Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Περασμα γρήγορο στην περιοχή κατά της 4 το μεσημέρι Σαββάτου. Μπήκα σε ένα στο βιλλα ερωτικά. Οπως μπήκα βγηκα κ δεν πάτησα σε κάνε αλλο τις περιοχής. Μέσα ήταν η Αντελ κ η Αριαννα. Πρέπει να κάνουν διαγωνισμό στο φαϊ τους οι κοπέλες. Θα σηκώσω άγαλμα έξω από την πόρτα σε όποιον συναγωνιστή πάρει την Αντελ ειδικα. Κ ενα μετάλλιο χρυσό οποις παρει την Αριαννα. Σοβαρά τώρα μας μοστραρουν τέτοιες κοπελες με κρεατοελιες στο πρωσοπο κ με εμφάνιση βγηκα μολις από την κουζίνα που μαγειρευα μεσημεριανο. GOLD STUDIO.????? Ελεοοοοςςςς
Τέτοια λες και θέλω να τις πάρω και τις δύο...
Είμαι και εγώ χοντροκοκκαλος, θα πληρώνω κρεβάτια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Είναι από τις χειρότερες των μαγαζιων κ το ξέρουν κ οι τσατσαδες, προστασία, κ ιδιοκτήτες. Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα κλάψει τα λεφτα του με την Νατάσα. Κ οι απαντήσεις επικές από τους νταβαδες κ τσατσαδες. Σε φίλο μου που πήγε το καλοκαίρι όταν πρώτο ήρθε η συγκεκριμένη, πήρε γυμνό 60 ευρώ, με το που μπαίνει μέσα της στα 4 μετά από δευτερόλεπτα σπάει η καποτα, τραβιεται ο φιλος κατευθείαν κ το διχνει στην κοπέλα κ τις λέει βάλε άλλη. Το βλήμα που δεν ξέρει αγγλικά έδειξε ότι κατάλαβε κ λέει οκ. Το αποτέλεσμα...η καριόλα δεν ξανα γύρισε στο δωματιο ποτέ. Όταν αναφέρθηκε το φιλαράκι στην υπηρεσία για το γεγονός η υπηρεσία έκανε την κινεζα, σκάει κ ένας φούσκοτος κ ένας ακόμα κ αυτοι κινέζικα. Με λίγα λόγια με τον τρόπο τους οι νταβαδες κ φτιαχτεί τον βγάλαν κ σαν να του λέγαν κάνε πέρα γτ δεν σε παίρνει. Στο Villla prive αυτά

Το ξερουν ολοι, εκτος αυτων που διαβαζουν το θεμα, γιατι ποτε δεν αναφερθηκε εδω και κανα χρονο που δουλευει.???

Ολοι μουγκα στην στρουγκα, προ εορτης τα μαθαινουμε ολα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Καλησπέρα στην παρέα σας και καλό μήνα.
Αρχικά θα ήθελα να σας συστηθώ καθώς ενώ παρακολουθώ το νήμα είναι η πρώτη φορά που γράφω και να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το σεντόνι θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομος .
Ο λόγος που δεν έγραφα τόσο καιρό (πολύ κακως) ήταν διότι πάντα επέλεγα κοπέλες του χώρου που ειχαν καλές κριτικές και έχουν αναφερθεί
Μετά από καιρό είπα να κατέβω στους δρόμους με τα κόκκινα φωτάκια (λόγω του ότι φρεσκοχωρισμενος και οι καυλες βαρέσανε κόκκινο).
Η τσάρκα μου ήταν καρφί για Λίλιαν (κλειστό φριχαους) ή Εβελίνα (έλειπε τρίδυμα).
Βλέποντας και διαβάζοντας στο άλλο σαιτ καλασ Κριτικές λέω να πάω να δω την Νατασα (μπελά Ντόνα). Όντως ο χώρος πολύ όμορφος η κοπέλα δυο μέτρα σχεδόν ωραίο πρόσωπο ωραία όλα. Βγαίνει η κοπέλα από το δωμάτιο την βλέπω παθαίνω ένα κοκομπλοκο καθότι κοντά στην ηλικία μου κουκλάρα λέω να περάσω με μισαωρακι ντουζ 100€ παρακαλώ. Καπου εκεί σταματάνε τα όμορφα. Μπαίνει με μια προβοσκίδα λες και έβγαινε από την τούμπα σε ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ και το ματς είχε λήξει 1-4. Αγγλικά γρι μονο Ουκρανικά. Λέω οκ την κάτσαμε την φόλα. Λέω πάμε κάπως να το σώσουμε λίγο χάδι λίγο κάπως να σπάσει ο πάγος τέλος πάντων όλα δείχνουν κάπως πως στρώνουν στοματικό φοβερό μπουκώματα, αφήνει δάχτυλα κάνει πως ψευτουελειωνει στο 69 και εκεί που ζήτημα να πέρασε 20 λεπτά εκεί που την έχω στα 4 κάποια στιγμή και ψευτοβογγάει τραβιέται λέει ένα Finish και σηκώνεται και δείχνει το ρολόι(οχι καθυστερηςεις δεν έδωσε αλλά το σφύριξε και πιο νωρις) Σηκώνεται ντύνεται φεύγει από το δωμάτιο εννοείτε πως δεν είχα τελειώσει και παθαίνω σοκ (διότι πρώτη φορά με τύχαινε τέτοιο πράγμα) και παλαιότερα που τελείωνε ο χρόνος η κοπέλα τουλάχιστον κρατούσε έστω τα τυπικά να φύγεις με ωραία αίσθηση σε τελείωνε( και φυσικά με προγράμματα όχι τόσο ακριβά)
Το αναφέρω εννοείτε στην υπεύθυνη κοινώς τσατσά και η επική απάντηση ήταν να παίρνατε μια ώρα με 200€ την κοπέλα! Να σημειωθεί πως δεν είμαι κανενας άξεστος ουτε κανένας απεριποίητος, μερικά κιλάκια για την ηλικία μας τα έχουμε καθωσ Είμαστε 32, και όχι καφρος στο δωμάτιο (πάντα με σεβασμό στην κάθε κοπέλα που μας παρέχει τις υπηρεσίες να περνάμε όμορφα).

Δυστυχώς πολύ κρίμα που ουτε τα χρήματα που δίνουμε σαν πελάτες δεν τα λογαριάζουν κάποιες φορές και γιατί αν η κοπέλα δεν ήταν τόσο με το ρολόι και λίγο λίγο με χαμόγελο θα ήταν μεγάλο ταλέντο στην πόλη.

Ότι ανέφερα από εμφάνιση όντως σκίζει αλλά δυστυχώς δεν αρκεί μόνο αυτο. Χωρίς να ξέρω εννοείτε το τι γίνεται από πίσω. Ή και μπορεί να ήταν μια κακή βραδιά και να είναι τελείως φάουλ τα όσα γράφω εδώ ίσως και όχι.

Και πάλι συγνώμη για το σεντόνι. Και απο εδώ και περα θα παίρνετε ραπόρτο και από εμένα.

Τυπε μου, ας προσεχες, πας 1η φορα με κοπελα που δεν ξερεις τι βαραει μεσα, αν σου τεροιαξει , και πληρωνεις και 100αρικο.????? :headbang:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Το ξερουν ολοι, εκτος αυτων που διαβαζουν το θεμα, γιατι ποτε δεν αναφερθηκε εδω και κανα χρονο που δουλευει.???

Φίλε μου επιλεκτικά διαβάζεις τις παραθέσεις ;
εγώ ο ίδιος την ανέφερα και είχα γράψει και κριτική και λέγαμε κιόλας πώς γίνεται να μην έχει αναφερθεί από άλλους

Eftixis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Τυπε μου, ας προσεχες, πας 1η φορα με κοπελα που δεν ξερεις τι βαραει μεσα, αν σου τεροιαξει , και πληρωνεις και 100αρικο.????? :headbang:
Καλημερα, το σκέφτηκα διαφορετικά στο μυαλό μου, επειδή δεν κατεβαίνω συχνά και πάντα επιλέγω κάτι λίγο πιο ακριβό (είτε για άνεση χρόνου είτε και για την ίδια την κοπέλα να έχει και παραπάνω διάθεση) είπα να ενδώσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια κατάσταση.

Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά.

Για αυτό που αναφέρεις εννοείτε χαζομάρα δικιά μου! Συμφωνώ απόλυτα ! Την επόμενη φορά πιο ψιλιασμένος .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

Δεν την έχω πάρει εγώ. Απλα διάβασα το σκηνικό κ πρόσθεσα αυτό που ξέρω από φίλο για γεγονός που έγινε καλοκαίρι. Επισης κουμπάρος μου έμεινε με το πουλι στο χέρι γτ finish στο 10 λεπτό. Είναι μάλλον η μόνη λέξη που ξέρει. Κ οι 2 παραπονα κ οι 2 διωχτηκαν από το μαγαζί με τον ίδιο τρόπο. Αρα έχει συμβεί πολλές φορές. Επισης σπάνια θα γράψω για κατι που έγινε σε κάποιον που δεν παρακολουθεί το φόρουμ κ δεν είναι μελος

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Θα παρω την Αριανα,βολεομαι με μεταλλιο.Με το αγαλμα θα φαινεται η μουρη μου και αντε μετα να εξηγησω τα ανεξηγητα
Το άγαλμα θα ήταν σαν αυτά του αγνώστου στρατιώτη δεν θα έβαζα προσωπο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τέτοια λες και θέλω να τις πάρω και τις δύο...
Είμαι και εγώ χοντροκοκκαλος, θα πληρώνω κρεβάτια...
Κάτσε κάτω από την μπάρα!
Καλη επιτυχία όταν πας με το καλο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
βόλτα μεσημεριανή μετά τις 13.30 πήγα στοχευμένα στο las vegas για την Βλάντα, ανοικτά τα δυο από τα τρία στούντιο του las vegas στο πρώτο η Ρίτα, το δεύτερο που δούλευε η Βλάντα για κακή μου τύχη κλειστό και στο τρίτο που είναι απέναντι από τα άλλα δυο η Βυζαρού Φρίντα. Η Ρίτα ήταν φουλ του Άσσου, δυο συναγωνιστές μέσα στα δωμάτια και ένας περίμενε στο σαλόνι. Βαριόμουν να καθίσω να περιμένω για αρκετή ώρα και προσπαθούσα να σκεφτώ τις στάνταρ επιλογές για να μην κάνω τον κασκασντέρ μεσημεριάτικα. Venus 1& 2 κλειστά απέναντι στο ξύλινο η Νατάσσα στο πόστο της, δεν μπήκα ανέβηκα στο αυτοκίνητο για να κατηφορίσω στα πιο κάτω. Στούντιο free house μονίμως κλειστό τα πρωινά και τα μεσημέρια, μπήκα έτσι για την βόλτα στην ψηλή την Νατάσα στο bella dona αν και την είχα ξανά δει, αλλά ήθελα να την ξανά δω ακόμη μια φορά ωραίο καμαρωτό μουνάκι, αλλά διαβάζοντας εδώ όλα τα αρνητικά την έκανα με το που την είδα χωρίς να ακούσω καν τα προγράμματα από την τσατσά. Λέω να μπω με την Τάνια στο Bellarus, αλλά τελευταία στιγμή μου ήρθε επιφοίτηση και τελικά η κατάθεση έγινε στην Ρωσίδα Νάταλι στο Godiva. Θα ακολουθήσει κριτική στον κατάλογο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
βόλτα μεσημεριανή μετά τις 13.30 πήγα στοχευμένα στο las vegas για την Βλάντα, ανοικτά τα δυο από τα τρία στούντιο του las vegas στο πρώτο η Ρίτα, το δεύτερο που δούλευε η Βλάντα για κακή μου τύχη κλειστό και στο τρίτο που είναι απέναντι από τα άλλα δυο η Βυζαρού Φρίντα. Η Ρίτα ήταν φουλ του Άσσου, δυο συναγωνιστές μέσα στα δωμάτια και ένας περίμενε στο σαλόνι. Βαριόμουν να καθίσω να περιμένω για αρκετή ώρα και προσπαθούσα να σκεφτώ τις στάνταρ επιλογές για να μην κάνω τον κασκασντέρ μεσημεριάτικα. Venus 1& 2 κλειστά απέναντι στο ξύλινο η Νατάσσα στο πόστο της, δεν μπήκα ανέβηκα στο αυτοκίνητο για να κατηφορίσω στα πιο κάτω. Στούντιο free house μονίμως κλειστό τα πρωινά και τα μεσημέρια, μπήκα έτσι για την βόλτα στην ψηλή την Νατάσα στο bella dona αν και την είχα ξανά δει, αλλά ήθελα να την ξανά δω ακόμη μια φορά ωραίο καμαρωτό μουνάκι, αλλά διαβάζοντας εδώ όλα τα αρνητικά την έκανα με το που την είδα χωρίς να ακούσω καν τα προγράμματα από την τσατσά. Λέω να μπω με την Τάνια στο Bellarus, αλλά τελευταία στιγμή μου ήρθε επιφοίτηση και τελικά η κατάθεση έγινε στην Ρωσίδα Νάταλι στο Godiva. Θα ακολουθήσει κριτική στον κατάλογο
Η Νατάσα που είδες στο Μπέλα Ντόνα πρωί είναι άλλη ,δεν είναι αυτή που έγραψαν εχθές .
Την καλύτερη επιλογή έκανες για μεσημέρι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Σόρρυ τώρα είδα ότι είναι μια βάρδια το Μπέλα Ντόνα μπερδευτικα ,νόμιζα έχουν ακόμα πρωι μια ναστια που είχαν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σόρρυ τώρα είδα ότι είναι μια βάρδια το Μπέλα Ντόνα μπερδευτικα ,νόμιζα έχουν ακόμα πρωι μια ναστια που είχαν
τώρα που ανέφερες και την Νάστια και αυτή δεν λέει πολλά στο δωμάτιο στα όρια του κομοδίνου, οι υπηρεσίες της είναι για μεταξουργείο 10 ευρώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
204
Καλησπέρα πελάτες δω μου στέλνετε ότι εμείς περνούμε κουρδους κ οτι δε έχουμε εξετάσεις..λοιπόν κοιταξτε την δουλειά σας εδώ δεν είστε γι να μας κάνετε μαθήματα υγιεινής ειδικά εσεισ που οι πιο πολυ ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικο..εμείς προσωπικά ξένους δε βάζουμε μεσα ομωσ αυτό δε συμβαίνει ότι θα σας δώσω αναφορά τι κάνουμε αντε γτ τελικά αναρωτιέμαι για πιο λόγο τα γράφετε αυτά αν πιστευετε έτσι μην έρχεστε απλά αλλά μην ανοίγετε το στόμα σας χωρίς να ξέρετε που ξαφνικά από γαμιαδεσ μας βγηκατε δικαστές καλό απόγευμα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν την έχω πάρει φίλε ,δεν έχω γνώμη .

έφαγα την πατάτα εγώ, εδώ και πάρα πολύ καιρό πριν γιατί είπα να κάνω τον κασκαντέρ, δεν έγραψα κάτι γιατί συνήθως δεν μου αρέσει να γράφω αρνητικές κριτικές προτιμώ να γράφω τις θετικές κριτικές μόνο. Βλέπεις ότι κατά καιρούς σπάνια να αναφέρει κάποιος κάτι γι' αυτή διότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς υπηρεσιών, για μετάξι 10 ευρώ καλή είναι.

Αν και από εμφάνιση καλή φαινόταν

τώρα τελευταία κάποιος συναγωνιστής είπε ότι πάχυνε, εγώ έχω καιρό να την δω, την τελευταία φορά που την είδα δλδ το έτος που μας πέρασε ήταν μια χαρά από θέμα εμφάνισης.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα πελάτες δω μου στέλνετε ότι εμείς περνούμε κουρδους κ οτι δε έχουμε εξετάσεις..λοιπόν κοιταξτε την δουλειά σας εδώ δεν είστε γι να μας κάνετε μαθήματα υγιεινής ειδικά εσεισ που οι πιο πολυ ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικο..εμείς προσωπικά ξένους δε βάζουμε μεσα ομωσ αυτό δε συμβαίνει ότι θα σας δώσω αναφορά τι κάνουμε αντε γτ τελικά αναρωτιέμαι για πιο λόγο τα γράφετε αυτά αν πιστευετε έτσι μην έρχεστε απλά αλλά μην ανοίγετε το στόμα σας χωρίς να ξέρετε που ξαφνικά από γαμιαδεσ μας βγηκατε δικαστές καλό απόγευμα

εγώ όσες φορές έχω έρθει και στο venus και στο las vegas δεν είδα ποτέ στα στούντιο πακιστανό ή κούρδο. Τώρα αν σου στέλνουν κάποιοι ΠΜ και σου λένε για πακιστανούς κούρδους κτλ. απλά είναι κακεντρεχείς αυτοί που σου στέλνουν τέτοια μηνύματα. Το άλλο με τα ακάποτα γαμήσια που ζητάνε κάποιοι με ξεπερνάει. Ας ψάξουν να βρουν γκόμενα όσοι ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τα εργαζόμενα κορίτσια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Φίλε μου επιλεκτικά διαβάζεις τις παραθέσεις ;
εγώ ο ίδιος την ανέφερα και είχα γράψει και κριτική και λέγαμε κιόλας πώς γίνεται να μην έχει αναφερθεί από άλλους
Και εγω ο ιδιος το εχω αναφερει, για την συγγεκριμενη το οτι δεν υπαρχουν αναφορες, οπως και για αλλες. Δεν θα ψαξω ποτε εγινε αυτο, αλλα δεν υπαρχουν αναφορες για την συγγεκριμενη, εκτος μιας κριτικης τελευταιας του blastbeat και δεν ξερω για την δικια σου που εχεις γραψει οπως λες.
Οπως και για αλλες κοπελες που δουλευουν τοσο καιρο και δεν ακουγεται τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom