Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (6 μέλη και 94 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Izabella δυνατο μουνι?Γελανε κ οι πέτρες!Τρώγεσαι να σε φολιασει!
Δυνατό εμφανισιακά εννοώ. Έτσι τουλάχιστον την έχουν περιγράψει δεν την έχω δει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δίπλα της Κολομβίας γίνετε
Τι εννοείς δίπλα;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Δυνατό εμφανισιακά εννοώ. Έτσι τουλάχιστον την έχουν περιγράψει δεν την έχω δει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εννοείς δίπλα;
Στο δίπλα σάιτ έφεραν δύο κομμάτια δυνατά εκ Κολομβίας....φυσικά θέλουν τσεκ από κοντά

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Στο δίπλα σάιτ έφεραν δύο κομμάτια δυνατά εκ Κολομβίας....φυσικά θέλουν τσεκ από κοντά
μέχρι τώρα σχεδόν όλες ξινές και ξενέρωτες ....τι σκατά λατίνες είναι ;; Πολύ χειρότερες από τις βορειοευρωπαίες που ερχόταν παλιά, που τις θεωρούσαμε αυτές ξινές (δεν μιλάω για τάνες αλλά για τις γυναίκες γενικά...)

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Για την Ναρυ απο το Καζακστάν την κινεζουλα θέλω την γνώμη σας παιδιά αν έχει πάει κανείς?
Φίλε αν κ οικονομικά είναι ακριβή,βέβαια το ελεύθερο στοματικό τα πιο πολλά μαγαζιά το χρεώνουν 50 με 60.εγω είμαι ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη κοπέλα.εχει καλές υπηρεσίες.δυνατη πίπα με προσπάθεια για deep.αρκετα δεκτική κ τα δίνει πόνο στο κρεβάτι κ από πάνω κ από κάτω δέχεται σφυροκόπημα.οσο για την εμφάνηση κ το κορμί για μένα είναι πολύ καλή ,πάνω από τον μέσο όρο των οίκων.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
........ Αφου έκανα μια βόλτα (αριστερά του medusa ένα ξανθό ρουμανικό καραμουνο το οποίο θα παιρνα αν δεν υπήρχε το «σενάριο τσα2» .........
Που είναι το medusa ακριβώς και πως λένε το μαγαζί δίπλα του με την ξανθιά;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πήρε κανενός το μάτι την Βλαντα ρε παιδιά; Πριν κανα δυβδομαδο που την εψαξα στο βίλα εροτικα είχε μια άλλη! Έφυγα χωρίς να ρωτήσω και κατέθεσα άλλου το παράβολο χωρίς να την ψάξω! Θέλω κανα μήνα να της τον χώσω και την μια είχε 2 δωμάτια με Φούλ πρόγραμμα την άλλη αυτό που ειπα πάνω!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Που είναι το medusa ακριβώς και πως λένε το μαγαζί δίπλα του με την ξανθιά;
Είναι Πέτρου ερημίτη η οδός! Όπως ανεβαίνεις απ το χωματόδρομο του βενους! Ποιο πίσω παρκερνουν και οι νταλίκες!

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπόν επιστροφή στο μέτωπο μετά από τρεις μήνες...τι γίνεται ρε παιδιά,τι χαμός είναι αυτός στα μπουρδέλα?
Πήγα καρφωτος για το μωρό μου τη Ρίτα αλλά δεν την πρόλαβα.Οποτε είπα ας ρίξω και μια ματιά τριγύρω...

Στο Venus μια ασιατισα άστα να πάνε τρομακτική φάτσα

Απέναντι Μινωταύρου 3 το βαθύ λαρύγγι η Καρίνα, βέβαια ξανθιά ήταν πιο ωραία αλλά παραμένει μουναρα

Νικ.Ουρανου 26 και 28 Έλενα Ρουμάνα νεαρή και Λορυ αντίστοιχα...δε τις είδα όμως ήταν σε προγράμματα και οι δύο

Πίσω Ερημίτη και τα 5 σπίτια ανοιχτά και γεμάτο το πάρκινγκ.
Στο 3 ήταν η Ρεμπέκα ανανεωμένη και αερατη...

Απέναντι από δεξιά στο wet dreams Μαρία ένα μελαχρινό όμορφο κοριτσάκι με ωραίο κωλί μας χαιρέτισε με χειραψία κιόλας

Δίπλα στο Medusa δε μπήκα, υπέθεσα καμιά Μιρέλα πάλι και παραδίπλα στο pussycat Ιζαμπέλα Ισπανίδα την οποία εγώ τη γάμησα Μάρτιο του '20 πριν το πρώτο lockdown στο poison και είχα περάσει καλά μαζί της απ'ότι διάβασα στην κριτική μου

Έφυγα, έκανα κάτι βόλτες στη Γιαννιτσών και μετά μου ήρθε η αναλαμπή και λέω δεν πάω και στο villa erotica να δω αυτήν την τσατσά την καυλιάρα που γράφτηκε... είναι κιόλας υπαρκτό πρόσωπο την είδε κανένας άλλος?? Τέλος πάντων... και βγαίνει ένα μπαζακι Άννα σερβιδα και μου κάνει κλικ και μπαίνω...
Τα πάντα όλα... όρμηξε πάνω μου,γλωσσοφιλα έκατσε πάνω μου και έτριβε μόνη της το μουνι της στον πουτσο...αρχιδογλειψιμο,κωλογλειφαδα, πίπα σε ρυθμούς κομπρεσέρ και λυσσασμένη... για μένα ατεχνη αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσει...πουτσοτριψιμο σε μουνι και κωλο... στο γλειφομούνι παραδίνεται εντελώς και δύο δάχτυλο μες το μουνι...στο τέλος τα παίρνει και όλα στο στόμα και πας για ύπνο.
Μπράβο φοβερή περίπτωση τα κάνει όλα, άμα δεν κολλήσεις στην εμφάνιση θα φας καλά

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
μέχρι τώρα σχεδόν όλες ξινές και ξενέρωτες ....τι σκατά λατίνες είναι ;; Πολύ χειρότερες από τις βορειοευρωπαίες που ερχόταν παλιά, που τις θεωρούσαμε αυτές ξινές (δεν μιλάω για τάνες αλλά για τις γυναίκες γενικά...)
Φίλος έτσι είναι η νοοτροπία τους... Ξενέρωτες και αντί ερωτικές... Τις ζω καθημερινά στις Μπαχάμες και η δικιά μου επίσης έτσι είναι... Ασ το... Στην Ελλάδα τις πληρώνετε και στις Μπαχάμες μόνο για ξεκαυλωμα τις έχουν...

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Πήρε κανενός το μάτι την Βλαντα ρε παιδιά; Πριν κανα δυβδομαδο που την εψαξα στο βίλα εροτικα είχε μια άλλη! Έφυγα χωρίς να ρωτήσω και κατέθεσα άλλου το παράβολο χωρίς να την ψάξω! Θέλω κανα μήνα να της τον χώσω και την μια είχε 2 δωμάτια με Φούλ πρόγραμμα την άλλη αυτό που ειπα πάνω!
Δες στο Venus ή στο Venus 2 … όποτε δεν την έχω πετύχει στο Villa erotica την έχω πετύχει σε ένα από αυτά τα δυο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Φίλος έτσι είναι η νοοτροπία τους... Ξενέρωτες και αντί ερωτικές... Τις ζω καθημερινά στις Μπαχάμες και η δικιά μου επίσης έτσι είναι... Ασ το... Στην Ελλάδα τις πληρώνετε και στις Μπαχάμες μόνο για ξεκαυλωμα τις έχουν...
αλήθεια ρε φίλε;; βόδια και εκεί ;; αλλιώς τα φανταζόμασταν .....

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους,πρωινή στοχευμένη κατάθεση στην Καρολίνα στο afros.εμφανηση πολύ καλή,ωραίο κορμί,ψηλή γυμνασμενη με βυζάρες καιτατουαζ.πολυ απαθές σαλοναρισμα.περασμα για να την δοκιμάσω.ντους μαζί μου να μου πλύνει πολύ καλά την ψωλή αλλά τίποτα από παιχνίδι.πιπα που μέτρια σχεδον αεροπιπα.ανεβηκε από πάνω για μερικά λεπτά,πισωκολητο ,και στα πλάγια μετά από δική της παρότρυνση.πολυ ουδέτερη χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή.απο μένα μόνο το κορμί κ τα βυζιά άξιζαν.υπηρεσειες κάτω του μετρίου.πριγραμνα 40€ ελεύθερο στοματικό.

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Μια Καρολίνα στο λυχ α2 ξανθιά μουναρος είναι καλή στο δωμάτιο?πρωινη τώρα δουλευει

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Εντάξει βρήκα κριτική της.Στον αφρό.Μια άλλη Αμαλία στην Πέτρου ερημίτη 2α γλυκούλα μικρούλα καλό μωρό στο δωμάτιο ξέρει κανείς?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλημέρα σε όλους,πρωινή στοχευμένη κατάθεση στην Καρολίνα στο afros.εμφανηση πολύ καλή,ωραίο κορμί,ψηλή γυμνασμενη με βυζάρες καιτατουαζ.πολυ απαθές σαλοναρισμα.περασμα για να την δοκιμάσω.ντους μαζί μου να μου πλύνει πολύ καλά την ψωλή αλλά τίποτα από παιχνίδι.πιπα που μέτρια σχεδον αεροπιπα.ανεβηκε από πάνω για μερικά λεπτά,πισωκολητο ,και στα πλάγια μετά από δική της παρότρυνση.πολυ ουδέτερη χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή.απο μένα μόνο το κορμί κ τα βυζιά άξιζαν.υπηρεσειες κάτω του μετρίου.πριγραμνα 40€ ελεύθερο στοματικό.
Και το απογευμα εχει ενα δρακο αυτο το μαγαζι που θελει και λεφτα για να τη γαμησεις :headbang::headbang:

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Μπεμπέ φάση .είχε φουλ σπυριά στον κωλο

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Στο βίλα εροτικα είναι σήμερα η Άννα το σερβακι;;;
Λοιπόν επιστροφή στο μέτωπο μετά από τρεις μήνες...τι γίνεται ρε παιδιά,τι χαμός είναι αυτός στα μπουρδέλα?
Πήγα καρφωτος για το μωρό μου τη Ρίτα αλλά δεν την πρόλαβα.Οποτε είπα ας ρίξω και μια ματιά τριγύρω...

Στο Venus μια ασιατισα άστα να πάνε τρομακτική φάτσα

Απέναντι Μινωταύρου 3 το βαθύ λαρύγγι η Καρίνα, βέβαια ξανθιά ήταν πιο ωραία αλλά παραμένει μουναρα

Νικ.Ουρανου 26 και 28 Έλενα Ρουμάνα νεαρή και Λορυ αντίστοιχα...δε τις είδα όμως ήταν σε προγράμματα και οι δύο

Πίσω Ερημίτη και τα 5 σπίτια ανοιχτά και γεμάτο το πάρκινγκ.
Στο 3 ήταν η Ρεμπέκα ανανεωμένη και αερατη...

Απέναντι από δεξιά στο wet dreams Μαρία ένα μελαχρινό όμορφο κοριτσάκι με ωραίο κωλί μας χαιρέτισε με χειραψία κιόλας

Δίπλα στο Medusa δε μπήκα, υπέθεσα καμιά Μιρέλα πάλι και παραδίπλα στο pussycat Ιζαμπέλα Ισπανίδα την οποία εγώ τη γάμησα Μάρτιο του '20 πριν το πρώτο lockdown στο poison και είχα περάσει καλά μαζί της απ'ότι διάβασα στην κριτική μου

Έφυγα, έκανα κάτι βόλτες στη Γιαννιτσών και μετά μου ήρθε η αναλαμπή και λέω δεν πάω και στο villa erotica να δω αυτήν την τσατσά την καυλιάρα που γράφτηκε... είναι κιόλας υπαρκτό πρόσωπο την είδε κανένας άλλος?? Τέλος πάντων... και βγαίνει ένα μπαζακι Άννα σερβιδα και μου κάνει κλικ και μπαίνω...
Τα πάντα όλα... όρμηξε πάνω μου,γλωσσοφιλα έκατσε πάνω μου και έτριβε μόνη της το μουνι της στον πουτσο...αρχιδογλειψιμο,κωλογλειφαδα, πίπα σε ρυθμούς κομπρεσέρ και λυσσασμένη... για μένα ατεχνη αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσει...πουτσοτριψιμο σε μουνι και κωλο... στο γλειφομούνι παραδίνεται εντελώς και δύο δάχτυλο μες το μουνι...στο τέλος τα παίρνει και όλα στο στόμα και πας για ύπνο.
Μπράβο φοβερή περίπτωση τα κάνει όλα, άμα δεν κολλήσεις στην εμφάνιση θα φας καλά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Περασα σημερα στο prive με caroline ,ενα ξανθο μαννεκεν απο Κιεβο,60 ευρω για 69 προσφορα απο 70.Τι να γραψω ,δεν προλαβα να γαμησω ,εχυσα στο 69 ,μεγαλη καβλα το κοριτσι,μουνακι τριανταφυλλενιο,κωλαρακι μεταξενιο,επαιξαν προκαταρκτικα στο ορθιο,πηρα και ενα στοματοφιλο,τριφτηκε πανω στον πουτσο μου και οπως προειπα κατεθεσα στο 69 γλειφοντας την υπεροχη τρυπουλα της.Δεν τα πηρε στο στομα ,αγγλικα μιλαει.Δεν συνηθιζω τα 60αρια,αλλα ενα καλο γαμησι αποτελει φαρμακο τον μελαγχολικο αυτον Σεπτεμβρη,τα χαλαλισα γιατι αν τη δεις εξω θα σου φυγουν τα σαγονια.Κορμαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom