Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
εχεις δικιο...ηταν και το 2-0 και περισευει ο ενθουσιασμος......

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στο καινουριο διπλα στο πλατινουμ εχει τσοντουλες στην lcd στο σαλονι....μηπως να την βγαζουμε κ στο σαλονι να την πιζουμε?εκει να δειτε φρικες οι τσατσαδες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα περνουμε μαζι μας και καμια μπυριτσα!

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γνωριζεις καποιος συναδελφος στην κωλλετη αποψε το βραδυ ποια δινει παρασταση...
δυστυχως εχω χασει το τηλ του 'μαγαζιου' και δεν μπορω να εχω απ'ευθειας ενημερωση...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Γνωριζεις καποιος συναδελφος στην κωλλετη αποψε το βραδυ ποια δινει παρασταση...
δυστυχως εχω χασει το τηλ του 'μαγαζιου' και δεν μπορω να εχω απ'ευθειας ενημερωση...
εφη και ξερο ψωμι φιλε.... :rockon:

Επισκέπτης
Η ενημέρωση που λέγαμε.. στα καινούργια μας πρωινά πόστα

Αλκ-8: Χοντρούλα μπαζέ 30Ε αρχικό.

Φρίξου 16: Η γνωστή Αννούλα. 30Ε αρχικό 50Ε τσιμπούκι άνευ καπότας 100Ε τζακούζι, πολύ ωραία δωμάτια μέσα.

Golden stars of sex: Η χριστίνα από την Ταντάλου 14 30Ε

Εγώ τελικά έκανα απογευματινή κατάθεση στην Ισαμπέλα στο Ville Erotica πολύ καβλιάρα γκόμενα είναι λίγο γεματούλα αλλά τρομερά σφιχτή με ωραία βυζάκια πρόστυχη φάτσα και piercing  στη γλώσσα. Πολύ κάβλα συμμετοχή πολύ κάβλα πίπα. Κατά τα άλλα είπαμε αποχή! Μην σας καβλώσει το πόστ μου !  :2funny: :2funny:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Βλέπεις ρε φίλε πως και στα καινούρια που ανοίγουν είναι ουσιαστικά η ανακύκλωση των ίδιων μουνιών;
Αυτή άλλωστε είναι και η αιτία που οι τιμές δεν πέφτουν και ούτε θα πέσουν...γιατί παρόλο που ανοίγουν μπουρδέλα και σου δίνουν την ψευδαίσθηση της ποικιλίας, είναι τα ίδια 3-4 ατομα που τα κατέχουν, στελνουν τις γκόμενες από το ένα σπίτι στο άλλο, μιλάν μετξύ τους, έχουν συμφωνήσει σε μια τιμή minimum για να μην χαλάσει η πιάτσα και αν ποτέ τολμήσει κάποιος καινούριος να ρίξει τις τιμές, μαύρο φ΄΄ιδι που τον έφαγε, σε μια μέρα θα του το κάψουν το μαγαζί.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
για τους λατρεις της δαναης επεστρεψε πρωινη για λιγες μερες στο λαουροσπιτο τρεχατε!!!

υγ ειπα για μποτουλες αλλα εσεις με γραψατε στ αρχιδια σας καλαααααα!!! :s&m_2:

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ε βιβαια οταν ανοιξα εγω θεμα και ελεγα για τις τιμες στα μαγαζια της πολης μας δεν ανταποκριθηκαν πολλοι(μπουρδελα θεσσαλονικης-πολυ ακριβα)σας το ελεγα οτι θα πανε ολα 40 και αν μπορουμε για ενα διαστημα να μην παμε. εδω υπαρχουν καποιοι οι οποιοι παιρνουν τα  προγραμματα με τα 150 και 180ε. τι να λεμε τωρα?180ε για μιση 20-25 λεπτα. ε καλα κανουν και μας πηδανε τοτε. ας μποικοταρουμε τα ακριβα μαγαζια και να δουνε μετα αν ριξουν τις τιμες.οταν ελεγα εγς οτι δε χρειαζομαστε plasma τηλεορασεις και δερματινους καναπεδες δε με ακουγε κανενας.
καλα ολα αυτα που λεμε ρε μαν αλλα δεν ειμαστε οι μονοι πελατες τους εδω μεσα,και δεν πιστευω να μαστε ουτε το 40% εδω, και πολυ σου εβαλα,υπαρχουν πολοι περαστικοι, πολλοι μπαρμπαδες, πολλοι τουριστες, πολλοι που χρησημοποιουν τρενο και πεταγοντε μια βολτα, πολλοι αλλοδαποι χωρις ιδεα απο ιστοχωρο, πολλοι που δεν μας βρηκαν ακομα,ισως πρεπει να κανουμε καμια καταδρομικη να κολησουμε αυτοκολητα του site εξω απτα σπιτια και μεσα διπλα απτο νυπτηρα, να το βλεπουν ολοι,πιστευω ακομα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα,θελει προσπαθεια ομως

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ολα αυτα που λεμε ρε μαν αλλα δεν ειμαστε οι μονοι πελατες τους εδω μεσα,και δεν πιστευω να μαστε ουτε το 40% εδω, και πολυ σου εβαλα,υπαρχουν πολοι περαστικοι, πολλοι μπαρμπαδες, πολλοι τουριστες, πολλοι που χρησημοποιουν τρενο και πεταγοντε μια βολτα, πολλοι αλλοδαποι χωρις ιδεα απο ιστοχωρο, πολλοι που δεν μας βρηκαν ακομα,ισως πρεπει να κανουμε καμια καταδρομικη να κολησουμε αυτοκολητα του site εξω απτα σπιτια και μεσα διπλα απτο νυπτηρα, να το βλεπουν ολοι,πιστευω ακομα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα,θελει προσπαθεια ομως
καλημερα φιλε.
αυτοι ολοι που αναφερεις πιο πανω οι περισσοτεροι γαμανε μια φορα τον μηνα,ενω οι συντροφοι απο δω μεσα γαμανε μερα παρα μερα και μερικοι καθε μερα..ποιος χανει λοιπον?...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και  μην ξεχνας οτί πολλοι που γραφουν εδώ μέσα
πάνε και το λένε στα ιδρύματα και απαιτουν άλλες