Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Έστω ρε φιλεΑκριβώς το αντίθετο πρώιμος σήμαινει κάτι που αρχίζει όχι κάτι που είναι πρόσφατο
Απ τα συμφραζόμενα βγαίνει η άκρη!
Έστω ρε φιλεΑκριβώς το αντίθετο πρώιμος σήμαινει κάτι που αρχίζει όχι κάτι που είναι πρόσφατο
Αδέλφια μου αλήτες πουλιά τελικά είναι γυφτορομά ή Ρουμάνος και τον λέτε έτσι; Έχω καταμπερδευτεί... τόσοι χαρακτηρισμοί υπάρχουν! κατσίβελος, gypsy king, κλπ τέλος πάντων δεν τον γνωρίζω κιόλας αυτόν που λέτε, μια φορά προτείνω να αλλάξεις nickname σε Kevlar είναι πιο καλό... το Μπουχός, έχει και αυτό πολλές έννοιεςΓια τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ μπαίνω μπροστά κ τρώω σφαίρα άμα λάχει!
Ωραίος φίλε ,λίγο τσιμπημενη η τιμή αλλά να μου πεις είχε και τα έξτρα μέσα .κανονικά έπρεπε να κόψουν κάτι γιατί ξέρανε ότι θα σε τελειώσουν γρήγορα .αλλά αφού πέρασες καλά .Καλησπερα παιδες. Αρτι αφιχθεις εκ της αλλοδαπης και φουλ καυλωμενος κατηφορησα σημερα απογευμα στα αγαπημενα πορνομαγαζα. Γουσταρα βρωμια, η παρτουζα για να ικανοποιηθω. Μπηκα στο σπιτι που ειναι στο χωματοδρομο που την πεφτουν μεταναστες εκει κοντα το οποιο συνηθως απο οτι γνωριζω εχει περισσοτερες απο μια κοπελες. Σκαει η ευγενικη υπηρεσια και μου παρουσιαζει 2 κοπελες μια ξανθια αλβανιδα νομιζω Δαναη την ειπε με τατου, και μια αδυνατη σερβιδα δεν θυμαμαι ονομα με ενα τατου στο χερι. Η Αλβανις εκανε και πρωκτικο αναφερε η υπηρεσια. Τεσπα κανονιζω παρτουζα με 110 συνολο πρωκτικο την μια και πιπα την αλλη. Ξαφνικα απο το πουθενα πεταγετε και μια τριτη. Κατερινα ειπε απο Κρητη. Μ αρεσε και την ζητησα και αυτην. Κανονιζω 120 ευρω και τις 3 για γυμνη πιπα. Μπαινουν μεσα και με αρχινανε πολυ δυνατο παιχνιδι. Ηταν η πρωτη μου φορα με 3. Εχω παει με 5 αλλα οχι με 3. Πιπα ανελεητη και απο τις 3. Γλωσσοφιλα απο αλβανιδα ξανθια και Κρητικη Κατερινα. Η Σερβιδα ηταν πιο φειδωλη. Εκει που με εγλυφαν και οι 3 η κριτικια ειπε οτι θελει να την καρφωσω πισοκωλλητο. Στηνεται στα 4 και την αρχιζω ενα καρφωμα σαν να μην υπηρχε αυριο. Εχυσα με κραυγες μεσα στο τριλεπτο. Αλλα ομολογω οτι μου εκαναν πολυ ωραιο εργο και με κερδισαν. Ολο το κονσεπτ ηταν αυτο που με εξιταρισε. Μπηκαν μεσα στο δωματιο με σκοπο να με τιμωρησουν επειδη εχω οικονομικη ανεση και περνω οσες θελω. Αφησα και φιλοδωρημα καλο και εφυγα χαρουμενος. Αν δεν ειχα κοινωνικη συναντηση σημερα βραδυ θα ξαναπηγαινα να παρω αυτην την Κατερινα με αλλο κονσεπτ ομως. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
Εισ ωραίος και μερακλής, κουφάλες Αθηναίοι είδατε γούστα και ποικιλία στους χωματόδρομους της συμπρωτεύουσας, τι να μας πείτε εσείς εκεί κάτω με τα μοντέλα σαςΚαλησπερα παιδες. Αρτι αφιχθεις εκ της αλλοδαπης και φουλ καυλωμενος κατηφορησα σημερα απογευμα στα αγαπημενα πορνομαγαζα. Γουσταρα βρωμια, η παρτουζα για να ικανοποιηθω. Μπηκα στο σπιτι που ειναι στο χωματοδρομο που την πεφτουν μεταναστες εκει κοντα το οποιο συνηθως απο οτι γνωριζω εχει περισσοτερες απο μια κοπελες. Σκαει η ευγενικη υπηρεσια και μου παρουσιαζει 2 κοπελες μια ξανθια αλβανιδα νομιζω Δαναη την ειπε με τατου, και μια αδυνατη σερβιδα δεν θυμαμαι ονομα με ενα τατου στο χερι. Η Αλβανις εκανε και πρωκτικο αναφερε η υπηρεσια. Τεσπα κανονιζω παρτουζα με 110 συνολο πρωκτικο την μια και πιπα την αλλη. Ξαφνικα απο το πουθενα πεταγετε και μια τριτη. Κατερινα ειπε απο Κρητη. Μ αρεσε και την ζητησα και αυτην. Κανονιζω 120 ευρω και τις 3 για γυμνη πιπα. Μπαινουν μεσα και με αρχινανε πολυ δυνατο παιχνιδι. Ηταν η πρωτη μου φορα με 3. Εχω παει με 5 αλλα οχι με 3. Πιπα ανελεητη και απο τις 3. Γλωσσοφιλα απο αλβανιδα ξανθια και Κρητικη Κατερινα. Η Σερβιδα ηταν πιο φειδωλη. Εκει που με εγλυφαν και οι 3 η κριτικια ειπε οτι θελει να την καρφωσω πισοκωλλητο. Στηνεται στα 4 και την αρχιζω ενα καρφωμα σαν να μην υπηρχε αυριο. Εχυσα με κραυγες μεσα στο τριλεπτο. Αλλα ομολογω οτι μου εκαναν πολυ ωραιο εργο και με κερδισαν. Ολο το κονσεπτ ηταν αυτο που με εξιταρισε. Μπηκαν μεσα στο δωματιο με σκοπο να με τιμωρησουν επειδη εχω οικονομικη ανεση και περνω οσες θελω. Αφησα και φιλοδωρημα καλο και εφυγα χαρουμενος. Αν δεν ειχα κοινωνικη συναντηση σημερα βραδυ θα ξαναπηγαινα να παρω αυτην την Κατερινα με αλλο κονσεπτ ομως. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
Αντε..καλως τα δεχτηκες..Τι βλεπω στο αλλο σαιτ. Θα εχουμε επιστροφη Λαρας?
Καλησπερα παιδες. Αρτι αφιχθεις εκ της αλλοδαπης και φουλ καυλωμενος κατηφορησα σημερα απογευμα στα αγαπημενα πορνομαγαζα. Γουσταρα βρωμια, η παρτουζα για να ικανοποιηθω. Μπηκα στο σπιτι που ειναι στο χωματοδρομο που την πεφτουν μεταναστες εκει κοντα το οποιο συνηθως απο οτι γνωριζω εχει περισσοτερες απο μια κοπελες. Σκαει η ευγενικη υπηρεσια και μου παρουσιαζει 2 κοπελες μια ξανθια αλβανιδα νομιζω Δαναη την ειπε με τατου, και μια αδυνατη σερβιδα δεν θυμαμαι ονομα με ενα τατου στο χερι. Η Αλβανις εκανε και πρωκτικο αναφερε η υπηρεσια. Τεσπα κανονιζω παρτουζα με 110 συνολο πρωκτικο την μια και πιπα την αλλη. Ξαφνικα απο το πουθενα πεταγετε και μια τριτη. Κατερινα ειπε απο Κρητη. Μ αρεσε και την ζητησα και αυτην. Κανονιζω 120 ευρω και τις 3 για γυμνη πιπα. Μπαινουν μεσα και με αρχινανε πολυ δυνατο παιχνιδι. Ηταν η πρωτη μου φορα με 3. Εχω παει με 5 αλλα οχι με 3. Πιπα ανελεητη και απο τις 3. Γλωσσοφιλα απο αλβανιδα ξανθια και Κρητικη Κατερινα. Η Σερβιδα ηταν πιο φειδωλη. Εκει που με εγλυφαν και οι 3 η κριτικια ειπε οτι θελει να την καρφωσω πισοκωλλητο. Στηνεται στα 4 και την αρχιζω ενα καρφωμα σαν να μην υπηρχε αυριο. Εχυσα με κραυγες μεσα στο τριλεπτο. Αλλα ομολογω οτι μου εκαναν πολυ ωραιο εργο και με κερδισαν. Ολο το κονσεπτ ηταν αυτο που με εξιταρισε. Μπηκαν μεσα στο δωματιο με σκοπο να με τιμωρησουν επειδη εχω οικονομικη ανεση και περνω οσες θελω. Αφησα και φιλοδωρημα καλο και εφυγα χαρουμενος. Αν δεν ειχα κοινωνικη συναντηση σημερα βραδυ θα ξαναπηγαινα να παρω αυτην την Κατερινα με αλλο κονσεπτ ομως. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
Δεν την βλέπω να δουλεύει στο σάιτ άλλοΧαιρετίζω κάθε επιστροφή από την παλιά καλή φρουρά...ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και άλλες.
Δεν την βλέπω να δουλεύει στο σάιτ άλλο
Ποιο μαγαζί είναι αυτό που έχει 2-3 φίλεΚαλησπερα παιδες. Αρτι αφιχθεις εκ της αλλοδαπης και φουλ καυλωμενος κατηφορησα σημερα απογευμα στα αγαπημενα πορνομαγαζα. Γουσταρα βρωμια, η παρτουζα για να ικανοποιηθω. Μπηκα στο σπιτι που ειναι στο χωματοδρομο που την πεφτουν μεταναστες εκει κοντα το οποιο συνηθως απο οτι γνωριζω εχει περισσοτερες απο μια κοπελες. Σκαει η ευγενικη υπηρεσια και μου παρουσιαζει 2 κοπελες μια ξανθια αλβανιδα νομιζω Δαναη την ειπε με τατου, και μια αδυνατη σερβιδα δεν θυμαμαι ονομα με ενα τατου στο χερι. Η Αλβανις εκανε και πρωκτικο αναφερε η υπηρεσια. Τεσπα κανονιζω παρτουζα με 110 συνολο πρωκτικο την μια και πιπα την αλλη. Ξαφνικα απο το πουθενα πεταγετε και μια τριτη. Κατερινα ειπε απο Κρητη. Μ αρεσε και την ζητησα και αυτην. Κανονιζω 120 ευρω και τις 3 για γυμνη πιπα. Μπαινουν μεσα και με αρχινανε πολυ δυνατο παιχνιδι. Ηταν η πρωτη μου φορα με 3. Εχω παει με 5 αλλα οχι με 3. Πιπα ανελεητη και απο τις 3. Γλωσσοφιλα απο αλβανιδα ξανθια και Κρητικη Κατερινα. Η Σερβιδα ηταν πιο φειδωλη. Εκει που με εγλυφαν και οι 3 η κριτικια ειπε οτι θελει να την καρφωσω πισοκωλλητο. Στηνεται στα 4 και την αρχιζω ενα καρφωμα σαν να μην υπηρχε αυριο. Εχυσα με κραυγες μεσα στο τριλεπτο. Αλλα ομολογω οτι μου εκαναν πολυ ωραιο εργο και με κερδισαν. Ολο το κονσεπτ ηταν αυτο που με εξιταρισε. Μπηκαν μεσα στο δωματιο με σκοπο να με τιμωρησουν επειδη εχω οικονομικη ανεση και περνω οσες θελω. Αφησα και φιλοδωρημα καλο και εφυγα χαρουμενος. Αν δεν ειχα κοινωνικη συναντηση σημερα βραδυ θα ξαναπηγαινα να παρω αυτην την Κατερινα με αλλο κονσεπτ ομως. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
Το venus συνήθως έχει 2 και 3 κοπέλες.Ποιο μαγαζί είναι αυτό που έχει 2-3 φίλε
Ποιο μαγαζί είναι αυτό που έχει 2-3 φίλε
Νομιζω ειναι αυτο που λεει και οΠοιο μαγαζί είναι αυτό που έχει 2-3 φίλε
τι ωρα πηγες φιλε; η Δαναη δε σου αρεσε και επελεξες Βερονικα;πέρασμα από Venus.
στην παρουσίαση 2 από τις 4.
Δανάη και Βερόνικα.
προτιμήθηκε η Βερόνικα 1,80 άλογο.ρωσιδα εξαιρετική πίπα ανελέητο πισοκολλητο.
αντέχει πολύ σφυροκόπημα.
μια επιλογή που δεν κλαις το 30αρι