Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Συναγωνιστές καλησπέρα! Εκανα επίσκεψη στην Έλενα πιπινάκι στα 3δυμα και θα μοιραστώ την εμπειρία μου για να βάλω το λιθαράκι στο βουνό των πληροφοριών! Σαλοναρισμα αδιάφορο αλλά ωραίο σώμα μπιμπελό εμφανίστηκε και ξεστυθη και μαρεσε! Κατέθεσα το 40αρι για γυμνό τσιμπουκι γιατί άκουσα ότι είναι κομοδίνο,και είναι αλήθεια, και λέω τουλάχιστον να βοηθήσει τα πράματα! Ήρθε μέσα με τον ίδιο τρόπο του σαλοναρισματος με λίγες χαιρετούρες αλλά απ ότι κατάλαβα ξέρει μόνο τα βασικά από ελληνικά όποτε δεν την κρίνω. Έβγαλε το στριγκακι και με σκαναρε την ψωλη γιατί την ειπα ότι είμαι πλυμένος από το σπίτι και ήταν δύσπιστη αλλά επαληθεύτηκα για την καθαριότητα! Ξεκίνησε το Μπούκιτσι λέγοντας μην χύσεις στο στόμα! Κατά τα αλλά μέτρια πίπα χωρίς βάθος η κάποια εναλλαγή αλλά την πασπάτεψα λιγο χάιδεψα και το τρυφερό μουνακι της δάχτυλο όμως δεν άφησε! Στον αγώνα κάθετε και την γαμας χωρίς γκρίνιες και σε οποία στάση και να την βάλεις! Μόνο στο χυσιμο που την είχα ιεραποστολικό και έσπρωξα δυνατά είπε «σιγά σιγά».Απλά δεν γράψω λεπτομέρειες γιατί ήταν σχετικά αδιάφορο! Το συμπέρασμα μου λοιπόν ότι είναι για μια στο τόσο να πας με 30-40€ γιατί είναι μπιμπελο με γλυκια φατσουλα και ωραίο κωλαρακι και τρυφερό μουνακι! Για την αλλαγή της τροφής! Αν ήθελε πάντως και χαλάρωνε λίγο θα είχε πολύ κόσμο στο επισκεπτήριο!
Για τα βυζγια δεν εγραψες κατι συναδελφε..ειναι απο τα καλυτερα για μενα,στ'αλλα οπως ακριβως τα εγραψες εκανε και οταν ειχα περασει εγω.

Η Ελενα ειναι ακριβως ιδια περιπτωση οπως η Λαρα πριν καμια δεκαρια χρονια στο λαφαμ για οσους ξερουν. Αν εξελιχθει οπως εκανε η αλλη, θα αφησει και αυτη εποχη..αν μεινει ετσι, θα ξεχαστει γρηγορα.

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Παίδες την Βανέσσα από το Hot Lady την έχει δοκιμάσει κανένας? Γιατί στις φώτο φαίνεται τούμπανο

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πολύ καλή ενημέρωση. Τα είπες όλα αν και μένα μου άρεσε η πίπα της.
Γούστα είναι αυτά! Και ευχαριστήθηκα από το φρέσκο κορμάκι της και έφερα ις πέρας την αποστολή! Γιαυτο και ειπα ότι για μια φορά στο τόσο να πεις ότι πηδήξες πιπίνι είναι οκ!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Για τα βυζγια δεν εγραψες κατι συναδελφε..ειναι απο τα καλυτερα για μενα,στ'αλλα οπως ακριβως τα εγραψες εκανε και οταν ειχα περασει εγω.

Η Ελενα ειναι ακριβως ιδια περιπτωση οπως η Λαρα πριν καμια δεκαρια χρονια στο λαφαμ για οσους ξερουν. Αν εξελιχθει οπως εκανε η αλλη, θα αφησει και αυτη εποχη..αν μεινει ετσι, θα ξεχαστει γρηγορα.
Τα βυζια ήταν ωραιότατα και κοιτούσαμε ταβάνι τα ρούφηξα όπως αρμόζει! Μου φάνηκαν φυσικά με επιφύλαξη όμως! Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί όπως είπες σε κάτι πολύ καλό αν αλλάξει ρότα αλλά θα είναι ένα πιο κάτω για μενα, γιατί ενώ έχει πολύ ωραίο πρόσωπο χάνει απ τα δόντια της! Απ την άλλη η λαρα όσο δουλεύει εγώ θα την έχω στα στάνταρ!

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Εγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι

ichigo123

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
παιδες ποιες κανουν footjob και αφηνουν γλυψιμο σε πατουσες ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι
Δεν είναι πολλά μην αγχώνεσαι... Εγώ τόσα είχα φάει μέχρι τα 27 :grin:
Η γυναίκα σίγουρα θα σου κοστίσει ακριβότερα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Θα κόψεις το φαγητό για να προσθέτεις γυναίκες στον κατάλογο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Σιγά τα λεφτά .Στην Θεσσαλονίκη με 15€ ούτε κωλο δεν πιάνεις...τουλάχιστον 3:1 η αναλογία εμπειριών με βάσει το κόστος που έχουμε εμείς .Οι συναγωνιστές από πιο μακρυά έχουν πιο δυσκολη αναλογία...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Νικηφόρου Ουρανού 24, Εμανουελα λέγεται πολύ φολα μάγκες τσάμπα το 30αρι
Γενικα τα μαγαζια τα 2 (κολητα) κ το αλλο απεναντι απο το venus και εκει στη ερημίτη τα 3 μαγαζια μαζι τα αποφευγω παντα να περασω. Επισης Belarus και Εφη το ιδιο όπου ειναι απο τα πιο βρωμικα μαγαζια κ παντα με 3 πακια μεσα. Εχω παρατήρηση οτι κατευθείαν σε βολτα πανε ντουγρου σαυτα. Οχι οτι δεν πανε αλλου, αλλα σε πολυ μικροτερη συχνοτητα. Επισης hot lady και playboy. Kαι χαλια μαγαζια αλλα παρολο που φερνει μουναρες οι πιθανοτητα να φας φολα ειναι μεγαλη. Ειδικα τα ποσα που ζητάνε για υπηρεσιες. 70 για ακαποτο

• Like
Αντιδράσεις: laskos

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπέρα μύστες γνωρίζουμε αν δουλεύει τώρα Ναταλία στου ερημίτη?? Τα τηλέφωνα που βρήκα δεν δουλεύουν.. Ευχαριστώ προκαταβολικα

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Γενικα τα μαγαζια τα 2 (κολητα) κ το αλλο απεναντι απο το venus και εκει στη ερημίτη τα 3 μαγαζια μαζι τα αποφευγω παντα να περασω. Επισης Belarus και Εφη το ιδιο όπου ειναι απο τα πιο βρωμικα μαγαζια κ παντα με 3 πακια μεσα. Εχω παρατήρηση οτι κατευθείαν σε βολτα πανε ντουγρου σαυτα. Οχι οτι δεν πανε αλλου, αλλα σε πολυ μικροτερη συχνοτητα. Επισης hot lady και playboy. Kαι χαλια μαγαζια αλλα παρολο που φερνει μουναρες οι πιθανοτητα να φας φολα ειναι μεγαλη. Ειδικα τα ποσα που ζητάνε για υπηρεσιες. 70 για ακαποτο
Που αλλού πάνε πακια; Για να τα μαυρίσω τα εν λόγο μαγαζιά μια και καλή.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Που αλλού πάνε πακια; Για να τα μαυρίσω τα εν λόγο μαγαζιά μια και καλή.
Ε μαλλον θα τα μαυρισεις ολα. Απλα ανεφερε σε ποια κανουν ουρά μεσα. Στις βιλλες ως συνηθως δεν πάνε γτ τους διωχνουν με τροπο. Αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος.

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Ε μαλλον θα τα μαυρισεις ολα. Απλα ανεφερε σε ποια κανουν ουρά μεσα. Στις βιλλες ως συνηθως δεν πάνε γτ τους διωχνουν με τροπο. Αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος.
Τι εννοείς κάνουν ουρά μέσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom