο μαγαζί σας;
Δεν μπορείς να εγγυηθείς για καμίας το μουνί....Που και πως το δίνει.....Αν το κάνει για παραπάνω χρήματα,καύλα της στιγμής,τσεπάτα χρήματα κτλ.......(ο Κυριότεροος λόγος απο την πλευρά της είναι τα πιο έυκολα/περισσότερα χρήματα)
Δεν θα μπώ στη διαδικασία ούτε να αναφερθώ σε ονόματα .....Το μόνο που θα πω είναι πως προσωπικά ποτέ δεν το ζήτησα/επεδίωξα.....Δεν θα γράψω περισσότερα .
Ο μόνος λόγος που μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω είναι πως οι κοπέλες για όλα τα γούστα μπορεί να είναι και στο σπίτι μας και να μην το ξέρουμε..... Δεν δουλέυει τώρα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η συζήτηση είναι χωρίς νόημα από τη στιγμή που μια κοπέλα περνάει τον ιατρικό έλεγχο και δουλεύει νόμιμα... και αυτό είναι που ενδιαφέρει την Αθηνά και την κάθε ιδιοκτήτρια πιστεύω.
Μπορεί να ξέρει κάποιος πως κινείται η κάθε κοπέλα στην έξω ζωή της?
Μπορεί να έχει 5 γκόμενους έξω και να γαμιεται με όλους ακάποτα... Μπορεί να πίνει και κάτουρα κάθε μέρα....μπορούμε να το ξέρουμε??Μας ενδιαφέρει κιόλας??...η απάντηση είναι όχι.
Περνάει ιατρικούς ελέγχους, βγαίνει υγιής, δουλεύει κανονικά στο μπουρδέλο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Το ίδιο ισχύει και για το θέμα με τους Πακιστανούς που κάποιοι επιμένουν να συντηρούν πιστεύοντας ότι η κάθε κοπέλα είναι γκόμενα τους που λατρεύει μόνο τον λευκό και καθαρούλη Έλληνα...

Θα επαναλάβω ότι θεωρώ εξαιρετικά υποκριτικό να έχουν τέτοιες δήθεν ευαισθησίες μέλη τα οποία ξημεροβραδιάζονται στη Γιαννιτσών και γνωρίζουν με λεπτομέρειες τα πάντα γύρω από την κάθε απλυτη,πρεζου γυφτοβουλγαρα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.538
Πόντοι
456
Η συζήτηση είναι χωρίς νόημα από τη στιγμή που μια κοπέλα περνάει τον ιατρικό έλεγχο και δουλεύει νόμιμα... και αυτό είναι που ενδιαφέρει την Αθηνά και την κάθε ιδιοκτήτρια πιστεύω.
Μπορεί να έχει 5 γκόμενους έξω και να γαμιεται με όλους ακάποτα... Μπορεί να πίνει και κάτουρα κάθε μέρα....μπορούμε να το ξέρουμε??Μας ενδιαφέρει κιόλας??...η απάντηση είναι όχι.
Περνάει ιατρικούς ελέγχους, βγαίνει υγιής, δουλεύει κανονικά στο μπουρδέλο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Το ίδιο ισχύει και για το θέμα με τους Πακιστανούς που κάποιοι επιμένουν να συντηρούν πιστεύοντας ότι η κάθε κοπέλα είναι γκόμενα τους που λατρεύει μόνο τον λευκό και καθαρούλη Έλληνα...

Θα επαναλάβω ότι θεωρώ εξαιρετικά υποκριτικό να έχουν τέτοιες δήθεν ευαισθησίες μέλη τα οποία ξημεροβραδιάζονται στη Γιαννιτσών και γνωρίζουν με λεπτομέρειες τα πάντα γύρω από την κάθε απλυτη,πρεζου γυφτοβουλγαρα.
:thumbsup::thumbsup:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

Για αυτο της ειπα ....Δεν μπορεί να εγγυηθεί για καμία

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796

Αυτή η καραμέλα με την πιάτσα ,απλά καλύπτει όλη την ουσία της συζήτησης .
Δεν σημαίνει ότι όποιος πάει στην πιάτσα δεν προσέχει .
Ούτε ακαποτος πάω εγώ προσωπικά,ούτε πάω για περίεργα πράγματα..οπότε μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβαλι ..
Είναι πιο υποκριτικό αυτό .
Δεν μίλησα για μια κοπέλα για να κατηγορήσω την κοπέλα .
Η οποία όπως λες και εσύ κάνει εξετάσεις και δεν σημαίνει ότι επειδή κάνει γλειφοκωλια έχει οπωσδήποτε κάτι...αλλά άμα κρίνω από αυτούς που το εκμεταλλεύονται και πάνε για αυτό υπάρχει μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας..εκτός άμα δεν διάβασες τις περιπέτειες του Ζορό μια εβδομάδα πριν πάει για γλειφοκωλια στα στούντιο .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αυτή η καραμέλα με την πιάτσα ,απλά καλύπτει όλη την ουσία της συζήτησης .
Δεν σημαίνει ότι όποιος πάει στην πιάτσα δεν προσέχει .
Δε σου είπα ότι δεν προσέχεις ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αλλά στην μανία σου να σχολιάζεις τα πάντα πιάνεσαι από την περιγραφή ενός άλλου μέλους για να στιγματίσεις την Ρίτα ως βρώμικη γκόμενα...
Και σου εξηγώ 1ον ότι οι παράνομες πόρνες της Γιαννιτσών τις όποιες γνωρίζεις όλες είναι σίγουρα πιο βρώμικες και πιο βρωμιάρες από τη νόμιμη Ρίτα και 2ον από τις 6 πουτανες για τις οποίες έχεις γράψει κριτική, γνωρίζω τις 4 και σου λέω με σιγουριά ότι είναι επίσης βρώμικες γκόμενες και κάνουν σχεδόν όλα τα έξτρα...

Άρα εσύ που προσέχεις και τα κάνεις όλα με καπότα και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, δεν έχεις λόγο να απορρίψεις τόσο απόλυτα τη Ρίτα και να την στιγματίσεις ως μία 'επικινδυνη περίπτωση ' με την έννοια ότι συναναστρέφεσαι με εξίσου επικίνδυνες περιπτώσεις.
Αυτό σου εξηγώ από χθες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Δε σου είπα ότι δεν προσέχεις ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αλλά στην μανία σου να σχολιάζεις τα πάντα πιάνεσαι από την περιγραφή ενός άλλου μέλους για να στιγματίσεις την Ρίτα ως βρώμικη γκόμενα...
Και σου εξηγώ 1ον ότι οι παράνομες πόρνες της Γιαννιτσών τις όποιες γνωρίζεις όλες είναι σίγουρα πιο βρώμικες και πιο βρωμιάρες από τη νόμιμη Ρίτα και 2ον από τις 6 πουτανες για τις οποίες έχεις γράψει κριτική, γνωρίζω τις 4 και σου λέω με σιγουριά ότι είναι επίσης βρώμικες γκόμενες και κάνουν σχεδόν όλα τα έξτρα...

Άρα εσύ που προσέχεις και τα κάνεις όλα με καπότα και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, δεν έχεις λόγο να απορρίψεις τόσο απόλυτα τη Ρίτα και να την στιγματίσεις ως μία 'επικινδυνη περίπτωση ' με την έννοια ότι συναναστρέφεσαι με εξίσου επικίνδυνες περιπτώσεις.
Αυτό σου εξηγώ από χθες...
Από χθες τονίζω ότι δεν στιγματιζω καμία .
Για την Ρίτα απλά είπα ότι δεν πάω πλέον γιατί όταν διαβάζω εμπειρίες από άτομα σαν τον άλλον προχθές ,για τον εαυτό μου και μόνο την βγάζω από την λίστα μου .
Ο καθένας που έχει μυαλό η δεν έχει μπορεί να πάρει και αυτός μόνος του απόφαση για τον εαυτό του . εννοείται ότι από την στιγμή που φοράω καποτα δεν έχω το άγχος που έχει ένας που πάει για ακα τσιμπούκι αλλά ελεύθερα μπορώ να γράψω και την γνώμη μου .
Εξάλλου όπως μας ενημέρωσε και η διεύθυνση με τέτοιου τύπου ενημερώσεις ανέβηκε και η δουλειά ,οπότε γιατί θεωρείς ότι ντε και καλά θέλω να στιγματισω;

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
678
Πόντοι
311
Καλημέρα και από μένα. Βλέπω από χθες πάλι παγώνω μαστε για τις κοπέλες που κάνουν έξτρα και το αν περνάνε γιατρό και τέτοια τραγελαφικά. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους εγώ από όσο ξέρω από κοπέλες της δουλειάς που έχουμε γίνει φίλοι στη Θεσσαλονίκη περνάνε γιατρό maximum έξι γυναίκες. Αυτές που κάνουν τα τρελά έξτρα σίγουρα δεν περνάνε. Αλλά επειδή υπάρχει προσφορά και ζήτηση δουλεύουνε και κάνουνε τα πάντα γιατί όπως έλεγε και μία παλιά μου γκόμενα από Ουκρανία όταν το κάτω το κεφάλι δουλεύει το πάνω κάνει ρεπό. Εμείς θεοποιούμε τις γυναίκες που κάνουν τα έξτρα γιατί θέλουμε να περάσουμε καλά και δεν σκεφτόμαστε τις συνέπειες που θα έχει στην υγεία μας μία κοπέλα η οποία κάνει τα πάντα σε όλους. Για αυτό να μη μαλώνουμε εδώ μέσα εμείς είμαστε υπεύθυνοι πρέπει να αρχίσουμε να ζητάμε βιβλιάρια από τις κοπέλες και να δούμε τις εξετάσεις τις νόμιμες όμως γιατί υπάρχουν και κοπέλες που λένε ότι εγώ πήγα σε ένα ιατρικό κέντρο και έκανα τις εξετάσεις. Στην επαρχία είναι πιο σφιχτά τα πράγματα όλες οι κοπέλες περνάνε γιατρό για αυτό και τα μαγαζιά δεν της αλλάζουν τακτικά. Και πάλι καλημέρα σας

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Συναθλητες γιατι υπαρχει αυτη η ανακυκλωση οποτε λεει καποιος οτι η πουτανα του εκανε γλυφοκωλι κτλ, και απαντατε τα συνηθη. Δηλαδη αν θελει καποιος το συγγεκριμενο βιτσιο να μην ξερει που να ψαξει???
Ειχαμε τον getyoubarbara που του την λεγαμε οποτε ανεφερε την Λαρα, και κανετε ακριβως το ιδιο πραγμα οποιος αναφερει γλυφοκωλι....
πεθανα και δεν το πηρα χαμπαρι ? ακους εκει, ειχαμε. (χαβαλε κανω, την καλημερα μου σε ολους, ευχομαι ολοι να εισαστε καλα και να γαματε ακομα καλυτερα)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Καλημέρα και από μένα. Βλέπω από χθες πάλι παγώνω μαστε για τις κοπέλες που κάνουν έξτρα και το αν περνάνε γιατρό και τέτοια τραγελαφικά. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους εγώ από όσο ξέρω από κοπέλες της δουλειάς που έχουμε γίνει φίλοι στη Θεσσαλονίκη περνάνε γιατρό maximum έξι γυναίκες. Αυτές που κάνουν τα τρελά έξτρα σίγουρα δεν περνάνε. Αλλά επειδή υπάρχει προσφορά και ζήτηση δουλεύουνε και κάνουνε τα πάντα γιατί όπως έλεγε και μία παλιά μου γκόμενα από Ουκρανία όταν το κάτω το κεφάλι δουλεύει το πάνω κάνει ρεπό. Εμείς θεοποιούμε τις γυναίκες που κάνουν τα έξτρα γιατί θέλουμε να περάσουμε καλά και δεν σκεφτόμαστε τις συνέπειες που θα έχει στην υγεία μας μία κοπέλα η οποία κάνει τα πάντα σε όλους. Για αυτό να μη μαλώνουμε εδώ μέσα εμείς είμαστε υπεύθυνοι πρέπει να αρχίσουμε να ζητάμε βιβλιάρια από τις κοπέλες και να δούμε τις εξετάσεις τις νόμιμες όμως γιατί υπάρχουν και κοπέλες που λένε ότι εγώ πήγα σε ένα ιατρικό κέντρο και έκανα τις εξετάσεις. Στην επαρχία είναι πιο σφιχτά τα πράγματα όλες οι κοπέλες περνάνε γιατρό για αυτό και τα μαγαζιά δεν της αλλάζουν τακτικά. Και πάλι καλημέρα σας
Καλημερα paparoroka, δεν μαλώνουμε με κανέναν .
Είπα την γνώμη μου και πως κινούμαι πλέον .
Τώρα όλοι πράττουμε όπως νομίζουμε ότι για εμάς είναι καλό .άλλος προσέχει ,άλλος ψιλοπροσεχει και άλλος έχει άγνοια.
Όπως δεν είναι και απάντηση ότι αν φοράς καποτα πάντα μπορούν να είναι όλα καλά .
Πχ τα κονδυλώματα που είναι κάτι πολύ εύκολο να κολλήσεις για κάποιους που δεν το ξέρουν μπορείς να κολλήσεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος ..τα γλωσσοφιλακια επίσης το λιγότερο έρπη ..
Δεν είπαμε να γίνουμε όλοι ξαφνικά συντηρητικοί,αλλά κάποιοι έχουν ξεφύγει .

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ρε μάγκες κούρασε αυτό το τροπάριο όλη την ώρα, αλλάξτε ρότα, όποιος είναι μικροφοβικός να κάτσει σπίτι του να τον παίξει με την ησυχία χωρίς μικρόβια και ιούς και ας αφήσει τις κοπέλες για εμάς τους υπόλοιπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom