Διπλή κατάθεση σήμερα, κάτι που είχε χρόνια να συμβεί, λόγω μειωμένων ερωτικών αντιστάσεων
Και τι εννοώ...
Πάω πρώτα Ερημίτη για τη Ναταλίτσα μου και την πετυχαίνω διαθέσιμη επιτέλους. Εννοείται μπαίνω, είδα επιτέλους και τα καινούργια βυζια που της δίνουν μια δυναμική από μπροστά... Βεβαίως έχω δει και καλύτερα
Στα του αγώνα τα γνωστά, γυρίσαμε τσόντα πάλι.Αυτη η γυναίκα δε χορταίνει με τίποτα, τέτοια λυσσάρα εγώ δε θυμάμαι στα μπουρδελα.
Επίσης πλέον κουβαλάει και ένα δεύτερο σεντόνι στο δωμάτιο το οποίο βάζει κάτω από το μουνί της γιατί είναι δεδομένο ότι θα έρθει η πλημμύρα.
Πάνω στην πάλη όμως και γυρνώντας μια από δω και μια από κει το σεντόνι μας ξέφυγε. Οπότε όταν με ξεκαβάλησε επιτέλους και έχοντας νιώσει σαν να μου αδειασαν ένα κουβά νερό στα αρχίδια κοιτάω από κάτω μου και βλέπω μια σταμπα χυσιματος ρε παιδιά σε μέγεθος και διάμετρο πίτσας. Οικογενειακή, όχι γίγας...πραγματικά θα'θελα να δω τη φάτσα της τσατσάς όταν μπήκε μετά να καθαρίσει.
Η Νάταλι τα'χουμε ξαναπεί πολλές φορές, δεν παίζεται στο κρεβάτι είναι περίπτωση
Φεύγω από κει δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου καλά καλά, λέω τσάρκα δεν έχει σήμερα. Πως περνάω έξω από το villa erotica λέω για να δω αν υπάρχει η Βλάντα...
Μπαίνω και μου βγαίνουν στο σαλόνι Σουζάνα, Βλάντα και Εμμανουέλα... Ωω να σου γαμησω λέω....Η Εμμανουέλα έχει σπάσει πολύ πλέον αλλά εξακολουθεί και βγαίνει γυμνή στο σαλόνι.
Ε δε μπόρεσα να αντισταθώ στη Βλάντα, ήταν και πολύ όμορφη σήμερα οπότε μπήκα πιο πολύ για το παιχνίδι γιατί δεν πίστευα ότι θα ξαναχυσω τόσο γρήγορα. Όμως η άτιμη με κατάφερε και όπως είχα πει και την άλλη φορά η πίπα της είναι η καλύτερη. Δεν είχε τόσο τρίχα στο μουνί σήμερα αλλά είναι χορταστική γυναίκα.... Να τη φιλάς, να τη γλείφεις τον κώλο, να την αγκαλιάζεις... Το δέρμα της είναι σαν μετάξι. Είναι πολύ γλυκιά γυναίκα η Βλάντα και χαίρεσαι να είσαι κοντά της.
Ε και κάπως έτσι είχα μια ευχάριστη μέρα σήμερα