Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Τα Νεα της ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ...Η....((.. Ασχημινα...))....η Αλβανιδα με τα Στραβά Δόντια...και τα πρησμένα Ματια....που βάζει 5 αρώματα να μην βγαίνει Η ΜΟΣΧΟ ΜΥΡΩΔΟ αλβανιλα...((...Ναι εκει μπροστα απο το pimp...))...έχει βάλει Μπλοκ...στους ΛΑΘΡΟ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ....ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΒΓΗΚΕ .....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....όχι οτι καθάρισε εντελώς....η Μυρωδιά απο τους ΠΑΚΙ ...Δεν φεύγει εύκολα....αλοιμονο σ αυτους που κολλησανε....
Γαμησετα ισχυει.τρωνε κατι μπαχαρια που βρωμανε ολοικληροι σαν παστουρμαδες

Enzino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Γυρνα ολα τα στουντιο της πολης..οπου βγουνε δυο κοπελες κανουν τριο.
Πού βρίσκονται τα Studio στην πόλη?
Ζω Γερμανία, έχω φύγει εδώ και 8 χρόνια και είμαι εντελώς εκτός δεν έχω ιδέα.
Τώρα δλδ για τα γενέθλια μου θα έρθω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Πού βρίσκονται τα Studio στην πόλη?
Ζω Γερμανία, έχω φύγει εδώ και 8 χρόνια και είμαι εντελώς εκτός δεν έχω ιδέα.
Τώρα δλδ για τα γενέθλια μου θα έρθω
Σφαγεια

Akisssssss

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0
Δηλώνει επαγγελματιας πουτανα....Αλλά δεν είναι....
Ποια είναι...????...Ο Ορισμός της ..,((...ΞΕΠΕΤΑΣ...))....
Ναι η Αλβανιδα μπροστά απο το. pimp....Αυτό το βλαμενο ....((...Ατομό με ειδικές αναγκες...)).... που βάζει την καποτα σε πεσμένο πουτσο.....8 λεπτα και φευγει....τελιωσαμε λεει.....Αλλά δεν φταίει αυτή....φταίμε εμείς που πηγαίνουμε,.......Γι αυτό ανοιγε πόρτα στους ΠΑΚΙ...
Γιατί την πήραν χαμπαρι όλοι....ΑΙΣΧΟΣ...ΕΛΕΟΣ....
ΨΕΥΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ....
Η ΚΥΡΙΑ ΞΕΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ.....
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ.....ΜΑΚΡΙΑ....!!!!!!

Συνημμένα

• IMG_20240316_210958.jpg
    IMG_20240316_210958.jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.006
Πόντοι
376
Παιδιά πρωινη βαρδια πριν της 19:00 έχει κοπέλες με μεγάλο κωλο? Γιατί δεν υπάρχει χρόνο ς για πολυ ψάξιμοο.
Θα ενημερώσω για μεγάλη βραδινή βόλτα πριν 2 μέρες πιο αργά σήμερα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Παιδιά πρωινη βαρδια πριν της 19:00 έχει κοπέλες με μεγάλο κωλο? Γιατί δεν υπάρχει χρόνο ς για πολυ ψάξιμοο.
Θα ενημερώσω για μεγάλη βραδινή βόλτα πριν 2 μέρες πιο αργά σήμερα
Νομιζω μονο κοπελες με μεγαλο κωλο εχει.. αντε κανα δυο εξαιρεσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλώνει επαγγελματιας πουτανα....Αλλά δεν είναι....
Ποια είναι...????...Ο Ορισμός της ..,((...ΞΕΠΕΤΑΣ...))....
Ναι η Αλβανιδα μπροστά απο το. pimp....Αυτό το βλαμενο ....((...Ατομό με ειδικές αναγκες...)).... που βάζει την καποτα σε πεσμένο πουτσο.....8 λεπτα και φευγει....τελιωσαμε λεει.....Αλλά δεν φταίει αυτή....φταίμε εμείς που πηγαίνουμε,.......Γι αυτό ανοιγε πόρτα στους ΠΑΚΙ...
Γιατί την πήραν χαμπαρι όλοι....ΑΙΣΧΟΣ...ΕΛΕΟΣ....
ΨΕΥΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ....
Η ΚΥΡΙΑ ΞΕΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ.....
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ.....ΜΑΚΡΙΑ....!!!!!!
Κουρασες..

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.006
Πόντοι
376
Νομιζω μονο κοπελες με μεγαλο κωλο εχει.. αντε κανα δυο εξαιρεσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κουρασες..
Λες ΕΕ δε ξερω έχω ν κάνω βόλτα πρωί κοντά ένα χρόνο

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Παρατηρω ποσο μπουστ-ωθηση δινει αυτο το σαιτ στους ανθρωπους. Φριντα δουλευει. Καρινα το τσιμπουκι? Δουλευει? Η αλλη η Ουκρανη το οργιο η Ριτα δουλευει?

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
495
Πόντοι
21
Καλησπέρα στο νήμα…Ξέρουμε κάνα καλό γαμευσιμο πρωινή βάρδια?Εχω κενό το πρωί και λέω να κάνω μια καταδρομική

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς κάτι για την βραδινή στην Νικηφόρου Ουρανού 28 ; Ωραία κοπέλα, Γαλλίδα είπε η τσατσά, αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω τι κάνει.. ένας συναγωνιστής στο σαλόνι είπε ότι είναι αρκετά καλή

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Κατάθεση Κυριακή μεσημέρι στην λατινα Barbara, μεγάλη απογοήτευση. Πεταμένα λεφτα. Επίσης κατάθεση χθες βραδυ στο Χ στη Φριξου σε μια Ρουμανα ξανθια με τατουαζ. Καλη πιπα αλλα πολυ στενο μουνι και δεν ηθελε σφυρικοπημα, ηθελε αργα, πράγμα που με χαλασε λιγο.
Η Μπιανκα η ξανθιά ρουμανα η αδυνατη, που ηταν στη Φριξου, δουλεύει ακομα;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
368
Πόντοι
21
Κατάθεση Κυριακή μεσημέρι στην λατινα Barbara, μεγάλη απογοήτευση. Πεταμένα λεφτα. Επίσης κατάθεση χθες βραδυ στο Χ στη Φριξου σε μια Ρουμανα ξανθια με τατουαζ. Καλη πιπα αλλα πολυ στενο μουνι και δεν ηθελε σφυρικοπημα, ηθελε αργα, πράγμα που με χαλασε λιγο.
Η Μπιανκα η ξανθιά ρουμανα η αδυνατη, που ηταν στη Φριξου, δουλεύει ακομα;
Την Μπιανκα την αδύνατη την είχα πετύχει πριν καμιά 20 με 25 μέρες Νικηφόρου ουρανου 24 πρωινή βαρδια

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
368
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς κάτι για την βραδινή στην Νικηφόρου Ουρανού 28 ; Ωραία κοπέλα, Γαλλίδα είπε η τσατσά, αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω τι κάνει.. ένας συναγωνιστής στο σαλόνι είπε ότι είναι αρκετά
Αν είναι η Εμμανουέλα μια μικροκαμωμενη κάπως αδύνατη με ωραιο σωματακι, αν λέμε για την ιδια με 50 ευρώ χαλαρα και γλύψιμο καλή είναι κάθεται και τη γαμας καλά χωρίς γκρίνιες. Ξεκινάει με 30 αν δεν κάνω λαθος.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Αν είναι η Εμμανουέλα μια μικροκαμωμενη κάπως αδύνατη με ωραιο σωματακι, αν λέμε για την ιδια με 50 ευρώ χαλαρα και γλύψιμο καλή είναι κάθεται και τη γαμας καλά χωρίς γκρίνιες. Ξεκινάει με 30 αν δεν κάνω λαθος.
Δεν θυμάμαι όνομα, μάλλον είναι καινούργια, πρώτη φορά την είδα, μικρή σε ηλικία, μελαχρινή και αδύνατη

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
368
Πόντοι
21
Δεν θυμάμαι όνομα, μάλλον είναι καινούργια, πρώτη φορά την είδα, μικρή σε ηλικία, μελαχρινή και αδύνατη
Μάλλον για την ίδια λέμε. Αξίζει μια δόκιμη αν σου άρεσε με το απλό στο κάτω κάτω θα πεις τον έβαλες σε μικρό μουνακι, στ αρχιδια σου.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Μάλλον για την ίδια λέμε. Αξίζει μια δόκιμη αν σου άρεσε με το απλό στο κάτω κάτω θα πεις τον έβαλες σε μικρό μουνακι, στ αρχιδια σου.
Ναι μου άρεσε και κακώς δεν μπήκα. Όταν ξαναπάω θα την δοκιμάσω σίγουρα

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Ρε παιδια Καρινα και Ριτα δουλευουν? Γιατι δεν αναφερει καποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom