You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)
Βασικά νομίζω πως είναι αυτή εδω , πρέπει να είναι η ίδια γιατί κάποιες φωτογραφίες είναι ακριβώς οι ίδιεςΑπό εμφάνιση είναι φοβερή αλλά στην πράξη είναι άγνωστο
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Ρε αυτιστικε τρύπιε ασχολήσου και με τίποτα άλλο που μπαίνεις από δέκα διαφορετικούς λογαριασμούς και μπήκες και από τον κύριο να σε απαντήσεις για ξεκαρφωμα, το ότι είσαι παλιό μέλος με κριτικές ρε τρύπα σου δίνει το δικαίωμα να μας ζαλίζεις τα αρχιδια με τη μιζέρια σου για να σπρώχνεις τον κόσμο άλλου; Ή είσαι κανένας τρύπιος που δε βρίσκει κάποια να τον στραποναρει και για αυτό κάνεις σαν υστερικιά; Βρες να κάνεις και τίποτα άλλο που σε έχει φάει η μαλακία μαλθακε τυπε του πληκτρολογίουΕνώ εσύ βλητο που είσαι από το 19 εγγεγραμμένος με 143 μηνύματα και 0 κριτικές είσαι αξιος κριτής της μπουρδελοκαταστασης. Ξαφνικά θυμήθηκες να γράψεις μήνυμα όταν μπήκα εγώ να δώσω πόνο τα ναυάγια που μάζεψαν στο μύλο. Μπας και είσαι κάνα αφεντικό από τα μαγαζιά μωρή πατσαβούρα?Η μήπως είσαι ο κλασσικός δικηγόρος που το παίζει προστάτης των ιεροδουλων? Οτι και να είσαι σε γράφω στην πουτσα μου πουστρακι.
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Για ποιους κλώνους μιλάς γαμω τα νεκρά σου? Ένα Acount χρησιμοποιω ρε ταγάρι. Γιατί να θέλω παραπάνω για να γράψω αυτά που πιστεύω? Εσύ ρε πουστρακι που είσαι υποτίθεται κανονικό(main Acount) και είσαι με μηδέν κρητικές από το 2019 που μπήκες δεν είσαι κλώνος γαμω την μήτρα που σε ξέρανε? Ρε πουτανοπαιδο, σε εμένα όχι μαγκιές. Είτε είσαι κάποιο αφεντικό από τα μαγαζιά και σε τσούζει η αλήθεια που γράφω... Είτε πολυ πιθανόν να είσαι ένα πονεμένο δικηγορικό τρόλ των ιεεοδουλων που προσπαθείς να το παίξεις προστάτης και ιππότης.Οτι και να είσαι σε γράφω στα αριχδια μου πουστρακι.Ρε αυτιστικε τρύπιε ασχολήσου και με τίποτα άλλο που μπαίνεις από δέκα διαφορετικούς λογαριασμούς και μπήκες και από τον κύριο να σε απαντήσεις για ξεκαρφωμα, το ότι είσαι παλιό μέλος με κριτικές ρε τρύπα σου δίνει το δικαίωμα να μας ζαλίζεις τα αρχιδια με τη μιζέρια σου για να σπρώχνεις τον κόσμο άλλου; Ή είσαι κανένας τρύπιος που δε βρίσκει κάποια να τον στραποναρει και για αυτό κάνεις σαν υστερικιά; Βρες να κάνεις και τίποτα άλλο που σε έχει φάει η μαλακία μαλθακε τυπε του πληκτρολογίου
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Σε γλενταω ρε καθυστερημενο θα σέβεσαι τον γαμιά σου εντάξει μαλακισμενο; Στην τρύπα σου αρουραίε σε ψάχνουν οι νταβαδεςΓια ποιους κλώνους μιλάς γαμω τα νεκρά σου? Ένα Acount χρησιμοποιω ρε ταγάρι. Γιατί να θέλω παραπάνω για να γράψω αυτά που πιστεύω? Εσύ ρε πουστρακι που είσαι υποτίθεται κανονικό(main Acount) και είσαι με μηδέν κρητικές από το 2019 που μπήκες δεν είσαι κλώνος γαμω την μήτρα που σε ξέρανε? Ρε πουτανοπαιδο, σε εμένα όχι μαγκιές. Είτε είσαι κάποιο αφεντικό από τα μαγαζιά και σε τσούζει η αλήθεια που γράφω... Είτε πολυ πιθανόν να είσαι ένα πονεμένο δικηγορικό τρόλ των ιεεοδουλων που προσπαθείς να το παίξεις προστάτης και ιππότης.Οτι και να είσαι σε γράφω στα αριχδια μου πουστρακι.
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Η μανούλα σου με ψάχνει τα βράδια αρχιδακι. Δώσε της χαιρετίσματαΣε γλενταω ρε καθυστερημενο θα σέβεσαι τον γαμιά σου εντάξει μαλακισμενο; Στην τρύπα σου αρουραίε σε ψάχνουν οι νταβαδες
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Καλά όταν σε βρούνε σε κανένα χαντάκι να δούμε τι θα λες από τον Άγιο ΠέτροΗ μανούλα σου με ψάχνει τα βράδια αρχιδακι. Δώσε της χαιρετίσματα
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Τυπε. Ηδη ξεκίνησα νομικές διαδικασίες και απευθύνθηκα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προς απειλητικά μνματα ως το πρόσωπο μου. Συνέχισε έτσι και θα τα πούμε δικαστικά.Καλά όταν σε βρούνε σε κανένα χαντάκι να δούμε τι θα λες από τον Άγιο Πέτρο
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Το σκατό στην κάλτσα πήγε ρε μαλακισμενο;Τυπε. Ηδη ξεκίνησα νομικές διαδικασίες και απευθύνθηκα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προς απειλητικά μνματα ως το πρόσωπο μου. Συνέχισε έτσι και θα τα πούμε δικαστικά.
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Δες ΠΜ.Το σκατό στην κάλτσα πήγε ρε μαλακισμενο;
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Και τι το γράφεις ρε βλάκα τυφλός είμαι; Στο λέω και δω βρίζεις μάνες ρε μαλακιστηρι βούλωσε το και μην ασχολείσαι μαζί μη σε γαμησω εντάξει;Δες ΠΜ.
ReformedFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Ηρεμα
Atsalovergas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
Τελικά βγάλαμε άκρη; Ποιός από τους δύο τον έχει μικρότερο; ?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.936
- Πόντοι
- 3.346
Τι παιζει κατω με Λαρα πηγε κανενας να μας πει;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.623
- Πόντοι
- 25.165
Γιατι δεν στελνεις στην ιδια να σου πει? αν και δεν απανταει χαχαχαχα μαλλον "Γαμιεται" στην δουλεια.Τι παιζει κατω με Λαρα πηγε κανενας να μας πει;
ΥΓ: λεω να παω σε λιγο αλλα και να παω τι να κατσω να πω μετα, για το ποσο ουρα ειχε? γιατι απο αποδοσεις κτλπ ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σουπερ οπως καθε φορα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.936
- Πόντοι
- 3.346
Αυτο με το αν εχει κοσμο..νομιζω ενδιαφερει πολλους, ειδικα τις πρωτες μερες.Γιατι δεν στελνεις στην ιδια να σου πει? αν και δεν απανταει χαχαχαχα μαλλον "Γαμιεται" στην δουλεια.
ΥΓ: λεω να παω σε λιγο αλλα και να παω τι να κατσω να πω μετα, για το ποσο ουρα ειχε? γιατι απο αποδοσεις κτλπ ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σουπερ οπως καθε φορα.
Ετσι μπορει να γλιτωσεις καποιους που θελουν να πανε αλλα δεν εχουν χρονο να περιμενουν 10 ατομα για να περασουν.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Επίσκεψη χθες για πρώτη φορά στην Ντενιζ στου Ερημίτη, παίρνω το απλό και μπαίνω. Ωραίο πιπίνι με ωραίο σώμα αλλά χαλαρό και νερουλο βυζι 3αρι. Πιπα μηχανική, χειρότερη και από μαλακία, πισωκολλητό και από πάνω κουνήθηκε με καλούς ρυθμούς και τελείωσα. Δεν ξέρω αν αξίζει σε ακριβότερα προγράμματα αλλά στο απλό για μία φορά και πολύ είναι.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.623
- Πόντοι
- 25.165
Ολα τα δωματια φουλ. 3 δηλαδηΑυτο με το αν εχει κοσμο..νομιζω ενδιαφερει πολλους, ειδικα τις πρωτες μερες.
Ετσι μπορει να γλιτωσεις καποιους που θελουν να πανε αλλα δεν εχουν χρονο να περιμενουν 10 ατομα για να περασουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις