Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Nα ρωτήσω παιδιά η Μόνικα απο τη Σερβία αξίζει?

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα , να καταθέσω και εγώ την εμπειρία λοιπόν με την Έλενα από τα τρίδυμα, πήρα το προγραμμα με 40 γυμνο, πιπα πολυ κακή, στον αγώνα κομοδίνο, όποτε την εστησα στα 4 και με δυνατό σφυροκόπημα (όπου δεν το αντέχει, γτ προσπαθουσε να με σπρώξει με το χέρι αλλά εγώ την τράβαγα από τα μπουτια) ήρθε το τέλος και έφυγε άρον άρον
Αποτέλεσμα , πεταμενα λεφτά δεν θα ξανά πηγαινα ποτε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Λεω να παω ριτα..ετσι και με πουνε 40 απλο!
θα πω οτι οι συναδελφοι στο μπου. εγραψαν για 30 μην προσπαθεις να με κλεψεις :cheesy:
αν εχω χρονο και ορεξη θα κανω και μια μινι τσαρκα!

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
77
Πόντοι
1
Μαγκες τη βλαντα απο βενους την εχει δοκιμασει κανεις στο πρωκτικο?80 το χει κ το σκέφτομαι αλλα αμα ειναι να κλεβει μη φαω φολα κ κλαιω τα χρηματα μου

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Που ειναι αυτη οδος στα σφαγεια δεν την εβρησκα στο maps οταν την χτυπησα με εβγαλε άνω ΤΟΥΜΠΑ
Ψάξε λίγο εκεί στην περιοχή των σφαγείων θα την βρεις είναι παράλληλη της Νικηφόρου Ουρανού

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Που ειναι αυτη οδος στα σφαγεια δεν την εβρησκα στο maps οταν την χτυπησα με εβγαλε άνω ΤΟΥΜΠΑ
Θ. Τσουκαλα λεγεται τωρα αυτη η οδος. Οπως μπαινεις στην Ν. Ουρανου στριβεις δεξια σ ενα στενο κ σε βγαζει σ αυτην.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
Θ. Τσουκαλα λεγεται τωρα αυτη η οδος. Οπως μπαινεις στην Ν. Ουρανου στριβεις δεξια σ ενα στενο κ σε βγαζει σ αυτην.
Οπως τα λεει ειναι.Με λιγη προσπαθεια θα την βρεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Tελος δεν ξανα ασχολουμε με ριτα.
και αυτοι οι βλκες στο βενους να την βγαζουν απο το προγραμμα στο αλλο σαιτ αν ειναι να μην δουλεψει.
Πηγα εκει ηταν μια σουζανα ψιλη καλο σωμα..αλλα μαπα φατσα,γυρω στα 35 με 40 την εκοψα ηλικια. απο 30 ξεκιναει.
διπλα ειδα απο μακρια πηγαν δυο κοπελες..ηταν εξω η τσα2 ρωτησα ποια δουλευει..και μου λεει δυο ολοκαινουργιες θα δουλεψουν σε λιγη ωρα..εφυγα δεν εκατσα να τις δω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Οτι να ναι..βλεπω τωρα στο αλλο σαιτ την εχουν ακομα οτι δουλευει σημερα..
σου λεει θα ερθει ο αλλος για ριτα..και μπορει να περασει με καμια αλλη.:jerking:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Η Ανίτα milf από το άλλο site στο Venus 2. Από εμφάνιση πως είναι?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Η Ανίτα milf από το άλλο site στο Venus 2. Από εμφάνιση πως είναι?
Αν ειναι αυτη που ειδα πριν λιγο καιρο..δεν ειναι μιλφ,πες προ μιλφ για να εισαι μεσα.. μετρια εμφανιση θα ελεγα.
παντως σημερα δεν δουλευει, κατι καινουργιες εχουν..μην κοιτας τη γραφουν στο αλλο σαιτ!

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Να ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.
τη 1η φορα ηθελα να περασω στη Σαντρα, τη 2η που την ειδα καλυτερα δε το εκανα.
συναγωνιστη που ρωτησα εξω ειπε πως ειναι καλη, κανει διαφορα προγραμματα, αν δε σε χαλαει η κοιλα της, περνα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
Η νικολ δουλεύει σήμερα;
Αν θυμαμαι καλα δεν εχει ρεπω σε συγκεκριμενες μερες.Απλως δουλευει σε συγκεκριμενες ωρες(16:00-24:00 η 01:00).Δοκιμασε και παλι και προσπαθησε να παρεις καρτα απο το μαγαζι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Η νικολ δουλεύει σήμερα;
Δεν ξέρω , πάντως εχθές που πέρασα κατα τις 8μιση το βράδυ ηταν ανοιχτά το πρώτο και το δεύτερο απο τα τρίδυμα , το τρίτο σπιτάκι πίσω είχε κλειστά φώτα .. δεν ξέρω αν δουλεύει η νικόλ στο τρίτο , πάντως είδα καθόντουσαν έξω η Εβελίνα με μια ακόμα , μάλλον η μικρή η Έλενα ηταν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Αν θυμαμαι καλα δεν εχει ρεπω σε συγκεκριμενες μερες.Απλως δουλευει σε συγκεκριμενες ωρες(16:00-24:00 η 01:00).Δοκιμασε και παλι και προσπαθησε να παρεις καρτα απο το μαγαζι.
Αν και το σάιτ αυτό δεν ανανεώνεται , αλλά τα τηλέφωνα πρέπει να ισχύουν , ας δοκιμάσει αν θέλει https://casedamore.gr/

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Δεν ξέρω , πάντως εχθές που πέρασα κατα τις 8μιση το βράδυ ηταν ανοιχτά το πρώτο και το δεύτερο απο τα τρίδυμα , το τρίτο σπιτάκι πίσω είχε κλειστά φώτα .. δεν ξέρω αν δουλεύει η νικόλ στο τρίτο , πάντως είδα καθόντουσαν έξω η Εβελίνα με μια ακόμα , μάλλον η μικρή η Έλενα ηταν.
Εγώ που πέρασα μέσα στην βδομάδα ήταν εκεί αλλά μεσημέρι.πρεπει να δουλεύει στην πρωινή βαρδια και όπως είναι φυσικό για το βράδυ κλεινει λογικά μέχρι τις 7 που αλλάζουν οι βάρδιες.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η νικολ δουλεύει σήμερα;
Πήγα προχθές γύρω στις 17:00 και ήτανε στο τρίτο από τα τρίδυμα. Άρα λογικά είναι στη πρωινή βάρδια. Άμα δεις απέξω ένα κόκκινο peugeot με βουλγάρικες πινακίδες, δικό της είναι.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Καταδρομικη σήμερα. Βράδυ Λας βεγκας μόνο ένα ήταν ανοιχτό στο βάθος μια μινιόν κοπέλα Άννα,

Πέτρου ερημίτη 2στο μέδουσα Μιρελα η κλασσική πλέον

Νικ. Ουρανού με μινωταυρου η Ρεβέκκα από Πέτρου ερημίτη.

Μινωταυρου με Νικ ουρανού ήταν ένα καινούριο ωραίο μωρό, χορεύτρια όπως μας είπε η τσατσά... Ουκρανεζα μαυρομαλλα Τζούλια.

FREE HOUSE η Αννια
Ξύλινο Λας βεγκας δίπλα από βενους η Νατάσα η Ρουμάνα, ξανθιά... Παχύνε....
ΒΕΝΟΥΣ σε αυτό που είναι η Ρίτα ήταν μια Στεφυ, Βουλγαρα αδύνατη.... Όχι πολλά πολλά, ούτε έξτρα προγράμματα. Μπροστά στο ΒΕΝΟΥΣ η παμελα, πιο μπαμπατσικο μωρό, ωραία για τα γούστα των πιο μπανπατσκων γυναικων.

Έλειπε η Έλενα

Πέτρου ερημίτη 3 η Καρολίνα. Όμορφο μωράκι, αλλά δεν ξέρω.... Κάποιος που την έχει πάρει τα φώτα του.
Είδα σε Paradise Σαλομη και Τζεσυ και Bianka.... Δεν μου άρεσε καμία..... Η Σαλομη είναι πιο ευδιάθετη και η Bianca......

Είδα την Σελενα στο hot lady... Ωραίο μουνι,αλλά πολλά τα λεφτά....

Villa erotica Σουζυ και Μόνικα... Ωραίο μουνι η Σουζυ, έχω ανεβάσει και κριτική.... Η Μόνικα ήταν ωραία γυναίκα και αυτή.... Αν και πιο ψυχρή από τη Σουζυ....

Bella dona Ναστια Με διάφορα η καλύτερη που είδα.. Μουναρος, μοντέλο.

Godiva μια Κατερίνα μελαχρινή, δεν τη λες άσχημο μουνι.... Αλλά κάπως ατιμελητη....

Sex and the. City
NATALI ΩΡΑΊΟ ουκρανεζακι.

Δίπλα η Χριστίνα αν κατάλαβα καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom