Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειπα να μην γραψω επειδη εχω χαλαστει αλλα δεν γαμιεται καλο ειναι να το ξερετε. πηγα τσαρκα με σκοπο να βρω την ηρα. δεν την βρηκα ομως. τριγυρνουσα γενικα χωρις να μ αρεσει καμια. φτανω φριξου 14 και ειναι η ανιτα. μπαινω με το απλο 40 αρι και ερχεται σε 2 λεπτα αφου αλλος πελατης δεν υπηρχε. μπαινει μεσα μ λεει ενα γεια και αρχιζει να ξεντυνεται. την πεφτω και εγω στο κρεβατι και χωρις προκαταρτικα αρχιζει πιπα. πιπα αθλια λες και κρατουσε μικροφωνο ηταν. ουτε λεπτο δεν κρατισε και μ λεει με ενα ωυχρο βλεμμα τι σταση θες? της  λεω ελα κατω. την αρχιζω χαλαρα και αυτη μα και μη ποναω. καποια στιγμη μου πιανει τον πουτσο και επειδη ειχε τεραστια νυχια μου τον γρατσουναει. αστο της λεω ελα στα 4. για να μην πολυλογω την ωρα της κορυφωσης τραβιεται η γκομενα και μ λεει ποναω ρε συ. τετοια ξενερα δεν εχω φαει σε μπουρδελο ειλικρινα. φευγοντας καθομουνα και σκουπιζα το εργαλειο και μ λεει γεια σου.  Δεν ηθελα να γυρισω καν να την κοιταξω και της πεταξα ενα ξερο γεια. οποτε απο μενα μαυροοοο δαγκωτο.
συγνωμη ρε φιλε αλλα αυτην την πατατα πως και την προτιμησες;καμια αλλη δεν σ αρεσε;ειδες κανεναν να γραψει κανα θετικο σχολιο για δαυτην; :think:

ο μονος λογος να παω με καποια που ολοι βριζουν θα ηταν ενδεχομενως αν την ηξερα και με ηξερε καλα και μου βγαζε γουστα......ας πουμε
Κατι καλο παιζει; Εχω καιρο να κατεβω ..
δες την χτεσινη μου αναφορα....τα καλα της μερας τουλαχιστον ειναι σαρα ,ναντια ,ευα ,νικολ,μαρινα,εβελινα....εχει για ολα τα γουστα απο ηλικιες και εμφανιση
στις αμφιλεγομενα καλες θα ελεγα χριστινα και σαμπρινα.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και επισης δεν μπορω να καταλαβω αυτη την καραμελα του τυπου....<ενοχλουνται οι γυρω κατοικοι>.
δηλαδη δε τους πειραζει που βγαινουν απο την πορτα τους και ερχονται σε επαφη με 500 κιτρινιαρηδες,τη χειροτερη βρωμορατσα στον πλανητη,και τους πειραζει αν ενδιαμεσα στα κωλομαγαζα των κινεζων υπαρχουν και 10 μπουρδελακια που θα παω εγω και ο jo να κανουμε τη δουλεια μας χωρις να ενοχλησουμε κανεναν και χωρις να ξερει κανεις τι ακριβως καναμε εκει μεσα.
Υποκριτικο δεν ειναι αυτο ρε παιδια??

Ψευτηηηηηηηης
rasprrrr.gif
[/URL] εγω στον Μυλο παω (συνηθος)

Βασικα και τους κιτρινιρηδες δε θα γουσταρουν αλλα δεν μπορουν να κανουν και τιποτα  :-
Για Βαρδαρη - Λαδαδικα συμφωνω ηταν/ειναι βολικα το μονο καλο αν γινει ο <ξεριζωμος >
ειναι οτι θα φτιατχουν καινουρια ντελα , μπορει νε μεταφερθουν τα κρεβατια , αλλα η βρομα μερικων οχι ευτηχος

Βιλα η Κριστιν βαραει κουπι μεχρι το πρωι  :S
Εμμανουελα στο τσιρκο , με την τσατσα να μην ειναι σιγουρη  :think:
Μαντζαρου η Βανεσα ( η Νατασσα επιστρεφει Τριτη )
Φριξου 14 Αννιτα ξανθια
Κωλετη  Αννιτα μελαχρινη

Ξεκωλετη Αννιτα κοκκινομαλλα και στο απεναντι η Αννιτα η καραφλη  :2funny:

Ουρανου και Ερημητη ανευ ντεντεφωνου
Οποιος ψηνετε να προσφαιρει να μαζεψουμε λεφτα να τους παρουμε 2 συσκευες ας πει ...

Αντε καλη Βδομαδα παιδια  :dancing:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
και επισης δεν μπορω να καταλαβω αυτη την καραμελα του τυπου....<ενοχλουνται οι γυρω κατοικοι>.
δηλαδη δε τους πειραζει που βγαινουν απο την πορτα τους και ερχονται σε επαφη με 500 κιτρινιαρηδες,τη χειροτερη βρωμορατσα στον πλανητη,και τους πειραζει αν ενδιαμεσα στα κωλομαγαζα των κινεζων υπαρχουν και 10 μπουρδελακια που θα παω εγω και ο jo να κανουμε τη δουλεια μας χωρις να ενοχλησουμε κανεναν και χωρις να ξερει κανεις τι ακριβως καναμε εκει μεσα.
Υποκριτικο δεν ειναι αυτο ρε παιδια??

Οι οίκοι ανοχής υπήρχαν πάντοτε στην πόλη και αποτελούσαν μέρος της κουλτούρας της. Θα θυμούνται οι παλαιότεροι  ότι μπουρδέλα υπήρχαν, σε κεντρικότατα σημεία της πόλης, όπως τα δύο δίδυμα στην περιοχή της Καμάρας 50 μέτρα κάτω από την Εγνατία, στην πλατεία Αριστοτέλους απέναντι από τα Λουτρά, στην πλατεία Ναβαρίνου και σε άλλες περιοχές, οι πιο παλιοί αν θυμούνται ας αναφέρουν. Επίσης ουδέποτε  δημιουργήθηκαν προβλήματα  από την λειτουργία των ανωτέρω οίκων, όπως ηχορύπανση, διακίνηση ναρκωτικών, αύξηση εγκληματικότητας και άλλα. Οι μόνοι που ενοχλούνταν, και ίσως να ενοχλούνται ακόμη, είναι όλοι οι ψευτοηθικολόγοι, υποστηρικτές της συντήρησης και της οπισθδρόμισης αυτής της πόλης.  :priest: :priest: :priest: :priest:  

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ειπα να μην γραψω επειδη εχω χαλαστει αλλα δεν γαμιεται καλο ειναι να το ξερετε. πηγα τσαρκα με σκοπο να βρω την ηρα. δεν την βρηκα ομως. τριγυρνουσα γενικα χωρις να μ αρεσει καμια. φτανω φριξου 14 και ειναι η ανιτα. μπαινω με το απλο 40 αρι και ερχεται σε 2 λεπτα αφου αλλος πελατης δεν υπηρχε. μπαινει μεσα μ λεει ενα γεια και αρχιζει να ξεντυνεται. την πεφτω και εγω στο κρεβατι και χωρις προκαταρτικα αρχιζει πιπα. πιπα αθλια λες και κρατουσε μικροφωνο ηταν. ουτε λεπτο δεν κρατισε και μ λεει με ενα ωυχρο βλεμμα τι σταση θες? της  λεω ελα κατω. την αρχιζω χαλαρα και αυτη μα και μη ποναω. καποια στιγμη μου πιανει τον πουτσο και επειδη ειχε τεραστια νυχια μου τον γρατσουναει. αστο της λεω ελα στα 4. για να μην πολυλογω την ωρα της κορυφωσης τραβιεται η γκομενα και μ λεει ποναω ρε συ. τετοια ξενερα δεν εχω φαει σε μπουρδελο ειλικρινα. φευγοντας καθομουνα και σκουπιζα το εργαλειο και μ λεει γεια σου.  Δεν ηθελα να γυρισω καν να την κοιταξω και της πεταξα ενα ξερο γεια. οποτε απο μενα μαυροοοο δαγκωτο.

Τι να μη γραψεις ρε αδερφε , αμα δε γραφονται αυτα τι θα ποια θα γραφονται ? οι μαλακιες οι δικιες μου στην βιλα ?  :idiot:

Εφυγες για copy paste κριτικη , μπας και σωθει κανας συναγωνιστης
μια χαρα ειναι κειμενο , ριξε και μια βαθλολογια και περαστικα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οι οίκοι ανοχής υπήρχαν πάντοτε στην πόλη και αποτελούσαν μέρος της κουλτούρας της. Θα θυμούνται οι παλαιότεροι  ότι μπουρδέλα υπήρχαν, σε κεντρικότατα σημεία της πόλης, όπως τα δύο δίδυμα στην περιοχή της Καμάρας 50 μέτρα κάτω από την Εγνατία, στην πλατεία Αριστοτέλους απέναντι από τα Λουτρά, στην πλατεία Ναβαρίνου και σε άλλες περιοχές, οι πιο παλιοί αν θυμούνται ας αναφέρουν. Επίσης ουδέποτε  δημιουργήθηκαν προβλήματα  από την λειτουργία των ανωτέρω οίκων, όπως ηχορύπανση, διακίνηση ναρκωτικών, αύξηση εγκληματικότητας και άλλα. Οι μόνοι που ενοχλούνταν, και ίσως να ενοχλούνται ακόμη, είναι όλοι οι ψευτοηθικολόγοι, υποστηρικτές της συντήρησης και της οπισθδρόμισης αυτής της πόλης.  :priest: :priest: :priest: :priest:  
μα το νοημα ειναι οτι εγω ας πουμε στο Βαρδαρη μπορει να κανω και 15 καταθεσεις το χρονο που ηταν εκτος προγραμματος.Μονο και μονο δηλαδη επειδη βρεθηκα προς τα εκει δηλαδη λογω κεντρου...
κατι αντιστοιχο μπορει να συμβει και προς το Μυλο.πας στα μπουζουκια,βλεπεις το μπουρδελο μπαινεις σε πειρασμο....
αν λοιπον πανε σε ενα απομονωμενο μερος θα πρεπει να πηγαινει κανεις αποκλειστικα γι'αυτο το λογο.Δεδομενου οτι και τωρα βαρανε μυγες στα σπιτια θεωρω οτι δε τους συμφερει καθολου και αυτους το να μεταφερθουν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ειπα να μην γραψω επειδη εχω χαλαστει αλλα δεν γαμιεται καλο ειναι να το ξερετε. πηγα τσαρκα με σκοπο να βρω την ηρα. δεν την βρηκα ομως. τριγυρνουσα γενικα χωρις να μ αρεσει καμια. φτανω φριξου 14 και ειναι η ανιτα. μπαινω με το απλο 40 αρι και ερχεται σε 2 λεπτα αφου αλλος πελατης δεν υπηρχε. μπαινει μεσα μ λεει ενα γεια και αρχιζει να ξεντυνεται. την πεφτω και εγω στο κρεβατι και χωρις προκαταρτικα αρχιζει πιπα. πιπα αθλια λες και κρατουσε μικροφωνο ηταν. ουτε λεπτο δεν κρατισε και μ λεει με ενα ωυχρο βλεμμα τι σταση θες? της  λεω ελα κατω. την αρχιζω χαλαρα και αυτη μα και μη ποναω. καποια στιγμη μου πιανει τον πουτσο και επειδη ειχε τεραστια νυχια μου τον γρατσουναει. αστο της λεω ελα στα 4. για να μην πολυλογω την ωρα της κορυφωσης τραβιεται η γκομενα και μ λεει ποναω ρε συ. τετοια ξενερα δεν εχω φαει σε μπουρδελο ειλικρινα. φευγοντας καθομουνα και σκουπιζα το εργαλειο και μ λεει γεια σου.  Δεν ηθελα να γυρισω καν να την κοιταξω και της πεταξα ενα ξερο γεια. οποτε απο μενα μαυροοοο δαγκωτο.
στην ξανθια Αννιτα αναφερεσαι εσυ??υποτιθεται αυτη ειχε βελτιωθει οταν μεταφερθηκε στο Φριξου 14.
επισης η μεγαλη φολα ηταν η μελαχρινη Αννιτα σ'αυτο το σπιτι γι'αυτο ρωταω.
το'χει το ονομα φαινεται...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μα το νοημα ειναι οτι εγω ας πουμε στο Βαρδαρη μπορει να κανω και 15 καταθεσεις το χρονο που ηταν εκτος προγραμματος.Μονο και μονο δηλαδη επειδη βρεθηκα προς τα εκει δηλαδη λογω κεντρου...
κατι αντιστοιχο μπορει να συμβει και προς το Μυλο.πας στα μπουζουκια,βλεπεις το μπουρδελο μπαινεις σε πειρασμο....
αν λοιπον πανε σε ενα απομονωμενο μερος θα πρεπει να πηγαινει κανεις αποκλειστικα γι'αυτο το λογο.Δεδομενου οτι και τωρα βαρανε μυγες στα σπιτια θεωρω οτι δε τους συμφερει καθολου και αυτους το να μεταφερθουν

Αν θέλουν να φτιάξουν μπουρδελοπολειτία ας φτιάξουν επικουρικά. Τα υπάρχοντα σπιτάκια όμως δεν πρέπει να πειραχτούν καθόλου και να επαναλητουργήσουν άμεσα τα κλειστά.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
στην ξανθια Αννιτα αναφερεσαι εσυ??υποτιθεται αυτη ειχε βελτιωθει οταν μεταφερθηκε στο Φριξου 14.

τι να βελτιωθει ?...  αν δε το εχει η γκομενα ...
δεν την εχω παρει αλλα δε με τραβαει ...
κριμα η τσατσα η πρωινη < εμεις θελουμε να περναει ακλα ο πελατης πανω απ ολα γιαυτο εχουμε επιλεγμενα κοριτσια >
το λεει και το πιστευει η καημενη ...
ενα πρωι που ειχε την Λιλη ολα αυτα ....

Η μελαχρινη  εφυγε τραγουαει κωλετη Αυτη την ωρα εχουν ντουετο  :dancing:
οπιος γουσταρει ας παει στην Λημνου τερμα πανω γωνια να την ακουσει την πατατα ... Στερεο  :dancing:

www.imagerous.com/] [/URL]

:2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

ναι σε αυτην με το babyface. τουλαχιστον βγηκε μια ακρη σημερα. οπου ανιτα μακρυααα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά καμιά βραδιν'ή αναφορά για σήμερα έχουμε? τσίρκο και ματζάρου ποίες..τραγουδάνε??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι σε αυτην με το babyface. τουλαχιστον βγηκε μια ακρη σημερα. οπου ανιτα μακρυααα

Εσυ το εμαθες το ποιημα , την κριτικη μη ξεχασεςι
Σωσε και συ εναν συναγωνιστη , μπορεις

Σαν την Λουκα εχω καταντησει που ελεγε Ντροπη σου , Ντροπη σου , Ντροπη σου , Ντροπη σου ,
ετσι γω .. να γραφεις να γραφεςι να γραφεις να γραφεις

greeklove27

εχουμε μολιος λιγα ποστ πριν  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδιά καμιά βραδιν'ή αναφορά για σήμερα έχουμε? τσίρκο και ματζάρου ποίες..τραγουδάνε??
τα  ειπε ρε παραπανω ο τζο.....εμμανουελα(καλη) βανεσα(ψηλη με μεγαλο βυζι,αγγουρι -κομοδινο εντος)....

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ευχαριστώ!προφανώς για εμμαουέλλα μας βλέπω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προσωπικα παντως οπως βλεπετε προτιμω την πρωινη βαρδια και νομιζω γενικα εχει καλυτερα τεμαχια παντα....συμβουλευω οσους μπορουν να κανουν το ιδιο....ειδικα στο ανοιγμα και μεσημερια ειναι και τα κοριτσια πιο χαλαρα και ανετα απο χρονο....γνωμη μου......

greeklove ΑΝ κανεις βολτα δες και νικολ και ενημερωσε λιγο για λαφαμ ,κατεχακη και νικηφορου ουρανου τι παιζει βραδυ.....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Εσυ το εμαθες το ποιημα , την κριτικη μη ξεχασεςι
Σωσε και συ εναν συναγωνιστη , μπορεις

Σαν την Λουκα εχω καταντησει που ελεγε Ντροπη σου , Ντροπη σου , Ντροπη σου , Ντροπη σου ,
ετσι γω .. να γραφεις να γραφεςι να γραφεις να γραφεις

greeklove27

εχουμε μολιος λιγα ποστ πριν  :idiot:

το εχω στειλει ειδη με copy paste  :rockon: :rockon:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
έχεις απόλυτο δίκαιο. πρωϊνή βάρδια αυτή τη στιγμή είναι (στο σύνολο, εκτός απο εμμαουέλα) πολύ καλύτερα. δυστυχώς δεν παίζει για μένα προωίνή βάρδια. για το βράδυ, λα φαμ δεν ξέρω, για κατεχάκη είναι κυριολεκτικά τζόκερ το τι θα σου κάτσει, και πιθανότατα δεν θα λέει τίποτε, για νικοφόρου μόνο η νατάλια, την οποία την έχω πάρει 3 φορές, απο τις οποίες η 1 απίθανη με σεξ σοου, η 2η μέτρια κα η 3η πανάθλια.οπότε πάλι λαχείο. η εβελύνα βράδυ στο τσίρκο καλή, φιλότιμη, αλλά ρε παιδιά παρότι προσπαθεί να βγάλει τα λεφτά της, εμένα προσωπικά δεν με καταφέρνει... τέλος πάντων όπως είπε και συναγωνιστής πιο πάνω, θεωρώ αυτά είναι α) θέματα γούστου και β) πως θα την βρεις την γκόμενα εκείνη την ώρα, πόσο κουρασμένη θάναι, κλπ. βεβαίως δεν πάβουν να υπάρχουν τα κομοδίνα, τα οποία παραμένουν κομοδίνα. τέλος, ως προς την καρίνα στο κατεχάκη, εγώ την πέτυχα σε καλή στιγμή, πέρασα καλά, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα οπωσδήποτε.. γούστα είναι αυτά. καλό βράδυ!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
έχεις απόλυτο δίκαιο. πρωϊνή βάρδια αυτή τη στιγμή είναι (στο σύνολο, εκτός απο εμμαουέλα) πολύ καλύτερα. δυστυχώς δεν παίζει για μένα προωίνή βάρδια. για το βράδυ, λα φαμ δεν ξέρω, για κατεχάκη είναι κυριολεκτικά τζόκερ το τι θα σου κάτσει, και πιθανότατα δεν θα λέει τίποτε, για νικοφόρου μόνο η νατάλια, την οποία την έχω πάρει 3 φορές, απο τις οποίες η 1 απίθανη με σεξ σοου, η 2η μέτρια κα η 3η πανάθλια.οπότε πάλι λαχείο. η εβελύνα βράδυ στο τσίρκο καλή, φιλότιμη, αλλά ρε παιδιά παρότι προσπαθεί να βγάλει τα λεφτά της, εμένα προσωπικά δεν με καταφέρνει... τέλος πάντων όπως είπε και συναγωνιστής πιο πάνω, θεωρώ αυτά είναι α) θέματα γούστου και β) πως θα την βρεις την γκόμενα εκείνη την ώρα, πόσο κουρασμένη θάναι, κλπ. βεβαίως δεν πάβουν να υπάρχουν τα κομοδίνα, τα οποία παραμένουν κομοδίνα. τέλος, ως προς την καρίνα στο κατεχάκη, εγώ την πέτυχα σε καλή στιγμή, πέρασα καλά, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα οπωσδήποτε.. γούστα είναι αυτά. καλό βράδυ!

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ολες τις πουτανες τις εχεις περασεςι μια κριτικη δεν εγραψες :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

πηρα τηλεφωνο την κουμπαρα μου στο τσιρκο να μη σου ανοιξει  :birdman:

louka.gif

το εχω στειλει ειδη με copy paste  :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
+100000

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Μίνι τσάρκα σήμερα κατα τις 13:30...

Κωλέττη η Νικόλ,δεν την είδα,τηλεφωνικώς το έμαθα,η Αφροδίτη απο βδομάδα είναι αδιάθετη :-...
Μαντζάρου η Σάρα,βυζάρες,καλές κριτικές αλλά χοντρούλα για τα γούστα μου.Η Νατάσσα θα επιστρέψει μαλλον μέσα στην εβδομάδα,άγνωστο πότε ακριβώς...
Συνέχεια στο Βαρδάρη,Σαπφούς 20 η επίσης ευτραφής Νταϊάνα,τουλάχιστον όσο περίμενα να βγει απολάμβανα έναν απίστευτο διάλογο μεταξύ φευγάτου/σουρωμένου πελάτη κ τσατσάς :2funny:...
Δεν είχα άλλη επιλογή,με τα στανταράκια μου να λείπουν,κατευθύνθηκα στο νούμερο 3 της κατάταξης την Ίρα,όπου κ κατέθεσα με το απλό των 30Ε
Καλά, ο χώρος δεν την παλεύει, τουαλέτα δεν έχουν καλά καλά,τα δωμάτια ότι να ναι,αλλά τίποτα απο αυτά δεν έχει σημασία,απο τη στιγμή που η Ίρα μπαίνει στο δωματιο,το βλέμμα μου καρφώνεται μόνο επάνω της.
Παθιασμένο,κορυφαίο τσιμπούκι κ ωραίο σεξ στα 4 αρχικά κ μετά ιεραποστολικά.
Πολύ καλή η κοπέλα,ευχάριστη,καλή επαγγελματίας,δεν είναι κ το απόλυτο γαμήσι,αλλά για 30 ευρά είναι πολύ καλό value for money

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Μίνι τσάρκα σήμερα κατα τις 13:30...

Κωλέττη η Νικόλ,δεν την είδα,τηλεφωνικώς το έμαθα,η Αφροδίτη απο βδομάδα είναι αδιάθετη :-...
Μαντζάρου η Σάρα,βυζάρες,καλές κριτικές αλλά χοντρούλα για τα γούστα μου.Η Νατάσσα θα επιστρέψει μαλλον μέσα στην εβδομάδα,άγνωστο πότε ακριβώς...
Συνέχεια στο Βαρδάρη,Σαπφούς 20 η επίσης ευτραφής Νταϊάνα,τουλάχιστον όσο περίμενα να βγει απολάμβανα έναν απίστευτο διάλογο μεταξύ φευγάτου/σουρωμένου πελάτη κ τσατσάς :2funny:...
Δεν είχα άλλη επιλογή,με τα στανταράκια μου να λείπουν,κατευθύνθηκα στο νούμερο 3 της κατάταξης την Ίρα,όπου κ κατέθεσα με το απλό των 30Ε
Καλά, ο χώρος δεν την παλεύει, τουαλέτα δεν έχουν καλά καλά,τα δωμάτια ότι να ναι,αλλά τίποτα απο αυτά δεν έχει σημασία,απο τη στιγμή που η Ίρα μπαίνει στο δωματιο,το βλέμμα μου καρφώνεται μόνο επάνω της.
Παθιασμένο,κορυφαίο τσιμπούκι κ ωραίο σεξ στα 4 αρχικά κ μετά ιεραποστολικά.
Πολύ καλή η κοπέλα,ευχάριστη,καλή επαγγελματίας,δεν είναι κ το απόλυτο γαμήσι,αλλά για 30 ευρά είναι πολύ καλό value for money
ακομα?
ποσες μερες εχει περιοδο αυτη η γυναικα?
την τριτη που μας περασε πηγα κ ειπε απο βδομαδα γιατι εχει περιοδο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom