Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Αφού μόνο με τον γιο της Ντόρας το έχει κάνει

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω, Σύλβια την αδικεί η φωτογραφία του άλλου σιτε... από κοντά πολύ πιο καλό.
παιχνιδιάρικο μωρό, ερωτιάρικο. (gfe). Κώλος λατίνας για πολλά γούστα- προσωπική μου άποψη, ξέρει να τον δουλέυει πιο καλά από Στέλλα (κωλάρα και αυτή....). Φοράει και σιδεράκια με τα οποία είναι σκέτη καύλα- στο πρόγραμμα των 50 vfm έχει μπει στα στανταράκια. Θα ακολουθήσει κριτική με λεπτομέρειες.

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
stella απο ελλαδα στο διπλα site....τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δε ξαναδα.
θα παω να τη δω τουλαχιστον απο κοντα και αν μου βγαλει κατι θα μπουκαρω.
Αν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Το αφρος ειναι το πρωτο πρωτο μπουρδελο που ειναι ανοιχτο απο one salonica αν πηγαινεις .

επιβεβαιωνω αν και το ξανα εγραψα η κοπελα στο αφρος βραδινη βάρδια το ζει και γουσταρει και ειναι και απτις καλυτερες παρουσιες σε ομορφια .

γενικα εχω να φαω φολα καιρο και αρχιζω να ανησυχώ , ειναι λες και παιζω ρωσικη ρουλετα
Το κτίριο που φαίνεται στην φωτογραφία του μπου δεν υπάρχει. Νομίζω στο σημείο βρίσκεις πλέον τέσσερα μικρά σπιτάκια

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Πολωνία, ηλικία δεν ρώτησα.Για 28+την έκοψα!
Αγγλικά ή νοηματικά συνένωση?? Γιατί αν δεν βρίσκεις άκρη χάλια το παιχνίδι. Χτες πήγα να τη δω αλλά ειχε πρόγραμμα
Αν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...
Αυτή είναι γκαυλα και από μπροστά αλλά δεν μπήκα γιατί δεν είχα δυνάμεις και μην πάμε άπατο διότι πουτανες δεν προσπαθούν πολλή

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Για την αποφυγή παραπληροφόρησης. Πέτυχα τύπισσα να είναι φωτιά την πρώτη φορά και τη δεύτερη βιαστική, να με ξεπετάξει.
Ετσι γινεται παντα αλλα εσεις δωστε πονο και σκαμπιλι στο κωλαρακι

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Αυτή είναι γκαυλα και από μπροστά αλλά δεν μπήκα γιατί δεν είχα δυνάμεις και μην πάμε άπατο διότι πουτανες δεν προσπαθούν πολλή
Έτσι στη συγκεκριμένη θέλει να πας δυναμωμένος, χρειάζεται σκούντιγμα ...

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Πάντως με τη διαφήμηση της Στέλλας γινόντουσαν ουρές τις προάλλες .
Θα καεί η κοπέλα . Δεν έχω γνώμη , δεν πήγα , όταν βλέπω ουρές φεύγω γιατι αγχώνομαι

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Κεφάλαιο Στέλλα πρόσφατη επίσκεψη: πρόσωπο έτσι και έτσι θα έλεγα γούστα είναι αυτά, έχει όμως πατάρα και πόδια όρεξη να έχεις να πιάνεις. Βιζί όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι πιο πάνω, μόνο ρόγα. Στα του αγώνα δε θα την έλεγα κακή αξίζει μια κατάθεση μόνο και μόνο για την πατάρα της. Αν ήξερε και να τη χρησιμοποιεί θα έκανε παπάδες. Όσο από χαρακτήρα δε πρέπει να ήταν η μέρα της όταν πήγα, άσχετα σχόλια και παρατηρήσεις εκ μέρους της, αν και έκανε φιλόδοξες προσπάθειες να παραμένει χαμογελαστή. Δε τη λες όμως και κακόκεφη. Πίπα μέτρια προς καλή χωρίς περαιτέρω περιποίηση. Αυτό που μου την έσπασε σε πρόγραμμα γυμνό όχι απλά δε τον πίπωσε να τον τελειώσει, τον έπαιζε και με το προφυλακτικό γιατί φοβόταν που θα φύγουνε... Το αφήνω ασχολίαστο. Πρωτοβουλίες όχι ιδιαίτερες, συμμετοχή σχετικά καλή.
Συμπέρασμα: Δε θα πω ότι με τρέλανε, αξίζει όμως σίγουρα μια κατάθεση για την κωλάρα της. Θα ακολουθήσει και εδώ κριτική με λεπτομέρειες.

Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Κεφάλαιο Στέλλα πρόσφατη επίσκεψη: πρόσωπο έτσι και έτσι θα έλεγα γούστα είναι αυτά, έχει όμως πατάρα και πόδια όρεξη να έχεις να πιάνεις. Βιζί όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι πιο πάνω, μόνο ρόγα. Στα του αγώνα δε θα την έλεγα κακή αξίζει μια κατάθεση μόνο και μόνο για την πατάρα της. Αν ήξερε και να τη χρησιμοποιεί θα έκανε παπάδες. Όσο από χαρακτήρα δε πρέπει να ήταν η μέρα της όταν πήγα, άσχετα σχόλια και παρατηρήσεις εκ μέρους της, αν και έκανε φιλόδοξες προσπάθειες να παραμένει χαμογελαστή. Δε τη λες όμως και κακόκεφη. Πίπα μέτρια προς καλή χωρίς περαιτέρω περιποίηση. Αυτό που μου την έσπασε σε πρόγραμμα γυμνό όχι απλά δε τον πίπωσε να τον τελειώσει, τον έπαιζε και με το προφυλακτικό γιατί φοβόταν που θα φύγουνε... Το αφήνω ασχολίαστο. Πρωτοβουλίες όχι ιδιαίτερες, συμμετοχή σχετικά καλή.
Συμπέρασμα: Δε θα πω ότι με τρέλανε, αξίζει όμως σίγουρα μια κατάθεση για την κωλάρα της. Θα ακολουθήσει και εδώ κριτική με λεπτομέρειες.
πιο καλο κωλο απο την φιλη μας την παλια καραβανα εχει ? να ξερω αν πραγματικα αξιζει η οχι.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Δε θα γίνω άδικος ο κάθε πάτος έχει τη χάρη του φίλε μου, απλά η δικιά μας ξέρει να τον δουλεύει είναι επιστήμονας. :sunglasses: Επίσης είναι μια κατηγορία από μόνη της, άδικο να συγκρίνουμε τα νέα κοριτσάκια μαζί της.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Δε θα γίνω άδικος ο κάθε πάτος έχει τη χάρη του φίλε μου, απλά η δικιά μας ξέρει να τον δουλεύει είναι επιστήμονας. :sunglasses: Επίσης είναι μια κατηγορία από μόνη της, άδικο να συγκρίνουμε τα νέα κοριτσάκια μαζί της.
Με καλυψες απολυτα! χαχαχαχαχαχαχαχα

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
551
Πόντοι
81
Εγω μαγκες σας ειπα με προφυλακτικο μου εκανε τρελη πιπα η στελλαρα ,

η γκομενα ειναι καθαρα 100% λες και την ψαρεψες απο καποιο κλαμπ στις 6 το πρωι , σκεφτειτε μια πολυ ωραια κοπελα ντυμενη σαν τσοντα
αυτο μου βγαζει η φατσα της και το σωματοτυπο της ( δουλευω σε κλαμπ στο κεντρο για αυτο το λεω )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κτίριο που φαίνεται στην φωτογραφία του μπου δεν υπάρχει. Νομίζω στο σημείο βρίσκεις πλέον τέσσερα μικρά σπιτάκια
ναι και απο αυτα τα 4 το 1 δουλευει μονο το πιο κοντινο στο δρομο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Πάντως με τη διαφήμηση της Στέλλας γινόντουσαν ουρές τις προάλλες .
Θα καεί η κοπέλα . Δεν έχω γνώμη , δεν πήγα , όταν βλέπω ουρές φεύγω γιατι αγχώνομαι
Και γιατί αγχώνεσαι?Δεν θα δώσεις εξετάσεις για δίπλωμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom