jimenez vyzarez
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
στις φωτο ενα γυμνασμενο σωμα φαινεται και απο κοντα φετες ειναι ,χθες την ειδαΔηλαδη azazel? Mpazo?
στις φωτο ενα γυμνασμενο σωμα φαινεται και απο κοντα φετες ειναι ,χθες την ειδαΔηλαδη azazel? Mpazo?
50 το πηγαν;;; για Ελλαδα των μελλοντικων 400 ευρω μισθων;;σημερα στις 6 στημ εμμα μετα απο 3 χρονια. η κοπελα μενει μουναρα, πανέμορφη και κωλαρα. μπηκα με χαλαρο 50 που δεν. ηταν τελικα χαλαρο αλλα ισως ηταν το πιο αντικρισιμο ποσό που εδοσα ποτε.
κι εχει:
καταρχας μολις την ξαναειδα στο σαλοναρισμα μου γινε η πουτσα καγκελο. ετσι με βρηκε. στην αναμονη. γενικα η τυπισα δινει βαση στην καθαριοτητα ασχετα πουτο είχα κανει.
τσιμπουκι πολυ καλο με βαρεμα στην γλώσσα, με πηδηξε απο πανω και ζητησα αναποδα για να την βλεπω. δεν εγινε και. γρηγορα την γυρηδα στα 4.με το προγραμμα πιοχαλαρο πεσαν φιλακια, γλυψιμο ρογας κλπ.
πιανοντας τα κωλομερια της και βαροντας δυνατα πανω στον πεο μου κι αυτην απο πανω, της ειπα γυρνα θελω να βλεπω τον κωλο σου, εχυσα οπως καθε φορα μαζι της στο ουτε 1 λεπτο και γενικα δεν χυνω ευκολα.
προσοχη... δεν εφυγε. μετα συνεχισαμε με μασαζ, μασαζ κανονικο παιδες που οχι μονο το προτεινε αλλα με επεισε να μεινω γιατι αυτο ζητησα και περιλαμβανεται στο προγραμμα με διαρκεια.
τι παρατηρισησεις θα εκανα?
τιποτα. να ειναι ισως λιγο πιο πρόστυχη. θα χυναμε πριν μπουμε. ειλικρινα!!!!!!!!
Mεγαλη κουβεντα η αποχη,δεν βρισκει εφαρμογη γιατι τα πορτοφολια δεν ειναι ιδια οπως και οι αναγκες ειναι διαφορετικες,αλλος 1και ακριβοαλλα να αξιζει κατα τη γνωμη του,αλλος 5 με λιγοτερο διαλεγμα.Προσωπικα χρονια τωρα προτιμω τα 5 των 30 στην πολη μας και δοξα τον παναγαθο περναω φινα.Βεβαιως στην Αθηνα μπορεις να βρεις 5 για 50 ,η 5 για 100 ευρω,αλλα για εμας μια καθοδος εχει και αλλα εξοδα,μονο αν κατεβεις για επαγγελματικους λογους εχει νοημα ο συνδυασμος.Παλια ειχα ενα γνωστο που ελεγε"Δεν ειμαι πλουσιος για να αγοραζω φθηνα"και εννοουσε οτι τελικα καταληγει ακριβο επειδη ειναι ευτελες και χαλαει γρηγορα.Νομιζω οτι ταιριαζει το ¨"παν μετρον αριστον "των προγονων μας στην περιπτωση του πληρωμενου σεξ.Κοιτατε να χαιρεστε και να απολαμβενετε τις στιγμες γιατι αυτες μενουν στο τελος.Και ουκ εν τω πολλω το ευ.ΤΟ καλο δεν ειναι στα πολλα .Για ποικιλια καπου καπου κανω δωρο στον εαυτο μου και 1 με 40 που εχει τσιμπουκακι γυμνο με μεγαλη απολαυση.50 το πηγαν;;; για Ελλαδα των μελλοντικων 400 ευρω μισθων;;
Αα ρε Εμμα ποτε θα το κανεις 60;;;
Αποχη παιδια!!! Μακρια...
Στην Αθηνα καποτε πηγαν να κανουν το 10αρικο 15ευρω σε καποια μαγαζια και οι Αθηναιοι αποχη.....
Οποτε το αφησανε στο 10ρικο...
Μην πατε με 40 και 50 ειναι πολλα...ειναι ιδιες τιμες εξωτερικου!!!
Ειμαι περιεργος ομως τον χειμωνα πως θα την βγαλετε λογω του μειωμενου φετινου τουρισμου...
Προτινω αποχη για να μειωσουν τις τιμες...
Τις φέτες που τις είδες;στις φωτο ενα γυμνασμενο σωμα φαινεται και απο κοντα φετες ειναι ,χθες την ειδα
Ευχαριστω ...λογικα θα πιανει δουλεια 16:00.Βραδινή στο τρίτο στο βάθος. Μέχρι τις 12 όμως. Μόλις έφυγε. Συμπτωματικά είπαμε και γειά..... προ λιγου
Μελος απο το 2010 και ρωτας τετοια πραματα? Η απαντηση λοιπον ειναι, μπαινεις στο χιλιο γραμμενο σαιτ και βλεπεις μονος σου Η παρε τηλεφωνο και ρωτα.Η Αντριανα Ντε Λα Τουμπανιεθ εξακολουθει να απογοητευει η θυμηθηκε τον παλιο καλο εαυτο της;
Που μπορουμε να την βρουμε;
Πρέπει να δεις στο γνωστό σαιτ που γράφει τις βάρδιες και ποιες κοπέλες δουλεύουν που...Έχει πάει κανείς μετά τις 1 το βράδυ? Ξέρετε τι κοπέλες υπάρχουν στα στούντιο εκείνες τις ώρες??
Περασμα απο Ατζελινα. Μια χαρα συνευρεση.Μικρουλα με σφιχτο κορμακι ζουμερο, καλη πιπα. Δεν βιαζοταν,ισως επειδη με ηξερα. Μια δοκιμη αξιζει αν θελει κσποιος.
Νικ. Ουρανου 26 αν θυμαμαι καλα. Αναμεσα σε αυτο που ηταν η Σαντρα στη γωνια κ η Μιρελα στο πρασινοΣε ποιο ευαγές ίδρυμα την βρίσκουμε την εν λόγω κοπελιά ;