Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Καλημερα συναγωνιστες! Επειδη δεν παω συχνα σαλονικα, μπορει κανεις να μου πει που και ποτε δουλευει αυτη η ραισα; Γιατι θα ηθελα καποια στιγμη να τη δοκιμασω!
Νικηφόρου ουρανού στο τελείωμα! Έχει δυο σπίτια όπως τα κοιτάς το δεξιό!

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
ερωτηση κρισης (χωρίς φυσικά να δικαιολογω όσες βάζουν μέσα τους μεταναστες)
πιστεύετε ότι αν έτρωγαν πορτα παντού, ακομα κ από πιάτσα, θα ειχαμε αύξηση περιστατικών προσπάθειας βιασμού ντόπιων ελληνίδων από αυτούς?
το ρωτάω γιατί ακόμα στην θεσσαλονίκη κ ειδικά στις περιοχές που μένουν όλοι αυτοί (κέντρο προς βαρδάρδη, μοναστηρίου κλπ) τα περιστατικά αυτά είναι ακόμα σχεδόν ανύπαρκτα κ αυτό ίσως οφειλετε στο ότι πάνε στα μπου κ ξελαφρωνουν εκεί
Θα σου μεταφερω με την σειρα μου την αποψη μου φιλε.
Η μεταναστευση ειναι πραγμα πολυπλοκο,εχει πολλες μεταβλητες,κυριως ομως αφορα το ΠΟΙΟΣ μεταναστευει,ΠΟΥ παει και ΓΙΑΤΙ.
Δηλαδη,απο ποια χωρα,σε ποια χωρα παει,για ποιο λογο.
Βαλε εσυ τωρα για συγκριση τους πρωτους Ελληνες μεταναστες του 65,με τους Πακι του 2020 και δώθε.
Χριστιανοι σε χριστιανικες ως επι το πλειστον χωρες,για την ευρεση δουλειας οι Ελληνες,ενω για τους Πακι εχουμε:
1. μουσουλμάνους και μαλιστα απο τους πιο σκληροπυρηνικους,που εξευτελιζουν την ανθρωπινη υποσταση ,και ποσο περισσοτερο των γυναικων, που τις εχουν σαν ζωα,
2. που ο παιδικος βιασμος και η κατοχη μικρων υποτακτικων αγοριων για σεξ απο μεγαλους αντρες θεωρειτε παραδοση (ψαξτε σχετικο ρεπορταζ απο DW ),
3. που εχουν μια τελειως εχθρικη νοοτροπια απεναντι σε "αλλοθρησκους",πραγμα που τεκμηριωνεται απο στελεχωση πολλων ισλαμιστικων τρομοκρατικων οργανωσεων απο πακι.
5. που ζουν σε ενα κρατος αστυνομικο και τρομοκρατικο,οπου δημοκρατια,ελευθερια λογου και εκφρασης ειναι ανυπαρκτη και τιμωρειτε σκληρα,ακομα και στον δρομο, απο τον τελευταιο αστυνομικο.
6. που μονο για δουλεια δεν ερχονται οι περισσοτεροι σε μια κατεστραμενη οικονομια
7. για να μην ξεχασουμε και τα εθνικα,που ειναι η πιο στενη συμμαχος χωρα με τους γειτονες Μονγκολους,και συνεργαζονται στρατηγικα μαζι τους,στελεχωνοντας ενιοτε και την αεροπορια της,ή παρεχοντας πρακτορες και υπηρεσιες εντος Ελλαδος.
Και αν με ρωτησεις τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα μπουρδελα ή τις γυναικες μας,θα σου απαντησω,οτι και αυτοι,οπως ΟΛΟΙ οι μεταναστες ανα την υφηλιο,οταν θα εγκατασταθουν για τα καλα στην χωρα μας,οταν θα καταλαβουν ποσο τους αβανταρει και προστατευει το ιδιο μας το κρατος εναντι των Ελληνων,οταν θα αρχισουν να οργανωνονται κοινωνικα και πολιτικα,και θα εχουν αποκτησει χαρτια,αδειες,ιθαγενειες και πολιτικους αντιπροσωπους,ΤΟΤΕ θα βγαλουν τον πραγματικο τους εαυτο,και θα σου επιβαλλουν τα ηθη τους,τα εθιμα τους,τα ενστικτα τους,τις παραδοσεις τους,την θρησκεια τους,και τα θελω τους.
Αρα,το οτι τωρα δεν εχεις περιστατικα βιασμων και εγκληματικοτητας,δεν εχει να κανει με την σεξουλικη τους ανακουφιση στα μπουρδελα,αλλα με την (ακομα) συστολη τους απεναντι στο ελληνικο κρατος.
Σε λιγο καιρο,που θα ειναι η μιση ελλαδα πλυθησμιακα,θα εχουν δικαιωματα και θα καταλαβουν την δυναμη των αριθμων τους αλλα και την αδυναμια του λαου που τους "φιλοξενει", εκει θα δεις τον "πολιτισμο" τους.
Συγνωμη για το μακροσκελες.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Θα σου μεταφερω με την σειρα μου την αποψη μου φιλε.
Η μεταναστευση ειναι πραγμα πολυπλοκο,εχει πολλες μεταβλητες,κυριως ομως αφορα το ΠΟΙΟΣ μεταναστευει,ΠΟΥ παει και ΓΙΑΤΙ.
Δηλαδη,απο ποια χωρα,σε ποια χωρα παει,για ποιο λογο.
Βαλε εσυ τωρα για συγκριση τους πρωτους Ελληνες μεταναστες του 65,με τους Πακι του 2020 και δώθε.
Χριστιανοι σε χριστιανικες ως επι το πλειστον χωρες,για την ευρεση δουλειας οι Ελληνες,ενω για τους Πακι εχουμε:
1. μουσουλμάνους και μαλιστα απο τους πιο σκληροπυρηνικους,που εξευτελιζουν την ανθρωπινη υποσταση ,και ποσο περισσοτερο των γυναικων, που τις εχουν σαν ζωα,
2. που ο παιδικος βιασμος και η κατοχη μικρων υποτακτικων αγοριων για σεξ απο μεγαλους αντρες θεωρειτε παραδοση (ψαξτε σχετικο ρεπορταζ απο DW ),
3. που εχουν μια τελειως εχθρικη νοοτροπια απεναντι σε "αλλοθρησκους",πραγμα που τεκμηριωνεται απο στελεχωση πολλων ισλαμιστικων τρομοκρατικων οργανωσεων απο πακι.
5. που ζουν σε ενα κρατος αστυνομικο και τρομοκρατικο,οπου δημοκρατια,ελευθερια λογου και εκφρασης ειναι ανυπαρκτη και τιμωρειτε σκληρα,ακομα και στον δρομο, απο τον τελευταιο αστυνομικο.
6. που μονο για δουλεια δεν ερχονται οι περισσοτεροι σε μια κατεστραμενη οικονομια
7. για να μην ξεχασουμε και τα εθνικα,που ειναι η πιο στενη συμμαχος χωρα με τους γειτονες Μονγκολους,και συνεργαζονται στρατηγικα μαζι τους,στελεχωνοντας ενιοτε και την αεροπορια της,ή παρεχοντας πρακτορες και υπηρεσιες εντος Ελλαδος.
Και αν με ρωτησεις τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα μπουρδελα ή τις γυναικες μας,θα σου απαντησω,οτι και αυτοι,οπως ΟΛΟΙ οι μεταναστες ανα την υφηλιο,οταν θα εγκατασταθουν για τα καλα στην χωρα μας,οταν θα καταλαβουν ποσο τους αβανταρει και προστατευει το ιδιο μας το κρατος εναντι των Ελληνων,οταν θα αρχισουν να οργανωνονται κοινωνικα και πολιτικα,και θα εχουν αποκτησει χαρτια,αδειες,ιθαγενειες και πολιτικους αντιπροσωπους,ΤΟΤΕ θα βγαλουν τον πραγματικο τους εαυτο,και θα σου επιβαλλουν τα ηθη τους,τα εθιμα τους,τα ενστικτα τους,τις παραδοσεις τους,την θρησκεια τους,και τα θελω τους.
Αρα,το οτι τωρα δεν εχεις περιστατικα βιασμων και εγκληματικοτητας,δεν εχει να κανει με την σεξουλικη τους ανακουφιση στα μπουρδελα,αλλα με την (ακομα) συστολη τους απεναντι στο ελληνικο κρατος.
Σε λιγο καιρο,που θα ειναι η μιση ελλαδα πλυθησμιακα,θα εχουν δικαιωματα και θα καταλαβουν την δυναμη των αριθμων τους αλλα και την αδυναμια του λαου που τους "φιλοξενει", εκει θα δεις τον "πολιτισμο" τους.
Συγνωμη για το μακροσκελες.
Η αρχή έχει γίνει! Έχουν ήδη ανοίξει δικά τους μαγαζιά, που συντηρούνται από τους ομοίους τους! Είναι χωμένοι σε λαθραία τσιγάρα! Και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι στους δρόμους, αντί να είναι σε χοτ σποτ!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η αρχή έχει γίνει! Έχουν ήδη ανοίξει δικά τους μαγαζιά, που συντηρούνται από τους ομοίους τους! Είναι χωμένοι σε λαθραία τσιγάρα! Και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι στους δρόμους, αντί να είναι σε χοτ σποτ!
Καλά τα είπα πριν
Απλά αφανισμός

Hoes before bros

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια . 1ο μου ποστ στο φορουμ :rockon:
μπηκα με την ξανθια που ειναι διπλα απτην ραισα .
με 30ε απλο , σε γενικες γραμμες ηταν κομπλε , βυζι ψευτικο , κωλος ωραιος οχι πολυ μικρος , φατσα πολυ ωραια , το δερμα της τελειο .
απο εκει και περα στην πιπα δεν το εχει καθολου , πολυ δοντι , ευτυχως δεν πηρα με 40 θα τον εκλαιγα τον :alivedick:
για μια φορα να ξεδώσεις κομπλε

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Φρέσκο αίμα στο άλλο σαιτ. Μάνια βλέπω, 23 χρ. Δυνατό στις φωτο αλλά βρωμάει φόλα. Θα πάω αύριο για δοκιμή. Δεν έχει αναφερθεί στο νήμα απ όσο θυμάμαι

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Φρέσκο αίμα στο άλλο σαιτ. Μάνια βλέπω, 23 χρ. Δυνατό στις φωτο αλλά βρωμάει φόλα. Θα πάω αύριο για δοκιμή. Δεν έχει αναφερθεί στο νήμα απ όσο θυμάμαι
Στο paradise ήταν αυτή πριν λίγες μέρες. Από ότι αναφέρθηκε έκανε πιάτσες στην Γιαννιτσών. Είναι νταρντανα μεγαλόσωμη, εμένα από κοντά δε με έφτιαξε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Στο paradise ήταν αυτή πριν λίγες μέρες. Από ότι αναφέρθηκε έκανε πιάτσες στην Γιαννιτσών. Είναι νταρντανα μεγαλόσωμη, εμένα από κοντά δε με έφτιαξε
Με τι όνομά ήταν η μανια στην πιάτσα γνωρίζει κανείς

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αμα σε ρωτησουμε ποτε εχει γενέθλια ο γυφτορουμανος δεν ξερεις , αλλα οτι την λενε Μαρίνα την άλλη θα το θυμασαι μεχρι να πεθάνεις
Για τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ μπαίνω μπροστά κ τρώω σφαίρα άμα λάχει! :rockon:

suckablack

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Like
6
Πόντοι
0

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0

Και εμένα μου βρομαει φολα.δεν έχω πάει με την κοπέλα να πω την αλήθεια αλλά αυτό μου βγάζει και εμένα
Ελληνίδα (και μικρή)
Bella dona(τώρα black angels)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αυτό εννοώ
Δεν είναι παλιός της πιάτσας!
Πρώιμα χρόνια=τα πολύ πρόσφατα!
Μην το πας άλλου…!
Ακριβώς το αντίθετο πρώιμος σήμαινει κάτι που αρχίζει όχι κάτι που είναι πρόσφατο

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ναι αν κ χρονια με τις βολτες σε οικους...κ καποιες φορες σε ξενοδοχεια γιατι δεν ειμαι κ πιτσιρικος...γινοταν στα χωρικα υδατα!!! που βρισκομαι. Κ ειναι λιγος ο καιρος που ειμαι στο σαιτ κ λιγος ο καιρος που επισκεπτομαι την Θεσ/νικη για......βολτες.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom