GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 104
- Like
- 12.938
- Πόντοι
- 25.165
Ισως το οτι ενας σαβουρογαμης που γαμαει μπαζα παει ολη την ωρα να μου την βγει και να λεει παπαριες οτι ειμαι ενας ασχετος λες και μιλαει σε κανα νεο του σαιτ. Και πεταγεται και το γλυφτρακι απο πισω του να πει και αυτος την παπαρια του. Αυτοι μου θυμιζουν κατι τυπους που πανε σε κατι φιλους τους που δεν ξερουν απο κωλομπαρα να το παιξουν ιστορια να τους γνωρισουν τπτ γκομεναρες και εν τελει τους πανε και μεσα εχει γκομενες που ουτε να πληρωναν αυτες δεν θα πηγαινες. Τραγικοι και απαραδεκτοι. Μιλαω για την Λαρα και μου λενε κανεις διαφημιση οι γελιοι, λες και η Λαρα εχει αναγκη, κοιμισμενοι. Το φορουμ εχει καταντησει μια αηδια και μιση.Γαμησες και έχεις νεύρα. Τι πήγε στραβα;
Ισως το οτι ενας σαβουρογαμης που γαμαει μπαζα παει ολη την ωρα να μου την βγει και να λεει παπαριες οτι ειμαι ενας ασχετος λες και μιλαει σε κανα νεο του σαιτ. Και πεταγεται και το γλυφτρακι απο πισω του να πει και αυτος την παπαρια του. Αυτοι μου θυμιζουν κατι τυπους που πανε σε κατι φιλους τους που δεν ξερουν απο κωλομπαρα να το παιξουν ιστορια να τους γνωρισουν τπτ γκομεναρες και εν τελει τους πανε και μεσα εχει γκομενες που ουτε να πληρωναν αυτες δεν θα πηγαινες. Τραγικοι και απαραδεκτοι. Μιλαω για την Λαρα και μου λενε κανεις διαφημιση οι γελιοι, λες και η Λαρα εχει αναγκη, κοιμισμενοι. Το φορουμ εχει καταντησει μια αηδια και μιση.
Για το αλλο που ρωτησες μια χαρα πηγε. Γραφω κριτικη. Απλα εμενα μαρεσουν πολυ οι ταπες-κοντες οχι οι νταρντανες-ψηλες. αυτο.Τεσπα εγω άλλο ρώτησα.
Για το αλλο που ρωτησες μια χαρα πηγε. Γραφω κριτικη. Απλα εμενα μαρεσουν πολυ οι ταπες-κοντες οχι οι νταρντανες-ψηλες. αυτο.
Ναι αλλά ΕΣΥ είχες ζαλίσει τα αρχιδια του σαβουρογάμη στα πμ μέχρι να αντλήσεις τις πληροφορίες που ήθελες ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ... και μετά με ευχαριστούσες...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙΙσως το οτι ενας σαβουρογαμης που γαμαει μπαζα παει ολη την ωρα να μου την βγει και να λεει παπαριες οτι ειμαι ενας ασχετος λες και μιλαει σε κανα νεο του σαιτ.
Η Μαρινα απο την πιατσα που πηγε εκει η καποια αλλη φιλος;Βλεπω κ η Μαρινα από τα δελα στο κάνε σεξ αγγελία
Τωρα σοβαρα μιλας? το λες εσυ αυτο πληροφοριες? Αν ειναι να μιλησουμε και για πριν ποσα χρονια που μιλουσαμε συνεχεια μεταξυ μας και ρωτουσαμε ο ενας τον αλλον αν ειναι ανοιχτο το σπιτακι που δουλευει η τσαρινα και αν ειναι εκει.... Χεσε μας.... Τεσπα εγω βαρεθηκα να μαλωνο. Εχουμε τελιως διαφορετικα γουστα. Εμενα μου αρεσει να γαμαω αλλου στυλ γυναικες. π.χ Τσαρινα αμα δεν παρουμε υποψιν το προσωπο που εχει σπασει λογω ηλικιας απο σωμα ειναι λες και γαμας 25αρα γυμνασμενη.Ναι αλλά ΕΣΥ είχες ζαλίσει τα αρχιδια του σαβουρογάμη στα πμ μέχρι να αντλήσεις τις πληροφορίες που ήθελες ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ... και μετά με ευχαριστούσες...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ
Αν βαρέθηκες να μαλώνεις μην πετάγεσαι συνέχεια να κάνεις τον εξυπνακια... εγώ μια αναφορά στη Νταϊάνα έκανα και δικαιολογησα με επιχειρήματα γιατί την θεωρώ ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες αυτής της χρυσής 10αδας και μέχρι ένα σημείο αυτό έδειχναν και οι αριθμοί.Τεσπα εγω βαρεθηκα να μαλωνο. Εχουμε τελιως διαφορετικα γουστα. Εμενα μου αρεσει να γαμαω αλλου στυλ γυναικες. π.χ Τσαρινα αμα δεν παρουμε υποψιν το προσωπο που εχει σπασει λογω ηλικιας απο σωμα ειναι λες και γαμας 25αρα γυμνασμενη.
Η Σάρα για μένα ήταν από τις κορυφαίες (Ανδρέου Γεωργίου 16,Μαντζαρου και Αλουμινατο και σε ένα λίγο πιο κάτω) μετά παντρεύτηκε και έφυγε....Εντάξει και η Κάντυ και η Ισπανίδα Αντριάνα για κάποιους θα μπορούσαν οριακά να συμπληρώνουν τη 10αδα...
Η Σιμονα όπως και η μικρούλα η Λάουρα ήταν δυνατά πουτανακια αλλά ήταν πολύ σύντομη η πορεία τους
Μαρίνα; ποια Μαρίνα; κόλλησα τώρα....Βλεπω κ η Μαρινα από τα δελα στο κάνε σεξ αγγελία
Να πεταξω μια μαλακεια σαν ασχετος? Πες μας για την κοπελα που την μαυρισες επειδη δεν σου εκανε ακαποτα..............
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσκορτ γαμησα στην Αθηνα. Εσυ τι εκανες? παλι με το χερακι την επαιξες? Γυφτο
Για αυτό σου λέω ,να μην μπαίνεις στη μπουρδέλο κατάσταση ,αύριο θα φύγει και η Λάρα οπότε δεν θα προσφέρεις τίποτα εδώ ..μόνο τα αρχιδια θα μας πρήζειςΙσως το οτι ενας σαβουρογαμης που γαμαει μπαζα παει ολη την ωρα να μου την βγει και να λεει παπαριες οτι ειμαι ενας ασχετος λες και μιλαει σε κανα νεο του σαιτ. Και πεταγεται και το γλυφτρακι απο πισω του να πει και αυτος την παπαρια του. Αυτοι μου θυμιζουν κατι τυπους που πανε σε κατι φιλους τους που δεν ξερουν απο κωλομπαρα να το παιξουν ιστορια να τους γνωρισουν τπτ γκομεναρες και εν τελει τους πανε και μεσα εχει γκομενες που ουτε να πληρωναν αυτες δεν θα πηγαινες. Τραγικοι και απαραδεκτοι. Μιλαω για την Λαρα και μου λενε κανεις διαφημιση οι γελιοι, λες και η Λαρα εχει αναγκη, κοιμισμενοι. Το φορουμ εχει καταντησει μια αηδια και μιση.
Μαρίνα; ποια Μαρίνα; κόλλησα τώρα....
Απάντησα πιο πάνω. Αυτη ελεγαΗ Μαρινα απο την πιατσα που πηγε εκει η καποια αλλη φιλος;
Ναι έχει καιρό, η βρωμοστομη.... Πήγε στα εσκορτ ξανά ήρθε..... Τώρα ξαναπήγε...©***Kauti ksanthia stin Thessaloniki
Είμαι Ξανθιά με γαλάζια ματιά. Η φωτογραφίες μου είναι αληθινές και πρόσφατες. Είμαι ναζιάρα τρυφερή, μπορώ να γίνω και σκληρή μαζί σου!!!! Είμαι η ίδια χωρίς γραφεία.!! Σε περιμένω να έρθεις 6946083935kanesex.com
Αυτή δεν ήταν τελευταία στο βίλλα πριβέ;Ναι έχει καιρό, η βρωμοστομη.... Πήγε στα εσκορτ ξανά ήρθε..... Τώρα ξαναπήγε...
Στο bad girls, black angels.... Και πριν πέρασε από paradiseΑυτή δεν ήταν τελευταία στο βίλλα πριβέ;