yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Αλλος πηγε..και μου ειπε οτι αν δεν πληρωσεις παραπανω δεν κανει οτι εκανε παλια.Όταν λες άλλαξε τι εννοείς φίλε;
Αλλος πηγε..και μου ειπε οτι αν δεν πληρωσεις παραπανω δεν κανει οτι εκανε παλια.Όταν λες άλλαξε τι εννοείς φίλε;
Με το pimp τι θα γινει τωρα;Sos...sos....sos.....
Το Αλβανακι εκδιώχθηκε....((... Τέλος...)).... απο Νικηφόρου ουρανού 1β...Μπροστά απο το pimp....
Το ασχημόπαππο...μετακόμισε....
Πήγε αλλου να Σκόρπισει την ....((...ασθένεια...))....την Μποχα......Προσοχή......
Μινωταυρου 16...((. Κίνδυνος....))...ΘΑΝΑΤΟΣ...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑ....!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑ...!!!!.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΑΑΑ..
ΝαιΣΑΜΠΡΙΝΑ ΣΤΟ πΟΙΖΟΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΤΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΡΙΤΙΚΗ;
Την έχεις πάρει μάγκα?Κάνω εικόνα να έχεις γυναίκα την καρίνα!!!!! Όλη μερα deep throat. Πραγματική ευτυχία
Εγώ την πήρα πρώτη φορά φέτος, δεν ξέρω πως ήταν παλιά για να κάνω σύγκριση. Μια χαρά ήταν σε απόδοση, και σε άνεση χρόνου χωρίς βιασύνες.Καλησπέρα στην παρέα...έχει πάει κανένας τώρα τελευταία στην Νικόλ την Γαλλίδα? Έχω να πάω μαζί της πάρα πολλά χρόνια και αναρωτιέμαι αν έχει χαλάσει πολύ( αποδοση-εμφανιση)
ισχύει.Αλλος πηγε..και μου ειπε οτι αν δεν πληρωσεις παραπανω δεν κανει οτι εκανε παλια.
Νομιζω πως ειναι underrated,μια φορα περασα μαζι της και γουσταρε δυνατο πιστονιασμαΗ Άννα ήταν στα παρανταις, πιθανόν και να είναι ακόμα, η Ντόνα εμφανιζόταν στο καινούργιο δίπλα από της αφρουλας. Νομίζω την είχα δει και σε ρόλο τσατσας. Η Ντόνα πως ήταν μέσα στο δωμάτιο; Την είχα πάρει πολύ παλιά και δεν θυμάμαι τίποτα.
και γω παραντάις την είχα δει....ψιλοέστρωσε από τότε που ήταν εκεί λας, τώρα δεν είχε πολλα σπυριά.....ψήθηκα για ένα....αλλά δε με τράβηξε-δε θυμμάμαι γτ.Μάγκες αφήνω 2 ονόματα από Λας Βέγκας πλέον δεν τις βρίσκω πουθενά Ντόνα και Άννα με σπυριά ξέρει κανείς αν συνεχίζουν κάπου αλλού?
Με τ'ονομα Άννα συνεχίζει ακόμα; Και τι βάρδια;και γω παραντάις την είχα δει....ψιλοέστρωσε από τότε που ήταν εκεί λας, τώρα δεν είχε πολλα σπυριά.....ψήθηκα για ένα....αλλά δε με τράβηξε-δε θυμμάμαι γτ.
Πάντως γαμιέται καλά!!της το δίνω αυτό, κοπροσκυλοπουτανάκι το στεγνό!!! Ωραίο λεξιλόγιο πρωί πρωί....., με καύλες εξυπνήσαμεν!!!χαχχα
Τα σέβη μου παιχτρόνια!!
Δεν βαριεσαι να κανεις κλωνους συνεχεια;Με τ'ονομα Άννα συνεχίζει ακόμα; Και τι βάρδια;
Τι εννοείς;Δεν βαριεσαι να κανεις κλωνους συνεχεια;
Θα σε μπερδεψα με αλλον μαλλον.Τι εννοείς;
Και εγώ ψήνομαι να πάω. Δεν υπάρχει τίποτα σε σχόλιο?Αλίκη τελικά πήγε κάνεις? Είναι όντως sub?
Την Αντριαννα μηπως λετε απο τα παρανταις; που εχει παρει κατι κιλακια τελευταια. Δυνατο βυζι και στο προσωπο φαινεται πως ειχε εντονη ακμη αλλα εχει ηρεμησει τωρα.Με τ'ονομα Άννα συνεχίζει ακόμα; Και τι βάρδια;
ηταν μια Σοφια χθες στο diamondΗ Σοφια σπο golden lips σταματησσ;
Στο αλλο site δεν την εχει!