Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! πηγα να δω Ελενιτσα στα τριδυμα..πιπινακι με σουπερ στηθος..πολυ ωραια φατσα, κωλο καλος οχι σουπερ.
δεν περασα γιατι μιλατε ολοι για κομοδινο την ειδα δεν ειχε και ορεξη... οποτε την εκανα για Αλιονα!

Παμε στην δεσποινιδα Αλιονα, μαλλον θα τα μεταφερω απο εδω μετα στην κριτικη για να μεινουν.
Αρχιναμε με το στουντιο..αυτο που ειναι μες στο στενο..

Φορουσα μασκα οταν μπηκα, ΔΕΝ μου ζητησαν τιποτα να δειξω και δεν με ρωτησε κατι σχετικα με αυτα.
Η κοπελα..κοντα 30 ηλικια, η φωτος που βλεπετε στο αλλο σαη ειναι μαλλον παλιες..
Φατσα μετρια και δεν μου εβγαλε το κοριτσι της γειτονιας η του χωριου.
Σωμα αδυνατο, στηθος μικρο αδιαφορο κωλος μετριος!
Συνεννοηση λιγα αγγλικα λιγα ας τα πουμε Ελληνικα. ακρη βγαινει παντως.
Στα του αγωνα.. δινει ενα δυο φιλακια στα χειλη μεχρι εκει..στο τελος μου ειπε και μπραβο της που ειναι ειλικρινης, οτι δινει στα μεγαλα προγραμματα.
Δαχτυλο αφηνει..στο κωλο οχι!
Πιπα μετρια εως αεροπιπα.
Τριψιματα χωρις, αφηνει..απλα πρεπει να την πεις αμεσως, για χωρις προκαταρκτικα παει κατευθυαν να περασει προφυλακτικο!
Σεξ και χρονος ενταξει εκατσε αρκετα ,καναμε δυο στασεις ηταν καλη.
Λιγο κουβεντουλα στο τελος..βασικα προσπαθουσα να καταλαβω τι ελεγε στα Ελληνικα.
Αυτα! δεν την προτεινω, αν εγω πηγαινα μαζι της αλλη μια φορα θα ελεγα στο μαγαζι αν με βαζει με 20 και αυτο γιατι φανηκε καλο κοριτσι, δεν ειναι για παραπανω απο 15 και μια δυο φορες το πολυ!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ειδες κανενας αυτη την Ελεν στο poion?Κατι για μαυρη λενε....και οτι πρεπει να ειναι ψηλο τουμπανακι.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
ΡΙΤΑ.!!! :rockon:Ναι με κεφαλαια, ειναι το ασχημοπαπο.??? Που εχει κανει την διαφορα, και παλι καλα να ειναι ο Αlpacino που την ανακαλυψε
Ναι το καταραμένο και την κρατούσα κρυφή όταν ήταν κλειστά
σωματακι μετριο αλβανικο.??
δεν ειναι αλβανιδα ...μην συγκρίνουμε αλβανιδα με ουκρανιδα

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Ειδες κανενας αυτη την Ελεν στο poion?Κατι για μαυρη λενε....και οτι πρεπει να ειναι ψηλο τουμπανακι.
Φίλε μαύρη είναι η κοπέλα.ψιλη κ δυνατό κορμί,σιλικονατα βυζια .κολάρα σούπερ.καλη ήταν στη συμμετοχή δεν έχω παράπονο.ηθελε κ δυνατό γαμησι στα 4.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Πέρασμα με ελεν εγρωμη απο poison: Σαλονάρισμα με χαμόγελο ,πήρα το προγραμματάκι των 50 με γλυψιματάκι το οποίο το απέφευγε και για αυτό δε θα ξαναπροτιμηθεί.Σώμα με κλασσικες καμπύλες κολομβίας όπου και κατάγεται σύμφωνα με την τσα2 φάτσα σχετικά καλή θα έλεγα... μάτια μεγάλα και σαρκώδη χείλη όπως έχουν και οι περισσότερες άφρο.Μπαίνω μέσα και σε 2 λεπτά μπαίνει κάθεται στο κρεβάτι και βγάζει εσώρουχα με τελείως διαικπεραιωτικό τρόπο κάτι που με χάλασε,πίπα με προφυλακτικό αφού με έβαλε να τον σκουπίσω 100 φορές με μαντυλάκια αρωματικά όπως και τον κορμό μου γιατί στη πράξη απο οτι κατάλαβα της αρέσει να γλύφει ρώγες.Πρώτη στάση cowgirl όπου κουνιόταν αρκετά καλά και με ρυθμό οχι όμως ικανό για να με τελειώσει,δέυτερη στάση reverse cowgirl και γυρνά ανάποδα αφού δε τα κατάφερε να με τελειώσει και έτσι της λέω γύρνα για doggie (αγγλικά πολύ κάτω του μετρίου) ώσπου και ήρθε το τέλος με το καλύτερο highlight της βραδιάς που ήταν η ΚΩΛΑΡΑ της.
Δεν θα την ξαναπροτιμούσα ,μου φάνηκε πως στο κατά της 80% κάνει αγγαρεία και δε πολυ γουστάρει αυτό που κάνει , θα τη πρότεινα μόνο και μόνο
στούς συναγωνιστές για την εμπειρία με μαυρούλα .ΑΥΤΑ και καλή χρονιά ~!!!!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Φίλε μαύρη είναι η κοπέλα.ψιλη κ δυνατό κορμί,σιλικονατα βυζια .κολάρα σούπερ.καλη ήταν στη συμμετοχή δεν έχω παράπονο.ηθελε κ δυνατό γαμησι στα 4.
Aπο φατσα τι λεει?Επισης ηλικια?Μιλαμε για πιτσιρικα η μεγαλη?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Πέρασμα με ελεν εγρωμη απο poison: Σαλονάρισμα με χαμόγελο ,πήρα το προγραμματάκι των 50 με γλυψιματάκι το οποίο το απέφευγε και για αυτό δε θα ξαναπροτιμηθεί.Σώμα με κλασσικες καμπύλες κολομβίας όπου και κατάγεται σύμφωνα με την τσα2 φάτσα σχετικά καλή θα έλεγα... μάτια μεγάλα και σαρκώδη χείλη όπως έχουν και οι περισσότερες άφρο.Μπαίνω μέσα και σε 2 λεπτά μπαίνει κάθεται στο κρεβάτι και βγάζει εσώρουχα με τελείως διαικπεραιωτικό τρόπο κάτι που με χάλασε,πίπα με προφυλακτικό αφού με έβαλε να τον σκουπίσω 100 φορές με μαντυλάκια αρωματικά όπως και τον κορμό μου γιατί στη πράξη απο οτι κατάλαβα της αρέσει να γλύφει ρώγες.Πρώτη στάση cowgirl όπου κουνιόταν αρκετά καλά και με ρυθμό οχι όμως ικανό για να με τελειώσει,δέυτερη στάση reverse cowgirl και γυρνά ανάποδα αφού δε τα κατάφερε να με τελειώσει και έτσι της λέω γύρνα για doggie (αγγλικά πολύ κάτω του μετρίου) ώσπου και ήρθε το τέλος με το καλύτερο highlight της βραδιάς που ήταν η ΚΩΛΑΡΑ της.
Δεν θα την ξαναπροτιμούσα ,μου φάνηκε πως στο κατά της 80% κάνει αγγαρεία και δε πολυ γουστάρει αυτό που κάνει , θα τη πρότεινα μόνο και μόνο
στούς συναγωνιστές για την εμπειρία με μαυρούλα .ΑΥΤΑ και καλή χρονιά ~!!!!
Πηρες προγραμμα 50 ευρω για φλυφομουνι και τελικα δεν εκανες???:think:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Οκ απλά τραβιόταν κάπως κ δεν επέμεινα.
μην ντρεπεσαι να το πεις. πηρες προγραμμα με γλυφομουνι η τυπισσα τραβιοτανε αρα δεν το εκανες... εγω θα ζητουσα πισω τα λεφτα μου.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
μην ντρεπεσαι να το πεις. πηρες προγραμμα με γλυφομουνι η τυπισσα τραβιοτανε αρα δεν το εκανες... εγω θα ζητουσα πισω τα λεφτα μου.
Aυτο ακριβως του εγραψα στο ΠΜ.Οτι εκανες μαλακια που δεν πηρες πισω τα λεφτα σου...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Τι να ζητησει δλδ,ενα δεκαρικο?
40 δεν ειναι το απλο?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Πέρασα από Belarus με την τανια ροσσιδα νέα 2η φορά με 50αρι αν και ήταν τόσο Sexy και γούσταρε πολλή που κρατιόμουν να μην τελειώσο γρήγορα σκέτη γκαυλα γκομενα ήταν βέβαια δεν άντεξα άλλο στο 12 λεπτό εχησα μου φημισμέ εποχές με τη ριτα που ήταν αρχή ακόμα και είχαμε loko

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Για σας αλάνια θα πω και γώ για την χτεσινή μου βόλτα! Είχα καιρό να κάνω τσάρκα αλλά ήθελα να δω νέα πρόσωπα! Πήγα για ναστια αλλά το μαγαζί κλειστό απ τις 9! Πέρασα από λίζα στο hotlady ωραίο βυζι και σώμα αλλά το πρόσωπο δεν μου άρεσε! Paradaise μια μαύρη με ωραίο κωλο και σώμα! Πίσω στο bad girls μια Κύπρια νταρντανομουνα για τα γούστα μου καλούτσικη αλλά φοβήθηκα να μπω! Και είδα και ρωξανα ωραία γυναίκα ίσως δοκιμάσω κάποια μέρα! Για Βλαντα που ρώτησα άγνωστο το ποτέ θα επιστρέψει!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Πέρασα από Belarus με την τανια ροσσιδα νέα 2η φορά με 50αρι αν και ήταν τόσο Sexy και γούσταρε πολλή που κρατιόμουν να μην τελειώσο γρήγορα σκέτη γκαυλα γκομενα ήταν βέβαια δεν άντεξα άλλο στο 12 λεπτό εχησα μου φημισμέ εποχές με τη ριτα που ήταν αρχή ακόμα και είχαμε loko
Πέρασα με Νατάσσα που δουλεύουν μαζι και αυτη ρωσσιδα τρέλα γούστα με το μωρό ...λέω να τις πάρω παρτουζα

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημερα,αυτό το belarus που το βρίσκουμε?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Καλημερα,αυτό το belarus που το βρίσκουμε?
Στο κεντρικο δρομο των στουντιο καπου στη μεση τις διαδρομης κοιτα αριστερα..ειναι τρια στη σειρα το μεσαιο ειναι αυτο.
Γραφει απ εξω το ονομα θα το δεις.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Ναι το οποιο απτην μερα που ανοιξε ζηταει 50ε απλο αν δεν κανω λαθος .
Και στις αρχες ειχε κατι κοπελες .....μακρια

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Ναι το οποιο απτην μερα που ανοιξε ζηταει 50ε απλο αν δεν κανω λαθος .
Και στις αρχες ειχε κατι κοπελες .....μακρια
Όχι 40 ζητάει αλλά και πάλι για το στούντιο αυτό είναι πολλά αν και οι κοπελες που έχει αξίζει δεν θα πετάξεις τα λεφτά σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom