Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (7 μέλη και 105 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Έτσι πρέπει να γίνεται όμως για να μαθαίνουν και να ενημερώνονται για περισσότερες κοπέλες .
Θα πω κάτι καλοπροαίρετα,ειδικά για τους νέους ,να μάθουν να έχουν γνώμη και κρίση.
Αντί να τολμάνε ,διαβάζουν εδώ τι γαμαμε και πάνε ανάλογα με τα δικά μας στάνταρ .
Αύριο άμα πας μια βόλτα από Βάσω θα δεις τι κίνηση θα έχει μόνο από την περιέργεια τους .σαν τα πρόβατα .
Το ίδιο έγινε προχθές που ανέφερε ο Κούλης Χρυσός ότι κρατάει τα χυσια του για Δευτέρα που θα έχει την Αγάπη και την Δευτέρα έπρεπε να πάρεις χαρτάκι για την σειρά .
Το ίδιο και η Ναρυ ,έτσι και η Ρίτα και πολλές άλλες ..
Τολμήστε και λίγο να γαμησετε με τα δικά σας γούστα .

Al εσένα τόσα χρόνια σε έμαθα τι (βρωμιάρης ) εισαι !
Και σε γκόμενα με τρία μάτια να πας δεν θα σκεφτώ τίποτα κακό ! Άξιος
Με θύμησες μια γκόμενα με τρία βυζιά στην ταινία "Τοtal Recall" με Σβαρτζενέγκερ!Αυτήν μάλλον θα την δοκίμαζα για το παλμαρέ αν και μη ...βυζολαγνος! :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Θυσιάστηκα για την ενημέρωση πάλι
Μπράβο ρε Αλ, τώρα μπήκες στον πάνθεον των ηρώων της μπουρδελο κατάστασης, ξεπέρασες κι εμένα που μια φορά πέρυσι παραλίγο να μπω...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μπράβο ρε Αλ, τώρα μπήκες στον πάνθεον των ηρώων της μπουρδελο κατάστασης, ξεπέρασες κι εμένα που μια φορά πέρυσι παραλίγο να μπω...
Ας μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχω πάρει και Καμέλια στο Βαρδάρη :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Ας μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχω πάρει και Καμέλια στο Βαρδάρη :2funny:
Περίγραψε την λίγο...
Εγώ είχα πάρει το 2004 στον Βαρδάρη μια Ελληνίδα κάπως ευτραφή με βυζαρες και θυμάμαι ότι είχα καταθέσει με ισπανικό εκεί.Φυσικα δεν ξαναπήγα εκεί,δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανίσιμη...όμως έτσι για την εμπειρία το τόλμησα !

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πέτυχα πρώτη φορά την Έλενα στα τρίδυμα. Το σώμα της μου θύμησε πολύ τη Λάρα. μπήκα και της έριξα έναν επικό πεο στα όρθια στον καθρέφτη, το καταευχαριστηθηκα... Με 30 πλέον δε γαμας τέτοια κωλαρακια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πέτυχα πρώτη φορά την Έλενα στα τρίδυμα. Το σώμα της μου θύμησε πολύ τη Λάρα. μπήκα και της έριξα έναν επικό πεο στα όρθια στον καθρέφτη, το καταευχαριστηθηκα... Με 30 πλέον δε γαμας τέτοια κωλαρακια
Παραμένει ξυνή;;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Και επειδή δε είδα ξεκαβλωσει πλήρως μετά από ένα ποτό πέρασα να δω και τη Νάταλι στο red diamond. Κοσμοσυρροή, εγώ δεν την ήξερα από παλιά που ξαναδουλεψε, είχαμε πολύ καλή χημεια και όχι μόνο στο σεξ, μου είπε ότι τόσες μέρες που δουλεύει πιο καλά δε πέρασε με κανέναν, κι έφυγα ξαλαφρωμενος και με αυτοπεποίθηση :cheesy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και επειδή δε είδα ξεκαβλωσει πλήρως μετά από ένα ποτό πέρασα να δω και τη Νάταλι στο red diamond. Κοσμοσυρροή, εγώ δεν την ήξερα από παλιά που ξαναδουλεψε, είχαμε πολύ καλή χημεια και όχι μόνο στο σεξ, μου είπε ότι τόσες μέρες που δουλεύει πιο καλά δε πέρασε με κανέναν, κι έφυγα ξαλαφρωμενος και με αυτοπεποίθηση :cheesy:

αν μπορείς να μπεις σε λεπτομέρειες επί του παιγνίου (το πρόγραμμα που μπήκες, αφήνει να της βάλεις δάκτυλο στο μουνάκι, πουτσοτριψίματα, φιλάει κτλ.)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
αν μπορείς να μπεις σε λεπτομέρειες επί του παιγνίου (το πρόγραμμα που μπήκες, αφήνει να της βάλεις δάκτυλο στο μουνάκι, πουτσοτριψίματα, φιλάει κτλ.)
Παντα με απλό περνάω δε κάνω με εκδιδόμενες ρισκαδορικα πράγματα. Στα του αγώνα καλή είναι χωρίς να κάνει κάτι διαστημικό, από κοντά χάνει λίγο στη φάτσα αλλά έχει καλό κορμί. Άκουσα μετά από μένα ότι μπήκε άλλος με πρόγραμμα 1 ώρας, τι σκατα κάνουν στα στούντιο αυτοί απορώ

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Κ στο αλλο σαιτ η τελευταια ενημερωσει που κανει καποιος ειναι αστα να πανε. Ολα αρνητικα. Θελει ομως μια δοκιμη..

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πρόσφατη κατάθεση σε Ρίτα. Αρχικά πήγα hot lady γιατί γουστάρω λατινες. Ήταν μια keli στα γνωστά κυβικά μπουτάρες , κωλαρα αλλά δεν μου άρεσε για να περάσω. Ξεκίνησα για Ρίτα πρώτη φορά πήγα ψάχνοντας. Χτύπησα πρώτα στο μπροστά που είχε δύο κοπέλες μια Βερόνικα κ μια άλλη. Μεγαλοκοπελες ψηλές νταρντανες. Σκιαχτηκα λίγο είπα μια μαλκιά και έφυγα τρέχοντας. Μετά πήγα στο πίσω και πέτυχα επιτέλους τη Ρίτα. Εκεί είχα πετύχει παλιότερα τη Βλάντα. Μου τη θύμισε λίγο η Ρίτα σε ηλικία κ σέρβις. Η Ρίτα όμως δεν παίζεται. Με 40 ευρώ πηρα σερβις καλύτερα από εσκορτ. Τι πίπα, τι γλυψιματα και γλωσσοφιλα. Σεξ σε διαφορετικές στάσεις και αρκετή ώρα μέσα. Απίστευτη αλλά και τετοιο γλυφοκωλι δεν μου έχουν ξανακάνει. Απορώ πραγματικά πως μπόρεσε δεν λέω είμαι καθαρός αλλά τόση τρίχα τι διάολο. Φανταζομουνα ότι τέτοια κάνει σε κωλους περιποιημένους με τη αποτρίχωση τους κτλ.
Πήγε κ να με φιλήσει μετά αλλά το απέφυγα.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Έστρωσε καθόλου χαρακτήρα η είναι κομοδίνο;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Πρόσφατη κατάθεση σε Ρίτα. Αρχικά πήγα hot lady γιατί γουστάρω λατινες. Ήταν μια keli στα γνωστά κυβικά μπουτάρες , κωλαρα αλλά δεν μου άρεσε για να περάσω. Ξεκίνησα για Ρίτα πρώτη φορά πήγα ψάχνοντας. Χτύπησα πρώτα στο μπροστά που είχε δύο κοπέλες μια Βερόνικα κ μια άλλη. Μεγαλοκοπελες ψηλές νταρντανες. Σκιαχτηκα λίγο είπα μια μαλκιά και έφυγα τρέχοντας. Μετά πήγα στο πίσω και πέτυχα επιτέλους τη Ρίτα. Εκεί είχα πετύχει παλιότερα τη Βλάντα. Μου τη θύμισε λίγο η Ρίτα σε ηλικία κ σέρβις. Η Ρίτα όμως δεν παίζεται. Με 40 ευρώ πηρα σερβις καλύτερα από εσκορτ. Τι πίπα, τι γλυψιματα και γλωσσοφιλα. Σεξ σε διαφορετικές στάσεις και αρκετή ώρα μέσα. Απίστευτη αλλά και τετοιο γλυφοκωλι δεν μου έχουν ξανακάνει. Απορώ πραγματικά πως μπόρεσε δεν λέω είμαι καθαρός αλλά τόση τρίχα τι διάολο. Φανταζομουνα ότι τέτοια κάνει σε κωλους περιποιημένους με τη αποτρίχωση τους κτλ.
Δεν το απεφυγες.
Το ίδιο έκανε και στον προηγούμενο και μετά φίλησε εσένα.

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Μία Irene που έχει μπει στο άλλο site την είχα δοκιμάσει στο Βόλο. Τέρμα ξινή, πολύ κακή εμπειρία. Έλεγε συνέχεια μόνο σεξ και πιπα έχει το πρόγραμμα τίποτα άλλο. Ούτε να την χουφτώσεις δεν άφηνε. Βέβαια οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, απλώς τα βυζια της πέφτουν λίγο όταν βγάλει το σουτιέν. Είναι σεξυ πάντως, αλλά χάλια διάθεση.

Η Καρολίνα που ήταν στο Venus υπάρχει ακόμα?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εδώ έκατσες να σου κάνει ολόκληρο περμανάντ το φιλί στο τέλος φοβήθηκες ;χαχαχαχ...χτένα έχει γίνει η γλώσσα της ,έχετε ξεφύγει τελικά !

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ενημέρωση για χθεσινή τσάρκα! Πήγα από βίλα ερωτικά να βρω Βλαντα! Είχε την Βερόνικα και την Άννα! Ψιλό μουνι η Βερόνικα αλλά στα μούτρα σαν κλόουν! Η Άννα κοντοπουτανο μιλφ με ωραίο πάτο αλλά δεν με έψησε εκείνη την ώρα! Γενικά η πιάτσα είχε μέτριο κόσμο αλλά και κάποια μαγαζιά κλειστά! Στα χαλίκια κάμποσα αμάξια! Κυκλοφορούνε και κάτι γυφτοι με ένα γιαρις και πουλάνε κολόνιες! Τέλος πάντων, ήθελα κάτι να σπρώξω και πήγα Ναστια! Την έχω ξαναπάρει, και είχα πολύ καλές εντυπώσεις! Χθες όμως με τα χάλασε! Είχε πρόγραμμα πριν από μενα και μετα, και εμένα με το 40αρι ήθελε να με ξεπεταξει! Πολύ γρήγορη πιπα για λίγο, και καβάλησε σε μισό σηκωμένο καυλί! Την έβαλα στα 4 μπας και γίνει τίποτα αλλά έφερνε τον πάτο της πίσω, σε σημείο που γραπώθηκα για να μην φύγω πίσω! Απ το κακό στο χειρότερο τα πράματα όποτε το χάπι εντ ήρθε χειρονακτικα! Απογοήτευση σκέτη, αν σκεφτείς ότι περίμενα και κανα μισάωρο! Η τσατσα πάντως πολύ ωραία! 50αρα καλοστεκούμενη με μαλλί και ρούχα στην πένα!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πάντως αν εξαιρέσουμε τις βίλες το πρόγραμμα στο άλλο site , το τηρούν κατά γράμμα ε;:2funny::2funny::2funny:, όπως όλα βέβαια στην Ελλάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom