Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
καποιοι πεφτουν απο τα συννεφα και δε πιστευουν οτι ειναι δυνατο κοπελες να μη εξεταζονταιΦίλε έχεις απόλυτο δίκιο για τα προσωπικά δεδομένα και για το ιατρικό απόρρητο.
Γενικά στην κοινωνία εννοώ. Όμως από τη στιγμή που προαπαιτούμενο για την λειτουργία ενός μαγαζιού είναι οι εξετάσεις εκεί αγαπητέ δεν τίθεται θέμα ιατρικού απορρήτου. Και για τα προσωπικά δεδομένα που λες όλα τα μαγαζιά έχουν αναρτημένη Την άδεια λειτουργίας. Οίκοι ανοχής δεν είναι επιχειρήσεις;.
Όλα αυτά που λέω θα γίνονταν σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένα.
δηλαδη ολα δουλευουν ρολοι στην ελλαδα οι νομοι εφαρμοζονται τελεια και εμεινε να εφαρμοστουν στα ντελα
η ουσια ειναι εχει δει καποιος εξετασεις που να εχει κανει εργαζομενη?γιατι απο οτι καταλαβα οσοι εχουν ζητησει να δουν χαρτια δε τους εχουν δωσει κατι
εγω το θεωρω απιθανο να εξεταζονται οντως καθε 2 βδομαδες γιατι ισως ειναι και καπως υπερβολικο τοσο συχνα εκτος αν ατυχε καποιο ατυχημα
εγω δε πηγαινω συχνα στα ντελα κυριως με cg απο γραφειο που εκει δεν υπαρχει καποιο ελεγκτικο πλαισιο και μια φορα ρωτησα επιμονα το γραφειο αν τα κοριτσια κανουν εξετασεις και αυτοι με εμφαση μου ειπαν οτι κανουν γιατι δε θελουν να ρισκαρουν τη φημη τους και να βγει κακο ονομα,...εχει μια λογικη αυτο, εχουν λεει και δικο τους γιατρο και εστω μυκητες αν παθει μια βγαινει εκτος μου ειπαν
τωρα ανεξαρτητες που εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι κανουν ανα μερικους μηνες αν τις πιστευω ειναι αλλο θεμα