μακριά απο Κωνσταντίνα, θα γράψω τι έπαθα προχθές που πέρασα μαζί της......η κατασταση είναι για να γελάς και να κλαίς......πρώτη φορά είδα χρονόμετρο απο αυτά που βάζουν οι νοικοκυρές για να μην κάψουν το φαγητό.....να χτυπάει και να μου λέει time is up..
Τυπε εγω πιο πολυ της πιατσας ειμαι.
Χθες ομως μετα απο φορτωμα του γνωστου μωρου στην Εurobank της Μοναστηριου,αντι να ξεκαβλωσω,καβλωσα παραπανω..
Και επειδη ειναι καλοκαιρι,ειπα να κανω κανω περασμα σχεδον απ 'ολους τους οικους.
Αυτη η Κωνσταντινα ηταν ο,τι καλυτερο ειδα...Δεν ειχα λεφτα πανω μου,αλλα ετσι οπως με καλοσωρισε γυμνη , λιγο ελειψε να μπω μεσα..ειδικα οταν την επιασα απο τη μεση......
Θα επρεπε να δεχονται και υποσχετικες
Ασυζητητι ,γι 'αυτην θα εδινα μια στο τοσο ακομα και 100+...φουλ προγραμμα. Χθες ηταν στο Paradise ,το πρωτο εξ 'αριστερων.
Για κατι αλλες θεωρω ληστεια ακομα τα 30 ευρω...με 30 ευρω πινεις 4 ποτα σε κανονικα μπαρακια και γνωριζεις κορασιδες.
Τωρα με το σχολιο σου αποθαρρυνθηκα λιγακι, αλλα χαλαλι. Μου μπηκε στο ματι η συγκεκριμενη...
Οσο περι εμβολιων,πουθενα δε μου τεθηκε τετοιο ερωτημα...αν και εγω εχω εμβολιαστει.