Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
σημερα στις 6 στημ εμμα μετα απο 3 χρονια. η κοπελα μενει μουναρα, πανέμορφη και κωλαρα. μπηκα με χαλαρο 50 που δεν. ηταν τελικα χαλαρο αλλα ισως ηταν το πιο αντικρισιμο ποσό που εδοσα ποτε.

κι εχει:

καταρχας μολις την ξαναειδα στο σαλοναρισμα μου γινε η πουτσα καγκελο. ετσι με βρηκε. στην αναμονη. γενικα η τυπισα δινει βαση στην καθαριοτητα ασχετα πουτο είχα κανει.

τσιμπουκι πολυ καλο με βαρεμα στην γλώσσα, με πηδηξε απο πανω και ζητησα αναποδα για να την βλεπω. δεν εγινε και. γρηγορα την γυρηδα στα 4.με το προγραμμα πιοχαλαρο πεσαν φιλακια, γλυψιμο ρογας κλπ.

πιανοντας τα κωλομερια της και βαροντας δυνατα πανω στον πεο μου κι αυτην απο πανω, της ειπα γυρνα θελω να βλεπω τον κωλο σου, εχυσα οπως καθε φορα μαζι της στο ουτε 1 λεπτο και γενικα δεν χυνω ευκολα.

προσοχη... δεν εφυγε. μετα συνεχισαμε με μασαζ, μασαζ κανονικο παιδες που οχι μονο το προτεινε αλλα με επεισε να μεινω γιατι αυτο ζητησα και περιλαμβανεται στο προγραμμα με διαρκεια.

τι παρατηρισησεις θα εκανα?

τιποτα. να ειναι ισως λιγο πιο πρόστυχη. θα χυναμε πριν μπουμε. ειλικρινα!!!!!!!!
50 το πηγαν;;; για Ελλαδα των μελλοντικων 400 ευρω μισθων;;
Αα ρε Εμμα ποτε θα το κανεις 60;;;
Αποχη παιδια!!! Μακρια...
Στην Αθηνα καποτε πηγαν να κανουν το 10αρικο 15ευρω σε καποια μαγαζια και οι Αθηναιοι αποχη.....
Οποτε το αφησανε στο 10ρικο...
Μην πατε με 40 και 50 ειναι πολλα...ειναι ιδιες τιμες εξωτερικου!!!
Ειμαι περιεργος ομως τον χειμωνα πως θα την βγαλετε λογω του μειωμενου φετινου τουρισμου...
Προτινω αποχη για να μειωσουν τις τιμες...

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
50 το πηγαν;;; για Ελλαδα των μελλοντικων 400 ευρω μισθων;;
Αα ρε Εμμα ποτε θα το κανεις 60;;;
Αποχη παιδια!!! Μακρια...
Στην Αθηνα καποτε πηγαν να κανουν το 10αρικο 15ευρω σε καποια μαγαζια και οι Αθηναιοι αποχη.....
Οποτε το αφησανε στο 10ρικο...
Μην πατε με 40 και 50 ειναι πολλα...ειναι ιδιες τιμες εξωτερικου!!!
Ειμαι περιεργος ομως τον χειμωνα πως θα την βγαλετε λογω του μειωμενου φετινου τουρισμου...
Προτινω αποχη για να μειωσουν τις τιμες...
Mεγαλη κουβεντα η αποχη,δεν βρισκει εφαρμογη γιατι τα πορτοφολια δεν ειναι ιδια οπως και οι αναγκες ειναι διαφορετικες,αλλος 1και ακριβοαλλα να αξιζει κατα τη γνωμη του,αλλος 5 με λιγοτερο διαλεγμα.Προσωπικα χρονια τωρα προτιμω τα 5 των 30 στην πολη μας και δοξα τον παναγαθο περναω φινα.Βεβαιως στην Αθηνα μπορεις να βρεις 5 για 50 ,η 5 για 100 ευρω,αλλα για εμας μια καθοδος εχει και αλλα εξοδα,μονο αν κατεβεις για επαγγελματικους λογους εχει νοημα ο συνδυασμος.Παλια ειχα ενα γνωστο που ελεγε"Δεν ειμαι πλουσιος για να αγοραζω φθηνα"και εννοουσε οτι τελικα καταληγει ακριβο επειδη ειναι ευτελες και χαλαει γρηγορα.Νομιζω οτι ταιριαζει το ¨"παν μετρον αριστον "των προγονων μας στην περιπτωση του πληρωμενου σεξ.Κοιτατε να χαιρεστε και να απολαμβενετε τις στιγμες γιατι αυτες μενουν στο τελος.Και ουκ εν τω πολλω το ευ.ΤΟ καλο δεν ειναι στα πολλα .Για ποικιλια καπου καπου κανω δωρο στον εαυτο μου και 1 με 40 που εχει τσιμπουκακι γυμνο με μεγαλη απολαυση.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
στις φωτο ενα γυμνασμενο σωμα φαινεται και απο κοντα φετες ειναι ,χθες την ειδα
Τις φέτες που τις είδες;
Ένα κανονικό μπαζο είναι που δε θα γυρνούσε ούτε ναυτικός στο δρόμο να την δει,όχι να πληρώσει για να γαμησει...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Η θεια Nicole ειναι σε καποιο εκ των τριδυμων και σε ποια βαρδυα;

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Βραδινή στο τρίτο στο βάθος. Μέχρι τις 12 όμως. Μόλις έφυγε. Συμπτωματικά είπαμε και γειά..... προ λιγου

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πλεον η Ατζελινα που δουλευε πιστσα, μια κοντη γλυκια στο προσωπο, ρουμανα δηλωνε, δουλευει σαυτο που δουλευε η Καρινα η ουκρανεζα. Αναμεσα στην Μιρελα κ στο γωνιακο που ηταν κάποτε η Σαντρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Η Αντριανα Ντε Λα Τουμπανιεθ εξακολουθει να απογοητευει η θυμηθηκε τον παλιο καλο εαυτο της;
Που μπορουμε να την βρουμε;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Η Αντριανα Ντε Λα Τουμπανιεθ εξακολουθει να απογοητευει η θυμηθηκε τον παλιο καλο εαυτο της;
Που μπορουμε να την βρουμε;
Μελος απο το 2010 και ρωτας τετοια πραματα? Η απαντηση λοιπον ειναι, μπαινεις στο χιλιο γραμμενο σαιτ και βλεπεις μονος σου Η παρε τηλεφωνο και ρωτα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μαπα το καρπουζι.Την τουμπανιεθ την μαζεψαν απο το σαιτ...μαλλον λογο μεταλλαξης Δ και λογο μετρων τριγυρω στην Ευρωπη δεν θα σκασει μυτη.Τωρα οσοι λενε οτι δεν ειναι καλη και οτι απο υπηρεσιες λιγα πραγματα εγω εχω εντελως διαφορετικη αποψη.Με την τουμπανιεθ τα κανω ολα και οταν λεμε ολα εννοω ολα.Το μονο κακο δεν δινει κωλαρακο(την ειχα ταξει μεχρι και 150 ευρω για φουλ προγραμμα μεσα με κωλο και μου εριξε ακυρο).Παντως κωλοδαχτυλα εβαζα χωρις μα και μου :cheesy: Τωρα στο θεμα της εμφανισης ειναι ενα καλοστεκουμενο μιλφ, ελαφρος αδυνατησμενη θα ελεγα απο την τελευταια φορα που την ειδα.Προσωπο σπασμενο πλεον αλλα εξακολουθει να θυμιζει Πετρουλα Κωστιδου στο πιο σκυλε.Σιγουρα δεν ειναι μοντελο αλλα για να ζησεις κατασταστασεις brazzers ειναι μια αξιολογη επενδυση.Προσωπικα δεν εχω περασει ποτε μου ασχημα με Αντριανα γι'αυτο και ειμαι πελατης της χρονια ολοκληρα.Anyway 2 πουτσους εριξα προχθες στις 2 Ελενες και ειδα οτι στα σπιτακια οι πακιστανοι πανε και ερχονται....τωρα ποιες κοπελες τους βαζουν μεσα αυτους τους μπιχλες ειναι κατι το οποιο δεν το γνωριζω.Στην Ελενα την Ρουμανα με τα γαλαζια ματια που μπηκα η Τσατσα τους εδιωχνε αλλα αυτοι δεν εφευγαν.Η αστυνομια ανυπαρκτη κλασσικα....δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο ολοι αυτοι να ειναι νομιμα στην χωρα μας και με χαρτια.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Πριν κάνα 2 μέρες σακάτεμα την Έλενα στο Venus, μακρυά πλεξουδάκια τα μαλλιά, κωλάρα να ξεχειλίζει, ωραίο βυζάκι 2-3άρι, ωραίο δέρμα, ωραίο μουνάκι και αρκετά χαμουρέματα.
Ορμάτε μάγκες, να είστε καθαροί, ήρεμοι και θα περάσετε καλά.
Από μένα είναι Ναι, θα ξαναπροτιμηθεί, γιατί την έσπασα σε πολλές και καλές στάσεις.
Παράβολο των 50.
Θα ανέβει κριτική μόλις μπορέσω να γράψω.

Μετά τιμής
GALLAS

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Δίπλα στο MEDUSA πριν μέρες βρήκα ένα μικρό ονόματι ΑΛΙΣΙΑ.
Πολύ ωραίο το μικρό, τρομερή αφή το δερματάκι της, τρυφερό βυζάκι 2 άρι γεμάτο, πολύ ωραίο προσωπακι, σου εκπέμπει καθαριότητα.
Τσαλάκωμα δεξιά αριστερά πάνω κάτω, θέλει καθοδήγηση αλλά αξίζει 1-2 φορές για σπάσιμο. Ψιλοαντέχει...
Καλό Βόλι όποιος πάει.
Τίμημα 40 γυμνό με γλυφομουν.....
Τα σέβη μου!!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Έχει πάει κανείς μετά τις 1 το βράδυ? Ξέρετε τι κοπέλες υπάρχουν στα στούντιο εκείνες τις ώρες??
Πρέπει να δεις στο γνωστό σαιτ που γράφει τις βάρδιες και ποιες κοπέλες δουλεύουν που...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Έχω γράψει σημερα 9 κριτικές απο επισκεψεις που εγιναν τελευταια και δημοσιοποιηθηκαν μονο οι 3.Γιατι ετσι?
Εκκρεμουν κριτικες για 1)ντανιελα 2)μονικα 3)σαρα 4)αννα 5)αλεξια 6)μια μικρη στο μέδουσα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Περασμα απο Ατζελινα. Μια χαρα συνευρεση.Μικρουλα με σφιχτο κορμακι ζουμερο, καλη πιπα. Δεν βιαζοταν,ισως επειδη με ηξερα. Μια δοκιμη αξιζει αν θελει κσποιος.

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Περασμα απο Ατζελινα. Μια χαρα συνευρεση.Μικρουλα με σφιχτο κορμακι ζουμερο, καλη πιπα. Δεν βιαζοταν,ισως επειδη με ηξερα. Μια δοκιμη αξιζει αν θελει κσποιος.

Σε ποιο ευαγές ίδρυμα την βρίσκουμε την εν λόγω κοπελιά ;

Alexandros55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2021
Κριτικές
3
Like
249
Πόντοι
20
Η μανταλένα από βέγκας φάνηκε παιδιά?