Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σε αυτό θα συμφωνήσω δύο μέρες μας τα πρηξανε τα ίδια και ίδια και ανούσια πράγματα γράφουνε
Τίποτα δεν είναι ανούσιο φίλε .
Είπαν την γνώμη τους για τα στούντιο .και εγώ συμμετείχα στη συζήτηση .
Αυτοί που θεωρεί καφενείο είναι αυτοί που ενημερώνουν πλέον περισσότερο τον τελευταίο καιρό

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Όποιος θεωρεί αυτά που έγραψα εγώ καφενείο, αφού πω ότι είναι δικαίωμα του να το λέει, μετά θα πω δεν το συνηθίζω και μετά ας τα διαβάσει αν εννοεί εμένα μπορεί να κάνει και λάθος.

• Like
Αντιδράσεις: Solar

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Α και πολλές μεταγραφές στο άλλο σιτε, βέβαια να πω πως στο ερωτικα όσες φορές πήγα τα κορίτσια ήταν τουλάχιστον 10 κιλά πάνω από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.000
Πόντοι
376
Χθεσινό περασμα μεσημέρι-απόγευμα

Πρώτη επίσκεψη στο εροτικα για να δω την Αμαρα (τσιμπουκομεζές), αλλά μετά από αναμονή ενός 10λέπτου κατά το οποίο ήταν μέσα με πελάτη, κουράστηκα και έφυγα χωρίς να τη δω.

Δεύτερη επίσκεψη σε Μινώταυρου ξύλινο δεξιά του Venus. Πάλι σε αναμονή (τι θα γίνει σκέφτηκα, ούτε τα ΠΣΚ τέτοια δουλειά, καθημερινή μεσημέρι όλοι βγήκαν για σουλάτσο;) διπλή αυτή τη φορά καθώς ήταν στο δωμάτιο η κοπέλα και την περίμενε ακόμα ένας! Ωραία σκέφτηκα θα αξίζει!
Πράγματι άξιζε, Νατάσσα ψηλή ξανθιά 35αρα τουλάχιστον, πολύ δυνατό, από 40 το απλό, αλλά και πάλι δεν ήθελα να περιμενω!

Ώσπου χωρίς πολλά πολλά επισκέφτηκα την αγαπημένη μου Ειρήνη η οποία προς έκπληξη μου είχε και Τσατσα!
Δε θα πω λεπτομέρειες γιατί κάποιοι μαυρίζουν τις κοπέλες και κάποιοι δεν πιστεύουν, λες και τα κάνουμε τζάμπα!
Θα πω ότι πέρασα πολύ ωραία για άλλη μια φορά και για μένα είναι το σιγουρακι μου. Ένα Κλασικό και σίγουρο 7,5-8/10!

Πάντως αρχίζω και κουράζομαι γιατί οσο κι αν γυρνάω και νομίζω κ πολλοί άλλοι από εσάς, στο τέλος καταλήγω σε σίγουρες παλιές επιλογές εδώ και δυο χρόνια. (Ειρήνη, Νικολ, Αννια, Μιρελα κτλ)

Που κ που κάτι θα τύχει να με εντυπωσιάσει (Γιασμιν πέρσι η οποία σταμάτησε γαμωτο, Αρινα προσωπικά γουστάρω κωλαρα τέρμα, Αμπερ πολύ δυνατή κτλ) αλλά δεν είναι όπως παλιά που ήξερες ότι πλερωνες και υπηρεσίες και δοτικότητα…

Ελπίζω σε καλύτερους καιρούς
Η Αμπέρ είναι ότι πιο δυνατό εχω δοκιμασει πολυ δοτικοι. Και η ανναμπελ στο παρανταις

kserokapalos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Like
10
Πόντοι
0
Εντάξει και η Κάντυ και η Ισπανίδα Αντριάνα για κάποιους θα μπορούσαν οριακά να συμπληρώνουν τη 10αδα...
Η Σιμονα όπως και η μικρούλα η Λάουρα ήταν δυνατά πουτανακια αλλά ήταν πολύ σύντομη η πορεία τους
Λαουρα η νικήτρια του <καλοκαιρι 2012> με διαφορά !!!

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.000
Πόντοι
376
Α και πολλές μεταγραφές στο άλλο σιτε, βέβαια να πω πως στο ερωτικα όσες φορές πήγα τα κορίτσια ήταν τουλάχιστον 10 κιλά πάνω από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες
Ποιο είναι το άλλο σαιτ?

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81

theo318

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Αυτό βλέπω και εγώ περίεργο.
Να φανταστείς ούτε καν ότι έχει φωτό στο άλλο σάιτ δεν είχα προσέξει ..αλλά δεν την έχει αναφέρει κανένας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χθες ήταν μια γύφτισσα
Εχω γράψει αρκετά και είπα ότι έχω βάλει και κριτική στο άλλο σαιτ, αλλά το είπα τόσες φορές που θα λέγαν ότι κάνω και διαφήμιση γιατί δεν γράφω γενικά εδω μέσα. Η Νερυ αξίζε μπαι δε γουει. Εχω πάρα πολυ καιρό να πάω.

Τελευταία τροποποίηση:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
586
Πόντοι
311
Το θέμα είναι ότι και η Ναταλία και η Ρίτα τα αξίζουν τα λεφτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ.
Η ΝΑΤΑΛΙ είναι απογευματινή ?? ίσως πάω αύριο για Ριτα άλλα θέλω να δω εναλλακτικές

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
Η Έλενα από Νικ. Ουρανού 26 δουλεύει αυτές τις μέρες?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Μεσημεριανή βόλτα πρώτη φορά μετά από καιρό χωρίς να κοιτάξω ποια είναι που, χωρίς κανένα προγραμμα.. όπως παλιά, στο φλου!
Απλά ηλπιζα να πετύχω την Αρινα αλλά τζίφος περί αυτής!

Πρώτη επίσκεψη λοιπόν στο red light και γνωριμία με τη διαχρονική -όπως είπε η τσα2- Σοφία!
Ψηλή, ξανθιά και πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα. Το ματι της όμως γυάλιζε! Δεν πέρασα. 40€ το απλό.
Είπαμε, έψαχνα την Αρινα.

Καθώς πήγαινα να μπω στο golden lips, άλλαξα τελευταία στιγμή τη γνώμη μου και πήγα στο hot lady.
Εκεί προς έκπληξη μου η τσα2 μου παρουσίασε την Αμαρα! Που έψαχνα τις προαλες!! Τι ωραία όταν τα πράματα έρχονται από μόνα τους! Είναι πιο νόστιμα! Αν και είχα ορεξη να πετύχω την Αρι, δε με χαλασε καθόλου.
Πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς με κέρδισε η εμφάνιση της!
Πετιτακι extra tiny με γούτσου υφάκι. Το πολύ 45 κιλά!
Με παζάρεμα πήρα 50 το ακα πιπα.
Θα μου πείτε ίσως να ναι πολλά για κάποιους.. εγώ πάντως το τίμησα και λεπτομερή ανάλυση θα δοθεί σε κριτική η οποία ανεβαίνει…
Πάντως έμεινα πολύ ικανοποιημένος και γούσταρα κάτι νέο μετά από καιρο!

Θα σας παρότρυνα να βγαινετε για σεργιάνι καμία φορά χωρίς να δείτε ποια είναι που…! Όπως τότε!

Επίσης, σας παρακαλώ, μη μ στέλνετε πμ για να σας πω λεπτομέρειες για την Ειρήνη που πήγα προχθές. Δεν πρόκειται!
Στον καθένα φαίνονται όλοι κ όλες διαφορετικά
, καθώς παίζουν ρόλο πολλά, όπως το Ποσο σας ξέρει, τι βγάζετε και φυσικά τι λεφτά θα δώσετε!

Παντα φιλικά!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εχω γράψει αρκετά και είπα ότι έχω βάλει και κριτική στο άλλο σαιτ, αλλά το είπα τόσες φορές που θα λέγαν ότι κάνω και διαφήμιση γιατί δεν γράφω γενικά εδω μέσα. Η Νερυ αξίζε μπαι δε γουει. Εχω πάρα πολυ καιρό να πάω.
Τι γράφεις ρε τυπε ;
Για ξανά γράψε καθαρά .
Μου αρέσει που εκανες και τροποποίηση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μεσημεριανή βόλτα πρώτη φορά μετά από καιρό χωρίς να κοιτάξω ποια είναι που, χωρίς κανένα προγραμμα.. όπως παλιά, στο φλου!
Απλά ηλπιζα να πετύχω την Αρινα αλλά τζίφος περί αυτής!

Πρώτη επίσκεψη λοιπόν στο red light και γνωριμία με τη διαχρονική -όπως είπε η τσα2- Σοφία!
Ψηλή, ξανθιά και πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα. Το ματι της όμως γυάλιζε! Δεν πέρασα. 40€ το απλό.
Είπαμε, έψαχνα την Αρινα.

Καθώς πήγαινα να μπω στο golden lips, άλλαξα τελευταία στιγμή τη γνώμη μου και πήγα στο hot lady.
Εκεί προς έκπληξη μου η τσα2 μου παρουσίασε την Αμαρα! Που έψαχνα τις προαλες!! Τι ωραία όταν τα πράματα έρχονται από μόνα τους! Είναι πιο νόστιμα! Αν και είχα ορεξη να πετύχω την Αρι, δε με χαλασε καθόλου.
Πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς με κέρδισε η εμφάνιση της!
Πετιτακι extra tiny με γούτσου υφάκι. Το πολύ 45 κιλά!
Με παζάρεμα πήρα 50 το ακα πιπα.
Θα μου πείτε ίσως να ναι πολλά για κάποιους.. εγώ πάντως το τίμησα και λεπτομερή ανάλυση θα δοθεί σε κριτική η οποία ανεβαίνει…
Πάντως έμεινα πολύ ικανοποιημένος και γούσταρα κάτι νέο μετά από καιρο!

Θα σας παρότρυνα να βγαινετε για σεργιάνι καμία φορά χωρίς να δείτε ποια είναι που…! Όπως τότε!

Επίσης, σας παρακαλώ, μη μ στέλνετε πμ για να σας πω λεπτομέρειες για την Ειρήνη που πήγα προχθές. Δεν πρόκειται!
, καθώς παίζουν ρόλο πολλά, όπως το Ποσο σας ξέρει, τι βγάζετε και φυσικά τι λεφτά θα δώσετε!

Παντα φιλικά!
Επιτέλους ξεπαρθενιαστηκε ..δεν ρωτάω τίποτα ,θα διαβάσω κριτική .
Ελπίζω να πέρασες καλά

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μυστη μου μηπως αντι για super 3 εισαι super Εδεσσαικος?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

Παντα φιλικά!
Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που στέλνει πμ σε σένα για να μάθει λεπτομέρειες για μια κοπέλα που δουλεύει 13 χρόνια τώρα συνεχόμενα?? :dunno:

Δεύτερον επειδή διάβασα πολλές θεωρίες τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα και κουράστηκα... πάντα τα μέλη και οι επισκέπτες ήταν πολλοί περισσότεροι από τους πραγματικά ενεργούς πορνορεπορτερ που δίνουμε το υλικό εδώ μέσα τόσα χρόνια.Αλλα αυτός είναι και ο ρόλος μας εδώ μέσα.
Δεν ανακαλύψαμε και την Αμερική...
Ξέρουμε ότι η πλειοψηφία που θα μπει να διαβάσει το κάνει μόνο για να πάρει και να τσιμπήσει τις σίγουρες επιλογές.
Εγώ δε το βρίσκω κακό και δε θα μπορούσε και ο καθένας να γυρνάει συνέχεια στα μπουρδέλα και να γράφει εδώ μέσα τις εμπειρίες του.Θελουμε και το κάνουμε...
Χαίρομαι πχ που έγραψα για τη Φρίντα και στο καπάκι την επισκέφθηκαν 10 μέλη και μετά έγραψαν ότι πέρασαν καλά και δεν πέταξαν τα λεφτά τους.
Χαίρομαι που η κοπέλα ανέβασε την πελατεία της, χαίρομαι που ένα άλλο μέλος του σάιτ πέρασε καλά και στην τελική χαίρομαι και για μένα που φάνηκα χρήσιμος για ακόμα μία φορά και η πληροφορία μου αξιοποιήθηκε θετικά.
Η νοοτροπία του ότι βρίσκω κάτι καλό και το κρατάω μόνο για μένα είναι εντελώς λάθος, είναι σα να αυτοαναιρείς το ρόλο σου εδώ μέσα...ε τότε ποιος ο λόγος να είσαι μέλος εδώ μέσα?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που στέλνει πμ σε σένα για να μάθει λεπτομέρειες για μια κοπέλα που δουλεύει 13 χρόνια τώρα συνεχόμενα?? :dunno:

Δεύτερον επειδή διάβασα πολλές θεωρίες τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα και κουράστηκα... πάντα τα μέλη και οι επισκέπτες ήταν πολλοί περισσότεροι από τους πραγματικά ενεργούς πορνορεπορτερ που δίνουμε το υλικό εδώ μέσα τόσα χρόνια.Αλλα αυτός είναι και ο ρόλος μας εδώ μέσα.
Δεν ανακαλύψαμε και την Αμερική...
Ξέρουμε ότι η πλειοψηφία που θα μπει να διαβάσει το κάνει μόνο για να πάρει και να τσιμπήσει τις σίγουρες επιλογές.
Εγώ δε το βρίσκω κακό και δε θα μπορούσε και ο καθένας να γυρνάει συνέχεια στα μπουρδέλα και να γράφει εδώ μέσα τις εμπειρίες του.Θελουμε και το κάνουμε...
Χαίρομαι πχ που έγραψα για τη Φρίντα και στο καπάκι την επισκέφθηκαν 10 μέλη και μετά έγραψαν ότι πέρασαν καλά και δεν πέταξαν τα λεφτά τους.
Χαίρομαι που η κοπέλα ανέβασε την πελατεία της, χαίρομαι που ένα άλλο μέλος του σάιτ πέρασε καλά και στην τελική χαίρομαι και για μένα που φάνηκα χρήσιμος για ακόμα μία φορά και η πληροφορία μου αξιοποιήθηκε θετικά.
Η νοοτροπία του ότι βρίσκω κάτι καλό και το κρατάω μόνο για μένα είναι εντελώς λάθος, είναι σα να αυτοαναιρείς το ρόλο σου εδώ μέσα...ε τότε ποιος ο λόγος να είσαι μέλος εδώ μέσα?
Νομίζω το διατυπωσες πιο σωστά από όλους .
Και αυτή είναι και η ουσία εδώ μέσα ,απλά πολλες φορές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται από κάποιους για λάθος λόγους και λάθος τρόπους .
Όπως με τους εξυπνακιδες που περιμένουν να κάνεις βόλτα ενώ αυτοί δεν ενημερώνουν ποτέ αλλά σου την λένε κιόλας

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Μπορεί να το έκαναν κάποιος ή κάποιοι για να καβλωσουν. Πολλοί είναι λάτρεις των ιστοριών

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Καλησπέρα κι από μένα, μπαίνω διαβάζω τακτικά στο νήμα και περνάω με αρκετά κορίτσια, αλλά ελλείψει χρόνου δεν προλαβαίνω να γράψω. Έχω γράψει κάνα 2 φορές μόνο για μερικές που ήταν φόλες ούτως ώστε να την γλιτώσουν ορισμένοι.
Νατασα ξύλινο δίπλα στο Venus:
Πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο με άνεση χρόνου, πήρα μισάωρο έκατσε 40 λεπτά και κάναμε ντουζ πριν και μετά μαζί. Φιλιά στο φουλ, πολύ καλή πίπα με βαθιά μπασίματα, στο σεξ ζητάει δυνατές στροφές και καυλωνει. Για γλειφομουνι δεν τρελαίνεται αλλά δεν είπε όχι.
Της αρέσει στα 4 το κάρφωμα και το ζήτησε από την αρχή. 8/10
Αναμπελ κολομβιανή στο Paradise:
Επιλογή 1 φορά τζακούζι 1 ώρα και την 2η φορά 2ωρο. Είναι καινούργια στην δουλειά, αυτό σημαίνει ότι είναι και αμαθή. Πρωτοβουλίες δεν θα πάρει αλλά ακολουθεί σε ότι ζητήσεις. Το κορμί της είναι απίστευτο και γυμνασμένη αρκετά. Στήθος φτιαχτό αλλά καλή δουλειά. Η κωλαρα στον θεό άρρωστη. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν κάνει ελεύθερο. Αλλά σεβόμαστε τις επιλογές των κοριτσιών. Τον παίρνει αδιαμαρτύρητα και αντέχει σε γερές στροφές. Δίνει φιλιά αλλά τα θέλει σιγά σιγά. 7/10
Σουζάνα παλαιότερα στο Venus τώρα στα ξύλινα.
Είχα ακούσει διθυραμβικά σχόλια, πέρασα προχθές δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα ούτε όμως ότι δεν έφυγα ικανοποιημένος. Ήταν μια οκ συνεύρεση. Δεν πρόλαβα να την γαμησω διότι πρόλαβα έχυσα και τα πήρε στο στόμα όπου και με στράγγιξε μέχρι να μου πέσει. Δεν με πείραξε το ότι δεν γαμησα. 6/10
Μπιάνκα από paradise
Και για εκεί είχα ακούσει διθυραμβικά σχόλια και είπα να περάσω. Ήταν στο γούστο μου ξανθιά ψηλή γκαυλιαρα με βυζαρες.
Αρκετά τίμιες υπηρεσίες. Πίπα εξαιρετική και στο γαμησι καλή δεν έκλεβε τον έπαιρνε όλο. Δάχτυλα δεχόταν και υγράθηκε αρκετά στο γλειφομουνι. 7/10
Τώρα για τις κλασικές, Βικτόρια paradise, Μιρελλα Medusa, Έλενα Ρουμάνα που σήμερα ήταν στο Πέτρου ερημίτη 3β απέναντι από την Μιρελλα είναι από τις σταθερές που ότι έχουν πει όλοι λίγο πολύ ισχύει. Σορρυ για το σεντόνι, οποίος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο για τα κορίτσια ας ρωτήσει γτ όλο και κάτι θα ξεχνάω να αναφέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom