george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
================================================================================================
Για τον σαματα δεν μπορω να παρω θεση , δεν εχω παρακολουθησει το θεμα απ την αρχη
george_thess οσο μαλακας κι αν ειναι ο Αλ εχει αφησει και 5 πληροφοριες απο προσωπικη εμπειρια
εσενα ποια η σχεση σου με τον αγοραιο ερωτα ?
Αλ οσο μαλακας κι αν ειναι απ οτι ειδα η αγγελια πραγματι υπαρχει και το θεμα της υγειας ειναι πολυ σοβαρο
ισως ειπα ηδη πολλ για ενα θεμα στο οποιο ειμαι αδαης
Στο προηγουμενο λογαριασμο μου πριν το 2009 ειχα αναλυσεις και απο βαρδαρη και απο γιαννιτσων. Οταν πηγαινα, γιατι δεν πηγαινα κ καθε μερα! το θεμα δεν ειναι ομως αυτο. Δηλαδη αμα γραψω 100 κριτικες ξαφνικα θα γινω εγκυρος? Δεν το πιστευω αυτο! (και δεν το λεω για κριτικες κοριτσιων, ουτε το λεω για σενα αλ για τα ρεπορταζ) Αλλα δεν γινεται απο το πουθενα να μου κανεις επιθεση! ενας εγραψε οτι κολλησε κατι κ ειπε οτι μπορει αν ναι απο μια στο βαρδαρη (θεμα υγεια), το εκανα copy paste εδω κ αλλος αρχισε τα δικα του! και κατεθειαν τον αλλον τον εβγαλε οτι λεει μαλακιες! (χωρις να ξερει αν ιχυει η οχι)! Που ουτε εγω ξερω! Στις πιατσες ενας ειπε για μια τρβ στη γιαννιτσων και κατευεθειαν ο pacino να τον κανει επιθεση και του βγαλει ακυρο! (alpacino τοποθετησου παρακαλω) Σορρυ κιολας δηλαδη που κ εγω παω μπουρδελα κ πιατσες και ανησυχω για την υγεια μου!