oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
η σαρα η βυζαρου που αναστατωνει καθε τσαπου. Εγω σε 1 λεπτο ειχα χυσει δεν ξαναπαω τοσο με καβλωνει αυτος ο τυπος γυναικας που ειναι αδυνατον να γαμησω !!
αντε φευγα ρε ....παιδια ξερετε τι ηλικια εχει περιπου η Εφη που δουλευει στην κωλεττη? καποιοσ μου ειπε οτι ειναι 45αρα και επαθα σοκ. δεν της φαινεται
ρε συ θα μας τρελανεις?αμα ηταν 45 θα δουλευε τσατσαπαιδια ξερετε τι ηλικια εχει περιπου η Εφη που δουλευει στην κωλεττη? καποιοσ μου ειπε οτι ειναι 45αρα και επαθα σοκ. δεν της φαινεται
παιδια ξερετε τι ηλικια εχει περιπου η Εφη που δουλευει στην κωλεττη? καποιοσ μου ειπε οτι ειναι 45αρα και επαθα σοκ. δεν της φαινεται
παιδια ξερετε τι ηλικια εχει περιπου η Εφη που δουλευει στην κωλεττη? καποιοσ μου ειπε οτι ειναι 45αρα και επαθα σοκ. δεν της φαινεται
ποια εννοεις?η εφη δεν σ αρεσει,η σαρα μαπα ποια να σου φερουμε εσενα καλο μου αγορι;την gianna michaels στον μυλο;
υγ τα χθεσινα ρεζιλικια φυγαν....το κανονισα
καλησπερα συναγωνιστες.
αυτη η εμμανουελα ειναι μια που ειχε αναφερει παλια καποιος εδω που εκανε πρωινα?
γιατι απ οτι θυμαμαι δεν ειχα ακουσει εδω μεσα και τα καλητερα λογια.
ο τερλεγκας;
και εγω πρωτη φορα που την πηρα τα ιδια επαθα,, 2 μερες πριν την κανει για διακοπες, και ακομα την περιμενω να την γμσ,πολυ καυλιαρα, οταν το αποφασισω 8α τον παιζω απτο πρωι πριν παω για να την γαμησω και λιγο γιατι την τελευταια φορα με γαμησε αυτη, αν βρειτε ακριβεις συντεταγμενες και ωραρια σφιριξτεη σαρα η βυζαρου που αναστατωνει καθε τσαπου. Εγω σε 1 λεπτο ειχα χυσει δεν ξαναπαω τοσο με καβλωνει αυτος ο τυπος γυναικας που ειναι αδυνατον να γαμησω !!
Συναδελφοι δεν γραφω συχνα αν δεν εχω κατι να προσθεσω.....
Πηγα και στην 'Εκκλησια',ηταν μια μελαχρινη,ψηλη,με 3αρακι(λιγο κατω απο 3) στηθος και την εκανα και απο κει.
Γεια σας! Πέρασα μια μίνι στουντιο βόλτα ρίχνοντας κ ένα μάτι στα καινούργια μαγαζά μας.
Αλκ-κατι 8 είναι το καινούργιο δίπλα από το Ζορμπά που μας ανέφερε ο Αλ Πατσίνο.. παιδιά το μαγαζάκι είναι σούπερ λουξ μ'άρεσε υπερβολικά σαν χώρος. Το γκομενάκι τώρα ήταν καλό τπτ το συνταρακτικό όμως, ψηλό μελαχροίνο και λεπτό με μικρό βυζάκι. Τα προγράμματα είναι διάφορα ξεκινάνε απο 40Ε και το πιο extreme είναι όχι απλά η παρτούζα που κάνει 100Ε αλλά η παρτούζα με 3ο φίλο σας που κάνει 150Ε!! Γέλιο είχε που η τσατσά διάβαζε τα προγράμματα απο ένα μπλοκάκι με σημειώσεις!