gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
συγνωμη ρε φιλε αλλα αυτην την πατατα πως και την προτιμησες;καμια αλλη δεν σ αρεσε;ειδες κανεναν να γραψει κανα θετικο σχολιο για δαυτην;ειπα να μην γραψω επειδη εχω χαλαστει αλλα δεν γαμιεται καλο ειναι να το ξερετε. πηγα τσαρκα με σκοπο να βρω την ηρα. δεν την βρηκα ομως. τριγυρνουσα γενικα χωρις να μ αρεσει καμια. φτανω φριξου 14 και ειναι η ανιτα. μπαινω με το απλο 40 αρι και ερχεται σε 2 λεπτα αφου αλλος πελατης δεν υπηρχε. μπαινει μεσα μ λεει ενα γεια και αρχιζει να ξεντυνεται. την πεφτω και εγω στο κρεβατι και χωρις προκαταρτικα αρχιζει πιπα. πιπα αθλια λες και κρατουσε μικροφωνο ηταν. ουτε λεπτο δεν κρατισε και μ λεει με ενα ωυχρο βλεμμα τι σταση θες? της λεω ελα κατω. την αρχιζω χαλαρα και αυτη μα και μη ποναω. καποια στιγμη μου πιανει τον πουτσο και επειδη ειχε τεραστια νυχια μου τον γρατσουναει. αστο της λεω ελα στα 4. για να μην πολυλογω την ωρα της κορυφωσης τραβιεται η γκομενα και μ λεει ποναω ρε συ. τετοια ξενερα δεν εχω φαει σε μπουρδελο ειλικρινα. φευγοντας καθομουνα και σκουπιζα το εργαλειο και μ λεει γεια σου. Δεν ηθελα να γυρισω καν να την κοιταξω και της πεταξα ενα ξερο γεια. οποτε απο μενα μαυροοοο δαγκωτο.
ο μονος λογος να παω με καποια που ολοι βριζουν θα ηταν ενδεχομενως αν την ηξερα και με ηξερε καλα και μου βγαζε γουστα......ας πουμε
δες την χτεσινη μου αναφορα....τα καλα της μερας τουλαχιστον ειναι σαρα ,ναντια ,ευα ,νικολ,μαρινα,εβελινα....εχει για ολα τα γουστα απο ηλικιες και εμφανισηΚατι καλο παιζει; Εχω καιρο να κατεβω ..
στις αμφιλεγομενα καλες θα ελεγα χριστινα και σαμπρινα.....