Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (6 μέλη και 81 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Καλησπέρα φίλε και καλή "αρχή".
Θεωρητικά υπάρχουν δύο βάρδιες. Η πρωινή που ανοίγουν περίπου στις 10 (δεν είναι σίγουρο βέβαια πάντα, ανάλογα το μαγαζί) και κρατάει μέχρι περίπου στις 7. Υπάρχει και η βραδινή που ξεκινάει περίπου στις 8 και κλείνουν πάλι ανάλογα με τις καύλες τους και την κίνηση (άλλα μαγαζιά 4 άλλα 5, 6 κλπ).
Δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα μαζί σου και γενικά σε εκείνη την περιοχή δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι καθώς είναι γεμάτο τύπους/νταβάδες που την κρατάνε καθαρή για να προστατεύουν το εμπόρευμα.
Στην Θεσσαλονίκη χαίρεσαι να κάνεις μπουρδελοτσαρκα από θέμα ασφάλειας.
Στην Αθήνα είναι πιο δύσκολες οι συνθήκες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αξίζει σίγουρα δοκιμή, προσωπικά μου αρέσει πολύ αν και έχει μανία με τα μικρόβια και ότι πρόγραμμα να πάρεις κάνει ντούς μαζί σου!!
Αυτό είναι πολύ καλό...το ντους είναι και μια ευκαιρία εξοικείωσης με τα σώματά μας .Πολύ ρομαντικό....

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Άσε μας ρε φίλε όλοι έχουμε γράψει τα καλύτερα μόνο εσένα σου ξινισε... Δεν μας πείθεις...
Εσύ τι είσαι ο νταβάς της και θίχτηκες? Την εμπειρία του γράφει ο καθένας. Για μένα είναι ΦΟΛΑ και στα παπάρια μου αν σε πείσω. Να συγκρίνω αυτό το πατσαβούρι για παράδειγμα με Λάρα , Ρίτα κλπ. Αιώνες απόσταση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Αξίζει σίγουρα δοκιμή, προσωπικά μου αρέσει πολύ αν και έχει μανία με τα μικρόβια και ότι πρόγραμμα να πάρεις κάνει ντούς μαζί σου!!
Αυτό είναι πολύ καλό...το ντους είναι και μια ευκαιρία εξοικείωσης με τα σώματά μας .Πολύ ρομαντικό....

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ,αλλά οκ εγώ ξέρω ότι το έγραψε από ενθουσιασμό για να το μοιραστεί μαζί μας .
Το κακό είναι ότι υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι που θα πάνε να τον καρφώσουν και δεν θα μπορεί να κάνει παρόμοια φάση γιατί θα είναι σταμπαρισμενος.
Από μερικούς εδώ είναι μαλακια αυτό που κάνουν .δλδ αυτό που έγραψα πιο πάνω .
Ο alfie με αυτό καυλώνει και το πληρώνει .
Είμαι σίγουρος ότι και ανοιχτά να πει η τσα2 ελάτε οποίος γουστάρει κανένας εδώ δεν θα δώσει τα λεφτά που έδωσε ο φίλος για να πάρει μάτι και να τον παίξει ..οπότε ελπίζω μερικοί να μην κάνετε σαν πιτσιρίκια και του γαμησετε την φάση
Θα γαμηθει η φάση πιστεύω! Και κάποιοι θα τα χώνουν και θα ζητάνε και γαμησια απ την τσατσα πιστεύω! Είχε γίνει και συζήτηση αρκετό καιρό πριν για τα «εξτραδακια»! Κατ έμε καλό είναι να τα κρατάμε για την πάρτη μας αυτά, 1 γιατί θα τα ζητάνε όλοι, 2 γιατί είναι και θέμα συνεννόησης! Ο άλλος έπαιξε σωστά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει, δεν συμβαίνει ότι μπορούν να το κάνουν όλοι!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Θα γαμηθει η φάση πιστεύω! Και κάποιοι θα τα χώνουν και θα ζητάνε και γαμησια απ την τσατσα πιστεύω! Είχε γίνει και συζήτηση αρκετό καιρό πριν για τα «εξτραδακια»! Κατ έμε καλό είναι να τα κρατάμε για την πάρτη μας αυτά, 1 γιατί θα τα ζητάνε όλοι, 2 γιατί είναι και θέμα συνεννόησης! Ο άλλος έπαιξε σωστά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει, δεν συμβαίνει ότι μπορούν να το κάνουν όλοι!
Δυστυχώς έτσι είναι ,για αυτό έκατσα και έγραψα μπας και μερικοί σκεφτούν πρώτα πριν το κάνουν και πριν πάνε και πουν την κάθε μαλακια τους να διαβάσουν προσεκτικά το σκηνικό.ο alfie αναλύει ακριβώς τα θέλω της τσα2 μην πάνε τσάμπα και ξεφτιλιζονται

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Δυστυχώς έτσι είναι ,για αυτό έκατσα και έγραψα μπας και μερικοί σκεφτούν πρώτα πριν το κάνουν και πριν πάνε και πουν την κάθε μαλακια τους να διαβάσουν προσεκτικά το σκηνικό.ο alfie αναλύει ακριβώς τα θέλω της τσα2 μην πάνε τσάμπα και ξεφτιλιζονται
Και όχι μόνο για αυτό! Εγώ το λέω ότι από τα ξεφτιλικια θα χαλάσει και η ζαχαρένια του Alfie! Αν έκανε ακόμα 4-5 επισκέψεις στην τσατσα εγώ πιστεύω θα του έδινε και μουνι! Και θα βγάζανε ωραίο γαμησι γιατί θα της τα είχε «μαζεμένα» που λέμε! Γιατί για να τον έδωσε το πράσινο φως έστω και για αυτό κάτι λέει! Και πήρε και τα φράγκα της η θεία! Τώρα που έγινε βούκινο θα χαλαστεί πιστεύω!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Και όχι μόνο για αυτό! Εγώ το λέω ότι από τα ξεφτιλικια θα χαλάσει και η ζαχαρένια του Alfie! Αν έκανε ακόμα 4-5 επισκέψεις στην τσατσα εγώ πιστεύω θα του έδινε και μουνι! Και θα βγάζανε ωραίο γαμησι γιατί θα της τα είχε «μαζεμένα» που λέμε! Γιατί για να τον έδωσε το πράσινο φως έστω και για αυτό κάτι λέει! Και πήρε και τα φράγκα της η θεία! Τώρα που έγινε βούκινο θα χαλαστεί πιστεύω!
Ας το αφήσουμε ως έχει..απλά μην μαλακιζεστε οι υπόλοιποι,γιατί μετά θα βλέπετε 60ρες κοπέλες και θα γκρινιαζεται όλο το χρόνο γιατί δεν σας φέρνουν κανένα Πιπίνι να γαμησετε στα στούντιο .μην φανεί παράξενο μετά

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Καλησπερα παικτες. Υπαρχει καμμια κοπελα πρωινη βαρδια να κανει πρωκτικο? Ευχαριστω.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα συνάδερφοι ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα σχετικά με τα κορίτσια. Κάθε πόσο κάνουν τεστ για αρρώστιες; Και αυτό το εφαρμόζουν όλα τα μπουρδέλα ή υπάρχουν και κάποιοι που δεν το κάνουν;
Όλες ανά τρεις μηνες

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Από την όλη ιστορία αυτό που με ενδιαφερει είναι πιο ήταν το ρουμανικό υπερμουνο! Λες δίπλα στο medusa, αριστερά, πως είναι αυτή για να καταλάβω ποια λες όταν πάω;

Και προς όλους τους υπόλοιπους, μια alexandra που έχει στο άλλο site σήμερα στο red diamond την είδε κανείς από κοντά; Μου κάνει ένα κλικ..

ξέρω εγώ αδερφέ, όταν μας μίλησε και μου φάνηκε πολύ ''μαγγιόρα'' στυλ, δεν τις πολύ γουστάρω αυτές, έκανα στροφή και έφυγα...βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος
Επειδή μπερδέψαμε τις Αλεξανδρες... Η μία αυτήν που αναφέρω εγώ είναι η κυπρια /Ελληνίδα(αυτή που μιλάει καλά ελληνικά για όσους αμφισβητούν καταγωγή), η συγκεκριμένη κάνει τα πάντα, γενικώς έχει καλές υπηρεσίες και έχει περάσει από το παρανταις... Τώρα δουλεύει μόνιμα σε badgirls και blackangels... Είναι σγουρό αλλά και καστανή πλέονμε αρκετά κιλά παραπάνω....

H άλλη Αλεξάνδρα είναι μια Ρουμάνα ξανθιά που πέρασε και αυτή από παρανταις και δουλεύει πλέον στις βιλλες, έχει περάσει και από Κατερίνη και ναι δεν κάνει ακαποτες πιπες... Είναι ίσως πιο ωραίο μουνι, αλλά οι υπηρεσίες της είναι μέτριες έως κακές.... Τουλάχιστον ήταν κακές όσο ήταν στο παρανταις....
Και οι δύο έχουν φωτογραφίες στο άλλο σάιτ.

Αυτα για να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι...

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Περιττο να πουμε οτι εχε παρελαση χθες στο συγκεκριμενο σπιτακι,
οι μισοι απο περιεργεια να δουν τη περιβοητη τσατσα και
οι αλλοι μισοι για να την προτεινουν να μπει δωματιο.
Αφου και εγω που δεν παταω σε εκεινη την περιοχη,σκεφτομαι να την επισκεφτω
Είδες; Δημιουργώ τάσεις τελικά! Και φαντάσου πόσοι με έκραζαν! Όλοι να αρμέξουν πανε

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρετε τι ώρα κλείνουν τα στούντιο το πρωί;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Το έκανες το like σου όμως στο στορυ μου! Μπερμπαντη…!
Ναι γιατί όχι! Το στορυ ωραίο ήταν και όπως ειπα το έπαιξες σωστά το παιχνίδι και έβγαλες γούστα με τσατσα!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
πηγα με Αλινα σε red light,καταπληκτικό μουνι,πολυ καλη κοπελα,τελος προσοχη με τις τσατσαδες οταν σας λενε οτι απο 40€ μπορειτε να πατε στα 50€ σε πιο χαλαρο με περισσοτερο χρονο,μουφα είναι για να σας παρουν το 10αρικο και με 40€ ο χρόνος είναι υπεραρκετός και τα φραγκα αρκετα για να κατσει λιγο περισσοτερο εαν χρειαστει η κοπελα μεσα,εαν το δινουμε με ευκολια το 10αρικο θα το πανε στα 50€ αρχικη τιμη και θα παρουμε τον πουλο εμεις στο τελος....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Προσφορά με κάθε πρόγραμμα ενώ σε άλλες περιπτώσεις αυτό το πληρωναμε έξτρα...αγγίζει τον όρο value for money...ενδιαφέρον! :happy: :lheel:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Όλες ανά τρεις μηνες
Εγώ ήξερα ότι οι κοπέλες δύο φορές τον μήνα ενώ οι τσατσαδες δύο φορες τον χρόνο.Αλλη διάταξη ήξερα,άλλαξε κάτι;
Για κινεζική πανούκλα ,ο Θεός και η ψυχή τους....

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγώ ήξερα ότι οι κοπέλες δύο φορές τον μήνα ενώ οι τσατσαδες δύο φορες τον χρόνο.Αλλη διάταξη ήξερα,άλλαξε κάτι;
Για κινεζική πανούκλα ,ο Θεός και η ψυχή τους....
Κ μενα παλιοτερα μου ειχε πει καποια ανα 15 μερες. Οπως το ειπες.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Επειδή μπερδέψαμε τις Αλεξανδρες... Η μία αυτήν που αναφέρω εγώ είναι η κυπρια /Ελληνίδα(αυτή που μιλάει καλά ελληνικά για όσους αμφισβητούν καταγωγή), η συγκεκριμένη κάνει τα πάντα, γενικώς έχει καλές υπηρεσίες και έχει περάσει από το παρανταις... Τώρα δουλεύει μόνιμα σε badgirls και blackangels... Είναι σγουρό αλλά και καστανή πλέονμε αρκετά κιλά παραπάνω....

H άλλη Αλεξάνδρα είναι μια Ρουμάνα ξανθιά που πέρασε και αυτή από παρανταις και δουλεύει πλέον στις βιλλες, έχει περάσει και από Κατερίνη και ναι δεν κάνει ακαποτες πιπες... Είναι ίσως πιο ωραίο μουνι, αλλά οι υπηρεσίες της είναι μέτριες έως κακές.... Τουλάχιστον ήταν κακές όσο ήταν στο παρανταις....
Και οι δύο έχουν φωτογραφίες στο άλλο σάιτ.

Αυτα για να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι...
Σωστός για την 2η μιλούσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom