Πήγα επιτέλους και τη βρήκα διαθέσιμη...ε και πέρασα...τι να περιγράψω ρε παιδιά...
Νταξει η γυναίκα είναι λυσσάρα , καυλώνει,χύνει,ουρλιάζει σαν τρελή...η συνεύρεση με τη Νάταλι είναι εμπειρία ζωής που θα τη θυμάσαι για πάντα.Ξεφευγει από τα όρια του απλά περάσαμε καλά σε ένα στούντιο.
Είχα και κάνα χρόνο να τη δω και πραγματικά τη φοβήθηκε το μάτι μου.Για να μην γράψω την καινούργια λεπτομέρεια σχετικά με το χύσιμο της
Και σχετικά με τους γνωστούς μαλάκες που θα μπουν να γράψουν διάφορα τώρα ,η Νάταλι πέραν του ότι δεν κρύβει την ηλικία της και ότι είναι έτσι μικρόσωμη και λεπτούλα, έχει ένα όμορφο πρόσωπο με δυο ματάκια που δε χορταινεις να κοιτάς.
Ορισμένοι λοιπόν που κατά καιρούς την παρουσιάζουν σαν τέρας, εκτός του ότι δεν την ξέρουν προφανώς και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς εδώ μέσα.Η Νάταλι είναι μια όμορφη μιλφ που φυσικά τη συνοδεύει και η σχετική φθορά του χρόνου αλλά που κυρίως σέβεται και εκτιμάει τον πελάτη.
Σήμερα και επισήμως της δίνω τον τίτλο της κορυφαίας αυτή τη στιγμή... εκτός αν αύριο μεθαύριο πάω Ρίτα και αλλάξω γνώμη
Και κάτι για το σπίτι το Godiva... είχα χρόνια να μπω και μπήκα στο δωμάτιο των ανωμαλιών με το κλουβί τις αλυσίδες κλπ...τι να λέμε τώρα... φωτισμός, κρεβάτι, σεντόνια... διακόσμηση, μουσική και συνολική αισθητική... ο καθρέφτης στο ταβάνι σα να βλέπεις τον εαυτό σου σε τσόντα.Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο σπίτι... και πας στο Μινώταυρου 14 και θέλουν και 40€
Σε αυτό το δωμάτιο έχω ρίξει φοβερά γαμήσια με Νταϊάνα και θεία Μόνικα οπότε οι αναμνήσεις ξαβαγυρίσανε...
Με τη Νατασουλα μου μπαίναμε συνήθως στο απέναντι, στο δωμάτιο των νεόνυμφων