georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Σουζάνα δεν βλέπω στο πρόγραμμα. Σταμάτησε ;
Παρόμοια κατάσταση έζησα κ στο αφρός μαζί τηςΕπίσκεψη σήμερα στην Καρολίνα στο Venus. Και έχω πολλά να πω
Αρχικά, το στούντιο είναι σε κακο χάλι. Τα δωμάτια σε κατάσταση αποσύνθεσης, έχουν ένα πλακάκι ανάγλυφο στο πάτωμα που δε καθαρίζει με τίποτα και η μακα είναι τόση που κολλάνε οι πατούσες σου. Δεν έχει καν ένα καλόγερο να κρεμάσεις ρούχα. Η πετσέτα που σου δίνουν για το (υποχρεωτικό με την Καρολίνα) μπάνιο είναι μια μικροσκοπική για τα χέρια. Για γέλια
Καρολίνα λοιπόν, δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω από τις περιγραφές, εντάξει όμορφη είναι αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, το σώμα τις αρκετά αγυμναστο και τα βυζιά της μεγάλα συνδυασμός φυσικού και πλαστικού μαζί.
Μπήκα όμως αφού πήγα, με το που μπαίνει σε καλεί για να σε πλύνει, κανένα πρόβλημα, πλένει κι αυτή το μουνι της και μόνο αυτό, άρα αν ο προηγούμενος εγλυφε τα βυζιά της τα γλύφεις κι εσύ από πάνω.. βγαίνοντας από το μπάνιο προσπαθείς να σκουπιστεις με την μικροσκοπική πετσέτα, προφανώς δε φτάνει και το βρεγμένο και βρωμερό πάτωμα μέχρι το κρεβάτι έχει σαν αποτέλεσμα να πας να ξαπλώσεις βρεγμενος. Σουρεαλ κατάσταση. Στα του αγώνα η Καρολίνα δεν θέλει προκαταρκτικά, στον παίζει και προσπαθεί να τον σηκώσει με μερικές φτυσιες, με τα πολλά αφού σηκώθηκε την πήδηξα ιεραποστολικά να τελειώσω γιατί ανησυχούσα ότι θα μου πέσει και θα λήξει άδοξα.
Κυρίως λόγο κατάστασης δωματίου και διαδικασίας πριν το πήδημα δε θα ξαναπηγαινα
Ναι Αλ μου, αυτή είναι. Όπως το πες πονηροβλεμμουσαΠάω Villa erotica μπας και πετύχω Βλάντα όπως έδινε το πρόγραμμα αλλά ήταν πάλι η Άννα η σερβιδα...η Βλάντα δούλεψε χθες μου είπε η έκφυλη τσατσά με το πονηρό βλέμμα.Αυτη είναι η λεγαμενη??
Μπαίνω δίπλα στο Belarus μια όμορφη νταρντανουλα νεαρή με μεγάλα βυζιά,την έχω ξαναδεί να νομίζω αλλά δε θυμάμαι όνομα
Στον Αφρό μιλφ Νικολέτα ζωηρή σου πιάνει τον πουτσο στο σαλόνι... της έχω γράψω κριτική πριν κάποιους μήνες και όπως είπα η κοπέλα μπορεί να είναι πρόθυμη αλλά με την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά της γνωστής γυφτοτσατσας εγώ δεν ξαναμπαινω
Στο poison Αντριάνα λατίνα με πολύ ψεύτικο κωλο, υπερβολικό θα έλεγα...ε όχι και από 40ε αυτή η γκόμενα
Ερημίτη 5 πάλι η Ρεβέκκα και απέναντι στο πρώτο δεξιά πάλι η νεαρή μελαχρινή Μαρία.Φοβερο κωλαρακι σήμερα που το ξανάδα και επίσης με χαιρέτισε πάλι με χειραψία
Έφυγα έκανα κάτι βόλτες Γιαννιτσών όπου και εκεί ήταν πολύ υποτονική η κίνηση ... Μετά λέω για να δω στο άλλο σάιτ μήπως από τις φωτογραφίες με τραβήξει και πάω αλλά δεν....
Τι θα καταλάβω? Μπας και είναι η θεία Μόνικα?Στο σπίτι που λες το δεξιά από τα τρια (νομίζω είναι το wet dreams), πάνε το πρωί… Γεωργιανή τσα2 πάντα κομψά ντυμένη, 59 χρόνων… θα καταλάβεις.
Καλό το μελαχρινό εκτος από κωλαρακι; Ηλικία;
Η συνήθειες δεν κόβονται,γλυψιμο και τρίψιμο της έχεις ριμαξει όλες τόσα χρόνια !Τι θα καταλάβω? Μπας και είναι η θεία Μόνικα?
Ηλικία γύρω στα 20-25 , συμπαθητική φάτσα, λευκή επιδερμίδα, νομίζω καθόλου βυζί... δύσκολα θα έμπαινα... ίσως μόνο για κωλογλειψιμο γιατί από πίσω είναι λουκουμακι
Αλ είχα μπει πριν κανά 3 βδομάδες ....ξινή, απρόσωπη, απρόθυμη, με ξενέρωσε άσχημα, όπως και έναν φίλο που είχε μπει 1-2 μέρες πριν. Αλλά επειδή μ' αρέσουν τέτοιοι σωματότυποι είπα να δοκιμάσω...Ωιμέ!!!. Τώρα αν με το καιρό βελτιώθηκε δεν ξέρωΤι θα καταλάβω? Μπας και είναι η θεία Μόνικα?
Ηλικία γύρω στα 20-25 , συμπαθητική φάτσα, λευκή επιδερμίδα, νομίζω καθόλου βυζί... δύσκολα θα έμπαινα... ίσως μόνο για κωλογλειψιμο γιατί από πίσω είναι λουκουμακι
Το τίμησε κανείς αυτό; Υπάρχει κάποια αναφορά; Γιατί τελευταία δεν υπάρχουν βυζαρες φυσικές και μου χουν λείψει! Βράδυ την πέτυχες αλ; Να πα να την δω!Μπαίνω δίπλα στο Belarus μια όμορφη νταρντανουλα νεαρή με μεγάλα βυζιά,την έχω ξαναδεί να νομίζω αλλά δε θυμάμαι όνομα
Ναι συμφωνώ κάνει μπαμ ότι είναι ξεπεταΑλ είχα μπει πριν κανά 3 βδομάδες ....ξινή, απρόσωπη, απρόθυμη, με ξενέρωσε άσχημα, όπως και έναν φίλο που είχε μπει 1-2 μέρες πριν. Αλλά επειδή μ' αρέσουν τέτοιοι σωματότυποι είπα να δοκιμάσω...Ωιμέ!!!. Τώρα αν με το καιρό βελτιώθηκε δεν ξέρω
Πέτυχα την θεία Μόνικα στο free house πρωί....αν είναι ανοιχτό το πρωί είναι μέσα η Μόνικα!δουλεύει χωρίς τσατσά και αν έχει μέσα πελάτη δεν μπορεί να ανοίξει.Τι θα καταλάβω? Μπας και είναι η θεία Μόνικα?
Πρωί τις ώρα ; Τι μέρα ;Πέτυχα την θεία Μόνικα στο free house πρωί....αν είναι ανοιχτό το πρωί είναι μέσα η Μόνικα!δουλεύει χωρίς τσατσά και αν έχει μέσα πελάτη δεν μπορεί να ανοίξει.
Ε στις 10 λογικά θα την πετύχεις... και άμα την πετύχεις πες το και σε μαςΑρα η Ριτα δεν καθεται οπως λεει το προγραμμα μεχρι της 2, αρα κατα της 10 θα την πετυχω.?? ή θα μεινω με το πουλι στο χερι....
2 φορές την πέτυχα τρίτη και Πέμπτη νομίζω κατά τις 12 το πρωιΠρωί τις ώρα ; Τι μέρα ;
Πέρασες; Δώσε καμία πληροφορια
Συνήθως κάθε μέρα μετά τις 20:00Καλησπέρα συνάδερφοι, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πότε έχει βάρδια η Μανταλένα στο μπουρδέλο (Μιλάω για αυτό στην Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas);