DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Πανβλακα ,ότι γουστάρω θα σου λέω .είμαι μέλος από το 2009 και άλλαξα προφίλ το 15 γιατί έχασα το άλλο .Οταν μου παινευεις την Νταιανα που παρεπιμπτωντος την εχω παρει την φακλανα. Τοτε να περιμενεις και να ακουσεις και ΑΛΛΗ γνωμη! Οταν ο βλαξ ο DEWARSS που ειναι το τσιρακι σου πεταχτηκε και την ειπε στον Μαξιμιλιανο οτι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η ΡΙΤΑ αλλα οι καφροι που πανε και ζητανε εξτρα και κατι τετοιες μαλακειες που της εβγαλε απο το στενο μυαλο του τοτε ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ και την αναλογη απαντηση. Μετα βεβαια προσπαθουσε να μαζεψει τα ασυμαζευτα και ηθελε να με βγαλει και τρελο και ελεγε οτι ναι φταιει η κοπελα.
ΔΕΝ θα ακουμε εδω μεσα μαλακειες και δεν θα περιμενετε απαντηση.
Επισης για την συγκεκριμενη κοπελα που μιλας αν διαβασεις τις κριτικες της υπαρχει κριτικη που λεει ΑΝΟΙΧΤΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ το τι κανει και το τι δεν κανει.
Οσο για το μελος της ιδιας βρωμερης κλικας του χωρου.... θα σου πω πως ακριβως εχουν τα πραματα. Σε αντιθεση με ΣΕΝΑ που εισαι παλιο μελος καποτε καναμε συναντησεις παλια μελη του σαιτ εξω για φαγητο/τσαρκα κτλπ. ΔΕΝ σε ειδα σε κανενα απο αυτα. Και σου μιλαω για εποχες 2007-08. Ειχα γνωρισει καποια ατομα απο εδω μεσα και εχω κρατησει καποιες επαφες. Ουτε κλικα ειμαστε ουτε τιποτα. Μαλιστα με μερικους απο αυτους ΔΕΝ θελω πλεον ουτε να τους ξερω ουτε να με ξερουν γιατι ανακαλυψα οτι ειναι μεγαλα μουνοπανα. Οποτε ασε τα περι κλικας σε εμενα. Με ενα ατομο απο εδω μεσα κανω πλεον παρα πολυ παρεα και ο καθε ενας απο εμας λεει τα πραματα οπως τα βιωνει ο ιδιος και με το ονομα τους σχετικα με το σαιτ. Περα απο το σαιτ ειμαστε φιλαρακια βγαινουμε κτλπ. Αλλα αυτο δεν αφορα κανεναν στην τελικη.
Επισης πετας συνεχεια μια παπαρια οτι εγω δεν ξερω απο τα μπουρδελα οτι παω μονο με μια και κατι τετοια κουλα. ΘΑ μπορουσα να κατσω να ασχοληθω να βρω παλια ποστς μου να γραφω για ονοματα για της τοτε εποχες αλλα συγνωμη που δεν θυμαμαι τις πουτανες που γαμουσα τοτε και ποιες ηταν οι τοπ3 σε αντιθεση με σενα. Βλεπεις εγω προχωραο στην ζωη και δεν ειναι αξιο σημασιας να θυμαμαι ονοματα απο πουτανες. Οι οποιες και αυτες στο μουνι τους μας εχουν ολους γραμμενους και απλα βλεπουν το χρημα σε εμας. Κλεινω εδω την συζητηση. Σιχαμερο αποβρασμα DEWARSS μην τολμησεις να μου ξαναπεις το τι θα κανω και που θα γραφω, σε σχεση με τον Al pacino εισαι ενα τιποτα εδω μεσα. Εχεις γραψει 3 κριτικες απο το 2018 δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο για να σε ταπωσο βαθεια κατω απο την γη. Σκατο γλυφτρακι του κερατα.
Σε όσους χρειάστηκε ξέρουν ποιος είμαι .
Εγώ δεν μετράω την συμμετοχή μου μόνο από τα στοιχεία που δίνει το προφίλ μου ..
Γιατί απλά εγώ είμαι ενεργός και βοηθάω σε όποιο τομέα μπορώ ,εσύ από την άλλη κακός φαίνεσαι και σαν ανώτερος επειδή από όλα αυτά που έχεις γράψει τα περισσότερα είναι παπαρολογιες οπότε οι αριθμοί δεν λένε τίποτα .
1500 μνμ έχεις μόνο για την Λάρα !
Και όταν σου λέω να ξεκουμποστεις από εδώ μέσα είναι γενική γνώμη και όχι μόνο δική μου .
Τέλος για να καταλάβεις τι βλάκας είσαι ,με τον maximiliano ούτε του την είπα ούτε έγινε τίποτα μόνο σου το δημιούργησες ,τα μυνήματα είναι πιο πίσω και οποίος θέλει πάει και τα διαβάζει