Πέρασα κιεγω χθες από Άντζελα , μου άρεσε αρκετά , σώμα όπως τα λες απ' τα καλύτερα αυτό το καιρό στα μπου , ωραίο τατού, καλή δουλειά στο βυζι , ωραία επιδερμίδα , θα μπορούσε να σταθεί και σαν εσκορτ νομίζω , καθαρή κοπέλα φάνηκε αν και έριξε νερό στο αποτετοιο στης μπροστά μου στο νιπτήρα .... μου είπε πρώτη φορά το κάνει θα κάτσει κάνα δίμηνο για τα λεφτά και θα φύγει, εδώ είμαστε θα το δούμε :p στα του αγώνα καλό καβαλημα και ωραία θέα στα 4 έδωσε λίγο πόνο, εγώ που είμαι της εμφάνισης θα ξαναπάω , ήταν και κοινωνική όσο χρειαζόταν χωρίς πολλά σαλιαρισματα , το εκτίμησα . Είδα και ένα τούμπανο στο παραντισε 1 , αλλά διάβασα ότι είναι μεγάλη ξεπετα , αλλά με.τετοια εμφάνιση τι θα ήταν , η καλύτερη που έχω δει εδώ και.καιρο στα μπου ... Ήθελα να μπω για δεύτερη κατάθεση αλλά είχε ήδη πελάτη και πίσω μου μπήκε μια αρμάδα πιτσιρικάδων και την έκανα , έχει πλάκα να ακούω τους διαλόγους τους όταν δε μου κάνουν χαλάστρα , όσο κάνουν να αποφασίσουν για το που θα μπουν έκανα εγώ για να αποφασίσω τι αυτοκίνητο θα πάρω