Συναντηση με σουζανα προχθες στο villa erotica..πηγαινα για βλαντα αλλα ηταν μεσα στο δωματιο κ περιμενε κ ενας ακομα.πολυ ωραιο τσιμπουκι με αψογη τεχνικη και γλυψιμο της γυρω περιοχής..στο σεξ με χαλασε γιατι ενω το μουνι της ειναι πηγαδι εβαλε κ ενα τονο τζελ με αποτελεσμα να εχουμε πτωση.την εβαλα να με τσιμπουκωσει παλι οπου με στραγγιξε μεχρι τελευταιας σταγονας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Καλημερα ξερει κανεις αν θα επιστρεψει η σονια;
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Περασμα με λορρετα στο σαλονι μπορω να πω μαρεσε αρκετα οταν μπηκε μεσα στο δωματιο οταν εβγαλε τα τακουνια και το εσωρουχο που φορουσε δεν ηταν τοσο εντυπωσιακη και ηταν σαν να κανει αγκαρια ειδικα συην πιπα ισα ισα που τον εβαζε μεσα. Και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι με το που βγηκε απο εμενα μπηκε κατευθιαν στο απεναντι δωματιο χωρις να πλυθει
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Πάω χθες τη νύχτα Villa prive να δω αυτή τη Τζένη που βάλανε στο άλλο σάιτ...Μπροστά της η Ερατώ από τους Ψιθυρους Καρδιάς μοιάζει Σουηδέζα.Μιλάμε για πολύ γυφτια ρε παιδιά και θέλει και 40 ευρώ
Πάω μετα Red Diamond να δω την Ίνα που τόσο καλά της γράφουν στο άλλο σάιτ. Πολύ μπόχα το κτίριο μέχρι να φτάσεις πάνω... Η Ίνα δε μου άρεσε, πολύ άγρια φάτσα και μεγάλος κώλος με μπούτια, δε μου έκανε κλικ
Πάω μετά Ερημίτη 3 να ξαναδώ τη Ρεμπεκα μπας και μπω... Αλλά είναι τόσο ίδια με το πρωτότυπο που είπα ας κρατηθώ και ας πάω άλλη μέρα με το πρωτότυπο καλυτερα
Είχε καλή κίνηση όμως χθες και για Δευτέρα νύχτα
Πάω μετα Red Diamond να δω την Ίνα που τόσο καλά της γράφουν στο άλλο σάιτ. Πολύ μπόχα το κτίριο μέχρι να φτάσεις πάνω... Η Ίνα δε μου άρεσε, πολύ άγρια φάτσα και μεγάλος κώλος με μπούτια, δε μου έκανε κλικ
Πάω μετά Ερημίτη 3 να ξαναδώ τη Ρεμπεκα μπας και μπω... Αλλά είναι τόσο ίδια με το πρωτότυπο που είπα ας κρατηθώ και ας πάω άλλη μέρα με το πρωτότυπο καλυτερα
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Δεν είναι η μόνη σ αυτό το μαγαζάκι στούντιο που πάνε κατευθείαν στον αλλο πελάτη. Όλες οι μητέρες πλέον αγγαρεία κάνουν.Περασμα με λορρετα στο σαλονι μπορω να πω μαρεσε αρκετα οταν μπηκε μεσα στο δωματιο οταν εβγαλε τα τακουνια και το εσωρουχο που φορουσε δεν ηταν τοσο εντυπωσιακη και ηταν σαν να κανει αγκαρια ειδικα συην πιπα ισα ισα που τον εβαζε μεσα. Και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι με το που βγηκε απο εμενα μπηκε κατευθιαν στο απεναντι δωματιο χωρις να πλυθει
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Έκλαψα με το Ερατώ από τους ψιθύρους καρδιάςΠάω χθες τη νύχτα Villa prive να δω αυτή τη Τζένη που βάλανε στο άλλο σάιτ...Μπροστά της η Ερατώ από τους Ψιθυρους Καρδιάς μοιάζει Σουηδέζα.Μιλάμε για πολύ γυφτια ρε παιδιά και θέλει και 40 ευρώ
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχει καμία κοπέλα αυτή την περίοδο που να κάνει rimjob;
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα σε όλους.πριν από λίγο περασμα από venus 2 με την Rosario,η ,roza όπως συστήνεται.νεανικη παρουσία ,κορμί όχι μοντέλες μεπιασηματα κ μεγάλα βυζιά.στα του αγώνα συμπαθητική φιλότιμη προσπάθεια,με ωραία αίσθηση στο μουνι.30 το παράβολο για απλό,νομίζω αξίζει μια επίσκεψη.
Letsgobrandon2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 823
- Πόντοι
- 311
Δυστυχως εχει αρκετες ετσι…εχω τυχει και περιπτωση που η εργαζωμενη απλα βρεχει το μουνι της στον νιπτηρα , σκουπισμα, και βουρ στον επομενο πουτσο….Περασμα με λορρετα στο σαλονι μπορω να πω μαρεσε αρκετα οταν μπηκε μεσα στο δωματιο οταν εβγαλε τα τακουνια και το εσωρουχο που φορουσε δεν ηταν τοσο εντυπωσιακη και ηταν σαν να κανει αγκαρια ειδικα συην πιπα ισα ισα που τον εβαζε μεσα. Και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι με το που βγηκε απο εμενα μπηκε κατευθιαν στο απεναντι δωματιο χωρις να πλυθει
Τοσο χαλια ??Εκανα βολτα πριν λιγο στα σπιτακια τελειως παρακμη....!!!!!
τσαμπα η βενζινη που εκαψα
Να δουμε ποτε θα ερθει η Λαρα.....
GREEK SNIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2019
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
Τι είναι αυτό το ριμτζομπ; Εμείς οι παλιοί δε γνωρίζουμε από τέτοια.Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχει καμία κοπέλα αυτή την περίοδο που να κάνει rimjob;
JerryBananas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, ξερουμε τπτ για τις κοπέλες που είναι στο Venus? Από Ταϊλάνδη λέει είναι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Ελληνιστί γλειφοκωλαδα...Τι είναι αυτό το ριμτζομπ; Εμείς οι παλιοί δε γνωρίζουμε από τέτοια.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Κάποιοι συντηρητικοί δεν το θέλουν...όμως από την στιγμή που το κάνουμε εμείς στην γυναίκες γιατί να μην το απολαμβάνουμε και από κάποιες που ξεφεύγουν από τον μέσο όρο και είναι πρόθυμες να δώσουν πολύ πιο δυνατές συγκινήσεις;
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Δοκιμασα χθες μια καινουργια αρτι αφιχθεισα απο Ουκρανια μπιμπελο ,ξανθο,στηθος μικρο,με πεταχτη ρογα,τα υπολοιπα φωτια που καιει,ΝΑΝΣΥ στο ονομα,στο BAD GIRLS,γλωσσοφιλα δινει στα 50 ευρω και πιπα ακα.Επισης περασα με την κολομβιανη ALISIA στο SEX and the CITY,γεματουλα με εκπληκτικο στηθος και πισινο,με διαθεση να με ικανοποιησει στα 30 ευρω. Ολη τη βδομαδα αισθανομαι υπεροχα πηδωντας δυο νεες κοπελες .Το να κλαιμε δεν βοηθα την κατασταση.
Εκανα βολτα πριν λιγο στα σπιτακια τελειως παρακμη....!!!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Το τι συναντάς στην ζωή αλλά και στα ιδρύματα είναι θέμα τύχης αλλά και υπομονής....Δοκιμασα χθες μια καινουργια αρτι αφιχθεισα απο Ουκρανια μπιμπελο ,ξανθο,στηθος μικρο,με πεταχτη ρογα,τα υπολοιπα φωτια που καιει,ΝΑΝΣΥ στο ονομα,στο BAD GIRLS,γλωσσοφιλα δινει στα 50 ευρω και πιπα ακα.Επισης περασα με την κολομβιανη ALISIA στο SEX and the CITY,γεματουλα με εκπληκτικο στηθος και πισινο,με διαθεση να με ικανοποιησει στα 30 ευρω. Ολη τη βδομαδα αισθανομαι υπεροχα πηδωντας δυο νεες κοπελες .Το να κλαιμε δεν βοηθα την κατασταση.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.121
- Πόντοι
- 3.346
Καλοκαιρι ειχε πει..Εκανα βολτα πριν λιγο στα σπιτακια τελειως παρακμη....!!!!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.121
- Πόντοι
- 3.346
Δεν εβαλαν ακομα φωτο στο σαιτ του παρανταις..Δοκιμασα χθες μια καινουργια αρτι αφιχθεισα απο Ουκρανια μπιμπελο ,ξανθο,στηθος μικρο,με πεταχτη ρογα,τα υπολοιπα φωτια που καιει,ΝΑΝΣΥ στο ονομα,στο BAD GIRLS,γλωσσοφιλα δινει στα 50 ευρω και πιπα ακα.
παντως αυτο το δινω στα 50 ευρω γλωσσοφιλα..ειναι σαν να σου λεει οτι το εχει σαν προγραμμα.
αρα πρεπει να το ανακοινωνη η τσατσα στην υποδοχη, για καποιον που θελει να το κανει.. και οχι να λεγε γενικα οτι τα κανει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις