Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Ενδιαφέρεται κανείς να κάνουμε παρτουζα ή ακόμα καλύτερα gangbang με κάποια στα σπιτάκια? Θα είχε πολύ φάση να διαλύσουμε μια όλοι μαζί σαν τσόντα
Σας έχει φάει η τσόντα μερικούς !
Καταρχάς 3 άτομα ραντεβού να δώσετε τα 2 ούτε καν θα εμφανιστούν ! Θέλετε και gangbang.....

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Την προηγουμενη βδομαδα πληρωσα την Συλβια, το μικρο εχει χαλασει, κανει αγγαρεια, με το ζορι την εχυσα για τελευταια φορα. Ολο οχι και οχι... Χ λοιπον.

Για σημερα εχω βαλει στοχο μια εκ των οποιον Αμπερ ή Ναταλι ή Νικολ στο παρανταιζ. Παιζει και μπαλαντερ η Μαρινα η ξανθια που ξαναγυρισε ή Ελενα πιπινα στα Τσουκαλα. Για να δουμε...
Την Έλενα την πιπινάκι και γώ την λιμπίζομαι για σήμερα! Αν και είναι κομοδίνο, σήμερα είμαι φορτωμένος καλά και το γλυκοκοιτάζω!

Hyundai_Elantra

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
65
Πόντοι
0
Πέρασμα απο Φρίξου 12 πρωινή ζώνη την περασμένη εβδομάδα, στον όροφο... Διαμαντάκι ονόματι Alina εξ Ουκρανίας με ξανθό μαλλί μπούκλα και πολύ όμορφα τρυφερά καυλωμένα βυζάκια, όμορφο πρόσωπο απαλό δερματάκι θεσπέσιο κωλαράκι... στα του αγώνα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις το μόνο αρνητικό οτι η συνενόηση γινοταν στα Αγγλικά. Θα προτιμηθεί ξανά και ξανά!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Πληρωσα τελικα Αμπερ, καλο καυλακι, μαυρομαλα, φατσαρα!!! γατισια, με ωραια χιλακια, Φωνη σκετη καυλα, Ελληνικα βγενει συννενοηση, κωλαρα αφρατη ουτε τεραστια ουτε μικρη, αυτη που σε μαγνητιζει και παθαινεις αυχενικο, βυζακια μικρα λαχταριστα με μεγαλη ρωγα, μουνακι ποιημα, γενικα ειναι ενα γκομενακι που αν το κοιτουσες εξω ντυμενο με κανα κολλητο κολαν, θα σου επεφτε το σαγονι. Στα του αγωνα, χαμογελαστη, δεν διαμαρτηρεται, πιπα μετρια, συμετοχη μετρια, στο γλυφομουνι το επαιξε καλα οτι το γουσταρει, δαχτυλα δεν αφηνει, αξιζει μονο για το παρουσιαστικο να μπει στην φακ λιστ, δεν ξερω αν θα την ξαναπληρωνα, ισως μετα απο κανα χρονο.... Τα προγραμματα του μαγαζιου για τον πουτσο, 69 με καποτα στα 60€, μονο ελευθερο στα 70€, ακαποτο και γλυψιμο στα 100€ :jerking:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Πέρασα από ναρυ μου είπαν 70€ το γυμνό,άκουσαν κάτι καντήλια και έφυγα,αυτή η καρίνα το βαθύ λαρύγγι τι πράμα είναι ρε παιδιά,δεν έχει πάτο το λαρύγγι της αλλά πολλοί γιουφτοι περνάνε μαζί της,έλεος...
αυτό ακριβός. δέχεται δυστυχώς τους πάντες, σε σημείο αηδίας.

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Περασμα με ελευθερο στοματικο στα εβδομ ευρω με Amper (θα την δειτε στο γνςστο σαιτ),Φατσα πορνοσταρικη,ομορφο κορμι,κωλος Λατινας,ισχυριζεται πως ειναι απο μαλαγα Ισπανιας,τσιμπουκι βαθυ (και σας το λεει ατομο με σοβαρο εργαλειο) και γαμησι αρρωστο,το γουσταρει πολυ αυτο που κανει,ξεπατωστε την αφοβα.
Πολύ διαφήμιση από τους "νέους" λογαριασμούς για άμπερ... κάτι δε μου ταιριάζει σε αυτά που γράφεις.

Πρώτη αντιπαράθεση, μου συστήθηκε από Βενεζουέλα. άντε εσένα έγινε Ισπανίδα..
Πίπα έκανε προσπάθειες για dt αλλά το έχανε, όπως το έχανε στη συνέχεια και στο ρυθμό. μέτρια στο πνευστό, τώρα εσένα πως σου έκανε τέτοιο αποθεωτικό "τσιμπούκι " ... :think:
όσο επί του αγώνα απορώ που είδες το "άρρωστο γαμήσι"; :think: δε τη λες κακή αλλά όχι στο βαθμό που περιγράφεις. μέτριο θα το χαρακτήριζα και εδώ.

Γενικό συμπέρασμα: όμορφο μωρό το οποίο δε θα φας φόλα. μέχρι εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Σας έχει φάει η τσόντα μερικούς !
Καταρχάς 3 άτομα ραντεβού να δώσετε τα 2 ούτε καν θα εμφανιστούν ! Θέλετε και gangbang.....
Kαι εμείς βλέπαμε τσόντες μικροί αλλά δεν ημασταν τόσο καμενοι ώστε να νομίζουμε ότι αυτά που βλέπουμε μπορεί να γίνουν στην πραγματική ζωή....

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Πολύ διαφήμιση από τους "νέους" λογαριασμούς για άμπερ... κάτι δε μου ταιριάζει σε αυτά που γράφεις.

Πρώτη αντιπαράθεση, μου συστήθηκε από Βενεζουέλα. άντε εσένα έγινε Ισπανίδα..
Πίπα έκανε προσπάθειες για dt αλλά το έχανε, όπως το έχανε στη συνέχεια και στο ρυθμό. μέτρια στο πνευστό, τώρα εσένα πως σου έκανε τέτοιο αποθεωτικό "τσιμπούκι " ... :think:
όσο επί του αγώνα απορώ που είδες το "άρρωστο γαμήσι"; :think: δε τη λες κακή αλλά όχι στο βαθμό που περιγράφεις. μέτριο θα το χαρακτήριζα και εδώ.

Γενικό συμπέρασμα: όμορφο μωρό το οποίο δε θα φας φόλα. μέχρι εκεί.
εγω παντως περασα καλα και δεν με λες καινουργιο :Ρ
καλη η πιπα οχι dt , ορεξη ειχε , νταξει εχω και χαμηλα το πηχη πλεον στα μπουρδελα να πω την αληθεια χαχα για 40 και το παρουσιαστικο της worth it ..

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
και εγω περασα πολυ καλα με αμπερ. πολυ αγριο σεξ

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
δεν είπα ότι δε θα περάσει κάποιος καλά ή ότι είναι χάλια. απλά δεν καταλαβαίνω αυτή την αποθέωση. να μου πεις ο καθένας με τις προσδοκίες του...

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
δεν είπα ότι δε θα περάσει κάποιος καλά ή ότι είναι χάλια. απλά δεν καταλαβαίνω αυτή την αποθέωση. να μου πεις ο καθένας με τις προσδοκίες του...
Αυτό ακριβώς. Είχα έναν φίλο που πήγαινε και όλες καλές τις έβλεπε. Ούτε μια φορά θυμάμαι να μου είπε ότι πέρασε μέτρια ή καθόλου καλά.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πάντως λέγοντας για την Αμπέρ, εγώ την πήρα δεύτερη φορά, δε ξέρω αν είναι με όλους έτσι αλλά με μένα είναι μέσα στα κομπλιμέντα, τελειώνω και με κρατάει μέσα της μη φύγω, γενικά δε νιώθω ότι πήγα με πουτανα αλλά με γκόμενα που βγαίνουμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Πάντως λέγοντας για την Αμπέρ, εγώ την πήρα δεύτερη φορά, δε ξέρω αν είναι με όλους έτσι αλλά με μένα είναι μέσα στα κομπλιμέντα, τελειώνω και με κρατάει μέσα της μη φύγω, γενικά δε νιώθω ότι πήγα με πουτανα αλλά με γκόμενα που βγαίνουμε
Κατά βάθος οι επαγγελματίες λειτουργούν σαν ερασιτέχνες ...απλώς πρέπει να βρεθεί ένας που θα βγάλει από μέσα της την "Pretty Woman".
Αυτό ακριβώς. Είχα έναν φίλο που πήγαινε και όλες καλές τις έβλεπε. Ούτε μια φορά θυμάμαι να μου είπε ότι πέρασε μέτρια ή καθόλου καλά.
Μην τον εμπιστεύεσαι ιδιαίτερα...προφανώς έχει πολύ χαμηλά τον πήχυ και βολεύεται τέλεια με ότι ειναι θηλυκού γένους και κάνει τα απολύτως απαραίτητα.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Κατά βάθος οι επαγγελματίες λειτουργούν σαν ερασιτέχνες ...απλώς πρέπει να βρεθεί ένας που θα βγάλει από μέσα της την "Pretty Woman".
Έτσι ακριβώς! Άμα σε γουστάρει λίγο θα σε κάνει γούστα που θα γουστάρει και αυτή!

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Διαβαζω τα σχόλια μερικών που περιμένουν Σάββατο καλή εξυπηρέτηση

• Like
Αντιδράσεις: laskos

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Διαβαζω τα σχόλια μερικών που περιμένουν Σάββατο καλή εξυπηρέτηση
Δεν έχει να κάνει με την μέρα! Υπάρχουν σαββατα που είναι νεκρά η περιοχή και καθημερινές που είναι φίσκα!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Πήγα χθες στο hotlady είχε μια άλλη μόνο ωραία δε τη λες , την άλλη φορά πέρασα πάλι τρίτη , ήταν κλειστό . Αυτή την αμπερ δε μπορώ να τη πετύχω με τπτ , το πρόγραμμα κλασικά αλαν-νταλον . Μιρέλα κλειστό, Χριστίνα μισάωρο πρόγραμμα , ποιος το περίμενε 2022 να έχει τόση πέραση το Χριστινάκι με το που έβαλε 6-7 κιλά , τελικά καλά λένε κάποιοι εδώ ότι γουστάρουμε πόντιες , πήγα πάλι στη ραισα , δε χρειάζεται να πω κάτι γιαυτην , δε ξέρω αν είναι ο φωτισμός μέσα η το καινούργιο βυζί , αλλά ίσως να είναι η πιο όμορφη αυτή τη στιγμή για τα γούστα μου , δίπλα από τη ραισα ήταν ανοιχτό το άλλο , είχε ένα ξανθό , ωραίο φάνηκε , με σφιχτό σώμα , το σκέφτηκα να περάσω , αλλά μπήκαν μαζι μου κάτι σημαδεμένοι πάκι και τους πήρε , ξενέρωσα κι έφυγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom