yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπερα συναδελφοι! πηγα να δω Ελενιτσα στα τριδυμα..πιπινακι με σουπερ στηθος..πολυ ωραια φατσα, κωλο καλος οχι σουπερ.
δεν περασα γιατι μιλατε ολοι για κομοδινο την ειδα δεν ειχε και ορεξη... οποτε την εκανα για Αλιονα!
Παμε στην δεσποινιδα Αλιονα, μαλλον θα τα μεταφερω απο εδω μετα στην κριτικη για να μεινουν.
Αρχιναμε με το στουντιο..αυτο που ειναι μες στο στενο..
Φορουσα μασκα οταν μπηκα, ΔΕΝ μου ζητησαν τιποτα να δειξω και δεν με ρωτησε κατι σχετικα με αυτα.
Η κοπελα..κοντα 30 ηλικια, η φωτος που βλεπετε στο αλλο σαη ειναι μαλλον παλιες..
Φατσα μετρια και δεν μου εβγαλε το κοριτσι της γειτονιας η του χωριου.
Σωμα αδυνατο, στηθος μικρο αδιαφορο κωλος μετριος!
Συνεννοηση λιγα αγγλικα λιγα ας τα πουμε Ελληνικα. ακρη βγαινει παντως.
Στα του αγωνα.. δινει ενα δυο φιλακια στα χειλη μεχρι εκει..στο τελος μου ειπε και μπραβο της που ειναι ειλικρινης, οτι δινει στα μεγαλα προγραμματα.
Δαχτυλο αφηνει..στο κωλο οχι!
Πιπα μετρια εως αεροπιπα.
Τριψιματα χωρις, αφηνει..απλα πρεπει να την πεις αμεσως, για χωρις προκαταρκτικα παει κατευθυαν να περασει προφυλακτικο!
Σεξ και χρονος ενταξει εκατσε αρκετα ,καναμε δυο στασεις ηταν καλη.
Λιγο κουβεντουλα στο τελος..βασικα προσπαθουσα να καταλαβω τι ελεγε στα Ελληνικα.
Αυτα! δεν την προτεινω, αν εγω πηγαινα μαζι της αλλη μια φορα θα ελεγα στο μαγαζι αν με βαζει με 20 και αυτο γιατι φανηκε καλο κοριτσι, δεν ειναι για παραπανω απο 15 και μια δυο φορες το πολυ!
δεν περασα γιατι μιλατε ολοι για κομοδινο την ειδα δεν ειχε και ορεξη... οποτε την εκανα για Αλιονα!
Παμε στην δεσποινιδα Αλιονα, μαλλον θα τα μεταφερω απο εδω μετα στην κριτικη για να μεινουν.
Αρχιναμε με το στουντιο..αυτο που ειναι μες στο στενο..
Φορουσα μασκα οταν μπηκα, ΔΕΝ μου ζητησαν τιποτα να δειξω και δεν με ρωτησε κατι σχετικα με αυτα.
Η κοπελα..κοντα 30 ηλικια, η φωτος που βλεπετε στο αλλο σαη ειναι μαλλον παλιες..
Φατσα μετρια και δεν μου εβγαλε το κοριτσι της γειτονιας η του χωριου.
Σωμα αδυνατο, στηθος μικρο αδιαφορο κωλος μετριος!
Συνεννοηση λιγα αγγλικα λιγα ας τα πουμε Ελληνικα. ακρη βγαινει παντως.
Στα του αγωνα.. δινει ενα δυο φιλακια στα χειλη μεχρι εκει..στο τελος μου ειπε και μπραβο της που ειναι ειλικρινης, οτι δινει στα μεγαλα προγραμματα.
Δαχτυλο αφηνει..στο κωλο οχι!
Πιπα μετρια εως αεροπιπα.
Τριψιματα χωρις, αφηνει..απλα πρεπει να την πεις αμεσως, για χωρις προκαταρκτικα παει κατευθυαν να περασει προφυλακτικο!
Σεξ και χρονος ενταξει εκατσε αρκετα ,καναμε δυο στασεις ηταν καλη.
Λιγο κουβεντουλα στο τελος..βασικα προσπαθουσα να καταλαβω τι ελεγε στα Ελληνικα.
Αυτα! δεν την προτεινω, αν εγω πηγαινα μαζι της αλλη μια φορα θα ελεγα στο μαγαζι αν με βαζει με 20 και αυτο γιατι φανηκε καλο κοριτσι, δεν ειναι για παραπανω απο 15 και μια δυο φορες το πολυ!