Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
Σε ποιο βρίσκω τη μιλφ Νικόλ?
Και γενικά ποιες είναι καλές μιλφ και σε ποια σπίτια ?
Σουζανα θα σου πρότεινα αν θελεις 40+ γυναικα η Ριτα. Villla erotika k Venus.Σε ποιο βρίσκω τη μιλφ Νικόλ?
Και Λιλιανα free houseΣουζανα θα σου πρότεινα αν θελεις 40+ γυναικα η Ριτα. Villla erotika k Venus.
Μαν η τύπισσα είναι απίστευτη!Η Λιλιάνα θα σε στείλει αδιαβαστο! Η γυναίκα είναι επιστήμονας στην δουλειά της. Αν είχα λεφτά θα πήγενα κάθε μέρα.
Θα πετάξεις τα λεφτά σου,άμα την δεις καλύτερα έχει μια κοιλιά σαν του μαύρου (τώρα που αδυνάτισε)Μαν η τύπισσα είναι απίστευτη!
Με βλέπει μικρό, 'α τι γλυκούλης είσαι εσυ' και τέτοια. Ρε χοροπηδάνε πάνω μου σα πορνοστάρ 170 παλμούς ανέβασα!
Σε πολλά κοροϊδεύανε γιατί φεύγω κτλ, και κάνανε χαζά σχόλια, τσατσαδες αλλά και κάποιες πουτανες.
Στο poison η Σάντρα δε με άφηνε να φύγω, χαχα. Προστυχωφατσα, θα την έσπαγα αλλα είχα γαμησει τη Λιλιάνα ήδη. Λέει τπτ αυτή η θα πέταγα τα €€ μου?
ακουω καλες κριτικες για αυτην αλλα στο αλλο σαιτ φαινετε να εχει μια αρκετα μεγαλη κοιλια...δε ξερω απο υπηρεσιες τι κανει φυσικα...Επίσκεψη χθες το βράδυ στην Εβελίνα. Τι χαζός ήμουν τόσο καιρό που δεν πήγαινα. Η κοπέλα είναι από άλλο πλανήτη. Έφυγα καταευχαριστημένος από τις υπηρεσίες συμπεριφορά και ομορφιά. Μπράβο σε αυτούς που την παινέυουν
Καποτε ειχε το καλυτερο στηθος στην πολη.. με διαφορα απο την δευτερη.Μεσα τουλαχιστον με εμενα ηταν μετρια απο τι θυμαμαι.Επίσκεψη χθες το βράδυ στην Εβελίνα. Τι χαζός ήμουν τόσο καιρό που δεν πήγαινα. Η κοπέλα είναι από άλλο πλανήτη. Έφυγα καταευχαριστημένος από τις υπηρεσίες συμπεριφορά και ομορφιά. Μπράβο σε αυτούς που την παινέυουν
Naiη αλινα στο villa prive αξιζει?
Καποτε ειχε το καλυτερο στηθος στην πολη.. με διαφορα απο την δευτερη.Μεσα τουλαχιστον με εμενα ηταν μετρια απο τι θυμαμαι.
Τωρα λογο οτι επεσε αρκετα εμφανισιακα και λογικο ειναι αυτο γιατι μεγαλωσε..μπορει να αλλαξε μεσα και να εγινε καλη.
Η Εβελίνα είναι από τις καλές εμφανισιακά- αλλά παρότι διαβάζω εδώ πολύ καλά σχόλια για αυτήν πέρασαΕπίσκεψη χθες το βράδυ στην Εβελίνα. Τι χαζός ήμουν τόσο καιρό που δεν πήγαινα. Η κοπέλα είναι από άλλο πλανήτη. Έφυγα καταευχαριστημένος από τις υπηρεσίες συμπεριφορά και ομορφιά. Μπράβο σε αυτούς που την παινέυουν
Την είχα πάρει πριν 3 χρόνια την Αλίνα- είχα περάσει καλά. Ορίστε και το νήμα της κριτικής μου:η αλινα στο villa prive αξιζει?
τωρα θελουνε 50€ τα 40€ δε φτανουνε κι ολα αυτα σε μικροτερο χρονο παμε στα 10 λεπτα.....θα παρετε τα @@ μας!!!! αν δεν πατησει κανεις θα σου πω εγω πως πεφτουν οι τιμες και πως μεγαλωνει ο χρονος....Πέρασα είδα την Κωνσταντίνα απο το paradise όπου και βγήκε με μια ρόμπα που δεν έκρυβε τίποτα. Ώραιο σώμα αλλά άγρια φάτσα.
ΌΜΩΣ η τσα2 είπε το εξής και έκανα μεταβολή... "50 ευρω το απλό 10 λεπτά γιατι η κοπέλα ξέρει τι προιόν πουλάει"...
ρεεεε ειστε τρελοι ρεεεε
νομιζω πως εχει αρχισει να ξεφευγει η κατασταση. στο νιουζ που κοιταζω τις εσκορτς το χουν χασει τελειως. 150 και 180 την ωρα ζητανε χωρις τα εξτρα. παει για φουντο το αθλημαΠρέπει όλοι να μποικοταρουμε 40-50 γιατί σε λίγο θα ανέβουν και άλλο οι τιμές
φίλε η εβελίνα σε ποιο σπίτι δουλεύει και τι βάρδια ? ψάχνω μια βυζαρού να καταθέσω. τη συστήνεις ?Επίσκεψη χθες το βράδυ στην Εβελίνα. Τι χαζός ήμουν τόσο καιρό που δεν πήγαινα. Η κοπέλα είναι από άλλο πλανήτη. Έφυγα καταευχαριστημένος από τις υπηρεσίες συμπεριφορά και ομορφιά. Μπράβο σε αυτούς που την παινέυουν