μαζι σου αλλα εισαι σε λαθος θεμαψηφιζω υπερ αποχης και παοκ!!τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ!δεν 8α παμε τσαρκες και 8α παμε ολοι τουμπα στον ναο!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εχεις δικιο...ηταν και το 2-0 και περισευει ο ενθουσιασμος......
εχεις δικιο...ηταν και το 2-0 και περισευει ο ενθουσιασμος......
θα περνουμε μαζι μας και καμια μπυριτσα!στο καινουριο διπλα στο πλατινουμ εχει τσοντουλες στην lcd στο σαλονι....μηπως να την βγαζουμε κ στο σαλονι να την πιζουμε?εκει να δειτε φρικες οι τσατσαδες
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γνωριζεις καποιος συναδελφος στην κωλλετη αποψε το βραδυ ποια δινει παρασταση...
δυστυχως εχω χασει το τηλ του 'μαγαζιου' και δεν μπορω να εχω απ'ευθειας ενημερωση...
δυστυχως εχω χασει το τηλ του 'μαγαζιου' και δεν μπορω να εχω απ'ευθειας ενημερωση...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
εφη και ξερο ψωμι φιλε....Γνωριζεις καποιος συναδελφος στην κωλλετη αποψε το βραδυ ποια δινει παρασταση...
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω πολυ...!
Επισκέπτης
Η ενημέρωση που λέγαμε.. στα καινούργια μας πρωινά πόστα
Αλκ-8: Χοντρούλα μπαζέ 30Ε αρχικό.
Φρίξου 16: Η γνωστή Αννούλα. 30Ε αρχικό 50Ε τσιμπούκι άνευ καπότας 100Ε τζακούζι, πολύ ωραία δωμάτια μέσα.
Golden stars of sex: Η χριστίνα από την Ταντάλου 14 30Ε
Εγώ τελικά έκανα απογευματινή κατάθεση στην Ισαμπέλα στο Ville Erotica πολύ καβλιάρα γκόμενα είναι λίγο γεματούλα αλλά τρομερά σφιχτή με ωραία βυζάκια πρόστυχη φάτσα και piercing στη γλώσσα. Πολύ κάβλα συμμετοχή πολύ κάβλα πίπα. Κατά τα άλλα είπαμε αποχή! Μην σας καβλώσει το πόστ μου !
Αλκ-8: Χοντρούλα μπαζέ 30Ε αρχικό.
Φρίξου 16: Η γνωστή Αννούλα. 30Ε αρχικό 50Ε τσιμπούκι άνευ καπότας 100Ε τζακούζι, πολύ ωραία δωμάτια μέσα.
Golden stars of sex: Η χριστίνα από την Ταντάλου 14 30Ε
Εγώ τελικά έκανα απογευματινή κατάθεση στην Ισαμπέλα στο Ville Erotica πολύ καβλιάρα γκόμενα είναι λίγο γεματούλα αλλά τρομερά σφιχτή με ωραία βυζάκια πρόστυχη φάτσα και piercing στη γλώσσα. Πολύ κάβλα συμμετοχή πολύ κάβλα πίπα. Κατά τα άλλα είπαμε αποχή! Μην σας καβλώσει το πόστ μου !
Βλέπεις ρε φίλε πως και στα καινούρια που ανοίγουν είναι ουσιαστικά η ανακύκλωση των ίδιων μουνιών;
Αυτή άλλωστε είναι και η αιτία που οι τιμές δεν πέφτουν και ούτε θα πέσουν...γιατί παρόλο που ανοίγουν μπουρδέλα και σου δίνουν την ψευδαίσθηση της ποικιλίας, είναι τα ίδια 3-4 ατομα που τα κατέχουν, στελνουν τις γκόμενες από το ένα σπίτι στο άλλο, μιλάν μετξύ τους, έχουν συμφωνήσει σε μια τιμή minimum για να μην χαλάσει η πιάτσα και αν ποτέ τολμήσει κάποιος καινούριος να ρίξει τις τιμές, μαύρο φ΄΄ιδι που τον έφαγε, σε μια μέρα θα του το κάψουν το μαγαζί.
Αυτή άλλωστε είναι και η αιτία που οι τιμές δεν πέφτουν και ούτε θα πέσουν...γιατί παρόλο που ανοίγουν μπουρδέλα και σου δίνουν την ψευδαίσθηση της ποικιλίας, είναι τα ίδια 3-4 ατομα που τα κατέχουν, στελνουν τις γκόμενες από το ένα σπίτι στο άλλο, μιλάν μετξύ τους, έχουν συμφωνήσει σε μια τιμή minimum για να μην χαλάσει η πιάτσα και αν ποτέ τολμήσει κάποιος καινούριος να ρίξει τις τιμές, μαύρο φ΄΄ιδι που τον έφαγε, σε μια μέρα θα του το κάψουν το μαγαζί.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
ευχαριστω πολυ...!
Ασε που εχω κανει τοπικ με ολα τα τηλεφωνα ε
που ησουν εσυ?στο μυλο?δεν ειπαμε για αποχη?Ασε που εχω κανει τοπικ με ολα τα τηλεφωνα ε
Επισκέπτης
Απεργοσπάστης κι έτσι
πουλακι μου,εσυ που ησουν?Απεργοσπάστης κι έτσι
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
για τους λατρεις της δαναης επεστρεψε πρωινη για λιγες μερες στο λαουροσπιτο τρεχατε!!!
υγ ειπα για μποτουλες αλλα εσεις με γραψατε στ αρχιδια σας καλαααααα!!!
υγ ειπα για μποτουλες αλλα εσεις με γραψατε στ αρχιδια σας καλαααααα!!!
Επισκέπτης
πουλακι μου,εσυ που ησουν?
*emoticon αδιάφορου σφυρίγματος*
Που είπαμε είναι αυτό το λαουρόσπιτο ρε συν τροφοι???πουλακι μου,εσυ που ησουν?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
πουλακι μου,εσυ που ησουν?
Εγω λογικα σε λιγο "παντρευομαι" οποτε θα κανω αποχη μην ανησυχεις
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα ολα αυτα που λεμε ρε μαν αλλα δεν ειμαστε οι μονοι πελατες τους εδω μεσα,και δεν πιστευω να μαστε ουτε το 40% εδω, και πολυ σου εβαλα,υπαρχουν πολοι περαστικοι, πολλοι μπαρμπαδες, πολλοι τουριστες, πολλοι που χρησημοποιουν τρενο και πεταγοντε μια βολτα, πολλοι αλλοδαποι χωρις ιδεα απο ιστοχωρο, πολλοι που δεν μας βρηκαν ακομα,ισως πρεπει να κανουμε καμια καταδρομικη να κολησουμε αυτοκολητα του site εξω απτα σπιτια και μεσα διπλα απτο νυπτηρα, να το βλεπουν ολοι,πιστευω ακομα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα,θελει προσπαθεια ομωςΕ βιβαια οταν ανοιξα εγω θεμα και ελεγα για τις τιμες στα μαγαζια της πολης μας δεν ανταποκριθηκαν πολλοι(μπουρδελα θεσσαλονικης-πολυ ακριβα)σας το ελεγα οτι θα πανε ολα 40 και αν μπορουμε για ενα διαστημα να μην παμε. εδω υπαρχουν καποιοι οι οποιοι παιρνουν τα προγραμματα με τα 150 και 180ε. τι να λεμε τωρα?180ε για μιση 20-25 λεπτα. ε καλα κανουν και μας πηδανε τοτε. ας μποικοταρουμε τα ακριβα μαγαζια και να δουνε μετα αν ριξουν τις τιμες.οταν ελεγα εγς οτι δε χρειαζομαστε plasma τηλεορασεις και δερματινους καναπεδες δε με ακουγε κανενας.
καλημερα φιλε.καλα ολα αυτα που λεμε ρε μαν αλλα δεν ειμαστε οι μονοι πελατες τους εδω μεσα,και δεν πιστευω να μαστε ουτε το 40% εδω, και πολυ σου εβαλα,υπαρχουν πολοι περαστικοι, πολλοι μπαρμπαδες, πολλοι τουριστες, πολλοι που χρησημοποιουν τρενο και πεταγοντε μια βολτα, πολλοι αλλοδαποι χωρις ιδεα απο ιστοχωρο, πολλοι που δεν μας βρηκαν ακομα,ισως πρεπει να κανουμε καμια καταδρομικη να κολησουμε αυτοκολητα του site εξω απτα σπιτια και μεσα διπλα απτο νυπτηρα, να το βλεπουν ολοι,πιστευω ακομα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα,θελει προσπαθεια ομως
αυτοι ολοι που αναφερεις πιο πανω οι περισσοτεροι γαμανε μια φορα τον μηνα,ενω οι συντροφοι απο δω μεσα γαμανε μερα παρα μερα και μερικοι καθε μερα..ποιος χανει λοιπον?...
και μην ξεχνας οτί πολλοι που γραφουν εδώ μέσα
πάνε και το λένε στα ιδρύματα και απαιτουν άλλες
τιμες και services
ήμουν μπροστα σε τρεις περιπτώσεις εδώ
και σε μία εκτός έδρας από τις αρχές του μήνα έως σήμερα
πάνε και το λένε στα ιδρύματα και απαιτουν άλλες
τιμες και services
ήμουν μπροστα σε τρεις περιπτώσεις εδώ
και σε μία εκτός έδρας από τις αρχές του μήνα έως σήμερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69