Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Ααα εκεί θέλαμε να καταλήξουμε??
κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια φίλε @al pacino μας έχει ζαλίσει τα παπάρια με την Λάρα
Ααα εκεί θέλαμε να καταλήξουμε??
Πέτυχα συναθλητή και με είπε για νικηφόρου ουρανού το γωνιακό στον χαλικοδρομογια να μπεις για βενους κ για βεγκας απογευματινή λέει τίποτα; Ξέρει κανείς;
Βλαντα πρωί φίλε! Την γύρεψα χθες βράδυ αλλά είναι μέχρι 8 το απόγευμα!Ναι, το ωραριο ισχυει.??? δηλαδη μεχρι της 11, αν γνωριζει καποιος, αλλιως με βλεπω για Βλαντα αν δουλευει βραδυ, ή Αννια.??? Εχω καιρο να την πληρωσω την 2η....ή κασκαντερ στην Νατασα με τα βυζακια ζωγραφια...??
ρε παπαρακο, εσεις ολοι που μου την λετε για την Λαρα, την εχετε παρει την κοπελα? εχετε διαβασει αρνητικες κριτικες για την Λαρα η μονο να γκρινιαζετε ξερετε επειδη ανεβασε το κασε της? Σε αντιθεση με εσας και την Ριτα εχω παρει και την Λαρα. Οποτε μπουλο-βουλωστε το. Πηρε τα μυαλα της αερα της Ριτας και του μαγαζιου γιατι εχουνε τον Μεσι στην ομαδα τουςκάθε φορά τα ίδια και τα ίδια φίλε @al pacino μας έχει ζαλίσει τα παπάρια με την Λάρα
Εγώ πιστεύω ότι το Venus σκέφτηκε συν τοις αλλοις: «θελετε και αναρτημένα προγράμματα στο ***** πουλάκια μου; Θελετε αναλυτικά προγράμματα και όχι από στομα σε στόμα; Τότε βάζω το όνομα μου στο find, έχω κάνει και εξωτερική ανακαίνιση, απαιτώ 40 απλό γιατί η διαφήμιση στο άλλο site κοστίζει!» Θα το πήρε και λίγο πάνω της η Ριτα… δε θέλει κ πολυ
Πίστευε κάνεις οτι η Αθηνά, κ η κάθε Αθηνά, διαβάζοντας το θρεντ κ βλέποντας την κίνηση κ την επιμονή να ψάχνουν την Ριτα,δεν θα ανέβαζε τιμές. Αυτό περίμενε, να γυρίσει κ να βάλει την ταρίφα. Το ιδιο κ με την Ναταλία το ιδιο κ με την Λαρα. Και σε λιγο καιρό να δείτε ότι 40 θα ξεκινάνε όλα κ 50 στα στούντιο. Μέχρι την άνοιξη θα αλλαξουν οι τιμες
Ας μπουνε εδώ να ενημερώνουν! Αφού έγινε συζήτηση και από ότι κατάλαβα αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον συμφωνούν! Τα έγραψε και ο κουλής ποιο κάτω! Πολύ σωστά!Εγώ πιστεύω ότι το Venus σκέφτηκε συν τοις αλλοις: «θελετε και αναρτημένα προγράμματα στο ***** πουλάκια μου; Θελετε αναλυτικά προγράμματα και όχι από στομα σε στόμα; Τότε βάζω το όνομα μου στο find, έχω κάνει και εξωτερική ανακαίνιση, απαιτώ 40 απλό γιατί η διαφήμιση στο άλλο site κοστίζει!» Θα το πήρε και λίγο πάνω της η Ριτα… δε θέλει κ πολυ
ρε παπαρακο, εσεις ολοι που μου την λετε για την Λαρα, την εχετε παρει την κοπελα? εχετε διαβασει αρνητικες κριτικες για την Λαρα η μονο να γκρινιαζετε ξερετε επειδη ανεβασε το κασε της? Σε αντιθεση με εσας και την Ριτα εχω παρει και την Λαρα. Οποτε μπουλο-βουλωστε το. Πηρε τα μυαλα της αερα της Ριτας και του μαγαζιου γιατι εχουνε τον Μεσι στην ομαδα τους
Άντε μαλακα εξαφανίσου από εδώ μέσα που θα μας πεις και μπούλο ..σαν πολύ σε ανεχτηκαμε τραβά πιο δίπλα στα εσκορτ σε είπαρε παπαρακο, εσεις ολοι που μου την λετε για την Λαρα, την εχετε παρει την κοπελα? εχετε διαβασει αρνητικες κριτικες για την Λαρα η μονο να γκρινιαζετε ξερετε επειδη ανεβασε το κασε της? Σε αντιθεση με εσας και την Ριτα εχω παρει και την Λαρα. Οποτε μπουλο-βουλωστε το. Πηρε τα μυαλα της αερα της Ριτας και του μαγαζιου γιατι εχουνε τον Μεσι στην ομαδα τους
Ας μπουνε εδώ να ενημερώνουν! Αφού έγινε συζήτηση και από ότι κατάλαβα αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον συμφωνούν! Τα έγραψε και ο κουλής ποιο κάτω! Πολύ σωστά!
Και πες την ότι η Ρίτα πρέπει να γυρίσει στην έδρα της το Venus 2 ...δε φτάνει που ανέβασαν τιμές θα γαμαμε και στην παραγκούλα τώραθα το κάνω συζήτηση αύριο στην Αθηνά μιας και θα πάω στο venus για πάρω την Κατερίνα
Και πες την ότι η Ρίτα πρέπει να γυρίσει στην έδρα της το Venus 2 ...δε φτάνει που ανέβασαν τιμές θα γαμαμε και στην παραγκούλα τώρα
Αν έχεις την «άνεση» για τέτοια συζήτηση, μονο καλό θα μας κανείς! Σκέφτομαι όλα αυτά που ειπώθηκαν για το ποσό βολικά θα ήταν αν διαφημιζόντουσαν εδω μέσα και μου έρχονται κι άλλες ιδέες! Παράδειγμα! Μπορούν να ενημερώνουν άμεσα για μια αλλαγή, ακόμα και της στιγμής. Μπορεί να αρρωστήσει η κοπελα, είναι εύκολο να γίνει στιγμιαία η ενημέρωση! Είτε να γράφει το μαγαζί, είτε η κάθε κοπελα για το πρόγραμμα της!θα το κάνω συζήτηση αύριο στην Αθηνά μιας και θα πάω στο venus για πάρω την Κατερίνα
Αν έχεις την «άνεση» για τέτοια συζήτηση, μονο καλό θα μας κανείς! Σκέφτομαι όλα αυτά που ειπώθηκαν για το ποσό βολικά θα ήταν αν διαφημιζόντουσαν εδω μέσα και μου έρχονται κι άλλες ιδέες! Παράδειγμα! Μπορούν να ενημερώνουν άμεσα για μια αλλαγή, ακόμα και της στιγμής. Μπορεί να αρρωστήσει η κοπελα, είναι εύκολο να γίνει στιγμιαία η ενημέρωση! Είτε να γράφει το μαγαζί, είτε η κάθε κοπελα για το πρόγραμμα της!