You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (3 μέλη και 103 επισκέπτες)
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Oκ... ειναι η ιδια απο το golden?Την Αντριαννα μηπως λετε απο τα παρανταις; που εχει παρει κατι κιλακια τελευταια. Δυνατο βυζι και στο προσωπο φαινεται πως ειχε εντονη ακμη αλλα εχει ηρεμησει τωρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηταν μια Σοφια χθες στο diamond
Μαλον αυτη πρεπει να ειναι...
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Μάγκες υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που θα μπορούσε να κάνει παράπονα ένας πελάτης γενικά σε κάποιο μαγαζι;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Ναι, τα παραπονα τα κανεις στις τσατσαδες!Μάγκες υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που θα μπορούσε να κάνει παράπονα ένας πελάτης γενικά σε κάποιο μαγαζι;
Akisssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.......
ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΜΕ
ΣΡΑΒΩΜΑΡΑ....ΑΛΗΘΩΡΑ ΜΑΤΙΑ....ΧΟΝΤΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΣΤΡΑΒΑ ΔΟΝΤΙΑ....ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....
Η ΚΥΡΙΑ .....που όταν σε βλέπει.....λέει.....((...ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ΜΑΛΑΚΑ....))...
.((.....ΕΡΩΤΗΣΗ....))....
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....?????...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ....!!!!..ΕΛΕΟΣ....
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 16....
ΜΑΚΡΙΑ.....ΜΑΚΡΙΑΑΑ....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ....!!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΜΕ
ΣΡΑΒΩΜΑΡΑ....ΑΛΗΘΩΡΑ ΜΑΤΙΑ....ΧΟΝΤΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΣΤΡΑΒΑ ΔΟΝΤΙΑ....ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....
Η ΚΥΡΙΑ .....που όταν σε βλέπει.....λέει.....((...ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ΜΑΛΑΚΑ....))...
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....?????...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ....!!!!..ΕΛΕΟΣ....
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 16....
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Έχεις σπάσει αρχιδια ρε μλκ συνέχεια τις ίδιες μαλακιεςΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.......
ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΜΕ
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 16....
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Η Ντόνα το γύρισε σε τσατσα; Δεν το γνώριζα. Κατά τη γνώμη μου 40 χρόνων ειναι είχε ακόμα να δώσει. Πρωινή την είδες δίπλα στης αφρούλας;Η Άννα ήταν στα παρανταις, πιθανόν και να είναι ακόμα, η Ντόνα εμφανιζόταν στο καινούργιο δίπλα από της αφρουλας. Νομίζω την είχα δει και σε ρόλο τσατσας. Η Ντόνα πως ήταν μέσα στο δωμάτιο; Την είχα πάρει πολύ παλιά και δεν θυμάμαι τίποτα.
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Η Ντόνα ήταν στον Νικηφορου Ουρανού 1 δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη και η Αννα ή Αντριάννα είναι σταθερά πρωί στα Paradais.Μάγκες αφήνω 2 ονόματα από Λας Βέγκας πλέον δεν τις βρίσκω πουθενά Ντόνα και Άννα με σπυριά ξέρει κανείς αν συνεχίζουν κάπου αλλού?
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ φιλεΗ Ντόνα ήταν στον Νικηφορου Ουρανού 1 δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη και η Αννα ή Αντριάννα είναι σταθερά πρωί στα Paradais.
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Είναι σοβαρό κριτήριο να φας πόρτα από σπίτι επειδή δεν ήθελες να κάνεις μπάνιο;
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Χαιρετίζω τους συναγωνιστές! Χθες βράδυ που λέτε έκανα μια τσάρκα στα γνωστά λημέρια! Είχε μπόλικη κίνηση η περιοχή, και δεν γύρισα πολύ! Πήγα στα Βεγκας, στο ένα που είναι μόνο του είχε την θεία σουζι και ένα άλλο πιτσιρίκι κάτω τον 25! Όμορφη φατσούλα βυζι πλάκα αλλά ωραίο κωλαρακι! Το λιμπίστηκα για το νεαρό την ηλικίας και το πετιτ κορμάκι, αλλά δίστασα να μπω! Αν το κάρφωσε κανένας ας μας δώσει τα φώτα του!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Ναι αν βρωμαγες στα δυο μετρα.Είναι σοβαρό κριτήριο να φας πόρτα από σπίτι επειδή δεν ήθελες να κάνεις μπάνιο;
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Τουλάχιστον μου δώσε τα λεφτά πίσω.Ναι αν βρωμαγες στα δυο μετρα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
και γιατι δεν εκανες μπανιο;Τουλάχιστον μου δώσε τα λεφτά πίσω.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Σ απανταω εδω. μου ετυχε πριν χρονια παρομοιο σκηνικο, στις νταλικες στο παρκινγκ μια ομορφη πιτσιρικα με γυαλια αν θυμαστε.. ειχε και πολυ δουλεια, αλλα ηταν λιγο περιεργη με την καθαριοτητα.. τοτε ειχα κατι λεκεδες στην κοιλια..μαλλον ειχα κολλησει απο κοπελα που ειχε..και αυτη, τα ειχε κολλησει απο σκυλια, χαιδευε συχνα κατι αδεσποτα.. δεν ειχα δωσει σημασια και βασικα δεν ηξερα τι ειναι..και λεω θα φυγουν, μολις τα ειδε στο δωματιο αμεσως μου ζητησε να φυγω.. μου εδωσε και τα λεφτα πισω, πηγα μετα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι κολλητικα, πηρα χαπια και περασαν.. δεν ηταν επικινδυνα αλλα αν τα αφηνες πολυ καιρο γεμιζες παντου. Ισως για κατι παρομοιο να σου ζητησαν να κανεις μπανιο.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Θα πάω να την πηδήξω,θα της γράψω αποθεωτική κριτική ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.......
ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΜΕ
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 16....
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Επισκεψη στην πολη μεσημερι κ πηγα Αλινα στο Ρεντ Λαιτ. Μια...συμπαθητικη....κοπελα κ συνευρεση. Μιλαει καλα Ελληνικα. Στοματικο αρκετα καλο χωρις βιασυνη. Στασεις στα 4 κ ιεραποστολικο. Λιγες κραυγουλες. Καμια πιεση με τον χρονο. 40 το απλο. Αυτα παιδες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις