Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Σε σεναΤο κλώνος σε μένα πήγαινε η έγινε μπέρδεμα στην παράθεση?
Σε σεναΤο κλώνος σε μένα πήγαινε η έγινε μπέρδεμα στην παράθεση?
Σε σενα
Σου πε τίποτα η τσατσά αν θα ξαναγυρίσειΗ Λυδία ?Πήγα στο sex and the city για να δω τη Λυδία αλλά ήταν ένα μωράκι από λατινική Αμερική είπε η τσατσά όντως ήταν ισπανόφωνη με προφορά πολύ καλό αλλά δεν μπήκα γιατί είχα πάει πιο πριν σε σπιτωμενη και προτίμησα να πάω σε στανταρακι για σιγουριά αλλά την επόμενη εβδομάδα δεν παίζει να μην το δοκιμασω
Δεν μπορώ να την πετύχω με τίποτα αδελφέ...εντωμεταξυ εχω παει ηδη 3 φορες με την λυδια. λολ. μια χαρα ειναι η κοπελα.
Λογικά θα δουλεύει γιατί είπε ότι τα αφεντικά αλλάζουν το πρόγραμμα δεν είπε ότι εφυγεΣου πε τίποτα η τσατσά αν θα ξαναγυρίσειΗ Λυδία ?
Θέλω να την καρφώσω αλλά δεν μπορώ να την πετύχω...
Εσένα κόβει το μάτι. Χαραμιζεσαι. Είσαι μεγάλο τσακάλιΣε σενα
Εσύ που κάθεσαι και μιλάς με έναν κλώνο και συμφωνείς 1000% κάρβουνο καις ή μαζούτ;Εσένα κόβει το μάτι. Χαραμιζεσαι. Είσαι μεγάλο τσακάλι
Καλησπέρα μάγκες πήγα σήμερα πρωί μία βολτα, Θλίψη τίποτα αξιόλογο
Κόψε την ειρωνίαρε κύριε Τεπενδρή μην τον λες κλώνο τον άνθρωπο ?, γιατί όπως λέει και το nickname του θα βάλει να σε όλοι ???
Για την άλλη είναι νομίζω , γιατί αρχικά την είχαν βάλει μόνο Δευτέρα η Δευτέρα - Τρίτη κάτι τέτοιο. Οπότε φαινόταν καλύτερα τότε , όντως μπερδεύεσαι γιατί δεν βάζουν ημερομηνίες.Με μπερδεψε λιγο το διπλα σαιτ..
η Λαρα δουλευει σημερα η ειναι ολο το προγραμμα για την αλλη εβδομαδα
και στο μπελα ντονα την εχει..μηπως τελικα ξεκινησε απο σημερα;Για την άλλη είναι νομίζω , γιατί αρχικά την είχαν βάλει μόνο Δευτέρα η Δευτέρα - Τρίτη κάτι τέτοιο. Οπότε φαινόταν καλύτερα τότε , όντως μπερδεύεσαι γιατί δεν βάζουν ημερομηνίες.
Απο αυριο ξεκιναει.Με μπερδεψε λιγο το διπλα σαιτ..
η Λαρα δουλευει σημερα η ειναι ολο το προγραμμα για την αλλη εβδομαδα
Δεκα παρα πεντε θα ειμαι εκει..να περασω πρωτοςΑπο αυριο ξεκιναει.
? ? ?.... σατανααα με επνιξες παναθεμασε.Δεκα παρα πεντε θα ειμαι εκει..να περασω πρωτος
Πλακα κανω! για αυριο δυσκολα..οποτε βολεψει? ? ?.... σατανααα με επνιξες παναθεμασε.
Καλυτερη απο black friday θα ειναι η αυριανη!
Και ηρεμα ολοι αυριο θα το ξεθεωσετε το κοριτσι χαχαχαχα.
Ενώ εσύ βλητο που είσαι από το 19 εγγεγραμμένος με 143 μηνύματα και 0 κριτικές είσαι αξιος κριτής της μπουρδελοκαταστασης. Ξαφνικά θυμήθηκες να γράψεις μήνυμα όταν μπήκα εγώ να δώσω πόνο τα ναυάγια που μάζεψαν στο μύλο. Μπας και είσαι κάνα αφεντικό από τα μαγαζιά μωρή πατσαβούρα?Η μήπως είσαι ο κλασσικός δικηγόρος που το παίζει προστάτης των ιεροδουλων? Οτι και να είσαι σε γράφω στην πουτσα μου πουστρακι.Εσύ που κάθεσαι και μιλάς με έναν κλώνο και συμφωνείς 1000% κάρβουνο καις ή μαζούτ;