You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
???Η Σία Κοσιώνη έγινε πουτάνα?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Στο άλλο σαιτ έχει μια Σία
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.858
- Πόντοι
- 4.766
Δεν έγινες αστείος φίλε....Στο άλλο σαιτ έχει μια Σία
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Δεν πειράζει, απλά τόνισα ότι η Σια είναι πουτάναΔεν έγινες αστείος φίλε....
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω, Σύλβια την αδικεί η φωτογραφία του άλλου σιτε... από κοντά πολύ πιο καλό.
παιχνιδιάρικο μωρό, ερωτιάρικο. (gfe). Κώλος λατίνας για πολλά γούστα- προσωπική μου άποψη, ξέρει να τον δουλέυει πιο καλά από Στέλλα (κωλάρα και αυτή....). Φοράει και σιδεράκια με τα οποία είναι σκέτη καύλα- στο πρόγραμμα των 50 vfm έχει μπει στα στανταράκια. Θα ακολουθήσει κριτική με λεπτομέρειες.
παιχνιδιάρικο μωρό, ερωτιάρικο. (gfe). Κώλος λατίνας για πολλά γούστα- προσωπική μου άποψη, ξέρει να τον δουλέυει πιο καλά από Στέλλα (κωλάρα και αυτή....). Φοράει και σιδεράκια με τα οποία είναι σκέτη καύλα- στο πρόγραμμα των 50 vfm έχει μπει στα στανταράκια. Θα ακολουθήσει κριτική με λεπτομέρειες.
Τελευταία τροποποίηση:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.661
- Πόντοι
- 9.297
Γελάσαμε....Δεν πειράζει, απλά τόνισα ότι η Σια είναι πουτάνα
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Αν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...stella απο ελλαδα στο διπλα site....τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δε ξαναδα.
θα παω να τη δω τουλαχιστον απο κοντα και αν μου βγαλει κατι θα μπουκαρω.
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Το κτίριο που φαίνεται στην φωτογραφία του μπου δεν υπάρχει. Νομίζω στο σημείο βρίσκεις πλέον τέσσερα μικρά σπιτάκιαΤο αφρος ειναι το πρωτο πρωτο μπουρδελο που ειναι ανοιχτο απο one salonica αν πηγαινεις .
επιβεβαιωνω αν και το ξανα εγραψα η κοπελα στο αφρος βραδινη βάρδια το ζει και γουσταρει και ειναι και απτις καλυτερες παρουσιες σε ομορφια .
γενικα εχω να φαω φολα καιρο και αρχιζω να ανησυχώ , ειναι λες και παιζω ρωσικη ρουλετα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.966
- Πόντοι
- 3.346
Στο δρομο ειναι το κοριτσι, ερχεται..Στο άλλο σαιτ έχει μια Σία
Αγγλικά ή νοηματικά συνένωση?? Γιατί αν δεν βρίσκεις άκρη χάλια το παιχνίδι. Χτες πήγα να τη δω αλλά ειχε πρόγραμμαΠολωνία, ηλικία δεν ρώτησα.Για 28+την έκοψα!
Αυτή είναι γκαυλα και από μπροστά αλλά δεν μπήκα γιατί δεν είχα δυνάμεις και μην πάμε άπατο διότι πουτανες δεν προσπαθούν πολλήΑν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...
Ετσι γινεται παντα αλλα εσεις δωστε πονο και σκαμπιλι στο κωλαρακιΓια την αποφυγή παραπληροφόρησης. Πέτυχα τύπισσα να είναι φωτιά την πρώτη φορά και τη δεύτερη βιαστική, να με ξεπετάξει.
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Έτσι στη συγκεκριμένη θέλει να πας δυναμωμένος, χρειάζεται σκούντιγμα ...Αυτή είναι γκαυλα και από μπροστά αλλά δεν μπήκα γιατί δεν είχα δυνάμεις και μην πάμε άπατο διότι πουτανες δεν προσπαθούν πολλή
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Κεφάλαιο Στέλλα πρόσφατη επίσκεψη: πρόσωπο έτσι και έτσι θα έλεγα γούστα είναι αυτά, έχει όμως πατάρα και πόδια όρεξη να έχεις να πιάνεις. Βιζί όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι πιο πάνω, μόνο ρόγα. Στα του αγώνα δε θα την έλεγα κακή αξίζει μια κατάθεση μόνο και μόνο για την πατάρα της. Αν ήξερε και να τη χρησιμοποιεί θα έκανε παπάδες. Όσο από χαρακτήρα δε πρέπει να ήταν η μέρα της όταν πήγα, άσχετα σχόλια και παρατηρήσεις εκ μέρους της, αν και έκανε φιλόδοξες προσπάθειες να παραμένει χαμογελαστή. Δε τη λες όμως και κακόκεφη. Πίπα μέτρια προς καλή χωρίς περαιτέρω περιποίηση. Αυτό που μου την έσπασε σε πρόγραμμα γυμνό όχι απλά δε τον πίπωσε να τον τελειώσει, τον έπαιζε και με το προφυλακτικό γιατί φοβόταν που θα φύγουνε... Το αφήνω ασχολίαστο. Πρωτοβουλίες όχι ιδιαίτερες, συμμετοχή σχετικά καλή.
Συμπέρασμα: Δε θα πω ότι με τρέλανε, αξίζει όμως σίγουρα μια κατάθεση για την κωλάρα της. Θα ακολουθήσει και εδώ κριτική με λεπτομέρειες.
Συμπέρασμα: Δε θα πω ότι με τρέλανε, αξίζει όμως σίγουρα μια κατάθεση για την κωλάρα της. Θα ακολουθήσει και εδώ κριτική με λεπτομέρειες.
Τελευταία τροποποίηση:
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
πιο καλο κωλο απο την φιλη μας την παλια καραβανα εχει ? να ξερω αν πραγματικα αξιζει η οχι.Κεφάλαιο Στέλλα πρόσφατη επίσκεψη: πρόσωπο έτσι και έτσι θα έλεγα γούστα είναι αυτά, έχει όμως πατάρα και πόδια όρεξη να έχεις να πιάνεις. Βιζί όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι πιο πάνω, μόνο ρόγα. Στα του αγώνα δε θα την έλεγα κακή αξίζει μια κατάθεση μόνο και μόνο για την πατάρα της. Αν ήξερε και να τη χρησιμοποιεί θα έκανε παπάδες. Όσο από χαρακτήρα δε πρέπει να ήταν η μέρα της όταν πήγα, άσχετα σχόλια και παρατηρήσεις εκ μέρους της, αν και έκανε φιλόδοξες προσπάθειες να παραμένει χαμογελαστή. Δε τη λες όμως και κακόκεφη. Πίπα μέτρια προς καλή χωρίς περαιτέρω περιποίηση. Αυτό που μου την έσπασε σε πρόγραμμα γυμνό όχι απλά δε τον πίπωσε να τον τελειώσει, τον έπαιζε και με το προφυλακτικό γιατί φοβόταν που θα φύγουνε... Το αφήνω ασχολίαστο. Πρωτοβουλίες όχι ιδιαίτερες, συμμετοχή σχετικά καλή.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
Με καλυψες απολυτα! χαχαχαχαχαχαχαχαΔε θα γίνω άδικος ο κάθε πάτος έχει τη χάρη του φίλε μου, απλά η δικιά μας ξέρει να τον δουλεύει είναι επιστήμονας. Επίσης είναι μια κατηγορία από μόνη της, άδικο να συγκρίνουμε τα νέα κοριτσάκια μαζί της.
Εγω μαγκες σας ειπα με προφυλακτικο μου εκανε τρελη πιπα η στελλαρα ,
η γκομενα ειναι καθαρα 100% λες και την ψαρεψες απο καποιο κλαμπ στις 6 το πρωι , σκεφτειτε μια πολυ ωραια κοπελα ντυμενη σαν τσοντα
αυτο μου βγαζει η φατσα της και το σωματοτυπο της ( δουλευω σε κλαμπ στο κεντρο για αυτο το λεω )
η γκομενα ειναι καθαρα 100% λες και την ψαρεψες απο καποιο κλαμπ στις 6 το πρωι , σκεφτειτε μια πολυ ωραια κοπελα ντυμενη σαν τσοντα
αυτο μου βγαζει η φατσα της και το σωματοτυπο της ( δουλευω σε κλαμπ στο κεντρο για αυτο το λεω )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι και απο αυτα τα 4 το 1 δουλευει μονο το πιο κοντινο στο δρομοΤο κτίριο που φαίνεται στην φωτογραφία του μπου δεν υπάρχει. Νομίζω στο σημείο βρίσκεις πλέον τέσσερα μικρά σπιτάκια
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Και γιατί αγχώνεσαι?Δεν θα δώσεις εξετάσεις για δίπλωμα!Πάντως με τη διαφήμηση της Στέλλας γινόντουσαν ουρές τις προάλλες .
Θα καεί η κοπέλα . Δεν έχω γνώμη , δεν πήγα , όταν βλέπω ουρές φεύγω γιατι αγχώνομαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις