Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πέτυχα συναθλητή και με είπε για νικηφόρου ουρανού το γωνιακό στον χαλικοδρομογια να μπεις για βενους κ για βεγκας απογευματινή λέει τίποτα; Ξέρει κανείς;

τώρα πριν λίγο γύρισα από το las vegas πήγα στοχευμένα για την Βλάντα για ακόμη μια φορά πέρασα πολύ όμορφα. Στο πρώτο δεξιά όπως μπαίνεις είναι η Ρίτα στο μέσα δεξιά δλδ το δεύτερο είναι η Βλάντα και στο τρίτο από αριστερά που είναι μόνο του είναι η Σουζάνα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λοιπόν διάβασα τα σχόλια των συναγωνιστών ότι η Ρίτα ανέβασε το κασέ κατά 10 ευρώ και κατανοώ ότι ο ντόρος αυτός που έγινε για τα μάτια της Ρίτας όλο αυτό το διάστημα τελικά δεν βγήκε σε καλό. Είδα επίσης ότι συναγωνιστής που πήγε έφυγε δυσαρεστημένος από πλευράς υπηρεσιών. Εγώ επιφυλάσσομαι ως προς αυτό μέχρι να την ξανά πάρω και να δω αν ισχύει αυτό περί υπηρεσιών ή όχι. Σίγουρα δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του συναγωνιστή αλλά όπως φαίνεται πολλές κοπέλες που ξεκινάνε ως στανταράκια στην πορεία καίγονται

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγώ πιστεύω ότι το Venus σκέφτηκε συν τοις αλλοις: «θελετε και αναρτημένα προγράμματα στο ***** πουλάκια μου; Θελετε αναλυτικά προγράμματα και όχι από στομα σε στόμα; Τότε βάζω το όνομα μου στο find, έχω κάνει και εξωτερική ανακαίνιση, απαιτώ 40 απλό γιατί η διαφήμιση στο άλλο site κοστίζει!» Θα το πήρε και λίγο πάνω της η Ριτα… δε θέλει κ πολυ

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Τεράστιο σφάλμα αν έγινε κάτι τέτοιο. Το μαγαζί έφτιαξε όνομα για αυτό και μόνο τον λόγο. Τη ριτα την είχα πάρει με τριάντα στο μικρό βενους και ήταν άψογη. Όσοι βέβαια έδιναν και πριν 60-70αρια δεν θα καταλάβουν διαφορά. Μόνο όσοι κινούμαστε στα χαμηλα προγράμματα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.994
Πόντοι
456
Πίστευε κάνεις οτι η Αθηνά, κ η κάθε Αθηνά, διαβάζοντας το θρεντ κ βλέποντας την κίνηση κ την επιμονή να ψάχνουν την Ριτα,δεν θα ανέβαζε τιμές. Αυτό περίμενε, να γυρίσει κ να βάλει την ταρίφα. Το ιδιο κ με την Ναταλία το ιδιο κ με την Λαρα. Και σε λιγο καιρό να δείτε ότι 40 θα ξεκινάνε όλα κ 50 στα στούντιο. Μέχρι την άνοιξη θα αλλαξουν οι τιμες

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ναι, το ωραριο ισχυει.??? δηλαδη μεχρι της 11, αν γνωριζει καποιος, αλλιως με βλεπω για Βλαντα αν δουλευει βραδυ, ή Αννια.??? Εχω καιρο να την πληρωσω την 2η....ή κασκαντερ στην Νατασα με τα βυζακια ζωγραφια...??:wanker:
Βλαντα πρωί φίλε! Την γύρεψα χθες βράδυ αλλά είναι μέχρι 8 το απόγευμα!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
επειδή μας διαβάζει η Βλάντα όπως μου είπε και γενικά διαβάζει αρκετό καιρό το site της είπα ότι της έγραψα κριτική την προηγούμενη εβδομάδα και έδειξε ενημερωμένη. Της είπα ότι έγραψα κριτική γιατί όσες φορές πέρασα μαζί της έμεινα πολύ ευχαριστημένος και γενικά η Βλάντα είναι πολύ cool άτομο, πρόσχαρη, επικοινωνιακή, άψογη επαγγελματίας και θέλει ο πελάτης να φεύγει ευχαριστημένος. Γι' αυτό αν δείτε δεν έχει ούτε μια αρνητική κριτική ούτε στον κατάλογο αλλά ούτε και εδώ στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης έχει μόνο θετικές κριτικές.

Θα λείψει από την δευτέρα όπως μου είπε για 4-5 μέρες

Την ρώτησα επίσης γιατί τόσο καιρό δεν υπήρχε ενημέρωση του venus και του las vegas και μου είπε γιατί δεν πλήρωσαν το άλλο site και τους βγάλανε την διαφήμιση. Επίσης της είπα ότι έγινε μεγάλο θέμα συζήτησης εδώ για την ενημέρωση και τις ώρες που δουλεύουν οι κοπέλες και επίσης αν γίνεται να μας ενημερώνετε εδώ απευθείας. Μου είπε ότι θα εισηγηθεί στην Αθηνά και ίσως έχουμε εδώ απευθείας ενημέρωση.

Επειδή Αθηνά ξέρω ότι μας διαβάζεις άνοιξε έναν λογαριασμό εδώ που είναι δωρεάν και ενημέρωσε μας επιτόπου. Αν πχ δεν πήγαινα στην Βλάντα σήμερα δεν θα ήξερα ότι από Δευτέρα θα λείπει για 4-5 μέρες.

Θα έρθω αύριο στο Βένους για την Κατερίνα και θα τα συζητήσουμε από κοντά

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια φίλε @al pacino μας έχει ζαλίσει τα παπάρια με την Λάρα
ρε παπαρακο, εσεις ολοι που μου την λετε για την Λαρα, την εχετε παρει την κοπελα? εχετε διαβασει αρνητικες κριτικες για την Λαρα η μονο να γκρινιαζετε ξερετε επειδη ανεβασε το κασε της? Σε αντιθεση με εσας και την Ριτα εχω παρει και την Λαρα. Οποτε μπουλο-βουλωστε το. Πηρε τα μυαλα της αερα της Ριτας και του μαγαζιου γιατι εχουνε τον Μεσι στην ομαδα τους :birdman:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ πιστεύω ότι το Venus σκέφτηκε συν τοις αλλοις: «θελετε και αναρτημένα προγράμματα στο ***** πουλάκια μου; Θελετε αναλυτικά προγράμματα και όχι από στομα σε στόμα; Τότε βάζω το όνομα μου στο find, έχω κάνει και εξωτερική ανακαίνιση, απαιτώ 40 απλό γιατί η διαφήμιση στο άλλο site κοστίζει!» Θα το πήρε και λίγο πάνω της η Ριτα… δε θέλει κ πολυ

100 ευρώ το μήνα κοστίζει η διαφήμηση στο άλλο site και κάθε κοπέλα που καταχωρεί είναι 80 ευρώ
αν πχ έχει 4 κοπέλες ένα στούντιο είναι το μήνα 100+80+80+80+80=420

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πίστευε κάνεις οτι η Αθηνά, κ η κάθε Αθηνά, διαβάζοντας το θρεντ κ βλέποντας την κίνηση κ την επιμονή να ψάχνουν την Ριτα,δεν θα ανέβαζε τιμές. Αυτό περίμενε, να γυρίσει κ να βάλει την ταρίφα. Το ιδιο κ με την Ναταλία το ιδιο κ με την Λαρα. Και σε λιγο καιρό να δείτε ότι 40 θα ξεκινάνε όλα κ 50 στα στούντιο. Μέχρι την άνοιξη θα αλλαξουν οι τιμες

έτσι ακριβώς

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ας μπουνε εδώ να ενημερώνουν! Αφού έγινε συζήτηση και από ότι κατάλαβα αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον συμφωνούν! Τα έγραψε και ο κουλής ποιο κάτω! Πολύ σωστά!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ρε παπαρακο, εσεις ολοι που μου την λετε για την Λαρα, την εχετε παρει την κοπελα? εχετε διαβασει αρνητικες κριτικες για την Λαρα η μονο να γκρινιαζετε ξερετε επειδη ανεβασε το κασε της? Σε αντιθεση με εσας και την Ριτα εχω παρει και την Λαρα. Οποτε μπουλο-βουλωστε το. Πηρε τα μυαλα της αερα της Ριτας και του μαγαζιου γιατι εχουνε τον Μεσι στην ομαδα τους :birdman:

την έχω πάρει ρε παπάρα σιγά τα ωαα με την Λάρα τίποτα το ιδιαίτερο μέσα στο δωμάτιο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Άντε μαλακα εξαφανίσου από εδώ μέσα που θα μας πεις και μπούλο ..σαν πολύ σε ανεχτηκαμε τραβά πιο δίπλα στα εσκορτ σε είπα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ας μπουνε εδώ να ενημερώνουν! Αφού έγινε συζήτηση και από ότι κατάλαβα αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον συμφωνούν! Τα έγραψε και ο κουλής ποιο κάτω! Πολύ σωστά!

θα το κάνω συζήτηση αύριο στην Αθηνά μιας και θα πάω στο venus για πάρω την Κατερίνα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
θα το κάνω συζήτηση αύριο στην Αθηνά μιας και θα πάω στο venus για πάρω την Κατερίνα
Και πες την ότι η Ρίτα πρέπει να γυρίσει στην έδρα της το Venus 2 ...δε φτάνει που ανέβασαν τιμές θα γαμαμε και στην παραγκούλα τώρα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Αν έχεις την «άνεση» για τέτοια συζήτηση, μονο καλό θα μας κανείς! Σκέφτομαι όλα αυτά που ειπώθηκαν για το ποσό βολικά θα ήταν αν διαφημιζόντουσαν εδω μέσα και μου έρχονται κι άλλες ιδέες! Παράδειγμα! Μπορούν να ενημερώνουν άμεσα για μια αλλαγή, ακόμα και της στιγμής. Μπορεί να αρρωστήσει η κοπελα, είναι εύκολο να γίνει στιγμιαία η ενημέρωση! Είτε να γράφει το μαγαζί, είτε η κάθε κοπελα για το πρόγραμμα της!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν έχεις την «άνεση» για τέτοια συζήτηση, μονο καλό θα μας κανείς! Σκέφτομαι όλα αυτά που ειπώθηκαν για το ποσό βολικά θα ήταν αν διαφημιζόντουσαν εδω μέσα και μου έρχονται κι άλλες ιδέες! Παράδειγμα! Μπορούν να ενημερώνουν άμεσα για μια αλλαγή, ακόμα και της στιγμής. Μπορεί να αρρωστήσει η κοπελα, είναι εύκολο να γίνει στιγμιαία η ενημέρωση! Είτε να γράφει το μαγαζί, είτε η κάθε κοπελα για το πρόγραμμα της!

α μπράβο :thumbsup: ήδη τους ετοίμασα και νήμα για να το βρουν έτοιμο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ρε μαλακες και γω πήγα ριτα
Η ίδια ακριβώς απόδοση με ένα 10αρικο έξτρα...καλά κάνει. Τα αξίζει
Τα κάνει όλα μιλάμε