Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.938
Πόντοι
25.165
Γαμησες και έχεις νεύρα. Τι πήγε στραβα;
Ισως το οτι ενας σαβουρογαμης που γαμαει μπαζα παει ολη την ωρα να μου την βγει και να λεει παπαριες οτι ειμαι ενας ασχετος λες και μιλαει σε κανα νεο του σαιτ. Και πεταγεται και το γλυφτρακι απο πισω του να πει και αυτος την παπαρια του. Αυτοι μου θυμιζουν κατι τυπους που πανε σε κατι φιλους τους που δεν ξερουν απο κωλομπαρα να το παιξουν ιστορια να τους γνωρισουν τπτ γκομεναρες και εν τελει τους πανε και μεσα εχει γκομενες που ουτε να πληρωναν αυτες δεν θα πηγαινες. Τραγικοι και απαραδεκτοι. Μιλαω για την Λαρα και μου λενε κανεις διαφημιση οι γελιοι, λες και η Λαρα εχει αναγκη, κοιμισμενοι. Το φορουμ εχει καταντησει μια αηδια και μιση.

Γιολάντης

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
708
Πόντοι
81
Ισως το οτι ενας σαβουρογαμης που γαμαει μπαζα παει ολη την ωρα να μου την βγει και να λεει παπαριες οτι ειμαι ενας ασχετος λες και μιλαει σε κανα νεο του σαιτ. Και πεταγεται και το γλυφτρακι απο πισω του να πει και αυτος την παπαρια του. Αυτοι μου θυμιζουν κατι τυπους που πανε σε κατι φιλους τους που δεν ξερουν απο κωλομπαρα να το παιξουν ιστορια να τους γνωρισουν τπτ γκομεναρες και εν τελει τους πανε και μεσα εχει γκομενες που ουτε να πληρωναν αυτες δεν θα πηγαινες. Τραγικοι και απαραδεκτοι. Μιλαω για την Λαρα και μου λενε κανεις διαφημιση οι γελιοι, λες και η Λαρα εχει αναγκη, κοιμισμενοι. Το φορουμ εχει καταντησει μια αηδια και μιση.

Τεσπα εγω άλλο ρώτησα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.938
Πόντοι
25.165

Γιολάντης

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
708
Πόντοι
81

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Ισως το οτι ενας σαβουρογαμης που γαμαει μπαζα παει ολη την ωρα να μου την βγει και να λεει παπαριες οτι ειμαι ενας ασχετος λες και μιλαει σε κανα νεο του σαιτ.
Ναι αλλά ΕΣΥ είχες ζαλίσει τα αρχιδια του σαβουρογάμη στα πμ μέχρι να αντλήσεις τις πληροφορίες που ήθελες ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ... και μετά με ευχαριστούσες...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.679
Πόντοι
2.046
Αντζέλικα ξανθιά στο Afros πρωινή βάρδια έχει δοκιμάσει κανείς;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.938
Πόντοι
25.165
Ναι αλλά ΕΣΥ είχες ζαλίσει τα αρχιδια του σαβουρογάμη στα πμ μέχρι να αντλήσεις τις πληροφορίες που ήθελες ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ... και μετά με ευχαριστούσες...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ
Τωρα σοβαρα μιλας? το λες εσυ αυτο πληροφοριες? Αν ειναι να μιλησουμε και για πριν ποσα χρονια που μιλουσαμε συνεχεια μεταξυ μας και ρωτουσαμε ο ενας τον αλλον αν ειναι ανοιχτο το σπιτακι που δουλευει η τσαρινα και αν ειναι εκει.... Χεσε μας.... Τεσπα εγω βαρεθηκα να μαλωνο. Εχουμε τελιως διαφορετικα γουστα. Εμενα μου αρεσει να γαμαω αλλου στυλ γυναικες. π.χ Τσαρινα αμα δεν παρουμε υποψιν το προσωπο που εχει σπασει λογω ηλικιας απο σωμα ειναι λες και γαμας 25αρα γυμνασμενη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Τεσπα εγω βαρεθηκα να μαλωνο. Εχουμε τελιως διαφορετικα γουστα. Εμενα μου αρεσει να γαμαω αλλου στυλ γυναικες. π.χ Τσαρινα αμα δεν παρουμε υποψιν το προσωπο που εχει σπασει λογω ηλικιας απο σωμα ειναι λες και γαμας 25αρα γυμνασμενη.
Αν βαρέθηκες να μαλώνεις μην πετάγεσαι συνέχεια να κάνεις τον εξυπνακια... εγώ μια αναφορά στη Νταϊάνα έκανα και δικαιολογησα με επιχειρήματα γιατί την θεωρώ ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες αυτής της χρυσής 10αδας και μέχρι ένα σημείο αυτό έδειχναν και οι αριθμοί.
Δε ρώτησα την άποψη σου ποια θεωρείς εσύ καλύτερη ώστε να ειρωνευτείς... εσύ μπορεί να θεωρείς την Αφροδίτη ή τη Νατάσα πχ... πολύ λογικό το βρίσκω και το δείχνουν και οι αριθμοί.
Ο Yakuza πριν μας είπε ότι η Νατάσα δεν θα έπρεπε να είναι στη 10αδα .... σεβαστή η άποψη του, για μένα ιεροσυλία αλλά δε θα πεταχτω να τον ειρωνευθώ κιόλας όπως κάνεις εσύ...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Εντάξει και η Κάντυ και η Ισπανίδα Αντριάνα για κάποιους θα μπορούσαν οριακά να συμπληρώνουν τη 10αδα...
Η Σιμονα όπως και η μικρούλα η Λάουρα ήταν δυνατά πουτανακια αλλά ήταν πολύ σύντομη η πορεία τους
Η Σάρα για μένα ήταν από τις κορυφαίες (Ανδρέου Γεωργίου 16,Μαντζαρου και Αλουμινατο και σε ένα λίγο πιο κάτω) μετά παντρεύτηκε και έφυγε....

Επίσης η Νατάσα η Ουκρανέζα δούλευε συνήθως βράδυ στο μαγαζί στην Προμηθέος δίπλα από τα δίδυμα εκεί που δούλεψε και η Βερονικα μερικά χρόνια μετά απέναντί από το καφέ (Πρώην ΚΤΕΛ Πιερίας). Η Νατάσα είχε απίστευτο κορμί μικρό στήθος, όμορφο πρόσωπο και ξανθό σγουρό μαλλί, δούλευε συνηθως με την τσατσά που ήταν σαν το Γκούμας στον άρχοντα των δαχτυλιδιών (εκείνη την αχονευτη με το κοντό μαλλί) κα

Η Όλγα η Ρωσίδα για όποιον την ήξερε επί της Προμηθέος ψηλά σχετικά. Απίστευτο τσιμπούκι...
Η Ζανετ η Γερμανίδα που δούλευε στα δίδυμα (τορπιλη κανονική) απλαη συγκεκριμένη ήταν με τις ώρες της....
Δεν θα ξεχάσω επίσης μια Σουηδέζα που δούλεψε στο Ανδρέου Γεωργίου 4 με την συγχωρεμενη την κυρά Σουλα την μανταμα. Μου διαφεύγει το όνομα της Σουηδέζας....
Την Νταϊάνα την συνάντησα πρώτη φορά και πέρασα καλά, στο Λαφαμ, ήταν και πιο αδύνατη και καυλιαρα όπως πάντα....
Η Εμμανουέλα η πατρινη (Αλβανία) ήταν επίσης τοπ σε υπηρεσίες...
Η Μαρίνα η πολονεζα ήταν καυλιαρα απίστευτη...
Η Σιμονα δεν είχε διάρκεια μεγάλη οπότε δεν συγκαταλέγει στο τοπ. Τεν
Η Κάντυ ήταν εξαιρετικό παιδί, ωραία γυναίκα και είχε και πολύ καλές υπηρεσίες.
Και η Άννα η Σερβίδα, Σλοβένα που στην πραγματικότητα ήταν από Βουλγαρία που δούλεψε σε βιλλες ήταν από τις κορυφαίες για μένα είχε απίστευτο κορμί και κάποια στιγμή έβαλε και σιλικόνη στα βυζιά της και έγινε μουναρα, μετά φυσικά έσπασε ....
Ξεχνάω και μια μεγάλο κοπέλα που δούλεψε στην εκκλησία, μελαχρινη ωραία γυναίκα.....Μεγάλη σε ηλικία αλλά έβγαζα γούστα μαζί της.... Μετά σαλεψε
Με αυτές πέρασα καλά.... Για μένα στις τοπ επιλογες μου είναι και άλλες 3....φολες για τους περισσότερους. Με τις οποίες προσωπικά περνούσα εξαιρετικά .
Η Μαρία η Τσεχα (Σλοβακία)
Η Αντριάνα η κομοδινο πουλιού...
Η Ναστια η ουκρανεζα, απίστευτο μουνι...
Έκανα απίστευτα μαζί με αυτές που ανέφερα.....

Τζόκερ η Αννα η Λετονή με τα σγουρά μαλλια και τα ωραία μάτια από το Άνδρου Γεωργίου 16 εκεί που δούλεψε η Σάρα, η Νατάσα και η Βαβατση ένα φεγγάρι.....
Αυτά....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.987
Πόντοι
3.796
Να πεταξω μια μαλακεια σαν ασχετος? Πες μας για την κοπελα που την μαυρισες επειδη δεν σου εκανε ακαποτα..............
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσκορτ γαμησα στην Αθηνα. Εσυ τι εκανες? παλι με το χερακι την επαιξες? Γυφτο

Άχρηστε ,που θα με πεις και γύφτο ....νομίζεις ότι κοροϊδεύεις και τον κόσμο εδώ μέσα .
Ενας βλάκας γαμπρουλης είσαι ,είχε έναν κάποτε στο Βαρδάρη ερχόταν με κουστούμι γαμπριατικο να γαμησει ..μήπως ήσουν εσύ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.987
Πόντοι
3.796
Για αυτό σου λέω ,να μην μπαίνεις στη μπουρδέλο κατάσταση ,αύριο θα φύγει και η Λάρα οπότε δεν θα προσφέρεις τίποτα εδώ ..μόνο τα αρχιδια θα μας πρήζεις

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.056
Πόντοι
1.056
Μαρίνα; ποια Μαρίνα; κόλλησα τώρα....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Ναι έχει καιρό, η βρωμοστομη.... Πήγε στα εσκορτ ξανά ήρθε..... Τώρα ξαναπήγε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom